Sziasztok!
Zsuzsu: Köszi az infót FP könyv ügyben, ha nem kapkodják el addigra, mi is veszünk egyet karácsonyra a csajszinak!

Igaz, csak a hét végén jutunk ki a Corába!
Igen, vettünk kedden neki egy kis szandit, csak nagyon bő volt a bokájánál, ezért ma kell érte mennünk a cipészhez, aki rövidített a csatos részén. Ott vettük a Csillag téren az Asso-s cipőket áruló srácnál. Voltak nála hótaposók, téli, bundás belsejű cipők is, meg magas szárú béleletlen cipőcskék is. Elég sok féle. A hótaposó az vízhatlan, de elég drágácska szerintem, mert az is 7000 fölött volt, ha jól emlékszem! Annyiba került, mint a bundás téli.

A vásárhelyi cipős üzletben, amiről itt is írtak a lányok (lusta vagyok a nevének utána keresni és nem jut most eszembe

), ott meg 4000 körül láttam a hótaposókat. Arra, hogy lemotorozza az orrát, szerintem kiváló lehet az is!
Bea: Jaja! Vettünk szandit, priviben majd megírom, hogy milyen kalandosan!

Dehogy gyógyultunk.

Lásd lent!
Úgy látszik, ez a tegnapi nap tényleg ilyen volt! Nyűgös babák, vérző-síró kislurkók! Minden "harci" sérültnek gyógyulást kívánok!!!
Nálunk csak a nyűgösködés volt terítéken, este ismét fürdés nélkül

aludt el Doróka 6 körül, aztán két rövid-szopis ébredés után fél 1-kor úgy gondolta, ideje egy kicsit játszani, így fél 3-ig szórakoztattuk egymást

, közben többször le kellett szippantani az orrát, amit nagyon utál!

Volt nagy hiszti miatta! De úgy látszik keveset szívtuk még így is, mert reggelre begyulladt a szeme. Agyaltam rajta, hogy menjünk-e dokinénihez vagy se, de jól is tettem, hogy elmentünk, mert kötőhártyagyulladása van az angyalomnak!

Igaz, nem nyűgösebb, mint máskor, nincs láza (még sosem volt) szerencsére! Állítólag a szortyit dörgölte bele a szemébe, attól van!

Tényleg dörgöli, ha folyik az orra! A fene gondolta, hogy ilyen dolgokat múvelhet a szemével! Kaptunk rá szemcseppet, amit napi 5-ször kell cseppenteni az orrába is!
Nekem meg így 7 napi antibiotikum-kúra után már csak a köhögésem, torokfájásom és a rekedtségem maradt meg!

Voltam gyógyszertárban, hogy adjanak valamit ezekre, közölték, hogy menjek orvoshoz!!!

, mondtam, hogy azon már túl vagyok, de nem tudtak adni semmi értelmeset a szoptatás miatt. Még szopogatós cukorkát (Mebucain, Strepsils) sem szabad ennem!!!

Szóval marad a méz, a sós víz és valami gyógynövényes köptető!
Kacérkodom ezzel a Ringatóval, Dorottya nagyon szereti, ha énekelek neki, de nem egy olyan ülve-ölben megmaradós fajta!

Másrészt meg hetente úszunk, nem akarom betáblázni a napjait, úgy vettem észre, hogy nagyon kizökkenti a ritmusból, ha sokat megyünk kötött programra. Na majd meglátjuk... Lehet, hogy télen, ha pár hét úszást kihagyunk, kipróbáljuk!
Szép, balesetmentes napot kívánok!
eszter