A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ancsa! Mi az oltás elött folyton a fülészetre jártunk ahogy tesomék is. Aztán ki is tenyésztették a pneumot na én gyorsan beoltattam akkor azóta sose volt beteg csak kicsit náthás. Lehet nem ezért de (amugy mi tavaly márc. vettük meg amikor megjelent Mo-n) én igy nyugodt vagyok hogy talán meguszhatjuk, persze ez sem véd minden pneumo ellen, de a fök ellen igen.

Orsi nyáron egy rövidnadrágos+polos pizsiben alszik egy vékony takaroval. Anyuéknál nagyon vékony zokni is volt rajta mert 24 fok volt nyáron is és ö folyton kitakarodzik. Itt most van 26-27 fok zokni sincs már rajta.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zitus, nagy gratula pocakbébihez! :) Örülök nektek! Párodéknak is gratu! Fiamék végig szurkolták a meccset a tv előtt. :D

Ági, Petikének utólag is sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából! Jók a képek, igazán nagyfiús már!

Karmen, burkoló tegnap megint volt, rendi, mondta nektek is padlófűtésetek van, van már róla tapasztalatok? Bevált? Ja a fürdő(k)be mi is a Burkoló Bt.-ből vesszük a csempét! :) Tehetnél már fel néhány képet! :)
Norbikát sajnálom, meg azt is, hogy ilyen sokat kellett várnotok!

Lányok, ez a kullancs elleni mennyi időre ad védettséget? Benciben is volt már kullancs tavaly, meg most múlt héten is kiszedtem belőle egyet. Mondjuk nem vagyok egy parázós, de ha sokáig védettséget adna, lehet gondolkodnék az oltáson mégis.

Szilcsi, üdv! Gratu. a babához!

Hú, miket is írtatok még? Nem tudok visszagörgetni, mert akkor elveszik az eddigi irományom. Ja igen, lehet csütörtökön megpróbálunk talira menni, attól függ, Benci alszik-e időben. Ha nem, akkor nem merem bevállalni.

Ancsuka, merre laktok?

Gira, én is azt vettem észre, hogy ha vasat szed a gyerek, akkor betegesebb. Persze ha vérszegény, akkor pótolni kell, de van egy gyógynövényes szirup is, talán az is jó. Meg ha vasfű teát vennél, állítólag abban nagyon sok a vas, azt hiszem, én is kipróbálom magamon lassan.

Enikő, jó Mamázást. Mi meg anyóséknál.

Mindenkinek szép hosszú hétvégét!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika! Örülök hogy megy hozzátok!:) Amugy tényleg nagyon preciz, biztos ott is az lesz. MI a csempét irtam a Szatmárinál vettük, ezt a Bt-nem is hallottam még amit irtál.

Kullancs elleni ugy van hogy az elsö 2t kapja az idén, 1 évre rá 1 szuri, azután már csak 3 évente kell majd emlékeztetö. Amugy én most irattam fel megint magamnak, én már 15 éve oltva vagyok. Mellékhatása sosem volt nekemű

Hol lesz csüt. tali és mikor? Már megint nem vettem észre valamit.:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, tényleg, bocsi, akkor ezt kevertem egy kissé. Nem otthon vagyok és már rég olvastam a leveled. :)
Köszi az oltásos infót, gondolkodom rajta.
Tali a máltai játszón lesz csüt. délután. Bibi szervezi.

Erika

gerika

Lányok!
Köszi szépen a hálózsákos hozzászólásokat!
Dancsi!
Köszi !! Én is vaterázok,mindjárt megnézem amit küldtél.

Nekem szerencsém volt a vizeletgyűjtéssel. Kitti szeret a bilijén ücsörögni ( ruhástul) és pont rajta ült amikor pisilt nekem 40 ml-t :lol: Persze előtte követtem mindenhova bilivel a kezemben,de nem csurizott. Szerencsém volt :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga! nekünk nem lehetett bilibe sem akkor sem most. 1 évesen a zacsiba kellett most meg mondták a tus alá állitsam és egy üveget célozzon meg:)

Erika! Bocs ez elmaradt tegnap siettem megint. Nekünk bevált a padlófütés, nagyon szeretjük. De csak lent van ez, fent radiátorok, de ott meg ugy csináltattuk hogy a laminált alatt a csöveket megtekerte, kanyarintotta igy a padló több helyen melegszik nem olyan hideg.

Csüt. tali lehet nekünk is jo, majd megirjátok hány órakor lesz. Ugyis terveztem arrafele más dolgot is.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Neten sem találtam infot, tudja valaki hogy lesz-e hétfön valahol gyereknapi müsor és mikor? Orsinak igértem elviszem valahová.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen: nekem vagy egy barátnőm, akinek a kislányát műteni kellett orrmanduláját vették ki, mondjuk, nem tudom, hogy a folyamatos megfázás azt a pneuma okozta-e vagy nem, de az ő esetüket látva én csak jónak gondolom ezt.

Vivi mostanában kapja majd a kullancs 3. adagját tavaly kapott 2-t.

Lehet mi is, elmennénk a talira, ha addig nem jön össze semmi, már tudunk gyalogolni is jó sokat, mondjuk nincs tőlünk túlságosan messze a játszó. Főleg ha apa hazaér és lesz kocsim!
Tényleg a máltai játszó hogy működik? (mert még soha nem voltunk ott máshova jártunk, járunk)
Bemész kell valakinek szólni vagy ilyesmi? azt tudom, hogy ingyenes

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

karmen
nem kaptatok ingyenes délmagyart? abba benne van minden.
A százszorszép gyerekház előtt lesz 11:30-tól folymatosan egészen 18óráig.
A Kálvin téren 10-18-ig mondjuk ahogy olvasom ez már nagyobb gyerekeknek
A Szent István téri víztorony nyitva egész nap és ingyenes.
Kb. ennyi

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Erika,
padlófőtésnél arra ügyeljetek, hogy 2 körös legyen, külön tudd szabályozni a padlófűtéses/radiátoros részt!

az új házban nálunk mindenhol padlófűtés lesz, a hálókat leszámítva, a nappali még kérdéses, én nem szeretem a követ a nappaliban, de parketta soha többé (gyerekek lepusztítják), lehet parafa lesz

más:
használt valaki költöztető céget mostanság? szerintetek 32 ezer Ft reális ár? csak a bútorok átvitele, a többit mi csináljuk
Vendég

Sziasztok!

Dancsi, minekünk a 4.-ről fsz-re 50 e Ft volt a költöztetés. 60-ról alkudtuk le, mert én azt találtam mondani, hogy mindent vigyenek, aztán abban maradtunk, csak a nagyobb bútorokat. Aztán végül minden bútort ők vittek, mi meg az összes többi apróbb vackot. Így is rengeteget fordultunk. Ja és egy sarokkal arrébb mentek csak, szval nagyon közelre vitték. Nem olcsó mulatság, de nekik megvannak az eszközeik hozzá. Szvsz 32 nem sok relative.
parketta, milyen típust pusztítottak le nálatok a gyerekek? Nekünk tölgy lesz, 22 mm-es, plusz még szőnyeg is, remélem nem megy tönkre egy jó csomó ideig. :o
A padlófűtés igen két körös lesz. Mikor kezdtek építkezni?

Karmen, nekünk vegyes, a szobákban csak radiátor; konyha, étkező, előszoba, fürdők padló + radiátor, csak kevesebb. Tesóméknál is úgy csinálták, hogy megtekerték és tényleg nem volt olyan hideg a padló.

Ancsuka, a játszóra csak simán bemész, azt hiszem 10 órától van nyitva, este nem tudom mikor zárják.

Erika

gerika

Erika,
mi is a szomszéd utcába megyünk és a dobozokat elvileg mi visszük, apukámnak van egy hatalmas utánfutója arra minden apróság fel fog férni
a 32 ezret amúgy jó árnak találtuk mi is, csak kíváncsi voltam
mondtuk neki, hogy fél év múlva lesz egy újabb kör, lehet azért adott kedvezményesebb árat

parketta: lent akác parketta, fent laminált padló

gyalázatosan néz ki a lenti, össze van karcolva, lukasztva, ahogy kisautóztak rajta, én lebeszélnélek.....
persze fel lehet ezt újítani, de a gyerekek pikk pakk lepusztítják

a fenti dettó, laminált nyekreg, minden meglátszik rajta, és tiszta karcos

szőnyeget a rendes fa parkettára egy ideig nem is szabad rátenni, mert elszíneződik alatta, 1-2 hónapot biztosan várni kell, erre figyeljetek!

már elkezdtük építeni, a födém is fent van már a földszinten, nemsokára kedzik húzni az emeleti falakat :)

burkolatra visszatérve lehet parafa lesz a hálókban, de lehet pvc, lehet kapni gyönyörűeket, amikről meg sem mondod, hogy nem fa, csak ha megkocogtatod, de nagyon húzósak ezek árban gondolom, parketta árban lehetnek, de nem hideg, nem kemény, és nem kényes
Vendég

Erika! Dancsi jól mondta, 2 körös fütés a legjobb, nekünk is ilyen lett:) MI a lenti hálóba csináltuk csak vegyesen, hogy van padlófütés meg radiátoros is, ha alszunk majd ott akkor addig lekapcsolom a padlófütést, nappal meg az fog menni

Ancsa! Köszi az infot, nekünk nem jár DM. Akkor ugye holnap is lesznek ezek a programok? Mert anyu most hivott hogy a Gyerekház elött ma látta hogy van

Dancsi! én nem tudom milyen áron vállalják, mi családilag cipeltünk mindent

Akiknek igértem a házról képeket majd légyszi figyelmeztessen, Enikö, Melinda Rátok emlékszek:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Dancsi!
Nálunk is a rokonság cipekedett, árat nem tudok! :wink:

Karmen!
Én is szeretném látni a házatokat, ha nem gond! :wink: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Akkor csütörtök 4 órától mi a máltai játszón leszünk a Barnival,valószínű hogy a homokozonál,vagy pedig a kormánykeréknél leszünk megtallhatók................... :lol: :lol:

Mindenkit nagyon várunk!!! :wink:

Exi,Enikő,Karmen,ti jöttök?
Még valaki???
:wink:

Kép
bibi226

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Nekünk elvileg jo a csüt. 4 óra, de attól függ a héten mikor lesz tatám temetése:(

Zita! megirtam a cimet

Ancsa! Nem kell senkinek szolni csak bementek a játszótérre

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Karmen: megnéztem a házatokat, nagyon szép :D :wink:
Gratula hozzá :wink:

Dancsi: Mikor költöztök????

Mentek valamerre délután? Lesz valami gyereknapi akármi? Mi most értünk haza mamáéktól, nincsenek semmilyen infóim :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ági! Ezt a gyümitortát te sütötted? Nagyon hasonlit Rád Petike!

Dancsi! Köszi a hálózsák infot, én tuti veszek tölük. Csak azt nem tudom mert nekem sose volt még zsákom hogy derékban gumis a jobb v. az felesleges. Azt gondolom, igy tapasztalat nélkül hogy a gumis melegebb az béleltben praktikus, de légyszi Te és akinek van tapasztalata irja meg nyárinak melyik a jobb.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
a gumis sztem jobb, én azt rendeltem, de elszúrták és simát küldtek, és nem akartam vesződni a visszapostázásával

a gumisnak annyi a baja, ha nem találod el a méretet, nem a derekára kerül a gumis rész és akkor lehet kényelmetlen

ha rendelsz, nagyobbat rendelj, legalább 1-2 mérettel, mint amit ruhábab hordanak

Enikő,
június 15-ére rendeltük a költöztetőket
Jozsó azon a héten elvileg nem lesz, snőmék elviszik a Balcsira, ez hatalmas segítség lesz nekünk
azon a 7végén átpakolunk és marad 2 hét a ház átadásáig, lesz még leszerelnivaló sokminden, amit az albiba nem viszünk
Vendég

Dancsi! köszi. Akkor 62-es ruhára gondolom a 75 -ös zsák elég, a 90-es már túl nagy lenne. Postaköltség mennyi volt, emlékszel?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Hát irigylem azon babák anyukáit, akiknél a gyerek eltűri a hálózsákot...nálunk Peti nem viseli el. :o Viszont ki se nagyon takarózik.

Bibi, mi megyünk, de csak öt fele érünk majd oda. Én háromig vizsgán vagyok, utána megyek Petiért, hazahozom, uzsizik, és utána indulunk.

Kármen, á, nem én sütöttem, nem vagyok konyhatündér. A Csillag térről rendeltük, túrótorta. De Peti mindegyikből csak kóstit kívánt. Nem tűnik édesszájúnak.
Egyébként tény, hogy apája és én közülem választva, Peti tiszta én. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi!
Mi is megyünk csütörtökön a játszóra :P

szszkinga

Üdv!

Köszi az infót a játszóról!

Bibi lehet mi is megyünk ha jó lesz az idő!

Karmen
Én tavaj ősszel a babaexpon itt Szegeden vettem a téli hálózsákját Vivinek és jóval nagyobb volt már akkor mint a gyerek mérete, akkor volt Vivi olyan 90cm és én akkor 104-110-es méretüt vettem (sőt a pizsije is akkora, és most vettem egy másik pizsit az meg egy számmal nagyobb vagyis 110 feletti, mert húzott a karja meg a láb része is) a zsába meg elfér és nem baj ha nagy jobban tud benne mozogni nekem ez a tapasztalatom.
Szeritem mielőtt megvennéd menny ki a Corába míg Vivi kicsi volt én mindíg ott vettem elég olcsó volt vagyis jóval olcsobb mint ami a neten van, csak a corába nagy méretet nem árulnak. (ha jól emlékszem 1000FT alatt vannak, de megesküdni nem mernék, szeritem mindenképp megéri megnézni)

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Karmen,
talán 750 Ft, de nem biztos, csomagként jött, monduk én 4et rendeltem, így megérte

de kis méret a brendonban is van, ha a picinek akarsz venni, azt hiszem 80-asig
Vendég

Dancsi! AKkor majd megbeszélem vele hogy levélben adja fel, 1 db-nak szinte semmi sulya nem lenne. Megnézem a Brendon katalogusban is akkor az árat, igen csak Norbinak kell. Orsi is mindig kitakarodzik de ö sosem aludt zsákban már nem viselné el.

Ancsa! Köszi a tippet, de én már tele vagyok sajnos Corás ruhanemükkel, pár mosás után kinyultak, viselhetlenre. CSak K.Goldot meg Astit szoktam ott venni, az meg drága lenne alvózsáknak.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi,nálunk a Barni se a hálózsákot nem viseli el,se a "lábas" pizsit,és ezek mellett ahogy elalszik és , betakarom mindjárt felkell rá................ :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bibi226

Gerika!

Mi ennek a szirupnak a neve? És a vasfüvet csak így kérem?

Bibi!

Nálunk sincs takarózás :(

Dancsi!

Minket Pécsről hoztak 50.000.-ért úgy, hogy még segített is fel/le pakolni... és Pécs 200km. Nekünk mindenünk azon a kocsin volt (az akváriumot kivéve :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Gira,Krauterblut a szirup neve. A vasfüvet én a Sas gyógynövény részén mintha láttam volna nemrég, teafüves zacskós kiszerelésben. Olcsón megúsztátok akkor a költözést viszonylag.

Dancsi, Benci nem egy nagy autó mániás, alig autózott eddig, reménykedem. Azt mondta egyébként a burkoló, hogy a tölgy a legkeményebb, remélem a legellenállóbb is.

Karmen, én is szívesen megnézném a házatokat! :)

Voltam ma genetikai UH-n, minden rendben. :) És most már biztosnak tűnik, hogy fiunk lesz megint. :)

Erika

gerika

Csajok: van aki császárral szült és epidurálissal? Aki így, annak nem szokott fájni a háta, úgy mint, amikor adták be az érzéstelenítőt? olyan feszítően az egész gerincoszlopa??

Kép
gyanixi

Szilde!Nem kaptad meg a válaszom? :cry: A freemailem nem jó,nem tudok küldeni csak olvasni,de most nincs időm szöszölni vele,majd vizsgák után!

Zsuzsu!Ítram neked is privit,itt se ment el?Már 3x próbáltam a freemailen,de kidob az a dög,hogy rendszerhiba mikor küldi és el sem menti amit írtam! :evil: :evil:

Dancsi!Nekünk Bajáról jöttek költöztetni Szegedre,25ezer volt benzinnel együtt!

Erika!Klassz,hogy minden ok volt az uh-n! :D
20140113113746

Szilde írtam most választ,remélem megkapod!
20140113113746

Niki!
Én császárral és epidurállal szültem,de nem éreztem egyszer sem a hátamban emiatt fájdalmat. Nem lehet hogy sokat hajolgatsz, esetleg a szoptatáskor görnyedsz vagy valami hasonló? Hozzá kell szoknod hogy egyre nehezebb gyerkőcöt cipelsz :P

szszkinga

Kinga:köszi válaszod! De sokat görnyedek, lehet, h tényleg ez okozza....a szúrás helye sem szokott neked fájni időváltozásra? Nem voltál szülés után egy darabig fejfájósabb??

Kép
gyanixi

Sziasztok!

3 órája hazaértünk a hosszúhétvégés 5 napos "nyaralásunkból", ami igen kalandosra sikerült, majd elmesélem ha lesz időm meg teszek fel képeket :)

Visszaolvastam nagyjából...

Gerika: Akkor gratula a már tuti fiúhoz :)

Szilcsi: Üdv.

Karmen: Én is kértem képeket...kb. 6ezer éve :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Exi(Ági)!
Nagyon aranyos Peti, igazi nagyfiú!!! A torta is klassz, Én is ilyenre gondoltam. Nekem ez a "klasszikus" elsőszülinapos torta. A tűzijátéktől nem ijedt meg????
más
Ha jól tudom Te szoktál menni a DM-be. Én csak ritkán. Van 3 pontom, ha kell szívesen odaadom.

Zsanett!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Erika!
Szeretettel gratulálunk az egészséges kisfiúhoz!!! Egy ismerősünknek 5 lánya született :lol:

Bea!
Várjuk a képeket és a beszámolót!!

Anett!
Megkaptam a pü-t, válaszoltam is!

Niki!
Csak ismételni tudom magam,kívánom, h GYÓGYULJ MÁR MEG TESLJESEN!!!!

Köszönöm a vizeletgyűjtős tippeket. Ugye az nem baj, ha a vizsgálat előtti napon gyűjtöm???
Tegnap jót nevettem, kicsomiztam a csurom pisis fiamat, mire ismét pisilt egy szépet...azt sem tudtam, hová ugorjak, mit tegyek. :oops: :oops: Ügyesen eláztatta magát is, engem is. Gondoltam milyen kár, h nem volt kéznél gyűjtő :-)

Csajok!
a Szuperinfó szórólapon olvastam egy hirdetést, Hangár ruházati és cipőüzlet a Béke utcában Alsóvároson. 200nm-en bébi gyermekruhák, cipők...Ismeri valaki???????

Szép napot Mindenkinek!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea! ja tényleg:) Azt hittem majd személyesen fotózod le :lol:

Niki! Nekem van barátnöm aki a mai napig mondja ö gyakran érzi a szurás helyét, fáj neki, szidja miért vállalta, biztos van akinek késöbb panaszt okozhat

Zsuzsi! Béke u. még nem Alsóváros:) Van egy uj üzlet ott, nem tudom mi a neve, de nagyon jó

Zsanett! Boldog névnapot!!

Krauterblut tényleg nagyon jó!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Violám 39,6 fokos lázzal ébredt és nem bírta kinyitni a szemét a csípától :shock: :cry: Köhög is+taknyos, nyűgös, áááááá
Délutánra van időpontunk a dokihoz! Tegnap Bogit vittem, naná, hogy mára Viola dőlt ki..... Mondjuk Boginak nincs nagy baja, "csak" megfázott mamáéknál, a vihar után kinyitottam az ablakot :oops: , mert iszonyat meleg volt bent és elaludtunk nyitott ablak mellett :oops: :cry: Éjjel jól lehűlt a levegő, és megfázott a kicsikém :cry: Olyan lelkifurim van miatta hogy az nem igaz, de annyira fülledt meleg volt bent, megdöglöttünk volna csukott ablaknál.... :cry:
Hogy a Violának mi baja van????? Bakker nemtom :shock: :evil:
Elegem van..... :cry:

Zsanett: Boldog névnapot! Hogy vagytok?? Pocak? Voltál UH-án????

Niki: Bogival én is kaptam epidurált, de semmi panaszt nem okozott utólag...... Gyógyulást!!!

Bea: Merre is voltatok??? :oops: :)

GErika: Gratula a pöcsöshöz :D Alakul a focicsapat alakul :lol: :wink:

ceniko
Szeged

Niki!
Sajnos szülés óta fejfájósabb vagyok,viszont teljesen elmúlt az allergiám :lol: Valamit valamiért :wink:

Zsuzsi!
Pisit előtte való nap is betárolhatod,csak rakd be a hűtőbe.

Zsanett!
Boldog Névnapot!!!!!!!

szszkinga

Ma voltunk tanácsadáson,a Barni végig ordított,a váróban is..............
12060gr,és 86.5 cm!! :D

Zsanett,boldog vénapot!!! :D :D

Enikő,Boginak jobbulást!!!
Küldünk gyógypuszikat!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Én altatásos császáros voltam, de nagyon érdekelt már akkor, hogy az epidurális az fáj mikor a tűt belédszúrják? Mihez lehet hasonlítani? Mert az altatásos kész rémálom volt mikor felébredtem, nem kaphattam rendes fájdalomcsillapítót plusz 5kg zsák a hasamon szóval rémálom azt mondtam soha-soha többet, mondjuk már beválalnám, de lehet inkább ebidurálisan.

Enikő:
Jobbulást a csajoknak!

Mi klíma mellett alszuk és ugy van 23 fok, eddig szerencsére Vivinek semmi baja, mondjuk én hülye mikor 6 hónapos volt akkor is bekapcsoltam mert dög meleg volt, de nem lett semmi baja nem fázot meg stb.

Holnap talira mi nem megyünk mert holnap van a házassági évfordulonk, csak nem jutott eszembe hogy a csütörtök az pont 31.-e.

Karmen:
Nekem eddig nagyon bevált a cora ruha, már a barátnőm is használta a hálózsákokat és még így se lett semmi baja, vagyis már két gyereket túléltek :D ja és nem a drágát veszem.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Enikő! Csajoknak jobbulást! :wink:

Bea!
Merre voltatok? :lol:

Zsuzsu!
Hangár jó, de túlzás a 200 nm. Jó az esetleg 100 nm-nek is.
Mi kétszer voltunk, mindig marha sokan vannak. :cry: Ábel nélkül menjél, ha tudsz. :wink: Alagsorban van, a domusz mellett kell elmenni, és jobbra fordulni a Béke utcán.Csináltatni kell a pénztárnál egy kártyát, kb. 1 perc. :shock:
Én Vettem Márknak farmer nadrágot 800 ft-ért. De nagyon olcsón vannak cipők, papucsok, minden.

Karmen!
Mi nem épitkezünk, mi használt házat vettünk Szatymazon! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ááááááááááááá kaptunk beutalót a szemészetre, hogy onnan küldjenek tovább könnycsatorna átmosásra :shock: :(
1 éves korába már 1x átmosták neki, akkor 2 helyen is el volt dugulva a könnycsatornája. Úgy látszik kiújult, mert nagyon sokat gyullad be a szeme,állandóan könnyezik, reggelente csipagyár, meg elég gyakran van kötőhártyagyuszija is :( Már hívtam a sportorvosit, de foglalt a vonal.... majd később még próbálkozom. Kíváncsi vagyok mikorra kapok időpontot. Jó lenne szülés előtt elintézni ezt a szemátmosást, mert ha meglesz a baba nemigazán fogom tudni elvinni :( Mármint most Violáról van szó...
Múltkor is rohadt sokat kellett várni. Asszem péntekenként déltől mossák a gyerekekét, de ezren vannak....áááááááááááááá

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Sajna holnapi nap részünkről lefújva, Pipike hétfőn és tegnap lázas volt, Tomdi is tegnap, mondjuk ma már hőemije se volt egyiknek se...jött doktornéni, Pipinek csináltat egy pisitenyésztést, holnap lesz ereddmény. Nem tudjuk mi állt a láz mögött, se piros torok, se semmi más tünet...remélem egy enyhe vírus ment át mind a kettőn, de már kezd elegem lenni a vírusokból és bacikból....

Enikő, olvasom nálatok is a rohadékok tombolnak, minél előbbi jobbulást a kicsiknek, és te ne legyél beteg, ha megkérhetlek.

Bibi, szép súlyban és centiben van Barni :D

Erika, gratula a 4. fiúhoz :D

Ránk visszatérve...Tomdi egész jól alszik már, bár most tegnap lehet megint elszúrtuk, de lázas volt ugyebár...szóval apa megy be éjszakánként és nincs cici éjjel...így tegnap csak egyszer kelt, akkor én nyaggattam, mert kúpot kapott, utánna csatlakozott, egy órát szenvedett forgolódott, de 7-kor kelt legközelebb :D Ma vissza áll a pár napos rend és apa lesz újra az éjjeli ügyeletes, remélem jól alszik megint....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Zsani nagyon boldog névnapot kívánok Neked! :lol: Jól vagytok???

Enikő!Gyógyuljatok meg gyorsan!Átmosás ÁÁÁÁÁÁÁÁ szegény! :cry:

Kellemes délutánt a holnapi talisoknak,remélem jó időtök lesz!
20140113113746

Enikő!

Jujj szegény jobbulsát és legyetek rajta gyórsan túl.

Ancsu

ancsuka

Hali.

Zsani, boldog névnapot!

Enikő, Violának jobbulást, szvsz keresd meg RnéGabit, ő szerintem intéz neked szívesen időpontot a sportorvosiba.

Csajok, kéretik holnap 10-15 óra között eszméletlen módon szidalmazni, vizsgázok...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket!

Enikö,Anett!

Köszönöm jól vagyok(unk)!
Teljesen el vagyok keseredve,mivel tudjátok nincs fogadott orvosom.Most már mindegy!
Nem voltam uh-án a 20.hét óta.
15-én voltam tanácsadáson és ott is azt mondták meg a Sári is tegnap hogy csak indokolt esetben kell mennem uh-ra,ha nem indokolt akkor csak a 36.héten kell mennem következönek!!!!!!!!!!!
De hála az égnek nem érzem,hogy baj volna Marci elég rendesen mozog sőt elég sokat!Szóval röviden ennyi jövő héten megyek Kajtárhoz ellenőrzésre ,20-án meg az első ctg-re!

Pocakosok,hogy birjátok ezt a hülye időjárást?

Kép
Kép
zsanett26

Exi: Hívtam a szemklinikát, nem kell a sportorvosiba elmenni előtte. Elég a háziorvosi beutaló, úgyhogy egy kört megúsztam. Viszont közölték, hogy 2 éves kor felett altatásban csinálják, ezért holnap fel kell hívnom a szemklinika gyerekrészlegét, és ott időpontot kell egyeztetnem, hogy mikor történik meg a beavatkozás :cry:

Zsanett: Ez érdekes, mivel a 28-32. hét között elvileg "kötelező" UH van! :shock: Na mindegy, nemtom miért mondták ezt neked :roll: Ez a car abban, ha nincs fogadott orvosod, leszarnak :( :cry: A kutya nem foglalkozik veled, ami nagyon gáz, hiszen az orvosoknak MINDEN beteget egyformán el kéne látniuk, nemcsak a fizetőseket! :evil: Amúgy szüléskor nekem sem lesz fogadott dokim, az ügyeletesnél tervezek szülni! Most még járok a terhesgondozásra a magánjába (nem vállalja a szülés levezetését, mert ő is terhes és veszélyetett), de szülni az ügyeletesnél fogok, viszont szülésznőt felkértem! UgyanŐt akivel a csajokat is szültem :wink: Nekem amúgy az Ő személye szülésnél fontosabb, mint a doki! :D Kitartás neked!!!+++++++++++++++++

Csajok ti kiköltöznétek Sziksóstó-Subasára??? Most voltunk kint nézni egy házat! Gyönyörű meg minden,elég lenne méretileg, szép rendezett kertje van kölköket ki lehetne rakni..... de kint van a puszta közepén, a természetvédelmi övezet szélén (a házzal szembe már nincsenek házak, csak mező,erdő...) Kereken 10 km innen tőlünk! És nincs betonos út, viszont jó kis esők voltak az utóbbi időkben, és teljesen jól járható az út szinte végig. Nekem nagyon bejön a ház,kert, de mi van, ha éjjel ügyeletre kell vinni a gyereket, vagy leesik a hó, bakker :x Amúgy ott sokan ott is laknak, szal nem csak nyaralóövezet! ááááááááááááááá nemtooooom. Mert ha rendes faluban lenne, vagy kisközségben, akkor nem gondolkoznék egy percet sem, de így, hogy ennyire az Isten háta mögött van. (betonúttól kb 1,5 km)

ceniko
Szeged

Hm, Zsanett, ezt én sem értem, szerintem keress rá a neten, és dörgöld az orruk alá, hogy van ám kötelező UH, és ha ez sem tetszik nekik, fenyegesd meg őket az EBF-fel...én már írtam nekik egyszer (igaz, más ügyben), de válaszoltak, szóval tényleg működik ez a szervezet. Szóval állj a sarkadra!!!

Enikő, hát legalább nem kell kétszer járj. Drukk Violának. Subasa nem rossz hely, de én nem mennék, pont a tök csend miatt...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?