Sziasztok.
Tegnap olvastam, de estére már nem maradt erőm írni...
Nem tudom, most olyan sötétnek tűnik az idő...ma akarva akaratlanul kihallgattam egy telefonbeszélgetést, és állítólag Pesten szakad a hó!
Bea, szép nagy a pocid, bevallom, én is megnéztem, hogy akkor hányhetes is vagy.

Mondjuk mindenki magából indul ugye ki, és mivel én finoman fogalmazva molett vagyok, jóideig nem is igazán látszott, hogy Peti a pocakomban rejtőzik...
A maszatpannád nagyon édes!
Jól látom, a vonalzódon friss kép van? Nem teszed fel nagyobban?
Kármen, én is csatlakozom Timihez, állj a sarkadra. Gondolom, nem véletlen íródott a cikk, amit ide bemásolt, gyanítom sokaknak tennének így az óvodavezetők keresztbe, persze jogtalanul. Szóval hajrá, aztán számolj be a fejleményekről.
Egyébként én nem tartom kizártnak, hogy a nyári szünet alatt ügyelet van csak az óvodában. De kérdezd meg.
Zsozi, szuper, hogy rendeződtek nálatok a tejcsidolgok.
Enikő, jók lettek a képek. Már megkereszteltétek a kiscsávót? Hogy viselte Zalán a "megpróbáltatásokat"?
Zsuzsu, nem, nem mondta! De most lebukott.

Az igazság az, hogy szerdán nem nagyon beszéltünk, mert elég későn ért haza, aztán szerintem kiment a fejéből a dolog. De ha ma sikerül este beszélnem vele (tegnap ugyanis még dolgozott este kilenckor), akkor rákérdezek.
Jó ez a játék, de Peti max. a villogó orra érdekelné. Rájöttem, hogy a beszélő izék itthon nem érdekesek számára. Viszont az nagyon tetszik neki, hogy a liftben "számol" az emeletjelző, és mondom neki, hogy hol tartunk.
Hát a piros popó a nyál PH-jának változásától is lehet, nem megint egy fogacska lesz a ludas? Nekünk emolienses a popsikrémünk, én nagyon szeretem. De ha nagyon piros, a mi dokink ír fel bóraxos-kamillásat.
Zitaa, mi megyünk fotózni, holnap után. Remélem, nem lesznek sokan, ez lesz ugye a középső nap...
Örülök, hogy jóban van veled a pocaklakód, de azért leszólhatnál neki, hogy az öklendezésből is adjon felmentést.
Hefe, Sznanna utoljára felrakott képén a lánykája lába látható.
Nagyon értelmes Dorottyád van! Egyébként ne aggódj, nem baj, ha kimaradnak a fürdések. Mondjuk nálunk nem sokszor fordult elő. Peti már jó régóta csak egyszer alszik napközben, de akkor min. 2 órát. De így is este kilenc után tér nyugovóra és fél nyolckor fent van úgy általában. Fürcsi valamikor hét és nyolc között van, utána vacsizunk.
Én mindig meglepődök ezeken a lábméretes dolgokon. Peti már jóideje kinőtte a 21-es szandiját, most 22-23-as cipők kellenek a "lábacskájára".
Kinga, látszik a képen, hogy kipihente magát a lányod. Aztán milyen volt az estétek?
Nálunk közös fadíszítés van 24-én. Nálunk emlékeim szerint sosem volt meglepi. Peti tavaly is imádta a fényes gömböket meg a villogó izzókat, így megmarad neki az élvezet idén is.
Zituska, sutyiban nem csinálnál egy fotót a hangszerkészletől? És elárulnád, hogy hol vetted?
Bibi, elhiszem, hogy elbőgted magad, azt hiszem, én is így tettem volna. Nálunk Peti igazából a mécseseket élvezte, szerintem legszívesebben az összeset megfogdosta volna, különösen azokat, amelyikek még égtek.
Zitacicu, éljen Máté. Mostmár akkor minden OK vele.
További szép napot.