Sziasztok!
Huh, végre, eddig nem tudtam bejelentkezni:(
Gira!
Somogyban?????? Ott laktam amíg férjhez nem mentem:)
Holdviola!
Nagyon aranyos Márk, tündéri baba:) Tejem az volt csak Hisztike nagyon sokat sírt és a doktor néni arra gondolt, hogy esetleg nincs elég, vagy tejérzékeny(további vizsgálatokra mind a mai napig nem került sor) De amint elkezdtem neki csak tápszert adni megszüntek az üvöltések. A tejem meg szépen elapasztottam

Lehet, hogy tényleg el kellett volna menni szoptatási tanácsadóhoz, de már nagyon kivoltam, már ott tartottam, hogy miattam sír. Beleuntam abba, hogy eszik és üvölt eszik és üvölt. Amikor a doktor néni megtudta, hogy le tudtam fejni 110 ml tejet, azt mondta, hogy amit lefejek adjam neki oda, de úgy voltam vele, hogy sokkal nyugisabbak a napok, így maradt az apasztás.
Monee!
Köszi, betegen vagyunk. Tegnap már elkezdtem hülyéskedni, hogy mi van, én szedek itt egyedül béres cseppet??:) Erre estére már nekem is bedurrant a torkom. A Domcsi ma megy az ovival Orfűre, megnézik, hogy készül a kenyér és esznek is a frissen sült kenyérből:) Bár Ő is beteges még, de úgy voltam vele, hadd menjen el, jobban már úgysem lesz náthás.
Hisztike a hétvégén alig evett(60-80ml) hétfőn felhívtam a védőnőt, megbeszéltem vele, hogy még a héten ki fog jönni, ahogy leraktam a telefont, rá egy órára nekiállt sírni, adtam neki, egyből a 120-at ette és azóta "rendesen" eszik. Nagyon sokat nevet, gagyarászik.
Éjjel már álltalában csak 1szer kel föl enni, ritkán sír, szóval alakulunk.

Bár tegnap óta megint nagyon nyügi, de ezt betudom a náthának:(
Én jövő héten szerdán megint megyek fogászatra:( Amikor terhes voltam az első 2 fogamra rakattam koronát, és most az egyik tök érzékeny lett és egy kicsit be van dagadva az íny is:(
Na, hagyok mást is szóhoz jutni:)
Marcsy