A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Dancsi!
A Fő fasor elején, meg a közép fasorban is vannak régi épitésű tégla társasházi lakások. Ott nincs kiadó albérlet? Vagy a liget mellett a Védőnő képzőnél?
Panel szar lesz a hőségben. Mi i elsőn laktunk, és nagyon meleg volt. Még ha nem süt be a nap, akkor is a hőség megszorul a panelfalakban, és kész. :cry: A zajokat Enikő már leirta. :cry:
Nekem a 300 ft-os karácsonyi ajtódiszt is lelopták az ajtóról, szóval nem hagynék kint semmit a lépcsőházban. :cry:
Sötétitőt legalább szerezzél be, az angol turikban is szoktak lenni, vagy a piacon, esetleg a JYSK- be.
De ha tudtok, inkább téglába menjetek, csöndesebb és hüvősebb, szerintem! :lol:

Zsanett!
Hatalmas a pocit, olyan mintha legalább 8 hónapos lennél. :wink: Jó nagy lesz ez a baba! :wink:

Zituska!
Kipihented magad? Láttalak piros kendőben! :wink:
Boti hogy birta?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!

Hát nem semmi amit takarítottál!Azért vigyázz magatokra!Az én férjem képzeld szinte mindent megcsinál helyettem most,ő pucol fürdőt wc-t,hogy ne szimatoljam be a tisztító szagát,nég egy székre se enged felállni,hogy virágot locsoljak,nehogy leessek,lépcsőn felviszi a mosott rohát stb....szóval jól ég a szivarom most!!Mondjuk előtte is segített azért,de most többett!Én is jövő hét kedden megyek védőnőhöz a vasasba,most adják az AFP eredményt,azért nem kapkodtak sehova vele!

Zsani!Én csak hason tudtam elaludni mindig,most viszont már nem tudok ráfeküdni mert nyom,a védőnőm azt mondta hogy bal oldalt fekve a legjobb a babának a vérkeringés miatt,és a jobb lábad felhúzva közben.Nekem ez bejött és én jobb oldalra fekve is alkalmazom!Persze nincs ekkora pocim,hatalmas,tényleg olyan,mintha pont szülés előtt lennél!!!

Dancsi!Én laktam panelba 9.emeleten,hét redőny nélkül megbolondultunk volna,egy nyarat bírtunk redőnnyel,utána nyáron klíma!Iszonyú meleg a panel,a tégla hűvösebb!
20140113113746

Zsani,hűűűűűűűűű mekkora a pocid!!!!
Te nem ketten laknak odabent???? :D :D :wink:
Figyi nem vagy vizes???
A barátnőm anno 25 kg hízott,és 18kg lement a szülés után,mert annyira vízes volt!!! :wink:

Enikő,de igen :cry: !
De szinte észre sem lehet vanni rajta hogy beteg(csak az orra folyik,és köhög)szaladgál föl-le a lakásban,és be nem áll a szája,összeszámoltam 50 szót mond!!!
Elmentünk a doktornénihez, gondoltam sokan vannak,de kapaszkodjatok meg 25 voltak előttünk!!!!!!!!!!
Basszus!!!!
Remélem te jól vagy!!!
Bogi???

Timika,remélem nálatok is mindenOK!!!

Kép
bibi226

Zsanett!

Helyes a pocid! Nekem is voltak a terhességem közben durva értékek, de volt, hogy 1 hónap alatt visszaugrott 5 kg a súlyom - csak mert orvosi javaslatra kevesebb folyadékot fogyasztottam... szóval nem lehet tudni, mik azok a kilók, a baba-e, víz, netán háj :lol:

Azt gondolom, ha panel, akkor az a jó, ha lehet benne kereszthuzatot csinálni. Egyébként elforr az ember agyvize. A gyerekek mellett, meg tuti nem használnék légkondit, még én is érzékeny vagyok rá.
Vendég

Zsanett!
Én majdnem 30 kg-al voltam több a terhesség végén mint az elején. Rengeteg víz volt bennem. Ez teljesen kiment belőlem kb 6 hónap alatt és a ténylegesen rámrakódott 5kg-al kell most küzdenem. Biztosan te is mini víztorony vagy most :lol:

Timika!
Írj amint tudsz!!! Kristófnak SOK GYÓGYPUSZI!!! :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Hali.

Dancsi, panelügyben privi ment.
Jozsónak jobbulást. Nagyon ügyes Boldi, hogy éjszaka alszik. Egyébként tényleg inkább nappal legyen fent, mint éjszaka.

Bibi, hát nálunk most nem tudom mi lesz, Peti tegnap kapott utoljára Ambroxolt, erre ma nekikezdett köhécselni. És a szemein látszik, hogy nincs minden rendben. Ma felhívom a dokit, és megkérdezem, hogy kiváltsam-e a gyógyszert, mert azt mondta, hogy csak akkor kell, ha Peti belázasodik, de én sem voltam kicsinek az a lázas típus, és Peti sem az, pedig már volt beteg párszor, de lázas sosem volt.
Barninak jobbulást!

Kinga, hát a zene Petit sem hatja meg, ahogy írtam, a hangfalakból szólt (vagy inkább bömbölt?) a zene, ő meg odaállt mellé, nézte, táncolt, stb. :o

Enikő, akkor nekem nincsenek igényeim??? Hát anyósom magánházban lakik, de én megőrülnék a csendben, na meg ott is ki kell fogni a jó szomszédokat….arról nem is beszélve, hogy télen havat kell lapátolni, na meg szvsz csak akkor éri meg a magánház, ha az ember tart jószágokat (ha mást nem, pipit), de az is büdös, na meg az le is kell ölnie valakinek. :? Szintén magánvélemény…

Zsanett, Gerinek jobbulást! Nekem az alvással sosem volt gondom, Peti sosem keltett fel, hogy neki adott pozitúra nem kényelmes, forduljak át. Szerintem Marcell is jelezne…
A 28-32. heti UH-t elég, ha a tanácsadó doki csinálja.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!
Most megyek május 14-én tanácsadásra gondolom akkor átzavarnak majd Kajtárhoz.Ugyanis Sári elvileg a tanácsadó orvosom mert ujszeged hozzá tartozik de egyszer sem látott.Majd Kajtár csinál uh-t Ő is elég rendes.

Zita!
Geri is nagy volt 4040gr és 55cm.És azt mondják a második baba nagyobb :shock:

Anett!
Jó neked még bejön az oldalfekvés,de nekem már ez a maradék két hónap kész kinszenvedés lesz.Szerintem kipróbálom a fotelban alvást is. :D

Bibi!
Remélem hogy még egyedül van bennt.20.heti uh-án még legalábbis egyedül volt.Biztos hogy vizes is vagyok,mert most tartok 21kg hizásnál.De nem birom megállni hogy ne igyak.

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett! nagyon szép a pocakod, hatalmas már! Én 30kg hiztam, de nekem kellett is mert Orsinál is a szoptatás nagyon lesoványitott, már 14kg kevesebb vagyok mint szüléskor pedig sok tésztát, sütit eszek.

Timi! remélem jol van Kristóf!

Én is oldalt fekve tudtam csak aludni, kispárna a térdeim között

Norbi 6 hetesen 59cm, 5kg. Nekem furcsa ez, mert Orsi fél évesen volt 6kg. Megkérdeztem a szuriért fizetést mióta van ez, mondják ápr.1 óta. Mondom csak mert barátnöim nem fizettek. (na gondolom nem tetszett igazán ez a vélemény). Erre magyarázta a doktornö hogy ez kamarai állásfoglalás és ö kamarai tag, igy nála kell fizetni ha kérjük a szurit.

Kértem Orsinak beutalot Tornyos doktorhoz, azt mondta az orvosunk már a klinikán van. De sebészet van a beutalon nem ortopéd, jo igy?

Kép

Kép

Karmen
karmen

ill. az orvos van a klinikán

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Jó! A Tornyos a magánon kivűl, a gyerekklinika sebészetén van.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hétfőnként pedig a gy.kórházban van T.
ott is a sebészeten.

Timika!
remélem jól van Kristóf!
Vendég

Zsanett!
húúúúú, mekkora pocak :D nagyon csini.

Enikő!
látom nem csak én takarítok folyamatosan :lol: én a fugát súrolom, körömkefével, cirka 120m2 en :lol: nagyoooon jól szórakozok. :lol:

közben voltunk a gy.orvosnál tegnap, nem is tudom minek van ügyelet :?: kedd este odamentünk ismét (deminek???)
kár volt, továbbra is vírus majd elmúlik, persze sohanapján....
már jobban van, még lázas, szombat óta, de kap gyógyszert szóval szépen javul.
én se megyek ügyeletre többet, hacsak nem muszáj!!!
Vendég

Írtam az előbb és a küldéssel elszállt. :evil:

Karmen! T.Sz a sebészeten van a klinikán, jó ha az van a beutalón.
Szépen gyarapodik Norbika. :)

Timika! Gondoltam rátok, írj egy pár sort, ha időd engedi.

Zsanett! Szép nagy a pocid tényleg! Igen, azt mondják, a második baba nagyobb (nálunk +180 gramm volt), de azt azért nem kell készpénznek venni. :)

Dancsi! Ha nincs más megoldás pl. alacsonyabb emelet, téglalakás akkor azért bevállalható a panel, főleg hogy átmeneti dologról van szó.Mikorra várható az új házba költözés?

Exi! Én már alig várom a magánházunkat (ok, ikerház :) ), de jószágaink tuti nem lesznek, max a lányaim az udvaron. :lol:

Remélem a betegek már javulnak! :)

Velünk minden tökéletes, kicsit túl szép, hogy igaz legyen az életünk most a csajokkal (január óta nem voltak betegek,kopp-kopp-kopp), ház épülget. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Timika! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
hogy mikor lesz kész az az időjárástól függ, hogy milyen ősz lesz és mennyire fognak száradni a falak
mert ha csapadékos lesz, akkor csak tavasszal költözünk, mert akkor burkolás, és festés előtt egy zezont fűteni kell

de ha olyan lesz, mint az elmúlt 2 évben, akkor elvileg Karácsonyra már ott lehetünk :)
Vendég

Akik kertes házba laknak a tyúkól és a szemétdomb közé egy ilyet a gyerekeknek? :lol:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=202886

Csak megláttam és beleszerettem, gondoltam megosztom veletek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok!

Timi!
Szeretettel köszöntünk!
Kép

Exi (Ági)!

Gyógyulást Petinek!!!!!!! Megnézegettem a képeket, nagyon huncut, vagány kisrác, szépek a rucijai! Ahogy nézem, úgy tűnik egyforma a szandija a fiainknak.. :lol: :lol:

Voltunk tegnap babatalin az Önkormányzatnál. Összegyűlt kb. 30 kisbaba akik 2006-ban születtek. ANyukák, néhány apuka...Volt egy kis műsor, az ovisok énekeltek, verset mondtak. A babák szabadon mászhattak, járkáltak, beszéltek, volt móka, kacagás-képzelhetitek :D
Egy kisbaba azonban békésen aludt a kocsijában. Na Ő volt Ábelem :lol: :lol: :lol:
A végére ébredt fel,akkor persze megijedt és kapaszkodott belém.

Gyógyulást a betegeknek, szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Húh jó rég írtam, de jó az idő, mindig kint vagyunk, ha bent akkor meg trágyálom a lakást....
A jó hír (nekünk minden képpen) :D Tomdi nem lett bárányos, bár még most következik csak a második -harmadik hét, de remélem akkorra is megúsztuk...
Alvással kapcsban, csak odáig jutottam olvasással, Tomdit megprobáltam én is sírni hagyni, nem adni cicit, de Ő 2 órát üvöltött állva a kiságyba....mehettem én be akár percenként is , ilyenkor lefektettem simiztem a hátát stb. Ő meg nagy ívbe tojt rá, cicire dolgozott.....nem tudom mit tegyek vele, én bízom abban, hogy az idő múlásával ezen a perióduson is átesünk.
Timika, tényleg igazuk van a lányoknak, Pipinek orrmandula műtéte volt jan végén és én totál kiborultam tőle, iszonyat amikor elaltatták, amíg élek nem felejtem a pici kis arcát, hangját el.....10 perc volt az egész műtét, a délutánt szinte végig aludta és az éjszakát is. Én semmit nem aludtam egy anyukával beszélgettünk egész éjjel, meg a gyerkőket őriztük, itattuk, stb...Másnapra kutya baja se volt, délelőtt még aludt egyet, aztán ment a randalír :D

Most sincs ám időm többet írni, gondolom elég is volt ennyi :D Pussz mindenkinek, még olvasom az elmaradást....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok csajok!
Remélem Timi nem haragszik meg rám örökre hogy leírom: Kristóf nincs jól. Sajnos most az intenzíven van :cry: Nagyon szorítsatok neki és küldjétek a sok pozitív energiát!!!!

szszkinga

kinga: jézusom, mi van Kristóffal....rettenetesendenagyon szorítok!!!!!!!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szegény Kristóf,ezerrel szorítok neki,meg Timinek is sok kitartás,nem lehet egyszerű!És persze azért Timinek sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!

Zsuzsu akkor a babatali jól sikerült,lehet nem izgatta Ábelt,azért gondolta szunyál inkább.Majd legközelebb.Nálunk otthon is szoktak lenni a faluban ilyen babatalik,a bárátnőim révén párszor voltam,annyira édesek a kis lurkók!

A tyúkokról és egyéb állatokról.......hát mi is kertes sorházban lakunk,de állat?????szóba se jöhet.Amúgy városban nem is lehet állatot tartani,csak külterületen én úgy tudom büntetnek is érte. A szüleim falun laknak egy 3 szintes marha nagy házba akkora kerttel ,mint fele Széchenyi tér,de állatot nem jutott eszükbe tartani.Szerintem nem annak való kertes ház,aki tenyészteni akar. Náluk csak kutyus van,meg medence,mert kisházikó,kerti sütő ,hinta és egyéb klassz dolgok!Az állatokat tanyán tartják szerintem!De lehet tévedek!
20140113113746

Én is nagyon szoritok Kristófnak, azt hittem csak rutin mütét lesz, persze nem tudom miért kellett egyáltalán a mütét, de remélem gyorsan javul!

És a sebészeten lehet kérni T. hogy nézze meg jo-e Orsi talpa v. kell neki gyógycipö (elég ludtalpas szerintem) v. elküld emiatt esetleg az ortopédiára? Szoval emiatt is felkereshetem a sebészeten szerintetek v. maszekba mehetek csak igy hozzá?

Enikö! Szuper ez a homokozó. Én gondolkozok rajta. Bár a müa. meg medencének is jo lenne, anyuéknál azt imádták.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Annyit tudok hogy nem sikerül elállítani Kristóf vérzését. Szegény Timi teljesen kivan. Annyira sajnálom őket. Tudom hogy Kristóf jó kezekben van a klinikán és remélem már holnap mehetnek haza!
Senkire nem akartam a frászt ráhozni!! Bocsi ha ezt tettem!!! :oops:

szszkinga

Sziasztok!

Kristóf babának én is nagyon szorítok! Timinek meg sok erőt !!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Kinga: Remélem Kristóf hamar rendbe jön. Timikának azért szeretettel gratulálok névnapja alkalmából...bár nem túl boldog gondolom :(

Enikő: Grétinek nagyon hasonló homokozója van anyukáméknál, imádja, bár nagyon pici szerintem és felnőtt nem tud ráülni...vagy én vagyok túl kövér :lol: :lol: Nem azért mert nem fér rá a fenekem, hanem mert szétesik. Mi 6ezerért vettük tavaly a Baumaxban. Idén sem hiszem hogy sokkal drágább.
Egyébként meg bocsi, de nem vagy teljesen komplett hogy a keményedéseiddel nagytakarítasz.....

Zsani: Csini vagy :)

Panel kontra kertes ház: Utóbbira szavazok én is, kertes házban nőttem fel, évekig szenvedtem a panelben, most már megszoktam, de attól még várom hogy szabaduljak esetleg innen :)

Dancsi: Mi 5. emelet, nyáron redőny mellett is 31 fok van. Légkondink nincs, nem is lesz. Még élünk. Mindent ki lehet bírni ha tudod hogy mi a végső cél. Az meg hogy kint hagyhatod e a cuccokat attól függ milyenek a szomszédok. Nekünk szerencsére nincs velük gondunk. De ez egy 5 emeletes ház, 10 emeletes az húzós. Ott sok a lakás, idegenek is gyakrabban megfordulnak.

Egy kép a lánykámról:

Kép

Minden betegnek jobbulást!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timi!
remélem Kristóf már jobban van, gyors gyógyulást neki!
Boldog Névnapot!

Bea!
Gréti csodaszép kislány!
Vendég

Tud valaki esetleg jó gyógytornászt? aki házhoz is jön, ha nem az se baj, nagyon kellene, pár hét és asszem már menni sem tudok ha így haladok :cry: , de azért még megy a dolog, igaz lassan és csak sántikálva.
Vendég

Benéztem van-e hir Kristófról, remélem azóta már sokkal jobban van! Itt mindenki nagyon szorit nekik szerintem!

Mi tégla lakásban laktunk, elsö emeleten és nyáron ott is volt 30 fok!

Bea! Gréti még mindig gyönyörü és milyen nagylány már!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kristófnak jobbulást!

Enikő,
nekünk pont ilyen homokozónk van, de nem jó, mert nem tudsz odaülni a kispadra, olyan picike, hogy egy felnőtt nem fér el, és Jozsó sokszor igényelné

ráadásul imádják ki be csukogatn és sokszor odacsípi az ujjukat

szüleimnél sima peremes van, az sokkal jobb
Vendég

Én is mindig bekukkantok van e új hír Kristófról.

Zozo: Mi a baj? Én csak azt a gytornászt ismerem aki itt több babát is kezelt, Bea. Nem tudom ő foglalkozik e felnőttekkel...Nyúlanyó biztos többet tud róla :)

Dancsi: Nekünk peremes van, de labilis :) Én kis sámlin ülök olyankor mellette :)

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timika!

Nagyon nagyon szorítok nektek remélem hamar rendbejön Kristóf!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Timinek és Kristófnak nagyon sok erőt és mielőbbi gyógyulást kívánunk! +++++++++++++++++++++++

Dancsi: Nekem azért tetszik, mert le lehet fedni, de hát nincs kertünk szal tökmindegy :lol: csak nyálcsorgattam :lol:

Anett: Na igen a jószág az falura vagy tanyára való, de kertes házak vannak a városokban is :wink:

Bea: Nagyon édes a Gréti, a kép a majálison készült? Csak nem ugrálóvár? :) Ha nem takarítok ki, akkor idegeskedek, hogy kosz van, az jobb?? Amúgy tavaly ősz vége óta nem volt ablak puceválva, függöny mosva,szőnyeg mosva :oops: Ideje volt, később nagyobb hassal vagy egy újszülöttel még így se lenne időm/energiám rá..... És szépen lassan csináltam, ezért tartott 2 napig és még nincs vége :wink: Amúgy ezzel 1,5 szobás lakással 1 nap alatt végzek mindennel együtt :wink:

Nyúlanyó: Ha addig nem is, de majd ha jön a 3. baba Tomdi is le fog állni a ciciről :lol: :lol: Örülök, hogy nem kaptátok el a himlőt. letelt már a 14 nap? Csak mert nekem mindkét csajom napra pontosan 14-14 nap múlvára pöttyösödött ki a fertőződéstől számítva :wink:

ceniko
Szeged

Én küldtem smst Timinek és a férje válaszolt, hogy hazaküldték őket, a kicsi továbbra is az intenzíven van :( . Újraaltatták és elsütötték az eret odabent, mert nem állt el a vérzés.... :(
Rengeteg vért vesztett, kapott is vért :(
Timi nagyon kivan csak, sír és sír és mindenkinek köszönik a drukkokat!

Küldjük őket továbbra is ezerrel++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Timika,nagyon szorítok nektek!!!!
Szívből remélem hogy jobban vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea,naggggyon édi Gréti!!!! :D

Zozo,én ismerek egy nagyon rendi gyógytornászt,apuhoz járt ki,4éve anno.
Ha kell megpróbálom előkeresni a tel.számát!!

Kép
bibi226

Enikő: De, ugrálóvár. Amiben ugye 2-t ugrott utána 7,5 percig ült a sarokban és nézte hogy ugrálnak a többiek :D
Ennek a homokozónak is van teteje.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kristóf: Ügyes vagy! Drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Timika: Kitartás. Hamarosan otthon lesztek mindhárman!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Timi!
Nagyon szorítunk Kristófnak!

Minden kis betegnek jobbulást!

Bea!
Gréti nagyon édipofa! :lol:

Gyakorlott anyukák!
Ti adtatok/adtok a gyerekeknek babapiskótát és/vagy háztartási kekszet?
Én vettem darált háztartási kekszet, szoktam a du-i gyümölcsbe tenni, a babapiskótát pedig nagyon szereti kézben venni és elcsócsálni!Én azt hittem ezek teljesen semleges ételek, hiszen pl. allergiás gyerekeknek h.kekszből csinálunk sütit v. ugye diétakor is ezt eszik.
Nos amiért kérdezem, mert ma tanácsadáson azt mondta a gy.orvos, hogy nem ehet babapiskótát.Hazajöttem és elolvastam mi van benne.Tény, hogy van benne tojás, bár megjegyzem rá van írva, hogy 6 hónapos kortól ehető.
A h.keksz viszont tartalmaz glutént.ez pedig azért volt érdekes számomra,mert az összes babaételféleségre rá van írva, hogy gluténmentes!
Így egy kicsit összezavarodtam és elbizonytalanodtam.
Kíváncsi lennék a véleményeitekre!Köszi!

Gáborbaba 8600 g és 69 cm. És képzeljétek ma voltunk fodrásznál, levágattam a haját!Nagyon édes lett,majd dobok képet!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bibi!
köszi, nagyon jó lenne, jó amúgy?

Bea!
még én sem tudom pontosan, ilyenkor nem csinálnak semmiféle vizsgálatot, de hogy nem tudok menni az biztos, másfél hete még tudtam lazán csak néha nyilalt a derekamba a fájdalom, sőt aludni sem tudok, de ennyi baj legyen, de most fájdalomcsillapítót sem szedhetek, a kenőcsök meg nem érnek semmit.
Vendég

Csibe!

Nem mindegy ám hogy milyen diéta.Nekem amikor a gyógyszerallergiám volt pl.nem ehettek kekszet sem.Csak főtt húst meg rizst de nem ez a lényeg.Szóval a kekszben tényleg a glutén ami gáz a babapiskótában meg egyértelmű a tojás.Norbika 11 hós volt amikor kapott babapiskótát és 10 perc múlva bedagadt a szeme és tiszta csalános lett szegény.
Szóval diéta és diéta között is van kivétel és táplálékallergia megelőzésére biztos hogy ezek tiltó listára kerülnek.
Amúgy a brendonban lehet kapni gluténmentes kekszet is.
Igaz drága de úgysem fogy el egy zacsival egy nap alatt.Ja és van darált formája is.
Az meg hogy mi van egynéhány babakajára írva....no comment :twisted:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Amint látjátok megszínesítettem egy kicsit az unokám nevét, hiszen május van. :)

Elnézést kérek, tudom adós vagyok, de nagyon lemaradtam és sokat írtatok.

A beteg babáknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Minden születés- és névnaposnak:
Sok boldogságot, vidám szép további életet, jó egészséget :D :D :D

Jégvirág: Igen, első unokám. Elég sokat kellett várnom, mert a lányom tanult, tavaly ment férjhez, de nagyon boldog vagyok, hogy most már Laura egészsége kezd rendbejönni.
Gréti kislányod nagyon tündéri a kis kalapjában, és kis csúrkás haja nagyon édi :D

Gyanixi: nagyon sajnálom, hogy olyan sokat kínlódsz a gyulladások miatt. Remélem egyre ritkábban fordul elő, mert a baba is étkesebb lesz, jobban eszik. Amikor kérdeztél az elmúlt héten a lányomról valószínűleg nem olvastad el, amit Róla írtam, mert a betegséged gondolom nagyon letett. Bírsz szoptatni? Mekkora már már a babucid?

Karmen: örülök, hogy van közös ismerősünk. Ha van bármi kérdésed akár gyermekbetegségekkel kapcsolatban is, ha tudok szívesen segítek (akár privibe is).

Szkinga: Laurának jelenleg sötétkék a szeme, de már kicsit világosodott. A családban van Apukája részéről sötétkék szem, Anyucija barna szemű. Majd meglátjuk mi lesz a végső szín, de jó lenne, ha a mostani maradna.

Kép
Kép
roni nagyi

Hali.

Timika, drukkolok Kristófnak. Neked pedig boldog névnapot! Habár nem egyszerű a helyzeted… :(

Kármen, érdekes ez a fizetéses dolog, én most a saját dokimnál néztem a kiírást, mondhatnám azt, hogy tele van „apróbetűs” résszel. :?

Zozo, hát én is csak akkor preferálom az ügyeletet, ha a saját dokink van ott. Igazából nálunk az van, hogy a dokinéni kiírta a gyógyszert, de az volt az első mondata, hogyha Peti belázasodik, váltsam ki. Pedig ő is vírust mondott, de gondolom, ennek leküzdése nem jár csak max. hőemelkedéssel, ha már láz van, akkor gáz van.

Melinda, Linda és Lotti mint jószágok…hm, akkor én a férjemet tenném ki az ólba. :D

Zsuzsu, előfordulhat, hogy egyforma a szandi. Most tervezek venni még egyet…

Bea, nagyon kis huncut nézése van Grétinek. :)

Csibe, Peti hat hós korától eszi a babapiskótát…azóta is kapja. Kekszet még nem evett. És Peti már a „sima” babapiskótát is eszi, amire nincs semmi ráírva, mert amin rajta van, hogy 6 hós kortól adható, abban tojáspor van, a többiben meg tojás.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

csibe,
rengeteg babakaján rajta van, hgoy 6 hós kortól mehet, csak hogy eladják :(

én nem adnék lisztes, pláne tojásos, tejes cuccot egy fél évesnek
Vendég

Jégvirág!Hát Gréti annyira édes és szép,hogy az hihetetlen!Látom tetszett a dinós ugróvár,sógórnőm gyerekei is abban voltak,de nálunk is csak a nagyobb ugrált,a 2 éves csak ott az elején,de csak úgy ,hogy fogtuk a kezét!

Kristófnak ezerrel szorítok,meg Timiéknek kitartás!!!!!!!!!!

Roni nagyi,klassz a színes felirat,hol találtad/csináltad????????

Enikő!Szerintem is óvatosan takaríts,nincs senki aki tudna segíteni,anyu,anyós,barátnő????????Nekem anyu jön most a tavaszi nagytakarításhoz segíteni meg lehet barátosném is!
20140113113746

Zsuzsu írtam privit!!!!
20140113113746

Sziasztok!
Az előbb beszéltem Timivel. 11 körül próbálják meg kivenni a tampont Kristóf orrocskájából.
Vettek tőle vért, és néznek vérképet, ha az jó lesz és nem kell, hogy több vért kapjon, (és az orra se kezd el újra vérezni) akkor átviszik a fül orr gégészetre. Ha újra vért kell kapjon akkor maradnak az intenzíven :(
A fül orr gégészeten bent maradhat vele Timi is, míg az intenzíven sajna csak naponta néhányszor pár percre mehet be :(
gyhogy nagyon drukkoljunk, hogy okés legyena vérkép, ne vérezzen az orra a kicsinek és átvihessék a fül orr gégére!!!!! A hétvégét tuti bent töltik :(
Mindenkinek köszönik a drukkokat és az együttérzést!
Szólok ha megtudok valamit!

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Köszi a híreket!

Anett!
Válaszoltam, du. írok még, most reggeli+séta......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zozo,privi ment!!! :wink:

Enikő,köszi az infot !!
Légyszi továbbra is tájékoztas minket!!! :wink:

Timika,annyira sajnállak titeket!!!
Most hogy olvastam amit Enikő írt,elkezdtem veled eggyütt sírní!!!
:cry: :cry:
Remélem jobban van már Kristóf!!!
Küldöm a pozítív energiákat!!!!
Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Enikő!
Én úgy tudom-sajnos tapasztalatból, hogy csak 10-ig vagy 11-ig nem lehet bemenni az intenzivre, mert akkor vizitek vannak. De délután bennt lehet maradni. Bent aludni nem lehet, de este 9-ig ott lehet lenni. Még akkor kell kimenni, ha gyereket hoznak, meg amikor szolgálat váltás van. De egyébként bent lehet lenni. Tavaly igy volt. :shock:
Timinek és Kristófnak nagyon szoritok, sajnos teljesen átérzem a dolgot!!! :cry:

Karmen!
Tegnap voltunk a Miniklinikben. Nagyon rendes a doki, nem volt előttünk senki, azonnal bemehettünk, tök kedves volt a Márkkal. Márk mindig sír a dokiknál, itt egyáltalán nem volt gond. A Kovács Mariann doktornő rendelőjében van a doki, tök jó szines, tele van játékkal, Márk egyből kiszúrta az autókat. :wink:
Alaposan megvizsgálta, beszélgettünk is, 3 ezret kért.
Szerencsére nem kell Márknak gyógycipő, azt mondta majd kinővi, a lakásba is legyen rajta cipő. Betétes és kérges, ez a lényeg. :wink:
A doki valószinűleg a klinikán is ugyanilyen rendes és alapos, csak ott mindig nagyon sokan vannak. Szóval lehet érdemesebb magánra menni. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Glutén tartalmú (lisztes) ételt 8 hós kortól javasolnak, mert addigra érik be általában az emésztőrendszernek a glutént lebontó része. A tojás sárgáját 9 hónaptól, a fehérjét csak 1 éves kor után.
Rékával én is lazán bántam ezekkel a korhatárokkal. Pl 8 hós korától tehéntejet kapott :oops: Aztán a ti példáitokból okulva, meg egy csomót utánaolvasva, tanulgatva rájöttem, hogy barom voltam és baromi nagy szerencsém volt. Hajnánál még azt se merem, amit elvileg már lehet :lol: A végletek embere vagyok... Az a baj velem, ha valaki nem magyarázza el részletesen, érthetően, konkrét példákkal illusztrálva a dolgokat (legyen bármiről szó), akkor nem hiszem el
:roll:

Timiéknek nagyon szorítok!++++++++++++++

Bea!

Gréti nagyon szép :) Ezt élőben is volt alkalmam megállapítani :)
Vendég

Pont le akartam írni hogy Kristóf hogy van,ekkor láttam hogy Enikő megelőzött :wink:
Nagyon bízom én is benne hogy sikerült elállnia a vérzésnek és hétfőn már mehetnek haza!!!

A babapiskóta csomagolásán korábban és is elolvastam hogy mi van benne. Miért hívják így ha egy babának egyébként nem adható???
:shock:

szszkinga

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?