A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Érdre költözünk

Dolli!
Azért ez az éretségi ügy már régebben volt.De nem annyira régen,hogy elfelejtse az ember.Kb 6-8éve.

Zsandi!
Jaj de,jó,hogy jaul a keresztfiad.Ez nagyon jó hír!Állítólag ez nagy fájdalommal jár,és gondolom emiatt is a kóma.A szervezet inkább kikapcsol.
De az ember úgy tudja sajnálni szegény apróságokat.

Barátnődnek kitartást!Nagy harc elött áll,és sok bátorítás kell majd neki!
A hugomnak van egy barátnője aki végigcsinálta,és most tök jól van.Esetleg,ha a barátnőd olyan lelki állapotban lesz,ösze lehet őket hozni.
A hugom barátnője sokmindent végigcsinált,és biztos tudna adni hasznos ötleteket.

Jucc!Tök jó látni,hogy nálatok is olyan szép rend van mint nálunk :D
Játék játék hátán,és mindenüt :lol:

mimi12

Jucc, nincsenek viták vonatozás közben?
Lányok elektromos vonatot kaptak karira, de nem lehet nagyon elővenni, mert mindig összevesznek rajta!

Én rálépni szeretek a játékokra, főleg ha éles, az nagyon kellemes tud lenni!

A volt postánál lévő játszó hétvégén is nyitva van, nem tudjátok?

Zsand, örülők, hogy jobban van keresztfiad!
Barátnődet viszont nagyon sajnálom, szörnyű lehet, most neki!

:cry:
arivirág

Sziasztok!

Jucc!
Az nagyon jo hogy már jobban vagytok! Jol eljátszanak a vasuttal, még emlékeim vannak amikor a fiaim is igy, elvoltak. A kisfiad olyan szép mint egy lány, de tényleg más nő sokat fizet hogy ilyen szája legyen. Ügyi vagy hogy letudtad kapni a szivárványt! Jo nagy kertetek van, a mienk csak 150es. A sogoromat még vizsgálják de Lájm kor gyanus./nemtudom hogy kell irni/

Zsandi!
Jo hogy jo hireket is hozol!

Arivirág!
Válaszoltam.

Kép Kép Nagyon sokáig ott ült és olvasott!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Arivirág!
Az a játszóház nincs nyitva hétvégén!
a Camponában van játszóház ha jól emlékszem Pán Péter a neve. Ott mi még nem voltunk.

Mimi12!
Szegénykémet ma műtik, majd megkérdezem tőle, hogy szeretné-e megismerni!

Mit csináltok ma? Ti csináltok húsvétre tojásfát?

zsand
Vendég

Zsand,

Hogy néz ki ez a virággyártó szerkezet? A lányom nagyon szereti az ilyen kis kreatívos dolgokat. Mi barkát raktunk egy vázába és feldíszítettük papírtojással és gipsztojással amit én megcsináltam, Veronika meg kifestett. Raktunk mellé két kosarat is amibe belegyömöszölte az összes kacsa és nyuszi plüssállatot is, most így várjuk az igazi nyuszit :D Pán Péterben mi már voltunk egy párszor, szerintem nagyon jó de inkább a nagyobb gyerekeknek való.

Tegnap voltam a nőgyógyásznál, minden rendben van bár a méhszájam még jobban nyitva van mint egy hónapja. Időnként nagyon is görcsöl a hasam. Apát most már hivatalosan is eltiltották tőlem :D

Jucc,
Nekünk is van ilyen vonatunk, szintén az egyik kedvenc játéka a lányomnak.

Judit,
Robika nagyon művelt lesz:)

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Én is barkát meg aranyesőt szoktam vázába tenni és arra aggatunk, pici nyuszis díszeket, papír tojásokat........de még nem most. Csak Húsvét előtt egy héttel kb. Ti nagyon fürgék vagytok lányok:-)

KépKép
peni

Sziasztok!

Én is barkát meg aranyesőt szoktam vázába tenni és arra aggatunk, pici nyuszis díszeket, papír tojásokat........de még nem most. Csak Húsvét előtt egy héttel kb. Ti nagyon fürgék vagytok lányok:-)

KépKép
peni

Sziasztok lányok!

Husvétig kinyilnak a tavaszi virágok a kertbe, és én azt teszem a vázába. Melette a kenyeres kosárba papirfű fészekbe lesznek a csokitojások.

8-án lessz a fiam és az exem névnapja. A lányommal mindig kitalálunk valami saját készitésü ajándékot. Az apja /gondolom nem olvassa a babanetet?/ dekor homokba és átlátszo üvegpohárba ültetett jácintott fog kapni. Pénteken csináljuk, majd lefényképezem. A nagyfiam és a férjem motorbörzére mennek, ha jo idő lessz. A terv, hogyha tetszik neki valami azt kapja /nem tudja/. Valaki motorozik közülletek? Én imádok motorozni!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Voltunk ma kertészetben sikerült venni amit kerestünk!

Mi is csinálunk húsvéti díszeket! én megvettem a praktikát és jók vannak benne.

Van üdülési csekketek?

Most mennem kell mert jött valaki.
Majd jövök
Zsand
Vendég

Sziasztok!
Judit,azt hiszem LIME kor :D
A Fanni óvónénijének volt.Rengeteg antibiót kapott.Ha a sógórodnak is kell,akkor mond meg,hogy szedjen mellé valamit,ami a belekre/gyororre jó az antibió mellé,pl normaflore-t.
Jobbulást neki.
Motorozás.Én 13évesen már motoroztam kis Romettel.18 évesen pedig megtanultam egy 1000köb cm-es törött mocival motorozni.Ott állt az udvaron,egy ismerősé volt.Mikor senki nemlátta,akkor elkezdtem az udvaron gyakorolni,mikor már nem fulladt le,akkor kimentem az utcára,és 20-30-al mentem egyenesen :D
Majd a Budaörsi nagymocisok felvilágosítottak,hogy menjek kicsit gyorsabban,mert lasan instabilak ezek a nagymocik :D
De azóta csak robogón motoroztam de,én is bírom a mocikat :D

Zsand!Mi pár hete elküldtük az üdülésicsekkre a levelet,au igénylésre.Még nem kaptunk rá választ.

mimi12

Sziasztok!

Kostyika, nem kell magnéziumot szedned?
Nekem a 20.héttől nyílni kezdett a méhszáj, és „magnézium kúrán voltam!

Én nem tudok motorozni, de hátul nagyon jól tudok ülni!

Nekünk nincs üdülési csekkünk! :(
arivirág

[quote="arivirág"]
írta:
arivirág
Nekünk nincs üdülési csekkünk! :(

http://www.mnua.hu/pdf/2008_szolidaritas.pdf

Ezt nézd meg!Itt elvileg le van írva minden.Mi letöltöttük az adatlapot a netről,és kitöltve azt küldtük visza.Valamennyi pénzt be kell fizetni de,mondjuk befizetsz 20000ft-ot,és küldenek ennek fejében 60-80.000.- ért üdülési csekket.
De találltam regisztrációs lehetőséget itt,vállalatoknak cégeknek is.Lehet annak is érdemes utána érdeklődni.

mimi12

Kostyika!

Ez a szerkezet olyan mint a konfetti gyártó csak a virág formát vágja ki!
Én ilyet karácsonykor sokkal kisebbe vettem és az angyalkákat csinált! Én ápiszba vettem!Sajnos elég nehéz nyomni, még nekem is nehezen ment!

Keresztfiam fehérvérsejtje jelentősen csökkent/ez jót jelent azt jelenti, hogy csökken a gyulladás mértéke!/

Szép álmokat mindenkinek jó éjt!

zsand
Vendég

Zsand,
Keresztfiad :( ez borzalmas :( de szuper, h már jobban van :D Jobbulást neki továbbra is!!!
Barátnődnek :( is ++++++++++++++!!! Nem lehet neki most könnyű :(

Jucc,
De jó, h már jobban vagytok :D És a képek nagyon jók, mindig feldobnak :D :wink:

Dolli,
Adatelvesztés ellen még jó lehet, h mielőtt elküldöd a szöveget, kijelölöd és megnyomod a ctrl c-t és akkor vágólapra teszi a szöveget. Ha elszáll a babanet, akkor legközelebb csak a ctrl v-t kell megnyomni és megjelenik a szöveg újra :wink:

Andi,
De jó, h minden rendben volt az uh :D Tényleg nem kell magnéziumot szedned? :? Nekem is javasolták, mert elég korán kinyílt egy ujjnyira a külső méhszájam. Aztán később még salbutamolt is írtak fel.
Térded hogy van?

Gabi,
Hatalmas gratula Jotikádnak a felálláshoz!!! :D

Judit,
Sógorodnak bulást!! Ha jól emlékszem, akkor lyme kór :? Olvasgató Robikád :D
Én nem szeretem a motorokat :oops:

És köszönöm, h érdeklődtetek, igen, a fogam miatt voltam egy picit elkenődve :( persze nem közvetlenül, hanem közvetetten. Egyszerűen nagyon türelmetlen voltam Adéllal, aki aztán végképp nem érdemelte és emiatt iszonyatos lelkifurom volt :( :oops:
De most már jobb, szinte minden időt szószerint együtt töltöttünk az alvást leszámítva és máris helyrejöttem :D

Alvás időben el kezdtem ezerrel kötni. Szeretnék kész lenni Húsvétra egy dögös rucival, sapival és egy tatyival Adélnak :D

Kép Kép
curse

Sziasztok,

Érdekes a viszonyom a MagneB6-tal :D Kb hat hetes terhes voltam amikor elkezdtem görcsölni. Persze megijedtem elrohantam a dokihoz aki akkor javasolta h szedjek Magne B6-ot napi 3x2. Na meg pihenjek és meglátjuk hogy ez a baba megmarad-e vagy sem. Szerencsére igen, én lelkesen szedtem is a fenti adagot. Görcsök egy idő után el is múltak majd kijött ez a térdprobléma ahol azt mondták h hagyjam abba a Magne B6-ot mondván az lazítja az ízületet is. Akkor abbahagytam teljesen. Utána visszatértek a görcsök, egyre erőteljesebben, pont mentem a belgyógyászhoz ahol ez a dolog is szóbakerült. Ő azt javasolta h inkább szedjem megint. Időnként bevettem egyet-kettőt ha nagyon fájt, majd szerdán a nőgyógyásznak mondtam a görcsöket, azt mondta h akkor szedjem megint de most csak 2x1. Na most itt tartok :D

Mimi,
Sajnos képet megint nem adtak, úgy látszik rossz helyre járok :( Az is érdekes volt, hogy kérdeztem a dokitól h kb most mennyi a súlya, erre mondta h sajnos ez a funkciója a gépnek elromlott és nem tudják megcsinálni.

Zsand,
Hol van Ápisz?

Curse,
Ügyi vagy h kötsz Adélnak.

Judit,
Sógorom nagy motoros, van egy kék Suzukija, jelenleg még mi tároljuk a garázsban mert ősszel volt egy balesete és még nem csináltatta meg teljesen a motort. Lányom is teljesen oda van a motorokért:) Én max robogón tudok menni, legszebb emlékem Korfuhoz kötödik ahol kibéreltünk egyet egész hétre és bejártuk az egész szigetet.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Azt hittem mostanában milyen rossz idők lesznek ahogy a tv.-ben volt,de szerintem elég türhető a dolog.

Húsvét,mi mindig ha tudunk elmegyünk itthonról,mert még van 1-2 elvetemült ismerősünk aki locsol :lol: És én nem szeretem.Különben is rossz vendégváró vagyok,mert a barátaim tudják én ugy vagyok vele ha kell valami szólj és adok.Persze üditőt kávét kirakom tehát ne ugy gondoljátok,hogy ősemberesen adom elő :lol: A barátnőm egyenesen kinyitja a hútőt ha éhes vagy valami.Tudom,hogy ez ciki,de hát ilyen vagyok :lol: Ugyhogy remélem jó idő lesz :lol:

jaj megvolt az első "fogmosásunk".Idáig ugy néz ki,hogy türi szegénykém,de szerintem csak azért mert kiváncsi,hogy mit turkálok a szájba :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Curse! Igazad van „ctrl-es” ügyben, szerintem azért írom wordbe, mert úgy nem kell állandóan visszapörgetni, ha sok hsz van. :)
Örülök, hogy jobban vagy! A csöppségek nagyon jók gyógyírnek. :)
De ügyi vagy, hogy kötsz! Én akartam egy sálat kötni, még karira, és még az sem jött össze, pedig az mennyivel egyszerűbb! Mondjuk én csak azt tudok kötni! :)

Zsand! Szuper, hogy ilyen jól reagál a keresztfiad a gyógyszerre! További jobbulást és kitartást a szüleinek is. :)

Húsvét! Itt van a nyakunkon. Mondjuk nálunk nem lesz még nagy nyuszizás, de azért egy kis hangulat kéne… Ma el is megyek Kreatív Hobbiba…Ill most. Majd még jövünk.:)

Kép
Kép
tekiroll

Tekiroll! Melyik kreatív hobbiba szoktál menni? Én a Camponába de ha van közelebb még jobb lenne. Bár Érdi vagyok másfél éve alig tudok valamit mi hol van. Én szeretem a húsvétot amióta gyerekem van, előtte nagyon rühelltem. MOndjuk a locsolás részét én le is építettem......azt kihagyjuk a buliból, de az előkészületeket nagyon szeretem, meg a kicsim is. Bár nekem fiam van de együtt szoktunk tojást festeni, nagyon élvezi olyan aranyos! Élő nyulunk nem szokott lenni mert utána nem tudnám hová tenni.....meg gondolom a fiam ragaszkodna is hozzá azt meg nem akarom hogy sírjon utána ha "eltűnik" a nyuszi.......szóval ezeket a drámai fordulatokat kihagyjuk:-)

Curse te tudsz kötni??? Hú de ügyes vagy. Képzeld én is nekiálltam karácsony előtt, könyvből tanulni kötni. Vettem kötőtűt egy gombóc fonalat a barátnőmtől kaptam egy könyvet és nekiálltam..............hát no comment. Rájöttem, hogy ezt könyvből nem lehet. Pedig úgy szeretnék én is kötni......ilyen jó kis színes csíkos pulcsikat a fiamra....... :)

KépKép
peni

Én a fiam dédijét kértem meg,hogy kössön egy mellényt Jotinak :lol:

A konektorokat meg már rég bedugtuk,mert nálunk elég alacsonyan vannak és már a kuszásnál ha felkönyököl eléri. :lol:

Curse, voltál kedden? Én asszem most se tudok menni,mert 11.50-re tanácsadásra kell mennem és gyalog nem érnék oda ha tücsökzenére is megyek.Kár,hogy nem voltam mólt héten mert igy akkor 2 kimaradt :cry: Most akkor meddig van kfizetve?Majd szól ha kell a következő alkalmkat fizetni?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Az igért képeim:
Kép
Kép Egy közeli kép.

Kostyika!
Én is szedtem a magne B 6-ot, lábgörcs ellen is jo.

Peni!
Kreativ bolt van az OTP mögött.

Most csak ennyi!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Kostyika!
Én a régi posta mellett vettem karácsony előtt.

Peni!
Hobbi bolt van az Otp másik oldalán. Illetve van mégegy. Megpróbálom érthetően leírni!
A régi buszpályaudvarral szemben vagy egy nagy üzletház (korall üzletház) és ott rögtön a legelején a takarékszövetkezet mögött félemeleten!
Remélem megtalálod!

Mi most voltunk az Otp másik oldalán. Gyönyörű horgolt tojások vannak.

sziasztok!
Vendég

Azt hiszem, mi is az OTP túloldalán voltunk... Ugye az van a Stop-Shoppal szemben? :oops: Még kissé tájékozatlan vagyok! :)
Otthagytam a nem létező vagyonomat! :) Páromnak mondtam, kissé ledöbbent. Pedig még mennyi mindent tudnék venni! :lol: :oops:
Rájöttem, hogy ez lesz az első olyan húsvét az életemben, amikor saját kis otthonomat próbálom majd ünnepi (értsd tavaszi)hangulatba varázsolni. :) De azért jó, hogy felvetődött a téma, különben ki tudja, mikor kapok észbe, hogy itt a húsvét. :roll: :oops:

Judit! Ez de jól néz ki? És élő virággal működik a dolog? :o

Üdülési csekk: Nálunk férjem kap a mh-en, abból megyünk nyaralni. :)

Jucc! Milyen ügyesen építkeznek a fiaid a vonatos játékból! NAgyon profinak tűnnek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Csak egy mondat! A corában is van egy hobbi bolt!

zsand
Vendég

[quote="zsand"]S írta:zsandziasztok!

Csak egy mondat! A corában is van egy hobbi bolt!

zsand

Én Budaörsre mentem anno hobbi boltba :D
Ott a templommal szemben van egy jól felszerelt.Bár nem tudom most is jó e?1éve az volt.

Nekem innen a Budaörsi szinte közelebb van,mint a Stop Shop körüli.
A corában én is láttam,hogy van de,még nem mentünk be sosem.Na majd ha arra járunk,meglessük.

mimi12

Sziasztok!

Köszi a hobbi boltos ötleteket, én a Camponában szoktam ezt intézni. Ott is van egy hobbibolt én nagyon szeretem de mostanában nem terveztem hogy megyek oda............Budaörs nekem is közelebb van mint a StopShop, bár oda is járunk a Mekibe a fiammal..........úgyhogy körbe nézek!
Köszi:-)
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Nőcinapot!

Kép
Vendég

Na jól elvan mindenki foglalva!

Judit,nemtod mi az a játszótér féle a sárvíz utcába? Hinta minden van benne de levan lakatolva.Régen ovivolt és most magánterület vagy mi??????Vagy valamelyik ovihoz tartozik most is?

Remélem holnap már pörgössebb lesz a topik :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

A Tálya utcai ovi játszotere! Oda vonulnak ki, minden nap, még kis mellékhelység is van.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Én is el voltam tűnve... gondolkoztam, mit is csináltunk egész hétvégén, ami miatt nem neteztem. Rájöttem, hogy szinte semmit, mégis úgy elment ez a két nap.
Viszont kicsit kreatívkodtunk... képzeljétek, férjem is beszállt az üvegmatricázásba! :D Tisztára rákattant. És én is. Meg a szalvétázásra is. Úgyhogy ma ismét kell mennem kreatívba. :)

Szép napot/hetet! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Ezt a tulipánt kaptam, két feje van!
Kép
Vendég

Lányok, kérdezni szeretnék.
Bár én is érdi vagyok de semmit nem tudok, hogy mi hol van.........
Nem tudtok véletlenül bio piacot Érden? A környék is jó lenne, Diósd, Budaörs..........Meg esetleg egy jó kis bioboltot??
Köszi
PEni

KépKép
peni

Sziasztok!
Peni
PRÁNA BIOBOLT

Balatoni ÚT 54
2030 Érd, Pest megye

Telefon: 23-374395
arivirág

Köszi Arivirág!
MEg fogom nézni! Most látom már csak 8 nap van??? Hú de izgi!
Hol fogsz szülni?

KépKép
peni

:D Én nem fogok szülni, de nem bánnám, ha 8 nap lenne hátra és szülnék!!!!
Kisebbik lányok 8 nap múlva lesz 2 éves!
:D
arivirág

KépKép
arivirág

Hú basszus.........ezt nagyon benéztem :oops: . Nem olvastam el csak odáig, hgoy még 8 nap van hátra hugika születés......
gondoltam hugikátok születik 8 nap múlva :lol: :lol: :lol:
De béna vagyok!
Bocsi

KépKép
peni

Sziasztok!

Bocsi, de Prána nem szűnt meg, az biztos, hogy a Patakival szembe már nincs.
Én is tudok egy bio boltot! A pontos címet nemtudom, de megnézem, ha akrjátok. Öko porta a neve.

Mi ma voltunk méreckedni. Lányom 15.33kg és 101 cm.
3 éves.

Fogyaszt esetleg valaki búzafű lét? Tapasztalat?
Sziasztok zsand
Vendég

Sziasztok!

Az öko porta a spartól egy köpésre van érd-felső felé.

Mire való a búzafű?

Ma voltam körmősnél.Szerintem szép lett :lol: És kaptam a csajtol egy kozmetikus számát azt mondta nagyon aranyos és ügyes ugyhogy majd felkeresem.De aszem csak jövőhó elején.

Nekem szó szerint alig van időm a fiam mellett.Mindenhol fel akar állni és ráadásul nálunk a konyhába is és a fürdőnél is lépcső van és naná,hogy az a mániája :lol: Na meg olyan hisztis lett.Ez ok ebbe a korba????????????Ha nem tetszik neki valami akkor hátra veti magát,meg nem lehet a babakocsiba rakni,mert megfeszíti magát és ugy üvölt :shock: Ez nem korai még?????????

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi!
Nagyon sok jót olvastam a búzafűről. Állítólag segít a szervezetnek, hogy minden rendben működjön. Rengeteg vitamin van benne. Daganatos betegeknél kimondottan pusztítja a rákos sejteket.
Kiváló immunerősítő. Állítólag csak ebben található B17 vitamin.

Te szoktál járni abba a bio boltba? Én egyszer voltam apának kerestem valamit a magas vérnyomására.

Háát ilyenés ehez hasonló kirohanásokat a lányom is csinált! Körübelül ebbe a korba kezdte és máig gyakorolja. Nekem van egy könyvem a hisztiről. Szívesen kölcsönadom. Az a címe, hogy: Nem akarom!!!
Én elolvastam és sokat segített!
A Deák könyvkiadó adta ki és én sok könyvét megvettem és nagyon szeretem őket!
Mindenkinek ajánlom az Anya taníts engem! Egész kicsi kortól 6 éves korig vannak feladatok benne ami nagyon egyszerű, de nekem sok nem jutott volna eszembe.
Mindenre kitér hallás, látás, érzékelés, mozgás,
korosztályra vannak osztva a fladatok! Ha valakit érdekel megadom a címet ahol meg lehet rendelni, ha jól emlékszem 2 ezer ft körül van!!!

Mit szólnátok egy játszótéri találkozóhoz?

zsand
Vendég

Andi,
Akkor tényleg nem egyszerű a helyzeted a magnéziummal :( :roll:

Gabi,
Végül voltunk múlt kedden tücsök-zenén, mert rájöttem, h most kedden nem tudunk menni, mert 10-re megyek a Moszkvára varratszedés végett. Nem akartam két alkalmat kihagyni. Viszont megkérdeztem Krisztát, h ilyenkor mehetünk-e esetleg máshova tücsök-zenézni, h bepótoljuk, és azt mondta, h igen :) Szóval nagy valószínűséggel csütörtökön elmegyünk a kuszába. Ott akkor szokott lenni. Ha gondolod, szívesen viszünk benneteket is :wink:
Hisztihez pedig annyit, h mintha Adélról írnál. Nálunk is ez megy, de most nagyon bedurvult a csaj :roll: Már hónapokkal ezelőtt elkezdte, de most már nagyon idegesítő. :roll:

Húsvéti készülődés tényleg nagyon jó, de a locsolkodást én is útálom :roll: Mondjuk mi szokás szerint anyóséknál leszünk.

Dolli,
Egyébként túlnyomó többségben én is wordbe írok, főleg, ha sok a lemaradásom :lol: Különben sok mindent elfelejtenék :oops:

Peni,
Szívesen megtanítalak kötni, tényleg nem nagy kunszt. Csak gyakorlat kérdése. Régen rengeteget kötöttem, aztán kezdett kimenni a divatból a kötött cucc, meg kedvem sem volt sok, de most Adélnak olyan jó cuccokat lehet kötni. Kár lenne, kihagyni :) Egyébként én is inkább vizuális alkat vagyok, pedig most netről kéne megtanulnom újra horgolni :lol: Régen tudtam, de már annyira nem emlékszem és az együttesből a sapkát horgolni kéne :?
Szal közös játszózások alkalmával szívesen megmutatom :wink:
Biopiacot én csak budán tudok, a mom mellett. Mi oda szoktunk járni szombatonként :)

Judit,
Nagyon szép lett a virág :) Kétfejű tulipán nem semmi :shock: Fiadnak pedig utólag :oops: is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Zsand,
Játszótéri találkában benne vagyok :D

Kép Kép
curse

Üdvözlők mindenkit a babaneten!
Én még csak most léptem be probálok kapcsolatokat felvenni és
külön öröm,hogy találtam érdi kismamákat,kisbabákat.
Én 31 éve lakom Érden és szeretek itt élni.
Két gyermekem van Richárd ő 7 éves,Renáta ő 10 hónapos.
Reméllem írtok valamit!
SZIASZTOK!
ÜDV:ESZTI
benibeni@invitel.hu

Sziasztok!

Beni üdv köztünk!!!!
Nekem van egy 2 éves és egy 4 éves kislányom!
arivirág

Jó reggelt!

Eszti! Üdv itt! :) Akkor Te mindent tudsz Érdről! :wink: Merre laktok?

Zsand! Játszótérben mi is benne vagyunk, ha épp nem alszunk. Néha még mindig kiszámíthatatlan a napunk. :? De szívesen taliznék veletek, bár mi még sokmindent nem tudunk kezdeni a játékokkal, de szeretjük figyelni a többi gyerkőcöt! :)

Curse! A kötős tanfolyam engem is érdekelne! :wink: Mondjuk csak az indulás az, amire nem emlékszem... :o

Gabi! Az ember azt hinné, hogy minél nagyobb, minél többet tud és ügyesebb, annál több idő van mellette mást csinálni. Lassan én is kezdek rájönni, hogy ez nem így működik. :)

Arivirág! Tüneményesek a lányok! :)

Judit! Kétfejű tuli! :shock: Igazi különlegességet kaptál! :)

Na jelenésem van! Szép napot! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Beni!

Jo hogy ránk találtál! Merre laksz? Melyik iskolába jártok?

Irjál mostmár sokszor nekünk és a képeket is nagyon szeretjük. :lol:

Szia
Vendég

Gabibi, kell egy tesó Jotikának!
Mióta a lányok ketten vannak, nekem sokkal több időm van!
Sokszor órákig eljátszanak együtt!
És olyan jó, mikor együtt hisztiznek…zeng a ház……
:wink: :wink:
arivirág

Sziasztok!

Üdv közöttün Beni!
Én is elég új motoros vagyok itt!

Játszótér:
Melyik játszótér legyen? lehet a lakótelepi(ott kettő van) van egy nagyon lepukkant és van egy jobb. Van egy majdnem Diósdon a régi strandnál azOsváth cukrászda után.
Egy olyat kéne találni amelyik mindenkinek megfelelő!

Húsvét: Én megvettem a Praktikát és szerintem nagyon jók vannak benne.

Volt valaki az Sztk-ban az ortopédián? Sajnos nekünk mennünk kell, mert Dorina kicsit befelé tapossa a cipőit és szeretném, ha megnéznék. A mamuszát annyira befelé taposta, hogy ha nincs a lábán már akor is úgy áll.

Üdv mindenkinek zsand
Vendég

Ó Zsand nagyon érdekelnének a könyvek :lol:
Én még nem voltam a boltba csak arra is szoktam járni.Különben se nagyon ismerem a bió dolgokat sajna,pedig jó lenne megismerni.

Játszótér,játszóház ok :lol:

Curse,csütörtökön tudnánk menni,mert apa itthon lesz és eltudna vinni,de 10-re Gekko-ba kell menni.Gondolom a t.z. is 10-kor van mi?Különben hol van ez a másik?Én is bánom,hogy múlthéten nem voltunk.Elfelejtettem,hogy ma menni kell tanácsadásra :cry:

Eszti,üdv itt :lol: :lol:

Arivirág,Tesó????????Időnként az az érzésem,hogy elég a Jotika :lol: :lol:
Én azt hittem ez a hiszti dolog késöbb jön :cry: Tegnap is a postán mindenki engem nézett,mintha nekik nem lett volna hisztis gyereke.És én olyan hamar zavarba jövök.Tök ciki volt :oops:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Curse: szavadon foglak a kötés oktatást illetően:-) majd megbánod, hogy felajánlottad mert szerintem állati béna vagyok :oops: . De előre is nagyon-nagyon köszi:-)

Hánytól van a piac a MOM mellett? Kint van az utcán? Jókat szoktál venni?

KépKép
peni

Én pénteken megyek az ortopédiára :cry: Beutaló kell és időpont kérés

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi: miért kell mennetek az ortopédiára?

KépKép
peni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?