Exi: Hívtam a szemklinikát, nem kell a sportorvosiba elmenni előtte. Elég a háziorvosi beutaló, úgyhogy egy kört megúsztam. Viszont közölték, hogy 2 éves kor felett altatásban csinálják, ezért holnap fel kell hívnom a szemklinika gyerekrészlegét, és ott időpontot kell egyeztetnem, hogy mikor történik meg a beavatkozás
Zsanett: Ez érdekes, mivel a 28-32. hét között elvileg "kötelező" UH van!

Na mindegy, nemtom miért mondták ezt neked

Ez a car abban, ha nincs fogadott orvosod, leszarnak

A kutya nem foglalkozik veled, ami nagyon gáz, hiszen az orvosoknak MINDEN beteget egyformán el kéne látniuk, nemcsak a fizetőseket!

Amúgy szüléskor nekem sem lesz fogadott dokim, az ügyeletesnél tervezek szülni! Most még járok a terhesgondozásra a magánjába (nem vállalja a szülés levezetését, mert ő is terhes és veszélyetett), de szülni az ügyeletesnél fogok, viszont szülésznőt felkértem! UgyanŐt akivel a csajokat is szültem

Nekem amúgy az Ő személye szülésnél fontosabb, mint a doki!

Kitartás neked!!!+++++++++++++++++
Csajok ti kiköltöznétek Sziksóstó-Subasára??? Most voltunk kint nézni egy házat! Gyönyörű meg minden,elég lenne méretileg, szép rendezett kertje van kölköket ki lehetne rakni..... de kint van a puszta közepén, a természetvédelmi övezet szélén (a házzal szembe már nincsenek házak, csak mező,erdő...) Kereken 10 km innen tőlünk! És nincs betonos út, viszont jó kis esők voltak az utóbbi időkben, és teljesen jól járható az út szinte végig. Nekem nagyon bejön a ház,kert, de mi van, ha éjjel ügyeletre kell vinni a gyereket, vagy leesik a hó, bakker

Amúgy ott sokan ott is laknak, szal nem csak nyaralóövezet! ááááááááááááááá nemtooooom. Mert ha rendes faluban lenne, vagy kisközségben, akkor nem gondolkoznék egy percet sem, de így, hogy ennyire az Isten háta mögött van. (betonúttól kb 1,5 km)