Hali.
Én is remélem, hogy Timiékkel minden OK. Közben látom, hogy igen. Éljen!
Ezzel a vérzéssel az a baj, hogy mindenféleképp csak a műtét után derül(het) rá fény. Mikor az én orrmandulámat vették ki, egy altatással megvolt a kivétel és az erek elégetése, de utóbbi csak azért, mert rajta volt a papíromon, hogy sűrűn vérzik a nózim, így tudták, hogyha nem csinálják meg, akkor gond lehet. Így nem volt, de ezt egy csecsemőnél sajna nem lehet előre tudni.
De a lényeg, hogy mostmár jobban van Kristóf!
Kinga, hát nálunk a babapiskóta nem okozott semmilyen gondot.

Én még mindig azt vallom, hogyha vki érzékeny bizonyos dolgokra, akkor az elég hamar kiüt. Így Peti kb. 8,5-9 hós korától kap tejtermékeket, igaz, a dokinéni engedélyével. És kapott már házi tejbegrízt is, laktózmentes tejből. Simán tejet egyelőre nem tervezek neki adni, mert az max. szomjoltásra lenne jó, de inni keveset iszik a fiam, így egyelőre veszem neki a tápszert.
Dancsi, hát szvsz nem csak azért írják rá, hogy el lehessen adni. Korábban is így volt, legalábbis mikor én voltam törpe, csak akkor a mostaniaknál egy hónappal korábban lehetett adni mindent úgy saccpercirka. Szerintem mindenki a maga megérzésre hallgat, hiszen, ha jobban megnézzük két különböző gyártmányú, de ugyanolyan ízű bébikaján sincs egyforma „utasítás”.
Zituska, Botinak jobbulást. Peti is beteg, ma megint elvittem az orvoshoz, most kapja az antibiotikumot, mert folyik le a nyák a torkán, és nehogy rámenjen az arcüregére vagy a tüdejére, ami még kristálytiszta.
Zitaa, tudom én, hogy mire gondolt Enikő.

Érdekes, hogy a mi régi építésű panelunkban egyáltalán nincs „tömegzaj”, és ez komoly. Viszont hallottam, hogy az újabb építésűeknél előfordul, és talán ezért se mennék az utóbbi időben épült házba.
Mellékesen megjegyzem, hogy nekem a gyümölcsfa is szimpi, ha már jószág nem lehet.

A napozás meg nem érdekel, nálam az egyenlő a strandolással, én nem tudok víz nélkül napozni.
És én tényleg sokat voltam magánházban, 1,5 éves koromig egyfolytában, és utána is elég sűrűn, de nekem tényleg nem pálya. Én igazi panelcica vagyok, kész picsa és meleg málé…
Enikő, tényleg hirtelen jött ez az eső…mondjuk a „tavaszillatot” én is szeretem.
Az epres Viola teljesen úgy néz ki, mintha rúzsos lenne, az eper nem csak kellék?
Kistesó is szépen növöget.
Dancsi, szegény Boldi, már megint mi a baj?
Ági