A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő,Bea,Kinga,Zsuzsu nagyon édik a gyerekek!!!

Bea,jó nagy pocid van!!!!!!! :D
A képen nem látszik hogy híztál volna!!!!!
Neveitek vannak már???

Zita ,hogy vagy???
Rosszulét,hányinger???
Márknál mi a helyzet a bölcsivel???
Barnival mi csüt. megyünk a fotozásta,csak előtte beszaladok a tb-hez GYES-es papírért,mert mindjárt betölti a Barni a kettőt!!!
:shock: :shock:
Hihetelen hogy szalad az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Zsuzsu,nagyon izgulok az alsó vonalzód miatt!!!
Mindig nézem mikor kell tesztet csinálnod!!!!
:lol:

November 1-én voltunk a temetőkbe gyertyát gyújtani,Barni nagyon élvezte,
" Tibi Tatikának a virágos koszorút,meg gyújtsuk mécsesekett hadd örüljön neki"
A végén pedig puszit adott a sírra az apukámnak,és mondta neki hogy szeretlek,meg vigyázz ránk!!!
Persze, ezen jól elbőgtem magam!!!! :wink: :cry:

Kép
bibi226

Zituska,akkor egy pocis képet dobhatnál föl a kedvemért!!!!!!!!! :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Húha jó sokat írtatok vagy én voltam régen... :roll:

Bibi!
Édes Barni én is majdnem elbőgtem magam...

Jégvirág!
Hatalmas nagy pocid van nekem az ikrekkel volt ekkora a 17. héten..Tuti egy??? :wink: :)

Zsuzsu!
Nekünk jó volt a boraxos a popsira de a sudocrem is nagyon jó szvsz,csak "drága".

Enikő!
Jók a keresztelős képek!! :wink:

Ma voltunk újszegeden Mátéval a fül-orr gégén és szerencsére makk egészséges holnap mehet oviba.Úszni is csütörtökön.Túl vagyunk rajta ,annyira jó hogy vége..(mármint az aggódásnak meg a pparának egy orrmandula műtét miatt)

Mi is akarunk menni ringatóra holnap.

Kép
Kép
zitacicu2

Anett!
A Ringatót tulajdonképpen bármikor elkezdhetitek. Multkor volt ott 2 és 4 hónapos baba is!
http://www.falovacska.atw.hu/
Ez a Ringató szegedi oldala.

Zsuzsu!
Nem is tudtam hogy a Golden Sport ilyen cuccokat is árul. Nekünk GS futópadunk van és NAGYON jó.

Akkor a holnapi Ringatót elnevezhetjük Babanetes találkozónak? :wink:

Tényleg mindjárt itt a Karácsony!! IMÁDOM!! Ez a FP mesekönyv Kittinek is a fa alá fog kerülni ha még kapunk ebben a jó árban!!
De ha nem,szerintem akkor is :lol: Unokatesónál volt szerencsénk kipróbálni és IMÁDTA!! Ekkor határoztuk el hogy veszünk neki.

Akinek már van tapasztalata benne: mikor díszítettétek fel a Karácsonyfát hogy meglepi legyen? 23-án éjszaka? Vagy 24-én amikor a gyereket a rokonok sétáltatják? Bár gondolom az utóbbi nem a legjobb mert akkor ki fog főzni? :?:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Zsuzsu: Eszembe sem jutott keresztnevet írni, bocsi! :oops: Lent pótolom! :D Popóra pedig én is Sudocream-et szoktam használni (meg mindenféle gyulladásra is azt használom, pl saját arcomon meg sebekre), a DM-est nem ismerem, de a többi termékük is kiváló, biztosan jó a krémjük is.

Karmen: Mentek a héten úszni? Mi azt hiszem, kihagyjuk. :( Még nem vagyunk annyira jól, hogy bevállaljuk a vizet, de jövő héten biztosan megyünk! :D

Bibi: Barni biztosan nagyon aranyos lehetett a temetőben! Nem csodálom, hogy megkönnyezted, csupa szív kisfiú! :lol:

Húúú, Ti már ennyire készültök a Karácsonyra??? :shock: Én még egyelőre csak a szülinapnál tartok. Ráadásul Gergőnek,- bátyám kisfiának, akit szintén imádok, mintha a sajátom lenne :D - is most van mindene, szülinapja, névnapja, ezért annyira rossz, minden ötletünket ellőjük még december előtt, aztán Karácsonyra meg már csak dec. 10-e után vásárolunk, amikor már üresek a polcok. :? Na idén megpróbálok én is időben kapcsolni. :-) Bár ötleteim mindig vannak, aminek apa örül legkevésbé! :lol:

Ma megyünk a Csillag térre szandit venni Dorókának az Asso-s boltban. Vettem neki olyan vastag mamusz-zoknit, aminek a teljes talpa szilikon, hogy ne fázzon a kövön, de az nem igazán tartja a bokáját! :( Szóval nem ússzuk meg a szandi vásárlást. Tegnap megnéztem a Dr. Puntokat a Mikszáth K. utcán, de csak 21-es mérettől voltak, nekünk meg az még nagy. pedig azok egész olcsók... A kínaiban is láttam nagyon szépeket, meg betéteset (belül bőrt!!!), de azt nem merem megvenni, illetve nincsenek olyan jó árban, hogy érdemes legyen megvenni. Akkor már adok érte 1-2 ezerrel többet, és akkor mégsem kínai!

Ja! Meg kaptam a DM-től Humana 3 8 hónapos kortól adható tápszerhez kupont. 650g-os tápszer vásárlásánál 300Ft kedvezményt ad. Nem egy nagy összeg, de mégis, ha valakit érdekel, írjon, szívesen odaadom, nekünk nincs rá szükségünk!

Szép délutánt mindenkinek!

Eszter :D

KépKépKépKép
hefe

Kinga: Bár én nem kérdeztem, pont ezek érdekeltek volna! :D A Ringató, hogy mi is az tulajdonképpen, illetve, hogy a FP tanulókönyvet próbálta-e valaki, és milyen? Köszi az információkat! :)

e.

KépKépKépKép
hefe

Eszter!
A vastag mamusz zoknit hol vetted? Márknak is jó lenne a kövön.
Illetve mennyiért voltak a Dr Punto cipők? Kisfiúsak voltak?
Köszi.

Bibi!
Márk elvan a bölcsibe, tényleg a kezdet volt nehéz. :wink: Mondjuk sokat betegeskedik, taknyos, köhög, ugyhogy 1 hetet jár, 1 hetet itthon van. :roll:
Én jól vagyok, néha öklendezek, hányni még nem hánytam. Igy volt Márkkal is. :roll:
Neked van már munkahely???
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszi lányok az infokat!

Zsuzsu!
Cora járat: egészkor és félkor indul a Cora elől. Aztán le a Hídon ( talán Izabella), megáll a Pláza előtt, KOssuth L.on megy egy ideig, Damjanichon le , körforgalomnál balra a Tesco felé, megáll a Víztoronynál, és körbe-körbe...vagyis, Pláza, Cora...

De a honlapon rajta van!

Kép
kajla

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszi a bíztatást! :lol:

Enikő!
Szépek vagytok!

Zitacicu!
Örülök, hogy jól vagytok!

Most megyek, vár a takarítás! :(

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bocsi, de a Víztorony és a Pláza között még megáll a Kisteleki utcánál is!!!!!!!
Víztoronynál kb. óra 10-kor van, illetve 40körül.

Kép
kajla

Bibi!
Láttam ám Barnit a Honvéd téri játszón!!! Mamával voltak! Nagyon édes!!!
Persze nem magamtól voltam ilyen okos, hanem Timika mondta!

Kép
kajla

Bibi!
Nekem is Timi mutatta hogy ott a Barni a mamájával :D

Kajla!
Légyszi rakj fel képet magadról hogy felismerhesselek a játszón. :idea:

Hefe!
Örülök hogy segíthettem!! :D

Zita!
Én láttam vastag mamuszzoknit a Brendonban horror áron.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=6&whid=9
:shock:

szszkinga

Sziasztok.

Tegnap olvastam, de estére már nem maradt erőm írni... :o
Nem tudom, most olyan sötétnek tűnik az idő...ma akarva akaratlanul kihallgattam egy telefonbeszélgetést, és állítólag Pesten szakad a hó!

Bea, szép nagy a pocid, bevallom, én is megnéztem, hogy akkor hányhetes is vagy. :) Mondjuk mindenki magából indul ugye ki, és mivel én finoman fogalmazva molett vagyok, jóideig nem is igazán látszott, hogy Peti a pocakomban rejtőzik...
A maszatpannád nagyon édes!
Jól látom, a vonalzódon friss kép van? Nem teszed fel nagyobban?

Kármen, én is csatlakozom Timihez, állj a sarkadra. Gondolom, nem véletlen íródott a cikk, amit ide bemásolt, gyanítom sokaknak tennének így az óvodavezetők keresztbe, persze jogtalanul. Szóval hajrá, aztán számolj be a fejleményekről.
Egyébként én nem tartom kizártnak, hogy a nyári szünet alatt ügyelet van csak az óvodában. De kérdezd meg.

Zsozi, szuper, hogy rendeződtek nálatok a tejcsidolgok. :)

Enikő, jók lettek a képek. Már megkereszteltétek a kiscsávót? Hogy viselte Zalán a "megpróbáltatásokat"?

Zsuzsu, nem, nem mondta! De most lebukott. :D Az igazság az, hogy szerdán nem nagyon beszéltünk, mert elég későn ért haza, aztán szerintem kiment a fejéből a dolog. De ha ma sikerül este beszélnem vele (tegnap ugyanis még dolgozott este kilenckor), akkor rákérdezek.
Jó ez a játék, de Peti max. a villogó orra érdekelné. Rájöttem, hogy a beszélő izék itthon nem érdekesek számára. Viszont az nagyon tetszik neki, hogy a liftben "számol" az emeletjelző, és mondom neki, hogy hol tartunk.
Hát a piros popó a nyál PH-jának változásától is lehet, nem megint egy fogacska lesz a ludas? Nekünk emolienses a popsikrémünk, én nagyon szeretem. De ha nagyon piros, a mi dokink ír fel bóraxos-kamillásat.

Zitaa, mi megyünk fotózni, holnap után. Remélem, nem lesznek sokan, ez lesz ugye a középső nap...
Örülök, hogy jóban van veled a pocaklakód, de azért leszólhatnál neki, hogy az öklendezésből is adjon felmentést.

Hefe, Sznanna utoljára felrakott képén a lánykája lába látható. :)
Nagyon értelmes Dorottyád van! Egyébként ne aggódj, nem baj, ha kimaradnak a fürdések. Mondjuk nálunk nem sokszor fordult elő. Peti már jó régóta csak egyszer alszik napközben, de akkor min. 2 órát. De így is este kilenc után tér nyugovóra és fél nyolckor fent van úgy általában. Fürcsi valamikor hét és nyolc között van, utána vacsizunk.
Én mindig meglepődök ezeken a lábméretes dolgokon. Peti már jóideje kinőtte a 21-es szandiját, most 22-23-as cipők kellenek a "lábacskájára".

Kinga, látszik a képen, hogy kipihente magát a lányod. Aztán milyen volt az estétek?
Nálunk közös fadíszítés van 24-én. Nálunk emlékeim szerint sosem volt meglepi. Peti tavaly is imádta a fényes gömböket meg a villogó izzókat, így megmarad neki az élvezet idén is. :D

Zituska, sutyiban nem csinálnál egy fotót a hangszerkészletől? És elárulnád, hogy hol vetted?

Bibi, elhiszem, hogy elbőgted magad, azt hiszem, én is így tettem volna. Nálunk Peti igazából a mécseseket élvezte, szerintem legszívesebben az összeset megfogdosta volna, különösen azokat, amelyikek még égtek. :o

Zitacicu, éljen Máté. Mostmár akkor minden OK vele.

További szép napot.

Ági és
KépKép
exdeus

Eszti! Egy ideig nem úszunk :lol: Norbi szeme már irtó csunya, nem halogatom pénteken megyünk a klinikára, megint. Már azt sem bánom ha nem átmossák hanem szondázás lesz, de utána is cseppenteni kell a fertőzések ellen, igy tuti egy ideig nem mehetünk uszni. Jó esetben 2 hét kihagyás elég.
Nektek is jobbulást!

Vastag, frottir bélésű zoknit (ha ez a mamuszzokni) én a Corában szoktam venni, van egészen magasszárúm is meg bokazoknink is, gondolom nemsokára megint kezdik árulni. Én is jó sokat szoktam olyankor venni, jó ára volt tavaly is. És tök szépek is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kell valakinek 2 hatalmas Tetra pelenka? Ingyé odaadom! :D

szszkinga

Sziasztok!

Csak gyorsan mamusz-zokni ügyben:

A Zsebibabában vettem (a Nagyáruház emeletén) 990-ért. Ennek tömör szilikon a talpa, szerintem cipő alá nem lehet hordani.

Láttam a Micimackóban is (Plázánál), ott egy kicsit másmilyen volt, aminek velúros az oldala, meg talán a talpa is, ott 1100 volt.

Majd később még írok, válaszolgatok, most sietek vacsit készíteni.

Eszter

KépKépKépKép
hefe

Megint én! :)

Zita: A Dr. Punto-k változó árban voltak, 2450 és 2750 volt, ha jól emlékszem, meg volt egy nagyon szép fazonú és színű (fiúsban is) 3990 helyett 2990-ért. A méretek viszont hiányosak voltak, de azt tudom, hogy 21-től kezdődtek. A mamusz-zoknit meg írtam. :D Amúgy ugyanilyenünk van, mint a Brendonos, csak csajos színben és olcsóbb! :D

Exi: Hát... nem mondhatnám, hogy látom a lábakat az Anna képén! :D De majd még elmerengek rajta hunyorogva, hátha felismerem! :)
Az elsőlépés cipőnk 19-es volt, a nyáron vettem. Most 20-as szandit kapott a lányka, még jó kényelmes; meg a téli cipő is 20-as. Szerintem nincs kicsi lába Dorottyának, de azért remélem, nem lesz 43-as, mire felnő! Van egy ismerősöm, akinek akkora, meg kell vennie minden cipőt, amit lát, mert nagyon ritka a női 43-as! :o Petinél nem gond, ha nagy lábon (lábbal) él, hiszen fiú! :lol:

Karmen: Ajjaj! :( Akkor majd szorítok pénteken, hogy minden rendben menjen! Nagyon sajnálom! De ugye nem úszáson szedte össze a szembetegséget?

Szép estét!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
Hefe!
Köszi a zoknis, cipős válaszokat! :lol:

Karmen, Kinga!
Nektek is! :lol:

Hát mi ma voltunk a babafotozáson Kisteleken. Szatymaz kb félúton van, gondoltam, ott hátha kevesebben vannak. Nem is volt csak 1 kislány előttünk. :wink:
Hát nem ez lesz Márk sztárfotója!!!! :roll:
Nem akart feljönni a szinpadra, nem akart beleülni a fotelba. Végig sírt, mondta, hogy kapcsolják le a lámpát, mert a reflektorok nagyon a szemébe világitottak. :roll:
Szóval Márkról készült egy jó kis siró-pityogó kép. :roll:
Remélem Nektek nagyobb szerencsétek lesz.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kinga!
Nem nagyon van rólam jó kép, de ezen felismerhető vagyok! :lol:
Kép

Kép
kajla

Egyébként az iwiw-en rajta vagyok, ott van Regiről is "néhány" kép!
( Vargáné Kulik Anikó)

Kép
kajla

Hefe, hát pedig szerintem nagyon jól kivehető, kb. térd alattól látszik az a kicsi lábacska, és épp rúgáshoz készül. :D

Kajla, majd megkereslek én is az iwiwen, ha nem gond.

Zitaa, hát még az sem biztos, hogy Petiről mosolygós kép készül. Sebaj, akkor majd a pityergős Márkra szavazok... :)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, felénk nem esett a hó :) Szemerkélő randa eső volt egész nap brrrr.... (és a fiamék csúzdázni voltak :shock: :shock: :shock: )

Bocs hogy belekoty :)

Ui: Minden baba gyönyörű :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kajla!
Köszi a képet!! Így már nagy eséllyel felismerlek ha nem vagyok túl bamba :lol:

szszkinga

Kinga,Kajla,Tiika,miért nem szóltatok hogy mentek a játszóra,én is mentem volna a Barnival,mamai nélkül.......... :D
Amúgy még mindig a tömegközlekedés a sláger nálunk,2 naponta viszi anyu buszozni a Barnit.................. :lol:

Zita,még nincs munkám,és míg be nem szoktatom a Barnit a bölcsibe,nem is nagyon akarok keresgetni!!! 8)

Bilis téma,fűztem eddig a Barnit hogy a nagy fiúk bilibe kakilnak, nem pelusba,meg ilyenek,nagyon nem tetszett neki az ötlet!!
Mindig azt mondta anya bilibe kalijon,Barni pelusba!!!
Szerintem ezért,basszus 4 napig nem kakilt!!(ő akinek napi 2 is volt))
Már tiszta frászba voltam miatta!!!
Szóval nem erőltetem egy darabig!!!!

Ma ültem az ágyon ,lábamon egy papucs(mamuszos),a nadrág szára teljessen rácsuszott,erre a Barni :
-Jaj ,jaj anya,hova lett a lábad?????????????? :lol: :lol:

Múltkor pedig rossz volt,és momdtam neki,ha továbbra is rossz lesz,kínyílik a pofonos láda.......
Átmentünk a barátnőmékhez,és a Fanni rosszalkodott,erre az anyukája.
-Fanni,nem tudom it csinálok veled,ha ilyen rossz vagy!!!!!!
Barni:
-Kínyítom a pofonosládát

Annyia jól jött ki,olyan jót röhögtünk rajta!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Bibi! Aranyos lehetett Barni!!

Hefe! Nem. Születése óta alig volt pár hét hogy nem volt gyulladt a szeme, könnycsatorna miatt. De most már nagyon durva, igy ha kell szondázzák már azt sem bánom, eddig az orvosok is azzal biztattak valszeg kinövi (amugy már 2x átmosták neki) de most már félek nehogy a látása a folyamatos hónapok óta tartó gyulladás miatt károsodjon. Uszásrol azt gondolom semmit nem befolyásol, mert akkor a másik szeme is gyulladt volna a vizre

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Kajla!
Szerintem ismerjük egymást! Iwiwen válaszoltam. Ez a kép a diplomaosztón készült??????? :wink: :wink:

Exi!
Köszi, hogy rá fogsz szavazni! :lol:
Én is viszont, oké??? :wink:

Bibi!
Tudom, hogy a Rossmann szimpi lenne neked, mint melóhely. Miért nem próbálod beadni az önéletrajzodat az összes szegedi boltba? Én szoktam szinte mindig látni, hogy ki van irva, hogy keresnek eladókat, pl. a Plázában lévő üzletbe. Szerintem sűrűn cserélődik a személyzet.Hátha pont akkor lenne üresedés, mikor majd menni akarsz. :wink:

Ma volt hozzánk bedobva egy Deichmann szorólap, Hmvhelyen nyilik egy bolt. A katalógusba szerintem tök jó gyerek meg felnőtt csizmák vannak 5-6-7 ezer forintért. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Igen, a dipiosztón! De ezek szerint te is ott voltál!!! :lol:
A végén kiderül, hogy egy csomó ismerősöm van Szegeden :D
De jó!!!

Kép
kajla

Sziasztok!

A Kárász utcán közvéleménykutatók cirkálnak ma, holnap és holnapután is. Kisbabás anyákat keresnek. Ha elmentek velük ;) és válaszoltok pár bugyuta kérdésre a Milupával kapcsolatban, kaptok 1 doboz tejpépet és 4 db bébigyümölcsöt. Ha az árát megnézed, nem rossz órabér :D ímár ha más is ilyen csóró, mint én ;)
Vendég

Gira, én nem láttam ma senkit a Kárászon, pedig voltam a DM-ben. Lehet, hogy holnap teszek egy kört a Rossmann felé délelőtt Péterrel. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zita!

Köszi hogy "megosztottad velem a deichmann infót!!!!!! :wink: Mi voltunk fent Pesten és nagyon megtetszett .Már épp terveztem hogy megyünk cipőket venni ,mert nagyon jók és olcsó áron.Viszonylag olcsón persze.

Nem tudom mi van ma a levegőben de most is és éjjel is brutál hisztisek voltak a kicsik.Alig bírtam ma velük.most béke van elvannak egymással de az előbb "vérre menő"harc volt egy játékért.Legalább 5 percre szusszanhatok. :roll:
Képzeljétek niki épit kockábók és a FP csigának a formáit is felépiti toronynak.Beszél magyaráz.Jár a szája.Na persze tuti senki nem érti csak én de ha már rámnéz tudom mit akar...Jó kis összhang van közöttünk :) Norbika csak sír sír ha valamit akar ,míg Niki közli velem.Alig várom hogy a Norbika is inkább mondja ha van valami baja.
Tegnap éjjel visított nagyon felkeltette a Nikit aki azért volt "mérges "mert aludni akart és csak hajtogatta hogy a Norbi sír sír és Niki alula(Aludni) :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Csak a Deichmann-hoz: Tapasztalatom szerint nagyon jó minőségű cipőik vannak, nekem még egy se ment tönkre, pedig csak ott veszek, mivel máshol nemigen van 42-es női cipő :? :? :?

Az elefanten cipők is nagyon jó árban vannak. Amit én nem értek, hogy Hódmezőn nyílik, Szegeden meg nem?? Nekem ez elég morbid, mikor Szegeden laktunk, akkor is nehezményeztem :) De érdemes elmenni :)

Puszilunk mindenkit :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!
Az előbb Viola kimászott (szokott kb minden fektetés eltart pár órát ez miatt állandóan kimászik :evil: ) a kiságyból. Leesett, de úgy hogy felrepedt a szája :shock: ömlött a vér, Bogi visított, hogy anya naya, vérzik Viola. Én meg üvöltöttem apának, hogy jöjjön mert én ilyen pánikolós vagyok, főleg a vértől kész vagyok :oops: :( No jött apa felkapta Viust be a kádba, és csak vérzett és vérzett és az egész arca, haja, nyaka, végig a pizsije,minden csupa vér volt :cry: :shock: Még a fal is, meg szőnyeg, minden....
A felső ajka repedt fel, pont legfelül az orrocskája alatt! iszonyat csúnya :( Remélem reggelre lelappad!!
És most is fel-felsír, mivel szopja az ujját gondolom hozzáér az ujja, és fáj neki :cry: :cry:
Faszkivan a mai nappal :x :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok nálatok az utóbbi napokban délutánonként nem szokott áramszünet lenni? Csak egy-egy pillanatra vagy akár néhány percre???????????

ceniko
Szeged

Enikő!
Szegény Viola :cry: Reggel majd írd meg hogy kicsit lappadt-e a sebe!
Nálunk nem volt áramszünet,de voltam ma délután a Micimackóban és amíg ott voltunk, 2x is volt.
Nálunk is én vagyok a pánikolósabb :oops:

Zsuzsu!
Sikerült venned FP könyvet?
Jó volt látni Ábelt élőben,nem csak képeken! :P

Bibi!
Amikor nem esik,szinte minden délelőtt ott vagyunk a Honvéd téri játszón és Timi is Kristóffal.
Ma mi is tömegközlekedtünk :shock: Nagyon tömegnyomor volt a villamoson. Egyfolytában azon aggódtam hogy mikor esik bele valaki a babakocsiba :roll:
Inkább gyalog járok, az biztonságosabb :wink:

Csajok!
Van valakinek ötlete hol tudnék venni a babakocsira macskaszemet vagy valami fényvisszaverő dolgot? Olyan hamar sötétedik és ha vezetek én is ki vagyok akadva mennyire nem látszanak az emberek sötétben, magunkat láthatóvá akarom tenni.
Párom mondta hogy vegyek fel olyan ( :shock: ) mellényt . Na erre nem vagyok hajlandó :lol:

szszkinga

Sziasztok! :)

Most épp működik a net! Hurrá,hurrá! :D

Exi :)
Próbálok képet feltenni a hangszer készletről - remélem addig nem dob ki a net - amúgy a Lidl-ben vettem! :wink:
Tök jó fajátékok voltak most akcióban ott nagyon klassz áron.

Enikő :)
Basszus, szegény Viola... :cry: :cry: :cry: Sok-sok gyógypuszi neki!
Ha nagyon csúnya lenne a seb, szólj, kölcsönadom a bioptron lámpámat!

Ma voltam a vasasban - kötelező jelenésem volt a védőnőnél.
Sajnos nem Incihez mentem be, most egy másik védőnő hívott be, de ő is nagyon aranyos volt, nem is ez a lényeg...
Bakker, hogy ott mi van!! :shock:
Ugyebár felköltözött a terhes tanácsadás a 4. emeletre, a nőgyógyászati rendelők mellé. Ma ha 40-en nem vártak a váróban (ki a dokira, ki a védőnőre), akkor senki... Iszonyú fejetlenség, a betegek türelmetlenek, az aszisztensek idegesek, levegő nuku, ülőhely nuku. Hát én türelmes ember vagyok, de ez az én idegeimet is kezdte őrölni. Aztán még a védőnő be akart küldeni a tanácsadó orvoshoz egy jónapotra, hát mondtam neki, hogy felejtse el, mert én 5 percet se várok tovább, pláne nem ilyen hülyeség miatt. Végül meggyőztem, átvitte a kiskönyvemet lebélyegezni és jöhettem haza...potom 2 óra hossza őrület után. :evil: :evil:

Mi holnap délután megyünk fotózásra! :) Remélem, Boti hasonlóan jókedvű lesz, mint tavaly! :D

Most megyek Dr. House-t nézni! :D

Kép
Kép
zituska28

Enikő, hát akkor nem egy jól sikerült ez a mai nap. Egyébként Petinek is fel van repedve a szája, ma nekiesett az asztal lábának, de neki alul van a dudorja...

Zituska, köszi az infot.

Kinga, szerintem biciklis boltokban árusítanak fényvisszaverő matricát vagy miszöszt. Egy kérdést megérne.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

csibe78: szerintem ezek tipikus 1éves nyavalyák, amiket írsz… Ki fogja nőni. A hisztit legkésőbb… :wink:

Az egyéves szülinapi tortát Marcsi se kóstolta meg, nem érdekelte. A nagyi sütötte tojás nélkül, tej helyett tápszerből. Később evett belőle, úgy rémlik.

zsozi: amit a klinikáról írtál, na ezért nem értem, hogy miért jönnek vidékiek Szegedre szülni, mert hogy itt jobb. Én nem Szegeden szültem 2x, és a 3.-on se gondolkodnék, már ami a helyet illeti… tejszaporítás: igyál sokat, hogy mit, azt ki kell próbálnod, hogy neked mi válik be.

easabo: ugye te tartod a Ringatót? Be merjem vállalni 2 gyerekkel? Ez melyik ovi, amiről írsz? (Jöhet priviben is.)

jégvirág: én se látok hasonlóságot a lányok között! A pocid csinos! Nekem is sokkal gyorsabban nőtt a pocim másodszorra, szerintem ez általános. A 7. hónap elején-közepén már akkora hasam volt, mint Marcsival a 9.-ben, és az első harmad végén volt akkora, mint Marcsival a 2. harmad végén. :o Szerencsére aztán belassult, és nem lett sokkal nagyobb a végére, csak sokáig volt nagyon nagy, mert előbb lett az, ezért viseltem nehezen. Dorka is tipikus csúcsos, fiús, oldalra egyáltalán nem terülő pociból jött a világra! :wink:
Elballagtam az Agyagos utcai ovihoz, tényleg szimpi kívülről, bér félóra az út… Mind a két oldali udvar oda tartozik, vagy az egyik oldal bölcsi?

zsuzsu: te jóisten, mi mindent cipel!!! Jó kondiban lehet a fiatalúr!

sznanna: nem egyszerű helyzet, de szülés után a te nyugalmad nagyon fontos, fontosabb, mint anyukád segítsége, én a helyedben megkérném, hogy akkor ő se jöjjön, hiszen így nem segít, hanem hátráltat.

ceniko: Áramszünet felénk is van, tegnap is, ma is. Violának gyors gyógyulást, Marcsinak most múlik el a szájfelrepedése, bár az nem volt ilyen vészes…

szszkinga: biciklis villogó?

A kantáros nacikat én is nagyon szeretem! Rövidben is, de ilyenkor ősszel-télen különösen. A centrumosba, amit anyukám vett nekünk, belefér a mosható pelus Marcsin, de nem lötyög rajta, ha pocakos lenne, szűk lenne, így viszont nagyon csinos. Harisnya még alá fog férni.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Exi :)
Kép

Kép
Kép
zituska28

Köszi a fényvisszaverős ötleteket!!

Zsuzsu, Timi!
Tök jók lettek a Ringatós képek!! :P

szszkinga

Timi,Zsuzsu!
Remélem nem haragszotok meg hogy ezt felrakom.
Annyira édes a 3 lurkó :D Na meg a kispiroska is,bárki babája is :wink:

Kép

szszkinga

Enikő!
Az áramszünetektől falra mászok napok óta!!!!
Gyertya előkészítve, mert már hamar sötétedik és Regi teljesen kiakadt ma délután is, mert a Micimackót nézte, aztán egyszercsak totál sötétség lett! Felháborító!:) Jött, hogy ni ááám=nincs áram (megtanulta ezalatt a pár nap alatt!)
A férjem munkahelyén a számgépek kezdenek meghülyülni tőle!

Kép
kajla

Zituska,
amikor Boldival voltam terhes akkor is káosz volt...

odamentem nyitás előtt 20 perccel, első voltam a váróban

8-ra odaértek már sokan és a köcsög védőnő a vidékieket hívta be, mondván megy a buszuk, pontosabban akarta behívni, mert kivertem a balhét

vagy adjon óra-perc időpontot vagy vegye figyelembe az érkezési sorrendet

Enikő,
áramkiamaradás nálunk mis minden nap van, de csak 1-2 msp-re
Vendég

Jóreggelt!

Dancsi: Az az 1-2 másodperc is elég hogy kikészüljenek itthon az elekrtomos kütyük :? :( A számítógép nem vette tegnap jónéven.... Jól vagytok? Pasik?

Zituska: Sajnálom ezt a fejetlenséget ami most az eü-be van, mindenhol órákat kell várni még akkor is ha időpontod van... szörnyű :(

Kajla: Nemtom akkor ez egész Szegedet érintheti? Vajon mi a túrótól van? :shock: Kéne mélt küldeni a Démásznak....

Emese: megnéztem a falovacska honlapot, nagyon jó! Mekkora kortól szokták vinni a piciket???

Bibi: Ez a pofonosláda jóóóóó :lol: Barnus szenzációs :lol: Ne is erőltesd a bilizést, majd ha eljön az ideje...

Hát fel van még dagadva Vius szája, elég rendesen :( Annyira sajnálom, szegényt, folyton összeveri magát :( Tegnap lefejelte a kádat, amikor kivettem a kádból, meg akarta nézni hogy folyik le a víz....Erre bumm lestukkolta a kád szélét,elkezdett sírni, majd kiment a konyhába és behozott egy kanalat,és nyomta a homlokára, azzal szoktuk lenyomni a bucit a fején... Szegény már öngyógyít olyan "profi" benne, sajna...

Megyek, bepakolok a mosógépbe, tegnap lett egy gépnyi véres cucc, éjjel áztak, remélem kijön :shock:

ceniko
Szeged

Enikő!

Sajnálom Violát!!!

Nekünk is folyt a vér tegnap ,mert Máté ellökte Nikit aztán Norbit mindkettőnek vérzett a szája. :(

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő,
jól vagyunk, minden okés :)

a vanish 2 komponensűje minden szutykot kiszed nekem, a többi vanish nem, de ez igen, csak a nagy boltokban kapható többnyire, én legutóbb dm-ben vettem (tescoban nem szokott lenni)
Vendég

Sziasztok!!

Köszönjük a tanácsokat a popóra. Úgy tűnik a fog lehet a ludas, kibújt két rágó és törekszik a többi is. Éjjel sokat sír, valahogy a többi fogacskánál nem voltak ilyen kínok. :o

Zituska!
Köszi mégegyszer a rucikat, este ruhabemutatót tartottam a férjemnek, Neki is nagyon tetszettek, a vastag, kék kockás naci is nyerő, jól megy szőkeségemhez :D Majd csinálok képeket és megmutizom! Sikerült a corajárat??

Bibi!
Aranyos vagy, hétfőre tervezem a tesztelést...
Barni csúúúúúúúúúúúúúúúúúcs!!!!!! :D :D :D :D :D
A hisztivel hogy álltok???? Enyim gyerek tegnap a centrum előtt dobta el magát (fáradt volt és nem akart gyalogolni) és beverte az állát. Szerencsére nem komoly, apja kérte, h máskor puhább helyen csapja hasra magát.... :cry:

Kinga!
Ezermillió BOCSÁNAT!!!, h úgy otthagytunk benneteket, de felment bennem a pumpa azon a kiskölkön, aki szándékosan, többször neki motorozott Ábinak!
A kép szuper, íme a három babanetes grácia :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi egy elliptikus trélert vettünk a goldensportban, épp pesten volt dolgunk, így berámoltuk a kocsiba és elhoztuk. Mi is megvagyunk elégedve a céggel.
A karácsonyt még nem tudom hogy lesz, de nálunk nincs rokonjárás, főzni a férjemmel szoktunk. Fadíszítés este lesz, miután Ábel elaludt.
Én is örültem a személyes talinak, a lányod igazi egyéniség!! :D
A corában sok könyvecske volt a polcon is és középen is a sorok közt hegyekben állt.

Eszter! :D :D :D
Mi vettünk tegnap FP könyvet és nekem nagyon tetszik. Ábel a bevásárlókocsiban ült és mellétettem az ajándékát. Óvatosan ismerkedett vele (úgy van csomagolva, h ki lehet próbálni) és nagyon tetszett neki. A buszon is többször megszólalt a könyv :D
Mire jutottál cipő ügyben?? Nekünk csizma kéne, szeretnék egy sétálós és egy alkalmi lábbelit. Lehet, h sétálósnak csizma kéne, alkalminak bakancs...

Kajla!
Köszi az infót, megtaláltuk. A Damjanich utcánál szálltunk fel.
Nagyon szép vagy! :D

Enikő!
Kicsi Viola! :( :P :P :P sok puszi neki!!

Zitacicu!
Nektek is puszik!

Csajok!
Milyen írószerrel kezdtek rajzolni a kicsik??????? Van olyan írószer, ami nem ártalmas, ha egy gyerköc megeszi???? Ehető gyurma kapható??????????

Az IKEA honlapon találtam asztalkát, széket, de a férjem szerint itt a környéken is kell, h áruljanak gyerekbutort. Tud ilyen bútorboltot valaki??? Olyan széket, asztalkát szeretnék, ami stabil. Esetleg tud valaki egy asztalost ajánlani???
Köszönöm!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Fényvisszaverő cucc engem is érdekelne, én csak gyerekmellényt vettem Orsinak, de kellene valami a bicikli ülése hátuljára is. Én felvarrható anyagot már találtam, de a müa. ülésre nem akartam azt ragasztózni, inkább valami eleve ragasztósat keresek.

Áram. Amikor beköltöztünk ide folyton igy jártunk, végül irtam a Démásznak. Akkor valamit javítottak, azóta irtó ritka hogy áramszünet legyen, még kicsi kimaradás sincs, előtte meg hetente volt 2x min. Ja és ami rosszabb volt hogy ha éppen ment a PC akkor kikapcsolni sem tudtam, mert mire visszajött az áram és a gép el akart indulni megint áramszünet lett. Végül szünetmentest és túlfeszültség védőt kellett venni. Szerintem ez amugy is ajánlott lenne.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő/Zitacicu: Sajnálom a gyerkőcöket. :( Remélem már jobban vannak.
Úgy látszik tegnap ilyen nap volt. Gréti meg a kanapénk támlájáról esett le (ugrálni akart a drága) a szoba közepén landolt a padlón. Volt nagy kopp. Mondtam neki hogy nem szabad onnan ugrálni, megüti magát, stb. Erre 2 perc múlva megint fent volt, megint leugrott, megint beverte magát. Hát ha ilyen butus hogy nem tanul saját hülyeségéből....Vér nem folyt szerencsére.

Zsuzsu: Nálunk a piros posi és a fogzás általában együtt járt, de nálunk is csak a 10. fog után kezdődött ez. nekünk is a boraxos-kamillás popsikenőcsöt írta fel akkor a doktornő, nagyon szeretjük, attól elmúlik minden.

Zituska: Pocakfotó?!?!?! :lol: Ezt a hangszerkészletet jól meggondoltad? Kell neked otthonra plusz hangzavar? :D

Bibi: Dehogy van nevünk. Gréti is nehezen született meg. Most még el se kezdtünk gondolkodni rajta. Majd márciusban. :lol: Egyébként is megvárjuk hogy kiderüljön a neme, hogy csak 1 néven veszekedjünk, ne 2-n :) Az a nagy baj, hogy nincs se olyan lány név se fiú ami nekem tetszene. Férjem meg totál képtelen ilyesmivel foglalkozni. Ő csak beleveri a csúfot minden általam felhozott névbe, de ő nem mond egyet sem. Grétivel is ez volt. Esetleg Nevenincs, vagy Anonimuska....
Barni nagyon édes a dumájával :)

Zitacicu: Nagyon rossz vicc lenne ha nem egy baba lenne.....már csak névválasztás szempontjából is :)

Eszti: Vettetek cipőt? Meggyógyultatok?

Exi: Erre gondoltál?!?!? Videóból lett kivágva, nem túl jó minőségű.
31-én készült :)

Kép
feje és a kis teste

Kép
feje meg a kezei látszódnak

Karmen: Sajnálom hogy ennyit szenvedtek Norbi szemével :(

Norus: Ha a körút felől közelíted meg akkor először van az ovi, utána egy pici zsákutca és utána a bölcsi. És az ovinak az utca felőli részén vannak a fa játékok, a hátsó részen meg azok a tarkák. Az mind az ovihoz tartozik.

Kinga: Édesek a lurkók (anyukák is 8) , már nem is vagy olyan Paliknés :lol: :lol: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!
Én is most szerdán voltam a Vasasban.:)
Délre volt időpontom.Szerencsére nem kellett sokat várnom.
Sajnálom,hogy ennyit kellett várnod.Durva.
Lehet,hogy érdemesebb későbbi időpontra kérni magad..?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Bea!

Örülök,hogy találkoztunk tegnap!Gréti nagyon édes.:)
A kis pocakbabád is nagyon aranyos!!!

Mikor láttam Uh-on a mi kicsinket én is szét voltam olvadva...

E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?