Andi,
Akkor tényleg nem egyszerű a helyzeted a magnéziummal
Gabi,
Végül voltunk múlt kedden tücsök-zenén, mert rájöttem, h most kedden nem tudunk menni, mert 10-re megyek a Moszkvára varratszedés végett. Nem akartam két alkalmat kihagyni. Viszont megkérdeztem Krisztát, h ilyenkor mehetünk-e esetleg máshova tücsök-zenézni, h bepótoljuk, és azt mondta, h igen

Szóval nagy valószínűséggel csütörtökön elmegyünk a kuszába. Ott akkor szokott lenni. Ha gondolod, szívesen viszünk benneteket is
Hisztihez pedig annyit, h mintha Adélról írnál. Nálunk is ez megy, de most nagyon bedurvult a csaj

Már hónapokkal ezelőtt elkezdte, de most már nagyon idegesítő.
Húsvéti készülődés tényleg nagyon jó, de a locsolkodást én is útálom

Mondjuk mi szokás szerint anyóséknál leszünk.
Dolli,
Egyébként túlnyomó többségben én is wordbe írok, főleg, ha sok a lemaradásom

Különben sok mindent elfelejtenék
Peni,
Szívesen megtanítalak kötni, tényleg nem nagy kunszt. Csak gyakorlat kérdése. Régen rengeteget kötöttem, aztán kezdett kimenni a divatból a kötött cucc, meg kedvem sem volt sok, de most Adélnak olyan jó cuccokat lehet kötni. Kár lenne, kihagyni

Egyébként én is inkább vizuális alkat vagyok, pedig most netről kéne megtanulnom újra horgolni

Régen tudtam, de már annyira nem emlékszem és az együttesből a sapkát horgolni kéne
Szal közös játszózások alkalmával szívesen megmutatom
Biopiacot én csak budán tudok, a mom mellett. Mi oda szoktunk járni szombatonként
Judit,
Nagyon szép lett a virág

Kétfejű tulipán nem semmi

Fiadnak pedig utólag

is
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Zsand,
Játszótéri találkában benne vagyok