A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Dancsi: Épp most akartam írni, hogy olyan jó hogy mostanában ilyen jó hírekkel jössz :) De látom ma volt sírás. Nem baj, ez ezzel jár, kitartás. (könnyen beszélek még, majd 1 év múlva engem vigasztaltok :wink: )

Gerika: Gratulálunk Tamáshoz! Sok boldogságot, finom tejecskét!

Kinga: Kittitől én mindig el vagyok ájulva...:)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi! sajnálom, ez ma nagyon nehéz lehetett. Én egyszer hallottam Orsit sirni, igaz csak 2 perc volt, de addig én is kint sirtam. Utána sem fordult elö vele szerencsére.

Timi! Abba a sárga uj házba költöztök? Láttam tavaly épitenek egyet.

Enikö! Remélem a viszketés legalább enyhült v. el is mult már!

Zsuzsi! Állatkert biztos nagyon jo volt, Orsival én is készülök, csak Norbit még nem hagyhatom másra (csak szopizik) 2vel meg egyedül vonattal még nem volt bátorságom. Orsi régen nem volt soha beteg, igy kezdte a bölcsit, mégis az elején folyton fülészetre járunk, végül az orvos tanácsára másfél hónapra ki kellett venni a bölcsiböl, azota csak kisebb nátha van, ritkán beteg. De kezdéskor valoban könnyen megbetegszenek, igy jobb ha nem télen kezdik mint Orsi (febr)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Nna, talán túl vagyunk a nehezén...
Botinak ráment a vírus a gyomrára, tegnap egész nap fosizott, szószerint folyt belőe :cry: . Emellé megint 39,5 fokos láza volt. Szerencsére rengeteget ivott, de azt is kifosizta. :(
Ma még nem volt kaka, bár most nemrég evett pár falat főtt répa-krumplit, kíváncsi leszek bennemarad-e!

Timi :)
Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Élménybeszámolót és képeket kérünk! :wink:
És jobbulást Nektek is!

Melinda :)
Jobbulást Neked is!!
Noémi lesz a neve a nagylánynak! :D

Dancsi :)
Nekem írtál privit?????? Mert én nem kaptam semmit....
Sajnálom, hogy ma sírás volt :( , biztos lesz azért még pár ilyen, de alapjában véve jól haladtok! :wink:

Anett :)
Kitartás!! :D Elhiszem, hogy nyügi vagy már, de ne siettesd azt a babát! A terhesség 40 hét, jobb neki addig odabent! :wink:

Enikő :)
Szegény Zalán! Jó sokáig küszködtök ezzel a takonnyal! :shock: Jobbulást, de gyorsan!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon voltam gépközelben, kaptam egy jó kis arcüreggyulladást, amit az allergiám segített sokáig fenntartani, de már jól vagyok és a baba is. Néha akkorákat rúg, hogy én is beleremegek.

Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Mivel nálunk ő lesz az első baba, a családban nincs senki aki tudna kölcsönadni babaruhát, stb. Tudnátok segíteni, hogy viszonylag olcsón, hol tudnék bevásárolni a kicsinknek. Sajnos anyagilag a lakásfelújítás miatt és a kocsijavítási kölcségek miatt (az épp elvitte a babára szánt pénzt) nem nagy a költségvetésünk, amiből költekezhetünk. Főleg, hogy nem dolgozom, és a baba születéséig nem is fogok már, egy fizuból meg.... de tudjátok milyen ti is...

Még nem tudjuk a kicsi nemét, de talán a legközelebbi UH-on már kiderül.

Mostanában állandóan fáj a fejem és egész nap csak aludni tudnék, szerintetek ez normális?

Ma megyek kismamajógára, rámfér egy kis mozgás. Igaz eddig még viszonylag nem sokat híztam (6kg).
sajnos nagyon magas a pulzusom és a dokim is javasolta a jógát, segíti a pulzuscsökkenést.
Valaki járt közületek jógára babavárás idején? Én csak jót hallottam róla, állítólag segít az ott elsajátított tudás a szülésnél és a fájásokat is enyhíti. Az utolsó pár hétben páros torna van, ahol apuci gyakorolhatja, hogyan tud segíteni.

Szép napot mindekinek.

Anna és a kis pocakmanó

Kép
sznanna

Zita,
nem, a másik Zitának írtam, angoltanár ügyben :)

Jobbulást nektek!
SZtem kezdj el szedni valami vitamint vagy Béres cseppeket, hátha segít, hogy legalább te nem kapj el mindent a gyerektől, én Boldizsár születése után mindent elkaptam Jozsótól, rémes volt.

Boldi ma is jól viselkedett, nem keresett, nem sírt és megint ebédelt rendesen, rendes adagot! :)
Vendég

Anna,
sztem ruhákat mindet megveheted az angol turikban, ott szépeket, jó minőségűeket tudsz összeszedni és olcsón

esetleg vatera, teszvesz, babaszoba, itt használt babakocsit, bútort, mellszívót, stb. is tudsz venni vagy a bababizományian, én kettőt ismerek, egyet a Lengyel utcában egyet meg Újszegeden a Csanádi utcában

babakocsit lehet én nem vennék használtat, mert lutri és nincs rajta garancia, vagy ha mégis használtat veszel, nagyon meg kell nézni és csak újszerűt szabad, ami max. 1 éves és akkor is inkább a márkásabbat, azok jobb eséllyel jobbak használat után is!

bútor, meg a többi sztem mehet használt, kiságyat már olcsón is kapsz a sima egyszerűt, a többit meg esetleg asztalossal is meg lehet csináltatni
Vendég

Köszi a dícséreteket Kitti nevében is :lol:

Képzeljétek mi történt velünk. Múlt héten Kitti sem csütörtökön sem pénteken nem aludt napközben. Leraktam a szokásos időben,de csak magyarázott és nem tudott elaludni. Szerencsém volt mert este 8-ig bírta és egy percig sem nyügizett,de azért nekem nem tetszett a dolog. (hol van akkor az én pihenésem :wink: ) Hétvégén aludt rendesen. Ma lerakom,hallom hogy magyaráz,bemegyek,megszagolom a pelust:kaki. Kapott tiszta pelust és elaludt. :roll: Valszeg ott rontottam el a múlt héten hogy nem vártam meg az ebéd utáni kakit. Tök furi. Korábban ezzel nem volt gondja. Mostmár bármilyen álmos,megvárom a kakit ha azt akarom hogy aludjon a gyerek 8)

Enikő!
Ez a rovarcsípés brutál!!!!!! Javult már?

Anna!
Én is sokat turiztam Kittinek,főleg a Tisza Lajos krt-on. Szép babaruhákat találsz majd a turikban.

SOK gyógypuszi a kis betegeknek!!!

Zsuzsi!
Kölcsönadjam Kittit? Adhatsz neki szalonnás kenyeret is :lol:

Timika!
Örülök hogy jól sikerült a nyaralásotok!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Köszi az angoltanárral kapcsolatban :wink: :D

Zituska!
Hogy van Boti?

Látom mindenki benne van a takonykórba.... :cry:

Mi is ,illetve apa meg Máté.Igy a nagyfiú nem is ment oviba ,torokgyuszija van de a doki nem erőlteti az antibogyót.Van recept de még várunk.Vettem nekik flavon kids-et remélem nem lesz beteges.Egész nyáron nem volt semmi bajuk..

Karmen

Én 6 évig lehetek itthon az ikrekkel eddig jár automatice a gyes.Szóval akkor azt mondod hogy nem cseszhet ki velem ennyire?Némi reménysugár.......Amúgy nekem is azt mondták hogy teli a bolt kivan a csapat stb...

Kép
Kép
zitacicu2

Mátémat akarom úszásra vinni a müller úszósulival.Van tapasztalat???Drága szerintem mert 10 alk./8000 de ha jó és odafigyelnek akkor okés.

Kép
Kép
zitacicu2

Helló!

Gyors dobok két képet Dénesről, a hétvégén csinálta a portrékat :) egy barátunk.

Kinga! Kölcsönadhatod! :wink: Tetszene, lenne egy jól evő, csudaszép kislányom! 8) Nem mintha a kispasimmal nem lennék megelégedve... :lol: :lol:

komoly-szájtáti:
Kép

kamerába kicsit mosolygós:
Kép

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hali.

Kármen, igen, vannak hasonló jogvédő dolgok, de ha nem áll valaki a sarkára, akkor ráhagyják. De szerintem ez csak a TGYÁS-t (is) kapók esetére vonatkozik, mert ugye csak akkor értelemszerű, hogy volt munkaviszonyod a terhességed elején.
Az, meg hogy nem rúghatnak ki előbb, tutira baromság...mert jó, hogy visszavesznek, aztán kiadják az otthonlét alatt felgyülemlett szabidat, azt viszlát. :shock:

Ja, Peti 3360 grammal és 53 centivel született.

Jelentem, ő is takonykóros... :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Kármen, bocsi, magamból indultam ki, nem is gondoltam, hogy a GYES alatt és a lejártát követő 30 napig él a felmondási védelem.

Zitacicu, ezt nézd meg: http://www.hrportal.hu/index.phtml?page ... e&id=62695

Mondjuk megjegyzem, hogy a cikk eleje is arról szól, hogy 3 év... tehát igazából csak a GYES lejárta után köteles visszavenni, és utána 30 napig nem billenthet fenékbe.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Még Zalán is takonykór :cry: , Bogi lába nemigazán javul kezdenek sebesedni a hólyagok :shock: :( , Viola még mindig marharossz :lol: viszont ő egészséges (csak fogzik :D ) Úgyhogy neeeeeem unatkozom egy dekát sem :wink:

Zitacicu: Bogi járt "úszni" az ovival, de az túlzás hogy úsztak. Csak vízhez szoktatás volt... :!: Ami nem kell olyan gyereknek aki nem fél a víztől. Azaz Boginak úgymond "felesleges" volt. Ha lenne olyan úszás, ahol tényleg úsznak, akkor oda beiratnám, sőt szét is fogok nézni, mert szerintem a legjobb sport a világon az úszás. :wink: Gyógyuljatok!!

Zsuzsi: Erről a Bronho Vaxomról már annyit hallottam. Doki kell h felírja? mennyibe kerül? Hogy kell szedni? Remélem hogy hatni fog nektek++++++++++ Gyönyörű a Fiad :) Nagyon jól sikerült gyerek :wink:

Sznanna: Turiba babaruhákat és használtan déliapróból vagy a netről bútorokat :wink: Fejfájás, aluszékonyság a terhesség velejárója, próbálj meg inni egy kávét, nekem az alacsony vérnyomi miatt fájt a fejem, egy kávétól (sok tejjel) helyrejöttem :wink:

Zituska: Sztem nem a vírus ment rá Boti hasára, hanem fosós-hányós-lázas vírust nyelt be a fiad. A párom kollégáinak a fele van benne, meg egy csomó ismerősünk, gyerek,felnőtt egyaránt... :roll: :( Örülök, hogy már kilábalófélben vagytok!

Léptem hunyni, ki vagyok purcanva nem is kicsit. Ma estére már rendesen kész voltam, az elmúlt pár napban nem sikerült aludni...és nemsokára jön a 3. műszakom....áááááááááááááááááááá :lol: Jócakát!
Enikő hagyd el a fórumot, most! 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Minden kis és nagy betegnek villámgyors gyógyulást kívánok!
Enikő!Szegény Bogi, durvák ezek a csípések!

Klzsuzsi!Édi nagggyon Dénes!

Itt a front, megint majd szét szakad a fejem.Tegnap doki azt mondta, a héten még bizti nem lesz semmi, totál zárt vagyok.Csütin megyünk uh-ra. Ha jövő héten sem lesz semmi, okt. 1-el befektet, mert nem szereti ha tovább van bent mint 40 hét :cry: Nem akarok befeküdni,ááááá!Remélem megszületik jövő 7en saját akaratból!
Ja, és a gátvédelem felejtős, azt mondta szétrepedek és inkább vág, majd picit,a 2. vagy inkább a 3. babónál lehet.Tök jó, mert mi csak önző módon egyet akarunk az urammal, így ez is kimarad az életemből!
20140113113746

Sziasztok!

Tud valamit valaki a Vitéz utcai bölcsiről?

Képzeljétek, Rékának új, "kedves" szokása, hogy lépten nyomon leáll beszélgetni vadidegenekkel... és tök büszke magára. Nem tudom, hogy ennek örüljek vagy sem. Ilyenkor az egyik kedvenc dumám tőle:
- Szia néni! Apának van fütyije!
:oops: :oops: :oops: Nem tudom hogyan érzett rá, hogy ez egy érzékeny téma lehet... talán mert pindúr családunkban csak apának van, és azt hiszi ez olyan nagy ritkaság... Legalább 3x beégetett vele az utcán, itthon pedig számtalanszor a vendégek előtt.
Szóval nem tudom örüljek e ennek a közvetlenségnek már csak azért sem, mert a minap egy bácsi, az aranyos, közvetlen Rékát Negroval ajándékozta meg :shock: Persze üvöltött, amikor elvettem tőle, hogy nem esszük meg, amit idegenektől kap... Na meg még sose evett keménycukorkát.
Szerintetek mit lehet csinálni egy ekkora gyerekkel... ? A lelkesedését se akarom nagyon letörni, de ezt egy kicsit túlzásnak találom.
Vendég

Sziasztok! :)

Boti tegnap du óta láztalan, és csak 1x fosizott tegnap, meg ma hajnalban, de már nem folyik! :D

Dancsi :)
Szedem a Béres Gravidát, C vitamint, és propolisz tablettát! Eddig (még) megúsztam, nem kaptam el semmit! Kopp-kopp :D

Zitacicu :)
Jobbulást Nektek is!!
Nemo úszósulit kérdezted már? Róluk sok jót hallottam, Sógornőm valszeg viszi hamarosan a 4 éves keresztfiamat oda!

Zsuzsi :)
Nagyon jóképű Dénes!
Nekünk dokinéni egyenlőre az ehináciát ajánlotta c vitaminnal, ha az nem jön be, akkor kapunk vmi újfajta immunerősítőt - nem jut eszembe a neve, csak azt tudom, hogy R betűvel kezdődik a neve.. :oops:

Enikő :)
Gyógyuljatok gyorsan!!
Szegény Bogi! Lehet, hülyeséget írok, akkor bocs, de nem próbálod ki a cinkes rázókeveréket? Én azzal kentem Boti szúnyogcsípéseit, az jó volt, a Fenistil szart se ért.. Vagy még jó a Halicar kenőcs!!

Első babánál tényleg nem ajánlott a gátvédelem. Sokkal rosszabul jársz, ha repedsz. A doki tényleg kicsit vág (ill. akkorát, ami feltétlen szükséges), nekem semmi bajom nem volt a gátsebemmel, símán ültem vele, meg minden! :wink:

Gira :)
Réka nem semmi! :lol:
Nehéz helyzet, Boti is ilyen közvetlen, ő meg bárkinek megfogja a kezét, és elmegy vele! :shock:
Fogalmam sincs, mit lehetne csinálni, mert én se akarom, hogy utána meg pont az ellenkezője legyen, és bizalmatlan legyen mindenkivel.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Szeptember 13.-án megszületett a kisbabánk. 3170 g és 53 cm. Hétfőn jöttünk haza a kórházból :)

Betty
Kép
rbetty

Kép Flóra pár percesen :)

Betty
Kép
rbetty

Betty: Soksok szeretettel gratulálok :D De éééédes :) Nagyon kis formás baba Flóra!
Milyen volt a szülés mesélj? 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

rbetty: de édes kicsi lányod van! Gratulálok! Remélem minden rendben volt a szülésnél. Sok tejcit kívánok.

Tegnap elmentem a jógaórára, szerintem szuper jó volt, megmozgatta az olyan izmaimat is, amiről nem tudtam hogy létezik. :) Van gátizomtorna is benne, csípőizomlazítás, légzés gyakorlatok, relaxáció, ahol a babát is ellazítottuk és beszélgettünk vele, stb. A legjobb az volt benne, hogy mindig mondta a csajszi ez a feladat mire lesz majd jó, miért is csináljuk.

Kép
sznanna

Zsuzsi,
te voltál ma Dénessel a gyerekorvosnál? sztem benneteket láttalak, én receptekért mentem :)
Vendég

Betty! Gratula a kislányodhoz, olyan kis cukor! :)

Gira! A Vitéz utcai bölcsibe járt Lotti,és Lindi is odafog. Írj privit, hogy miről írjak konkrétan!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Betty! Gratulálok Flórához!!

Ági! nem volt akkor Petike sem kicsi :lol:

Zitacicu,Ági! Felmondásra igaz amit irtatok, de én nem erröl beszéltem. Ha vissza akar menni dolgozni valaki kell munkát tudjanak biztosítani ha nem tudnak adni akkor ki kell fizessék az állásidöre esö bért. De szabi ugye nincs annyi hogy valaki ha akarna ne tudna dolgozni GYES alatt, sajna ikrekre sem jár jobban valaki, mert csak a gyerek 3 éves koráig van ez ugy tudom. Részlet szakbarbár egyik hozzászolásábol: "A gyesre nem igényeltél fizetés nélküli szabadságot és ha igényeltél volna, akkor is bármikor jelezhetnéd, hogy megváltoztattad a döntésedet, hiszen ennek az igénybe vétele a Te kizárólagos döntésed, amihez a munkáltató csak asszisztál, úgyhogy jelenleg az a helyzet, hogy a gyedre kért fizetés nélküli szabadságod végetér és van egy érvényes munkaszerződésed, ami alapján a munkáltatónak foglalkoztatnia kell. Ha nem tud, akkor pedig állásidőre járó bért kell fizetnie."

Aztán még
http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=14028

Gira! a szomszéd kislány is oda járt, ök nagyon szerették

Zsuzsi! Nagyon aranyos a mosolygos kép!!

Valaki használ fürdetőkarikát? Megéri venni és milyet?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Betty!
Gratulálok Flóra babához!!!!!! :lol:
Nagyon édes!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Betty :)
Gratulálok!!!! :D :D :D
Nagyon szép Flóra baba! :D

Karmen :)
Mi használtunk, Boti féléves korától kb 1,5 éves koráig, azóta már biztonságosan ül a kádban, ezért elhagytuk, de kistesónak tuti elővesszük, mi szerettük!
A Brendonban vettem, 4-5e Ft volt. OK baby.

Itt van róla egy kép, tavaly nyáron készült.
Kép

Kép
Kép
zituska28

betty: gratulálok Flóra babához, mesélj a szülésről!!!
Zitacicu: mennyibe kerül ez a flavon kids és hol lehet kapni, milyen formában? (csepp, tabletta)
Anett:szorítok neked nagyon, most már nemsokára eljön a nagy nap!!Izgiiii!!!!!
Más is fejfájós mostanában, szülés után az lettem...Enikő: szoptatás alatt is normális, ha az ember fejfájósabb? erről mit tudsz????

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket Dénes nevében! :)

Rbetty! Gratulálunk Flóra babához, sok tejcsit kívánunk és boldog babázós napokat! :):):)

Enikő! Ha jól tudom, a Broncho-Vaxomot recept nélkül is ki lehet váltani, de nem érdemes sztem, recepttel is 4390 Ft volt. :shock: 30 db-os, 30 napig kell folyamatosan szedni, aztán 30 nap szünet. Ha szükséges, a 2. dobozt 3 hónap alatt kell bevenni, 10 nap szedés-20 nap szünet módszerrel.

Dancsi! Mi voltunk azok, de azt hittem nem ismersz meg minket (ami nem lett voln meglepő, 1szer találkoztunk futólag), és Dénesben próbáltam tartani a lelket, általában üvölt a dokinál. Én is akartam írni neked, hogy mi voltunk. :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Gratulálok Flóra babához nagyon aranyos!!

Karmen!
Fürdetőkarika nagyon jó mi is hasznáűltunk szerintem megéri!A GYES IKREKKEL 6 ÉVIG JÁR!!!!!Illetve iskolakezdésig.

Zituska!
A mi ovinkba a Müller van és az ovinéni nagyon meg van vele elégedve.

Enikő!
Nekünk még a vízhez szoktatás is jó onnan majd megyünk tovább ha lehet. :)

Gyanixi!
7500 a flavon kids és nekem a szomszéd néni hozta de a gyógyszertárban 8200 ért volt.Egyébként pedig olyan mint a lekvár.Mármint az állaga.240g os kiszerelésben.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok.

Mi is voltunk ma a doktornéninél, Peti hajnalban lázas volt, ma hányt, folyik az orra, köhécsel. De csak a váladék folyik le a torkán, de azért kaptunk antibiotikum receptet, hogyha megint lázas lenne, akkor váltsam ki. Majd meglátjuk.

Kármen, neked legyen igazad, én csak azt mondtam, amit láttam leírva, engem nem érint a dolog sajna.
Ja, nem volt kicsi Peti, csak azt írtam, hogy ő a 41. héten volt ennyi, Gerika kisfia meg a 37. héten. :)

Enikő, hogy van Bogi, javulnak a pöttyök?

Rbetty, szívből gratulálunk mi is a kislányodhoz!

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen,
nekünk volt, de én eladtam már sajna, nekem Fisher Price volt, de nem igazán használtuk, és nem tudom miért nem
Vendég

Réka:
Kép

Kép
gyanixi

Képzeljétek!
Tegnap este a házban meghalt egy 22 éves lány!!Itt lakott alattunklévő szinten másik 3 főiskolással albérletben! Este rosszul lett, mire kiért a mentő meghalt!A szomszéd nénim ma mesélte, de semmi közelebbit nem tudott (még)!!!Szörnyű!! :(

Kép
gyanixi

Rbetty!Nagy gratula Flórához, nagyon kis aranyos!Sok tejcit , egészséget és örömöt hozzá!

Nixi!Köszi a drukkot, rámfér! Tüneményes Réka a képen!

Ma megyünk uh-ra 1-re, majd írok mi volt, de szerintem már semmi nem lesz!
20140113113746

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat és jó kívánságokat!

Szeptember 10.-ére voltam kiírva és aznap már nem engedtek haza a kórházból. Aztán naponta csináltak ctg-t, meg egyéb vizsgálatokat. Kedden már elég nagy fájásokat mutatott a ctg, de a méhszájam nem akart tágulni, ezért szerdán este kaptam méhszáj puhító kúpot. Ettől kb. hajnal 1-kor elkezdődtek a fájások ezek már 5-10 percesek voltak. Aztán reggel 6:20-kor elfolyt a magzatvizem és innen már gyorsan ment minden. Flóra 8:19-kor született meg, szerencsére a szülés nagyon simán ment. A párom is bent volt miután elfolyt a magzatvíz és nagyon sokat segített. :)
Aztán szombaton már szépen beindult a tejcsi is. Sajnos kicsit besárgult, így csak hétfőn jöhettünk haza.
Eddig nagyon nyugodt baba, éjszaka csak egyszer kel fel enni. Ma is 2:30-kor evett és reggel 7-ig aludt.

Betty
Kép
rbetty

Niki! Réka nagyon szép kislány!! A másik hir megdöbbentö!:(

Zituska! Most a Brendonban 7e ugyanez, azt is néztem csak nem tudtam hogy valoban érdemes-e venni ilyet (meghát barátnöm kapott egy utánzatot, márka nélküli irtam nem fér bele a vékonyka kisfiú sem, hátmég akkor Norbim). Majd használtam keresek akkor ugy gondolom venni fogunk mi is. Köszi a választ neked és másoknak is.

Betty! Örülök hogy szép szülésed volt! A sárgaság meg inkább ott jöjjön ki rajta mint gyorsan hazaadják és otthon.

Ági! Petikének gyors javulást és gyógyulást!!

Enikö! hogy van Bogi?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, igazad van, inkább a kórházban sárguljon be a bébi!

Rbetty, hát akkor tényleg gyorsan jött a lányod! :) Még egyszer sok boldogságot.

Niki, szörnyű, amit írtál.
Réka viszont nagyon formás lányzó!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: köszi szépen!!
Karmen: Norbi mekkora már?
Mi még mindig nem értük el a 6 és fél kg-ot és már 7 hónapos elmúlt Réka. (2680 gr-mal született)
Bár már van, hogy egy nap 2 üveg bébiételt megeszik, 5-6x cicizik is...nem értem!!Valaki nem tud valamit, amitől tuti, h beindulna a hízás????Komolyan, már minden ismerősöm babája nagyobb, még, aki 2-3 hónappal később született, azok is!!!Tudom, nem szabad hasonlítani....
Végülis fél évesen megdupázódott :roll: , boldog, jókedvű, kúszik, mászik.... :roll:

Kép
gyanixi

Betty!
GRATULÁLOK a kisbabádhoz!!!!!!! Sok boldogságot nektek :P

Niki!
Nagyon szép baba Réka! Ne aggódj a súlya miatt!!! Nem kell hogy guruljon. Az a lényeg hogy tökéletesen fejlődik. Lehet hogy te is ilyen voltál,nem? Kérdezt meg az anyukádat!!

A mai délmagyarban benne van apukámék szoptatós pulija :lol:

Gyógyulást a kis betegeknek!!

Timi!
Várjuk a képeket :lol:

szszkinga

Sziasztok!

Tegnap du. hazajöttünk a klinikáról. Majd később rakok fel képet, meg írok a szülésről. Köszi mindenkineka gratulákat.
Aranyosak vagytok! :) :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Niki,
ha megnyugtat Boldizsár 20 hósan 9500 gramm
kis jóindulattal...... és ő majdnem 4-gyel született
Vendég

Niki :)
Réka nagyon formás kisbaba! :D
A súlya miatt sztem se agódj, lehet, ha "megtömnéd", se lenne ducibb! :D A lényeg, hogy fejlődik szépen, egészséges! Ő ilyen alkat! :wink:
A hír megdöbbentő. :cry:

Karmen :)
Már 7000Ft??? Durva!!!
Sztem tuti kapsz használtan, akár a neten is! :wink:

Betty :)
Örülök, hogy szép szülésed volt! :D

Erika :)
Várjuk Tőled is a szüléstörit meg a képet, örülök, hogy már otthon vagytok! :)

Mi volt a dokinál??

Csajok!
Alapjában véve nem vagyok paramami, de azért kérdeznék!
Mellsőfali a lepényem, ez lehet gond?? Összevissza olvasgatok róla - tudom, nem kéne. :oops:
A 12. heti uh-n még hátsófali volt, most a 20 hetesen meg már mellsőfali! :shock: Ez hogy a túróban lehet??
Meg fogom kérdezni a dokit is, csak még soká megyek hozzá, az uhu-n meg úgy meglepődtem, hogy el is felejtettem...

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Megjöttünk uh-ról, minden okés!

Zituska!Nekem a mai napig mellső fali volt a lepény, most nézem a mai uh-t az van ráírva, hogy hátsó fali :shock: ez nekem igen érdekes, de már nem agyalok erre a 2 hétre!

Szóval: BPD:90 MM, FRONTO:107 MM , THORAX : 87,9 MM, FEMUR : 72,5 MM , Becsült súlya 2950 g

Jól meg volt csúszva a doki, 5 perc se volt a vizsgálat. Hétfőn ctg és majd akkor beszélünk, mert jövő hét szombatra vagyok kiírva.
20140113113746

Sziasztok!

Erika drága, boldogságot, egészséget, sok örömet kívánok Nektek Tamás babához!

Betti, Nektek is hasonlókat Flóra babához! :D

Rólunk sok hír nincs, Tomdi ma volt 18 hós szurin, hős volt, egy auuu és egy szúúúr kiáltásal nyugtázta a dolgot :D 12 kg, és 85,5 cm. Egyszerre kijött neki 4 rágója még fullra egyik sincs kint és jön egy szemfoga is. Pipike jól van ovizik. Röviden ennyi.

Zita, jajhát majdnem elfelejtettem gratulálok a kiscsajhoz! :D

Anett, mennek a drukkok Málnus születéséhez :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Zituska! Ha nem mélyen tapadó akkor nem gond, ne aggodj! Bár amugy csodálkozok mert nem vándorol, ha hátsó volt eddig akkor nem lehet utána elöl:)
Igen, neten találtam már több fürdetőt is, még keresgélek jó áron fogjam ki:) Köszi ez valoban nagyobb amit ajánlottál mint ami barátnömnek nem vált be.

Niki! Norbi nagy, szerintem közel 8kg most akarnám majd megint éppen mérni, meg kb. 70cm lehet. De Orsi fél évesen volt 6kg és semmi gond nem volt vele, egészséges volt 2 éves koráig, amig bölcsibe nem ment:( Na aggodj azon hogy mások babája kerek, kövér stb. amugy szerintem egészségesebb is ha nem lesz túlsúlyos :lol:

Nyúlanyó! nagyon ügyes volt Tomdi!! Remélem nem lesz baja a szuritól.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok.

Niki, itt van táblázat, de szerintem eszerint is teljesen OK Réka súlya: http://www.vitalitas.hu/konyvek/babalex ... ssznov.htm

Gerika, várjuk a sztorit.

Zituska, nekem végig mellső fali volt a lepényem, emlékeim szerint, hát csak az UH-nál jelentett akadályt, egyébként semmi bajt nem okozott.

Ági és
KépKép
exdeus

Niki!
http://www.babaszoba.hu/services/percentil

Írd be ide Réka súlyadatait, és meglátod milyen a fejlődése (ami sztem semmiképpen nem rossz!!)
Egy gyereket tömni nem lehet, aki mást mond, az hazudik!!

Gerika! Üdv otthon! Várjuk a sztorit képekkel együtt!!!

Mai Lindaszáj -képeskönyv nézegetés közben, ahol gyümölcsöket néztünk, szépen sorolta is őket-
- Lindike mi a kedvenc gyümölcsöd? (bár megjegyzem, konkrét választ azért nem vártam tőle :) )
- Kolbász!! :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!
Nekem is mellső fali volt :D Az a jó benne hogy nem nyomja a belső szerveidet. Nekem semmi problémám nem volt Kittivel. Nem rugdosta a bordáimat,nem nyomta a gyomromat nem rugott "szét" belülröl. :lol: Szinte kényelmes volt 8) :lol:

Lindaszáj :lol: :lol:

szszkinga

Zituska!
Én is csak nyugtatgatni tudlak az elöl fekvő lepénnyel kapcsolatban. Nekem is az volt, non problémó! :) Egyedül az amniocentézist végző dokinak okozott egy kicsivel több melót, mert kicsit strapásabb volt úgy beszúrni, hogy ne a lepényt találja el Elsőre nem is sikerült... Szóval ennek kis túlzással nagyjából annyi a jeletőssége, mint hogy bal kezes vagy, vagy jobb. :)

Kép
tita80

Köszi Lányok a megnyugtatást, aranyosak vagytok!!Tényleg!!
Karmen:Orsi neked most hány kg?és mikor indult el a hízásban??
Anett: nekem a 36 hetes uh-on Rékát 2770-re mondták, erre 40. hétre 2680 gr-mal született.Izgiiiii, várom már, hogy milyen lesz a babód!!!név van?

Kép
gyanixi

Akkor Réka:
Kép

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?