A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok.

Zitacicu2!!: Sikerült a telek ügyben telefonálni tegnap???Ma este megyünk ki a telekre és azért még érdeklődöm,mert ott a szomszéd srác sokmindenkit ismer.A telefonszámot is ő adta tegnap.A másodikat,amit tegnap 1 -kor küldtem el neked!
Remélem szerencsével jársz.Igaz ha ők továbbadják ,akkor biztosan van árkülönbség.

Szép napot!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Bea! Tündéri gyönyörű Gréti! Az a nézés,ááááááá, jobb ha készítitek a vasvillát. :lol:

Csibe! Tojást, tejet tartalmazó kaját én tuti csak 1 éves kor után adnék. Lindi tojást 14 hósan kapott, azóta már eszik kekszet, babapiskótát nem veszünk -nincs rá sok bizodalmam-. Színtejet nem kapott még Lindi, de már evett tejes kaját pl.:palacsinta.
Sokfajta babakeksz kapható -tej-tojásmentes-, vegyél az Gáborkának. Az meg, hogy épp mi van írva korajánlásként egy kajára, az sztem felejtős.

Drukkolok Kristófnak nagyon! Timikának meg kitartás!!!
Enikő! Ha tudsz új fejleményt, írd meg kérlek!

Zita! De jó, hogy nincs komolyabb baja Márknak!! :)

Ma lesz du. az anyák napi műsor az oviban, már bekészítettem a 100-as zsepit. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Timi küldött smst: Úgy néz ki, szerencsére jobban van, kiszedték a tampont, nem vérzik, visszahozták az osztályra, most itt alszik az ölemben!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Azért tovább drukkolunk++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jajjjj de jóóóóóóó,hogy jabban van Kristóf!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
bibi226

De jó hogy jobban van Kristóf.Tiszta rosszul voltam tegnap.Nem semmi lehet ilyet átélni.
A lényeg hogy jobban van. :D

Kép
Kép
zitacicu2

enikö:köszi a híreket Timikáékról!!
timika:nagyon szorítok nektek, h minden rendben legyen most már...
roni nagyi:bocsi, de direkt olvastam vissza és nem találtam azt az írásod, amiben a lányodról írtál...hanyadik lapon van??
Van tejem megint, talán sok is és most teljesen tanácstalan vagyok... :?: most fejjek vagy ne??ha nem fejek úgy érzem néha sok marad benne...ha meg fejek, akkor megint több lesz, így is több van a kelleténél...!!!!Most mit tegyek? :?: :?: Már ebbe fogok beleőrülni.

A vérképemen nem volt semmi gáz, hála Istennek!!Remélem nincs is semmi más oka a lázaimnak a mellgyuszin kívül!!!

Kép
gyanixi

Örülök Kristófnak,most már biztos rendben lesz minden. Drukkkk továbbra is!!
20140113113746

Sziasztok! :)

Előkerültem én is végre!
Olvasgattam néha, de írni nem volt már időm... Délelőtt írtam, de véletlen kitöröltem. :twisted:

Timiéknek mi is nagyon drukkolunk, szerencsére én is nemrég megkaptam azt az sms-t, amit Enikő továbbított már Nektek! :)

Kicsit későn, de köszi a névnapi köszöntéseket! :)

Macsek :)
Gratulálok Luca babához, és sok tejcsit kívánok! :D :D

Enikő :)
Teljesen kiakadtam azon, amiket írtál... :cry: :cry:
El nem merem képzelni, hogy mi lesz még ezután az eü-vel, bár talán ennél rosszabb már nem nagyon lehet..
Jobbulást Boginak - remélem már jobban van!
Te pedig vigyázz magadra, és a pocilakóra!!

Dancsi :)
A cél érdekében kénytelen sokmindent bevállalni az ember, de sztem a 10 emeletes panelt gondold át.... Enikővel értek teljes mértékben egyet, nem akarom újra leírni, amiket ő írt.
Van tapasztalat sajna, a nővérem lakott évekig 10-esben, újszegeden.
Én is panelben nőttem fel, de az 5 emeletes volt, és erkélyes. Óriasi a különbség!!

Niki :)
Örülj neki, hogy van tejcsid!! Ha úgy érzed feszül, kellemetlen, akkor fejj egy kicsit, de csak annyit, hogy nem feszüljön, ne többet!! Akkor nem szaporítod tovább!

Zita :)
Miért nem jöttél oda, ha láttál? :lol:
Boti látszólag jól viselte a távollétemet - én kevésbé...
viszont szerda óta csüng a nyakamon, és sír, ha elmegyek.. :(
A déli alvás is gáz, mert amint kimegyek a szobából, sír.

Ráadásul beteg is lett, tegnap óta 39 fokos a láza. más baja nincs szerencsére, gondolom vmi vírus lehet a ludas.

Én ki vagyok purcanva,elfáradtam a 4 nap alatt - nem szokta a paraszt a szántást! :D , meg próbálom behozni a lemartadásom a házimunkával, de sehogy nem jön össze. Főleg azért, mert Botitól nem akarom most elvenni azt az időt, amit együtt lehetünk.
De mindegy, majdcsak utólérem magam! :)
Azért jó volt kicsit dolgozni is! :D

Puszi mindenkinek, betegeknek gyógyulást!!!

Kép
Kép
zituska28

Jajj de jó végre már jó híreket kapni Kristófról! :D

Niki! Ne fejj, csak ha már nagyon kényelmetlen a feszülés.

Zituska! Jobbulást Botinak!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska: menjek segíteni takarítani? Most nagyon benne vagyok :lol: :lol: Botinak ++++++++++++++++++++

Én se tudok napirendre térni Kristóffal kapcsolatban :shock: :x Ez szörnyű :( :cry: "rutinműtét" ja..... :evil: :cry: :shock:

Csajok akik most irattátok oviba a csemetéket, kaptatok már értesítést, hogy felvették-e a gyereket a beiratott oviba??????????
Csak mert aszonták kb 3-4 hét, hogy kiküldjék a levelet, de már 1,5 hónap eltelt..... :roll:

ceniko
Szeged

Timika!
Nagyon örülök, hogy jobban van Kristóf! :lol:
Mostmár biztosan jobb lesz, ha együtt lehettek! :D

Zituska!
Azért nem mentem oda, mert elég sokan voltak ott, plusz Márkot a nagy tömegben muszály volt kézben cipelni,mert eltaposták volna. Ez pont ebédidőben volt, és siettünk mamához kajálni. :wink: Ő ott lakik a Fő fasor legelején. :lol:

Dancsi!
Sikerült találni valami más megoldást? Vagy marad a panel? :wink:

Exi!
Hát szerintem nem azért érdemes magánházban lakni, mert jószágot akarsz tartani. Falun se! :shock:
Szerintem azok akik ebbe a topikba irnak, és magánházba laknak, nem igen tartanak jószágot.
Magánházba azért megy az ember, hogy ne a tömegházba lakjon, hogy ha a szomszéd hangosan tévézik, vagy zenét hallgat, húst kloffol, azt ne legyél muszály végighallgatni. :cry:
Meg ráadásul, nem kell lemenni a játszótérre, hanem van saját udvarod, ahol nyáron kifekszel napozni, kiteszed a gyerekmedencét, és senki nem bámul meg. 8) Esetleg van gyümölcsfád, nem kell megvenni a piacon a gyümölcsöt. És virágoskerted, ahol szedsz a vázába tulipánt tavaszal.
:lol: Én se szándékozok, se tyúkót, se disznót tartani. Szerintem ma már nem divat, csak az idősebbek körében. Itt Szatymazon is van hentes, és minden nap sorban állás van. Szóval szerintem nem sokan tartanak disznót. :o
De van aki a panelt szereti, mert kényelmes, nem kell havat lapátolni, fűvet nyirni. :wink: Én inkább csinálom ezt, mint hogy hallgassam ahogy bevágja a 3-ik emeleti szomszéd minden reggel a lépcsőház ajtaját. Vagy, hogy hogyan ordit egymással reggel 5-kor a nagyszoba másik falán lakó szomszéd. :shock:
Szerintem Enikő erre gondolt, az igényekkel kapcsolatban. :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Timiéknek minél hamarabbi teljes gyógyulást! Húhh szegénykék borzasztóan sajnálom...én meg itt írogatom, hogy milyen rossz lesz az altatás :oops: tiszta szégyen vagyok...

Enikő, mi kaptunk értesítést, szerintem tellez neki, hogy mi a fránya van?

Niki, én is azt tanácsolom, hogy ne fejj, csak, ha tényleg feszít, íígy a büdös életbe nem áll be a kereslet-kínálat..a tápot meg jó mélyre rakd el, ha sok tejed van nemis értem minek vettétek...

Zitus, Botinak jobbulást! Kommandózik már egyedül?

Ági, köszi a rengeteg infót amit írtál, sokat okosodtam megint :D

Sarian, utólagosan is boldog első szülinapot a kiscsajotoknak!

Bea, szépséges az ugrálóváras Grétike! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Zita :Teljesen igazatok van a családi házzal kapcsolatban.Mi sem azért építkezünk ,hogy majd állatokat tartsunk ,hanem azért ,hogy nyugodt körülményeink legyenek.A panel az egy borzalom!!!Mi is ezért vettünk telket,hogy minél előbb húzzunk el innét!!!!
Ezt csak az tudja aki magánházban nőtt fel,hogy mi is a különbség!

Kép Íme egy idei kép!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Zita! Akkor valszeg mégis maszekba viszem én is, köszi hogy leirtad ezeket.

Enikö! de jo hogy megirtad a jó hirt! Remélem most már mielöbb haza is mehetnek! Nekem sok ismerösöm kapott értesitést már az oviból. Végül a szerb ovit sikerült megcélozni? Remélem felveszik Bogit!

Kriszta! egy közeli képet is teszel majd fel Emeséröl?

Nyúlanyó! ÖRülök hogy megusztátok a himlöt!

Csibe! Én 1 év elött glutént sem adta, nem volt nehéz elkerülni

Nagyi! köszi, ha lesz kérdésem ugyis felteszem:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen: Íme a kért kép!

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Szarrá áztunk :lol:
Most jöttünk fel a jáccóról, úgy eláztunk mint a sicc :lol: Tök jó volt, a Viola röhögött, a Bogi sírt :shock: :lol: Én meg rohantam egyik kezemben a Viola másikban a kismotorja :lol: Bogi meg előttünk gurult a mocin közbe ordított, hogy anya elázik a gipszeeeeeeeeem :D :lol:
Bedobtuk a járgányokat a csomagtartóba és rohantunk fel, de mintha dézsából öntötték volna, úgyhogy csucsogtunk :lol:
Olyan jó nyári zápor illat van, imádom, és annyira kellett már az esőke :)
Most tökre fel vagyok dobódva bocsika!
Csajok jáccanak már vagy 10 perce a gyerekszobában és CSENDBEN vannak, ilyen is ritkán van :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Mit nem adnék ha mi is családi házba költözhetnénk.Hogy én menniyre úúúúúúúúútálom az emeletet.Nagyon nagyon nehéz a gyerekeket cipelni le föl stb.A szomszédokkal nem vagyunk jóban mindent lehet hallani pedig ez tégla társasház.
Ha lenne magánházunk a fűnyírás meg a hólapátolás meg se kottyanna ahhoz képest hogy ma ötvenszer mászom meg gyerekestől az emeletet. :roll: Pedig csak másodikon lakunk.

Kép
Kép
zitacicu2

A panelról: csak annyit, h most mi társasházban lakunk és a 3. szomszéd hangját is halljuk. Kertesházban nőttem fel falun, de kicsiként laktam panelban is, szóval ismerem a szitut. Mindkettőnek meg van az előnye és hátránya is. Most mi panelbe fogunk költözni, persze ha tehetném lehet, h kertesbe mennék, de ugye tudjuk, h nem egy árban vannak...
Amúgy meg nem bánom a panelt sem...igen, én is panellakó leszek!!!
nyúlanyó: tápot nem örömömben vettem, hanem mert kevés volt a tejem átmenetileg!! :roll:

Kép
gyanixi

Bibi!
nem kaptam privit!
közben sikerült beszélnem egy gy.t.-vel, majd jön, de ha megvan a szám akkor várom a tiédet is.

örülök h. Kristóf jobban van!!!!

mi sem tartunk állatokat :lol:
mi meg arra vágyunk h. ne legyen szomszédunk egyáltalán, szóval kiköltözni a pusztába :lol: pedig szuper szomszédaink vannak, azt sem tudom kicsodák, oké ez kicsit túlzás a nevüket tudom, de csak a két mellettünk lévőét, kb. havonta 2szer ha látom őket és viszont, szóval tök jó, én ezt szeretem.
Vendég

Én is dobok képeket a csajokról, ha nem baj!

Bogi ma uzsi közbe:
Kép
Viola épp epret eszik :lol: :
Kép

ceniko
Szeged

Na és egy kép kistesóról is :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Enikő!

Nagyon szép a pocakod!!!!Csini vagy.
Kb.én is arra vágyom mint Zozo.Jó hogy van szomszéd de lehetőleg jó messze. :)

Kép
Kép
zitacicu2

Kristófra sokat gondolok én is és remélem gyorsan felépül!

Zita,
nem sikerült mást találni, marad a panel, holnap foglalózom le, ha minden jól megy, akkor 6 hónapot kell kihúzni ott, és egész nyárra leköltözök a Balcsira a gyerekekkel, ősszel télen meg már elviselhetőbb lesz
baromira fogom azt a részét élvezni, hogy minden egy helyen lesz, piac, bolt, gyerekkórház :( Boldi miatt fontos, játszó, belváros pár perc

túl fogjuk élni, baromi nehéz lesz, főleg mert világéletemben kertesházban laktam

Bogyi megint irtó beteg, este már 41 fokos láza volt, annyira elegem van, ezért is döntöttem amellett, hogy lemegyünk Balcsira nyáron, ott talán nem szednek össze annyi vackot
Vendég

Hali.

Én is remélem, hogy Timiékkel minden OK. Közben látom, hogy igen. Éljen!
Ezzel a vérzéssel az a baj, hogy mindenféleképp csak a műtét után derül(het) rá fény. Mikor az én orrmandulámat vették ki, egy altatással megvolt a kivétel és az erek elégetése, de utóbbi csak azért, mert rajta volt a papíromon, hogy sűrűn vérzik a nózim, így tudták, hogyha nem csinálják meg, akkor gond lehet. Így nem volt, de ezt egy csecsemőnél sajna nem lehet előre tudni.
De a lényeg, hogy mostmár jobban van Kristóf!

Kinga, hát nálunk a babapiskóta nem okozott semmilyen gondot. :o Én még mindig azt vallom, hogyha vki érzékeny bizonyos dolgokra, akkor az elég hamar kiüt. Így Peti kb. 8,5-9 hós korától kap tejtermékeket, igaz, a dokinéni engedélyével. És kapott már házi tejbegrízt is, laktózmentes tejből. Simán tejet egyelőre nem tervezek neki adni, mert az max. szomjoltásra lenne jó, de inni keveset iszik a fiam, így egyelőre veszem neki a tápszert. :)

Dancsi, hát szvsz nem csak azért írják rá, hogy el lehessen adni. Korábban is így volt, legalábbis mikor én voltam törpe, csak akkor a mostaniaknál egy hónappal korábban lehetett adni mindent úgy saccpercirka. Szerintem mindenki a maga megérzésre hallgat, hiszen, ha jobban megnézzük két különböző gyártmányú, de ugyanolyan ízű bébikaján sincs egyforma „utasítás”. :o

Zituska, Botinak jobbulást. Peti is beteg, ma megint elvittem az orvoshoz, most kapja az antibiotikumot, mert folyik le a nyák a torkán, és nehogy rámenjen az arcüregére vagy a tüdejére, ami még kristálytiszta.

Zitaa, tudom én, hogy mire gondolt Enikő. ;) Érdekes, hogy a mi régi építésű panelunkban egyáltalán nincs „tömegzaj”, és ez komoly. Viszont hallottam, hogy az újabb építésűeknél előfordul, és talán ezért se mennék az utóbbi időben épült házba.
Mellékesen megjegyzem, hogy nekem a gyümölcsfa is szimpi, ha már jószág nem lehet. :D A napozás meg nem érdekel, nálam az egyenlő a strandolással, én nem tudok víz nélkül napozni. :o
És én tényleg sokat voltam magánházban, 1,5 éves koromig egyfolytában, és utána is elég sűrűn, de nekem tényleg nem pálya. Én igazi panelcica vagyok, kész picsa és meleg málé…

Enikő, tényleg hirtelen jött ez az eső…mondjuk a „tavaszillatot” én is szeretem.
Az epres Viola teljesen úgy néz ki, mintha rúzsos lenne, az eper nem csak kellék? :?
Kistesó is szépen növöget.

Dancsi, szegény Boldi, már megint mi a baj?

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Helló!

Timika! Nagyon-nagyon gyors gyógyulást kívánunk Kristófnak!!!!!! Remélem már együtt vagytok vele!!!!!!! Szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!!

Nagyon kiakadtam, egy rutin műtét után intenzívre kerülhet a baba???
:cry: :cry: :cry: Én még összefutottam Timikáékkal a belvárosban a műtét után, megnyugodtam, h Kristóf jól van, most majd elájultam, mikor megláttam mi történt!

Dancsi! Jobbulást Boldinak!

Bibi! Barni jobban van?

Bea! Gréti tényleg gyönyörű! :) Mi is most vettünk peremes homokozót a társasház udvarába, olyan teljesen, mint Grétié, csak mi lemélyítettük a földbe, így stabil, anyukák is rá tudnak ülni a peremére, és az egész minik is be tudnak mászni! Dénes imádja!

Enikő! Csini a poci és szépek a lányok! :) Gyertek felénk lakni, és csináljatok ti is homokozót a kertbe! :)

Nyúlanyó! Jó, hogy megúsztátoka bárányhimlőt! :)

Kriszta! Emese nagyon szép kislány! :)

Niki! Nekem nem volt begyulladva soha a mellem, a hasonló problémát a változásoknál csak a tejcsi túltermelésre értettem. Asszem nem voltam világos, bocsi! Remélem hamar beáll nálad is a termelés! :)

Na megyek szunyálni, Dénes tegnap nem hagyott, ha jön az eső szinte egész éjjel fenn van... :shock: aztán persze ma állandóan bőgőtt... :(

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bocsi, ez lemaradt:
Exi, Zituska! Petinek és Botinak is jobbulást kívánok! :)

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szia Gyanixi!

A kérdezted a lányom hol feküdt és én 04.20.-án (594.old.) válaszoltam néhány mondatban. A konkrétabb választ tényleg nyílvánosan nem szoktam megadni, bár így is sokan ismernek.

Timike: én is nagyon sajnálom Kristófot, hogy ilyen traumán kellett átesni. :cry: Remélhetőleg kaptok a továbbiakra tanácsot. Jobbulást a kis betegnek.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Petroanett és Mindenki, Akit érdekel!

Csillogó babák!

Kattintani a Laurababa felíratra, ott a megjelenő mezőbe csak a szöveget kell beírni, meg a színt kiválasztani ( fiúk-kék, lányok-rózsaszin) és amikor a Grabit-re kattintasz a fórumokra való kódot be kell másolni.
A babavonalzót is én magam készítettem, így ez sem volt nehéz.
Sikeres csillogást!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! :)

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Mi is nagyon örülünk, h Kristóf jobban lett végre. Bevallom Én is bőgtem, amikor beszéltem Timivel. Így menjen az ember "rutinműtétre". .... Az a fontos, h jól vannak és meggyógyul.

Enikő!
édesek a csajok! Látunk egy gipszes kezű vidám Bogit és egy rúzsos Violát :-) Apropó epret tudom, h Ábel nem kaphat még, de a szoptató anyucija ehet???
Pocaklakó gyönyörűen gömbölyít :-)

Bea!
Ábel fiatalabb, de bejelentkeznénk Grétiért :oops: Sokat nőtt a lánykád!

Melinda!
Milyen volt az ünnepség??? Nekem is eszembe jutott milyen lesz majd anyáknapi ünnepségre menni az én szuperérzékenységemmel :lol: Asszem duplacsomag pzs köll :D
Amúgy mostanság a pzs nálunk is "könnyeltávolító funciót tölt be", ugyanis Ábel elkezdett ÖLELni. :D Bőgök is rendesen naponta többször. Közel van már az öleléssel egybekötött "szeretlek édesanya-édesapa" fülünkbe suttogása. Készítem a pzs hegyeket :-) Kimondhatalan örömet tudnak szerezni.

Az étlapot küldöm ám, csak tegnap ebédszünetre értünk a postára, aztán nem vártunk, mert jött az eső. Hétfőn rábízom apánkra, úgyis megy postára.

Csibe!
Engem imádott védőnőm azzal nyaggat, h adjak Ábelnek főtt tojássárgát a spenóthoz. Nem adok és kész. Na meg joghurtot is, azt próbáltuk, de fintorog. A sajt viszont tetszik neki, pakolja a szájába :-)
Képet kérünk! Lécciiiiiiiiiii :-)

Panel-magánház téma:
Én 18 évet laktam Bp, ott panel-tégla, majd Szegeden is tégla, most meg családiház falun.
Itt nekem hiányzik a nyüzsi, de a jó levegő fontos.

Exi(Ági)!
Petinek hatalmas gratula a járáshoz!!!!!!!!!!!!! nagy ügyesen kiszámoltam, h pont 50 nappal idősebb, mint Ábel :lol:
Gyógyuljatok már meg a francba!!!!!! BOCSI! Nálunk is vagy 12 napig tartott a nátha, úgy tűnik most ilyen elhúzódó megfázás van.

Anett!
Remélem nem haragszol a kisregényért!! :D

MINDEN BETEG ÉS SZÜLEIK GYÓGYULJANAK MEG!!!

Szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Nemrég Melinda mondta Ábelre, h kópé :D Íme egy kép, amint szétszereli az autóját :oops:

Kép autószerelő kisinas

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, látom, Ábel is nagyon ártatlan arcot tud vágni a csintalansághoz. :D
Gyógyulni igyekszünk, de még benne vagyok én is (pedig szedtem gyógyszert, na jó, a torkom már nem fáj), öcsém is kezd beleesni, a férjem is fújja az orrát...anyum még tartja magát. Remélem, kigyógyulnak, míg Peti kapja az Amoxicillint, talán addig nem fertőződik meg ennél jobban.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Szép a pocid és a csajok tündériek!

Zsuzsu!Ábel is nagyon aranyos,igazi kis szőke herceg!Szerintem egy családi ház mindennél többet ér,és Domaszék szép hely szerintem,nekünk ott volt a lagzink a Rózsakertbe!

Dancsi!Jobbulást nektek!És minden kis betegnek!

Roni nagyi!Köszi a csillogó babát!

Timiéknek továbbra is drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20140113113746

Exi,
akkor szerinted az normális, hogy a HIPP jó éj papi pl.mehet 6 hós koról tehéntejjel? :(

vagy azok a bébiételek, amikben tejpor, sajt van szintén 6 hós kortól?

hatalmas üzlet ez, hidd el!

csakúgy mint a tápszerek! és itt nem a HA tápikra gondolok elsősorban! de az is nagy business!
Vendég

Timi küldött smst, hogy ha minden jól megy ma délután hazaengedik őket :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hurrrráááááááááááááááááááá :D :D :D

ceniko
Szeged

drukkoljatok albi ügyben plz!

keddig van haladék a panel ügyben, akkor kell menni foglalózni a tulaj ma mégsem ér rá szerencsénkre

és én osztok szorzok azóta is, a magánház, amit kinéztem már lement 70 rugóra (ma 3an nézik meg és ha nem veszik ki a tulajtól az eredeti áron, akkor a mienk 70-ért)

a panel 45 ezer

panelnál 20 ezer a távhő + 5 ezer a közös ktg, így már ez is 70 ezer/hó
vagyis a magánban csak télen fizetnénk többet, és akkor is csak a fűtéssel, most erről kell apát meggyőzni, hogy ennyit megé-e neki, a többletköltségünk ottlakásunk alatt max. 150 ezer Ft lenne, és akkor egy 5 szobás kertes házunk lenne, szuper helyen, csendes, tiszta, tényleg klassz!

nekem megérne ennyit, de nem az enyém az uccsó szó sajna, meg amilyen pechesek vagyunk lehet ma kiveszi valaki a tulajtól többért
Vendég

Sziasztok!

Enikő, köszi a jó hírt! :D Timiék gondolom kiugranak a bőrükből, tyuhéééj! :D Édesek a csajaid és klassz a pocakod :D

Dancsi, hát igazad van, akkor már tényleg a magán ház, remélem összejön én drukkolok 1000L! :D

Niki, nem akartam én a lelkedbe gázolni tápi ügyben, csak nem értem, ha sokat fejsz, akkor miért nem a lefejt tejet adtad a táp helyett?

Zsuzsi, Ábel tényleg huncutul szerelget :D

A himlőt még nem biztos, hogy megúsztuk, ma van a 14. nap és a szomszéd (volt)himlős kislány huga is himlős lett mára, szintén oltott......
Betegeknek jobbulást!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó,
drukk, hogy megússzátok!
Vendég

nyúlanyó: próbáltam én neki a tejet is, de azt meg végképp nem kérte, de a tápit sem.

Kép
gyanixi

pár kép :)

az utolsó képet csak erős idegzetűeknek ajánlom, Boldi fejreállt és elharapta a nyelvét

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hali.

Először is, akit érdekel, május végig a Média Marktban akciós képelőhívás van, akár online is, egy 10x13-as kép 10 Ft.

Dancsi, hát pl. Peti Hippet nem kap, és amiben sajt volt, azt én is fenntartással kezeltem. Viszont a tejpor és társai már annyira átalakított fehérjék, hogy azzal egészséges gyereknél nem lehet gond. A HA tápszerek is tejalapúak, azokon is rajta vagyon, hogyha a tejérzékenység jelei mutatkoznak a picin, azonnal le kell vele állni! Már Peti sem HA tápszert eszik…
Tény, ha tudnék a családban tejérzékenyről, gluténérzékenyről, stb., én is jóval óvatosabb lennék, de nincs, így én bátran merek hagyatkozni arra, ami a dobozon van.
(Mellékesen megjegyzem, hogy nem igazán értem a Hippet, mert én eddig pont azt vettem észre, hogy a Hippes kaják ugyanazon ízben későbbtől vannak, mint pl. a Kecskeméti. Úgy látszik a papi a kivétel…)
Látom, a kisebbiked nem egy angyal. Remélem, semmi komolyabb gond nem adódott.
Az albérleti többletktg. tényleg nem olyan sok, hiszen jó sokáig lennétek ott, remélem, a tiétek lesz, hiszen mégsem lenne olyan nagy a változás.

Enikő, ez szuper hír, remélem, azóta már háromasban vannak otthon Timiék.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi,akartam írní hogy szerintem hogy a magánház igazándiból csak télen drágább a fűtés miatt!!
Anyu a 120nm házra,annyi fűtés szálát fizet télen, mint mi, az 55 nm,lakásra egész évben!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jó mondjuk nálunk tényleg nagyon meleg van,van hogy rövid naci,és rövidújjú pólóban vagyunk!!!
És itt néha az utcát fűtjűk annyira meleg van!!!!!!!!!!!!!!

Mi amúgy elvagyunk a panellban,(5 emeletesben a 4 emeleten).,mondjuk hozzáteszem hogy naponta kibiciklizünk az anyukámhoz petőfitelepre magánházba!!!!

Szegény Boldi!!!

Luca babáékról tud valaki valamit???

Zozo,írtam privit!!!!!!
remélem most megkapod!!!! :twisted: :twisted:

Timika,örölök hogy jöhettek haza!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Zsuzsu,nagyon édi Ábel,látom igazi autó rajongó!!! :D
Barnit is csak autók a játékok érdeklik,aminek legalább 2 kerekét meg lehet szerelni!!!!!! :lol: :lol:

Zsuzsi,köszi már jólvan a Barni!!!! :wink:

Enikő,naggggggggggyon édik a lánykáid,hát még a pocid!!! :D
Ilyenkor én is úgy szeretnék pocakos anyuka lenni!!! :wink:

Kép
bibi226

Minden Anyukának a szép ünnepre:

A szeretet nem adó, nem követelés, mely mögött ott áll a végrehajtó.
A szeretet úgy árad, mint a napfény: csöndesen és állandóan - egyedül a maga csodatévő hevétől."

Hekler Antal

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Sziasztok lányok!

[color=red]Ma délben végre végre haza jöhettünk!!!!
Az elmúlt napok szörnyűek voltak, főleg az én kis drágámnak, de remélem mostmár minden rendben lesz!!! És köszönöm szépen a drukkokat is, nagyon aranyosak vagytok!!!

Ne haragudjatok, de bővebben még nem tudtam visszaolvasni, igyekszem majd újra képbe kerülni...

Jó éjt![/color]

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Zsuzsi! Lányok!

Az ígért kép babáról most elmarad :oops: , ígérem pótolni fogom!
Egy hétig nem tudok jönni, elutazunk Hajdúszoboszlóra :lol: , addig is mindenkinek sok puszit küldünk.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Timi!
Boldog napokat Nektek, Veletek örülünk!

Csibe!
Jó pihit Nektek, várjuk majd a jelentkezésed!

Bibi!
Látszik, h a fiaink fiúk :lol: Ábelt sem az érdekli már, h taxizzon, hanem h szerelje. Csak a fotók kedvéért sikerül ráültetnem :-)
Barni is megrágott mindent?? :oops:

Roni nagyi!
Nagyon szép az idézet!!

Exi(Ági)
Köszönöm a hívást és az smst! Megnéztem a média oldalt, kiválogattam a képeket, ma ha lesz időm feltöltöm.
Meddig tart ez az akció??
Gyógyulást!!!!!

Dancsi!
Klasszak a képek, vagány kispasijaid vannak!!

Tegnap amikor Ábel aludt délután, én is lepihentem. Amikor felébredtem azt láttam, h Ábel ül az ágyában és röhög! Olyan aranyos volt! Lehet, h horkoltam és rajtam nevetett?? :lol:
Sétáltunk egy kicsit, babakocsi nélkül! Ügyeskedik Kincsem, de még nem arra megy, amerre Én szeretném :oops:

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Mindenkinek [b]BOLDOG ANYÁK NAPJÁT
[/b]

Képzeljétek, Barnabásmár egy hete beteg, köhög, taknyos és lázas is volt.
Elmentünk dokinénihez, felírt antibiotikumot, amit egyszerűen nem bírtunk belediktálni, ezért visszamentünk és a dokinéni mellkenőcsöt javasolt.
Baby Luuf a neve azt hiszem.

Mióta egyszer bekentük vele a hátát Barnabás FULLAD!!
A hörgői beszűkültek és hörög szegénykém. Ettől függetlenül jó kedve van.
Ez a fulladásos dolog péntek estére jött elő, amíg nem súlyos nem akartam zaklatni a doktornőt, nektek nincs valami ötletetek?

A mellkenőcs mellékhatásként írta az asztmásreakciót.
Nem tudom mit tegyünk.

Amióta nem jártam itt sok új dolog történ!!
Megtanult visszafordulni a hasáról a hátára, így mostmár gurulva közlekedik, de többnyire hason van.

Kinőtt két fogacskája középen alul a bal és jobb 1-es!!
Betöltvén a fél évet elkezdtük a hozzátápit, de még mindig csak a tej kell neki, azért próbálkozunk.
Az alma nem kell nki, de minden amit mi eszünk tetszik neki.
Ez nem épp a legtutibb, be kell csapni, és odacsempészni a m ételeink közé az övét:)))

A mászás jeleit is elkezdte mutatni. Megvolt a kersztelőnk is a múlt héten Dorozsmán.

A betegséggel kapcsolatban : A normális dolog, hogy már egy hete tart? Már kezd elegem lenni.
Fulladás miatt bemenjünk az ügyeletre, vagyfelesleges kiszállás miatt le kell majd perkálnunk az 1000 Ft-ot?

KépKép
esztermoro

Hali.

Minden anyukának boldog anyák napját!

Zsu, május végig van az akció!

Eszter, nem tudom, ki a dokitok, ma dr. Győrfi Mária az ügyeletes, ha jól hallottam fél füllel.
Peti mikor a legutóbb beteg volt, több, mint egy hónap kellett, mire rendesen kigabalyodott.
Barnabásnak mielőbbi javulást!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Mamik: Boldog Anyák napját nekünk!!! :lol:

Kép
gyanixi

Én is boldog anyák napját kívánok mindenkinek :lol:

ceniko
Szeged