Sziasztok!
Hát tegnap betöltötte Peti az egy évet...hihetetlen, milyen gyorsan elszállt ez a 12 hónap! Délelőtt voltunk szemészeten, egyelőre minden OK, de évente kell vigyem, meg ha valamit rosszul csinál a "házi feladatai" közül. Le is mázsáltattam, 10780 gramm és 80 centi. Elvileg jön felül a négy foga.
A köszöntéseket utólag köszönöm az ünnepelt nevében!
Még a napozószerhez: a faktorszám relatív, kb. egy hete kaptam el egy műsorban, hogy ezeket is különbözőképp számolják.

Aztán legyünk okosak...
Enikő, a Zalán már biztos?

Egyébként nem biztos, hogy mindenhol fizetni kell, ez szerintem nagyban függ attól is, hogy ki és hogyan áll szerződésben az OEP-pel, stb. Ha nem felejtem el, erre is rákérdezek most a miénknél, ha megyünk.
Nálunk a férjem született Péter névnapon...legalább nem felejtik el.
Kármen, szerintem kések a válasszal, de amit kiír a gép, mikor lefoglaltad az időpontot, abban benne van, hogy soron kívül intézhető az ügyed. És internetesnél az én tudomásom szerint sem kell sorszám, csak telefonosnál. De látom, tévedtem...ez valami új rendszer lehet, mert március elején még csak be kellett menni az irodába, és elintézni a dolgot.
Zsuzsu, a sportorvosiban van labor is. Ja, mi nem kaptunk vizeletgyűjtő zacsit, de ma úgyis lemegyek a rendelőbe (tegnap elfelejtettem lázcsillapító kúpot íratni, és nincs itthon), és akkor megkérdem az asszisztenst.
Az időpont szerintem hülyeség, a doki ad beutalót, ami valszeg éhgyomros lesz, ezzel fél nyolcra mehettek, igaz, az ajtóról sorszámot kell húzni, de elég gyorsan halad.
Anett, a László tényleg jó, nálunk Petinek az a második neve, apa második neve után.
Zsuzsi, Dininek gyors javulást! Petivel sem tudom mi lesz, mert a kereszt testvére pont úgy járt, ahogy a Te fiad, mikor ideértek, még semmi baja nem volt, de mire elmentek innen, tűzforró volt a buksija.
Bibi, én elmegyek a játszóra Petivel, de mi kicsit később érünk majd oda, mert Peti fél öt-öt körül uzsizik.
Zituska, mindenféleképp két (sőt három) időpontot kell kérned - egy a te lakcímváltásod, egy Botié, és egy az Ő útlevelére (mivel be kell írni, hogy ki az ügy alanya), de ha szerencséd van, ezeket ki tudod fogni egy napra.

És ahogy Kármen írta, kb. negyedórás eltérésekkel adja ki az időpontot, de ha bemész, és odaadod a két átírós lapot, nem kell a kettő között 15 percet várnod.
Na megyek, lesétálunk a Média Marktba, meg beugrok a rendelőbe.
Ági