A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

anett: szerintem ne aggódj a pöttyök miatt, általában gyorsan múlnak, ha nem, kérdezd meg a dokit (akinek valószínűleg szintén csak tippje lesz...)

tita: a Cora-ban biztos találsz harisnyát, vagy nézd meg a Kodály téri harisnya-fehérnemű-egyéb boltban, én azt is szeretem.

Oviügyben most ezek a jelöltjeim: Agyagos utcai, Temető utcai, Kemes utcai (=Róna u.). Akinek ezekkel kapcsolatban van valami infója, és megosztaná velem, légyszi írjon privit. Kivéve, aki már megosztotta velem, amit tudott. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat.A pöttyök halványabbak mára,meg kevesebb is lett.
Tejci!Igyekszem nyugiban lenni.
Eszter!az tuti seerkenti, ha sokszor van cicin,de ő ha nem éhes nem kell neki,mivel eleinte leszoktattam róla,hogy ne lógjon rajta mindig és benyomtam a cumit cici helyett,mivel fájt nagyon. Most már nem fáj,de csak akkor rakom cicire, ha éhes. Éjjel fél óránként???????Hú,én önző vagyok és alszom,Málnus is alszik,2 x kelünk és annyi. Most úgy csinálom 2 napja,hogy reggel meg délelőtt kifejem amit bennehagy,és ha nem elég neki este,azt megkapja és így működik.
20140113113746

Zituska!
Semmi gond.:)
Hogy vagytok?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!!

MINDEN RÉKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Zituska!
Szép a pocak, de én abban a szerencsés helyzetben vagyok, h élőben is megcsodáltam :oops: :D
Az a fontos, h sikerült bevásárolni. Mi tömegközlekedtünk, az sem jobb (az uram nem vállta be a zötykölődést kocsival én meg félek vezetni)
Nyüglődésmentes napokat kívánok!

Csibe!
Köszi az infót, beszerzem a dec. 5-ei délmagyart!
:D

Zsuzsi!
Örülök, h meggyógyultatok! Jöhet kép a nagyfiúról!! Tesó??? :lol:

Niki!
Nyugi! Adjál Réka kezébe is egy kanalat, had játszon vele Te meg etesd egy másikkal. Nekünk bevált. A püfölés marad még egy darabig, de imádjuk őket és kész! Ábel az első főzeléknél kifújta a sütőtököt, sárga lett minden, de olyan jót kacagtunk... :D A fogacskához gratulálok!!!!!!! (Ábi is fogzik, de nálunk hasmenés is van :cry: )

Zsanett!
A Média Markt közelében van egy turi a "gomba". Ott lehetett táskát kapni, jó állapotú, 1000-1500ft . Szuperek a képek, hihetetlen, mennyire gyorsan nőnek a gyerköcök! A vonalzód is teccik! :D

Enikő!
Hogy vagytok???

Anna!
Én kérdeztem a só-liszt gyurmát. Igazából az arány érdekel, miből mennyi kell, de lehet, h csak lazán érzésre csináljam???!! Irok mailt is, és jöhet a füzet.

Mindenkinek boldog hétvégét!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszi Zsuzsu!
Majd megnézem!
Kép

Kép
Kép
zsanett26

Csak annyi,hogy holnaptól tök jó akció lesz a penny-be!
1990-ért bébi overáll,ha esetleg érdekel valakit!
Van olyan ami zsákos alul meg olyan ami kezes-lábas! :D

Kép

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

A szokásos,Mesi beteg!

Ovi ügyben csak annyit tudok írni,hogy nekem a Temető utcai tetszik,de nagyon.Oda megyek már hétfőn felíratkozni,hogy bizti legyen hely!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Regi a Siha közi bölcsibe fog majd járni, így sajna, nem Mesivel kerül egy csoportba!

Kriszta!
Gyógyuljatok!!!

Kép
kajla

Exi!
Ezek a legfrissebbek:
Kép

Kép
kajla

Kép

Kép
kajla

Kajla, köszi! Megkérdezhetem, hogy milyen képszerkesztő progid van, amivel ilyen "képeslapokat" alkotsz?

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Sajna képszerkesztőm nincs, ezt "keretszerkesztővel" csinálom! Az a neve, hogy Collage maker. (Remélem, nem írtam butaságot) :roll:

Kép
kajla

Sziasztok!!

Zituska!!! : :D Csini a fiam? :D :wink: 8)
Kép Kép

Zsuzsu: Köszi jól, Viola szája egész jó, bár még a felső ajka mindig vastagabb mint szokott.... a képen látszik is...
Kép

Kalja: gyönyörű a csajod :wink: Kíváncsi leszek, hogy fogja viselni a bölcsit. Annyira anyás...remélem nem lesz gond+++++++++++++

Zsanett: Már tegnap írtam, 2x is, de elszállt :evil: Most elmentem mielőtt elküldöm!
Nagyon szépek a fiaid. Gerit bemutathatnánk Bogimnak 8) :lol:
Karácsonyi ajándék: Foggalmam sincs! Az tuti, hogy nem vagyonokért fogok ajcsit venni :roll: A gyerekeim iránt érzett szeretetem nincs egyenes arányba az ajándékok árával és mennyiségével :lol: Vius valami fejlesztő játékot kap, Bogi szerintem Barbie-hoz valami kiegészítőt,Zalán meg egy csörgős, rágókás, akármit... Tegnap Zituskáéknál láttam ezt a beszélő kutyust vagy miszösz, ezen is agyalok.... :roll: A játszószőnyeg+trapéz jó, csak sztem mire karácsony lesz Marcit már rohadtul nem fogja érdeklelni :lol: Zalán kb 1 hónapja használja már és nagyon szereti :D Karácsony körülre már mozogni fognak, nem fogja őket lekötni néhány fityegő akármi... Sztem....
Találtál pelekázótáskát? Nekem lehet hogy van egy elfekvőbe, megkeresem....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Benne vok a bemutatásban!! :D

Mi kb 10-10e-et szántunk ajándékra!
Az a gáz,hogy Marcinak nem tudok mást venni csak játékot!
Nem néztem még a pelustáskát,mert nagy nekem is van most kicsiben akarok egyet!
Na megyek mert Geri jönni akar játszani!
Nagy cartoon network rajongó,tök jó kis játékok vannak rajta!
Szép délutánt mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Kriszta! Mesinek gyógyulást! A Tabbinak nagyon örült Szabi, köszi a segítséget. Az óra pedig szuper, amit vettünk tőletek.

Niki!
A nyűgi a fogacska miatt van, majd ha kibújik neki, alább hagy a nyűgösség. Az etetést én is mindig két kanállal végeztem, akkor sikerült megetetni a gyerekeket. Ha nagyon tiltakozik, akkor még nincs kész a kanalazásra.

Norus!
Ringatóra elég a foglalkozás előtt egy-két nappal szólni, hogy jönni szeretnétek.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok :)

Enikő :)
Nagyon csiniiiiiiiii! :lol: :lol: :lol:
Apának is tetszenek a cuccok?

Kariajándékokról ugyanez a véleményem, nem szeretnék vagyonokat költeni, elég lesz majd akkor, ha már be tudja nyújtani az igényeket! :wink:
Nálunk több ajcsi lesz a fa alatt, de mindegyik csak valami apróság lesz. Nálunk a felnőttek közt is ez működik!

Ma voltam a Tescoban, vettem karácsonyfadíszeket tök jó áron!
Meg világítós mikulás meg hóember formájú ablakdíszt 299 Ft-ért!
Szalagokat is vettem 5 cm széleset 199-399 Ft-ért tekercsét, ezekből is masnit csinálok majd a fára! :)
Noéminek vettem bodykat, 7 db-ot 1700 ft-ért.
Asszem jól vásároltam! :wink:

Tegnap este óta eléggé nagyon érzem a frontokat, elkezdett időnként kővé válni a pocim... Magnézium előkerült. :(
Azért nem panaszkodom, úgy emlékszem Botival ennyi id ős terhesen már rég szednem kellett.

Na megyek víszintbe!
Pussz.

Kép
Kép
zituska28

Enikő!
Jaja! Holnaptől bölcsi, ne is mondd! Iszonyú anyás! Pedig mondogatja, hogy "anya dolgozik, Regi bölcsi", de nem biztos, hogy érti is!

Kriszta!
A héten kereslek a munkával kapcsolatban! Előre is köszi a papírt!

Kép

Kép
kajla

Még valami!
Nem ismeri valaki nagyon a Frankfurti repülőteret? Terminálok elhelyezkedése...csak kérdem, hátha...

Ma kaptunk egy 40literes akváriumot! Egész nap azt tanulmányoztam, hogy milyen halak lehetnek benne...aztán erre jutottam: egy aranyhal, egy algaevő, meg egy csíkos, meg két kicsi... :lol:

Kép
kajla

Sziasztok!

Zsuzsu, Melinda, Kajla
elküldtem a sólisztgyurmás képeket emailben, remélem megkapjátok.

Ma este megyünk dokihoz, kíváncsi vagyok 2 hét alatt mennyit nőtt a kicsi lánykánk. :)

Szép napot.

Anna

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Zsuzsu! Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
20140113113746

Sziasztok!!
Zsuzsu: ma ünnepelsz?? :) Isten éltessen :)

Kajla: Anyumat megkérdeztem a reptérrel kapcs, de már nem emlékszik 8) Illetve csak arra, hogy batár nagy... :roll: na most nem lettél okosabb!
Nagyon sokat gondoltam ma rátok. Majd írj beszámolót milyen volt a napotok, mi volt a bölcsibe! Drukkok mennek tovább is++++++++++++

Zituska.: jajj nagyon tetszettek :lol: , bár először kapott egy sokkot amikor megmondtam mennyi annyi 8) :lol: de újraélesztettem, úgyhogy segond :wink: :lol: meg aztán szépen mosolygok, felvilágítottam, hogy mennyi lenne amúgy...és most 1 évig nem kell ruha a béjbnek de egy szál se... :wink:
Keményedik a pocód? Magnéziumot nyomasd és próbálj meg minél többet pihenni (közhely, de igaz) És most egy darabig nem megyünk hozzátok a gyerekeimmel, mert akkor renoválni kell megint a lakást 8) :lol: :twisted:

Emese: Köszi a privis infókat! A péntekire lehet hogy elmegyünk próbára... Majd egyeztetünk :wink:

Pusssssz

ceniko
Szeged

Szegény Apa! De a lényeg, hogy sikerült fellocsolni! :lol:
És gyertek nyugodtan, legalább szokom a többgyerekes létet! :lol: :lol: Hidd el, a lakást előbb vagy utóbb az én gyerekeim és keresztgyerekeim után is renoválni kell, szóval no problémo! :lol:
....és nem is lett nagyobb kupi, mint amit Boti egyedül is képes művelni :wink: , én meg örültem, hogy ott voltatok! :D

Ja, és a lényeg! Még a múltkor beszéltük, hogy tudok-e vhol fejlesztő játékokat!
Most találtam egy katalógust (tudtam, hogy van, csak az istenért nem találtam eddig :oops: ), ez egy bp-i nagyker - MAKIMPEX 2000 kft.
Van honlapjuk is: www.makimpex.hu
Nem olcsók, sőt egyes dolgok baromi drágák, de nagyon jó fejlesztő játékokat árulnak sztem! Érdemes átböngészni! :wink:

Zsuzsu :)

boldog szülinapot kívánok itt is! :D
privi ment...

Én meg kinéztem a Csajomnak a Fisher Price macis, lepkés zenélő körforgóját, ami a Brendonban 14990 Ft. :oops:
Most ezerrel keresem a teszveszen, meg a Vaterán - már egy aukciót sajna elbuktam, de nem adom fel!
Ha vki hall, vagy lát jó áron ilyet, akkor riadóztasson, please!! :D Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Vettünk végre jó meleg, kétrészes overált Dininek, kicsit messze kellett érte menni, Pécsen kaptunk a vásárban a méretében (anyuéknál voltunk a hétvégén). :) Mondjuk a pécsi vásár hatalmas, sokszorosa a Cserepesnek, meglepődtem volna ha nem kapunk, de azért mégis bosszantó, hogy Szegeden nem sikerült venni. :(

Enikő! Csini a kispasid! :) Boti cuccokban van? Violának jobbulást! :)

Kajla! Nagyon helyes lányod van, a 2. kép különösen tetszik! :)

Niki! Gratula az első foghoz! :) Nálunk is a fogzással kezdődött a nyűglődés és az éjszakai ébredések, csak már 5 hónaposan és akár 8-9-szer is kelt... :shock: Rossz hír, hogy nálunk állandósult, mert jött a köv. fog, aztán a köv., aztán megszokta, és a mai napig nem alszik át egy éjszakát sem, csak kevesebbet ébred, mondjuk 2-4szer. :( Remélem ti szerencsésebbek lesztek! :)

Zsuzsu! Majd teszek fel képet a hosszú fiatalúrról! :) A tesó projekt halad, eredmény még nincs, dec. elején lesz a tesztelés! :) Ti hogy álltok? :)

Exi! Te is kerested a Cherokee hosszú ujjú bodykat a Tescoban, jól emlékszem? Én állandóan nézem, de idén úgy látszik csak rövid kollekció van :evil: , de találtam múltkor jól eldugva teljesen fehér, minta nélküli hosszú bodykat, 3-at egy csomagban 1000-ért. Ez is Cherokee. Én valszeg veszek Dininek, aláöltözni tökéletes lesz, esetleg majd vasalok rá neki mintát.

Tényleg, hol lehet rávasalós mintákat venni??? :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Boldog szülinapot Zsuzsu! :):):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Klzsuzsi: A Nagykörú és a Sándor u. sarkán van egy rövidáru bolt a Kerekeske-Gombocska. Ott lehet rávasalós dolgokat kapni, de nem tudom, hogy gyerek ruhára való van-e. :D

KépKépKépKép
hefe

Hát Lányok, elég rossz érzéseim vannak a bölcsivel kapcsolatban!
Lehet, hogy nagyok az elvárásaim, de a mi gondozónénink nem túl kedves a gyerekekkel! Szerintetek, nem kellene velük együtt rajzolni, gyurmázni, énekelni, játszani???? Itt nincs ilyen! Minden gyerek azt csinál, amit tud. Bár tény és való, hogy mi 1/2 10-re mentünk, lehet, hogy előtte volt ilyen! :roll:
Járt valakinek gyermeke a Siha közbe?
Azt hiszem, óvodát már magánt fogok választani, úgysem lesz több gyerekünk, csak kibírjuk valahogy! El vagyok keseredve!
Egyébként Regi aranyos volt, szépen játszott, de még nem kellett magára hagynom! Ebédet megette...ennek legalább örülök!

Kép
kajla

kajla,
a bölcsi az bölcsi, ott ilyenre nem számíts, túl sok idő megy el a gondozásra, mint peluscsere, öltöztetés, etetés, stb....

a magánbölcsiben sincs nagyon másképp

az ovi már más, ég és föld a kettő, de az oviban alapkövetelmény a gyerek önállósága
Vendég

Zituska!
Nekem is ilyen forgóm van, a fiam imádja, úgyhogy csak ajánlani tudom. :) Annak idején az egész várost körbejártam, hogy hol a legolcsóbb, mert én is kicsit borsosnak találtam az árát, úgyhogy ha nem találsz jó ajánlatot a neten, nézd meg a Kálvária sugárúti bababoltban. Természetesen most nem jut eszembe ennek az üzletnek a neve... Rózsaszín cégére van és a TV Shop bolt mellett van - ha ez így mond valamit. Az én felmérésem szerint ott a legolcsóbb, egy ezressel jobb áron vettem, mint a második befutó bolt, amiért árulta. (Talán a Brendon volt, már nem emlékszem) Mondjuk ez januárban volt, de gondolom, az árrések mindenhol ugyanazok maradtak.

Kép
tita80

Sziasztok!!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉSEKET!!! :D :D Torta, gyertya nem volt, viszont szép virágot kaptam.

Hefe!
Most látom: BOLDOG SZÜLINAPOT DÓRINAK!! :D :D

KlZsuzsi!
Teszteltem ma, de egy csík, mensi sehol, tünetek vannak. Hosszabítgatom a vonalzóm és várunk...
Drukk Nektek is!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kajla, Dancsi: Nálunk a bölcsiben vannak foglalkozások :shock: (csak a csecsemő csoportban nincsenek azaz 6 hótól kb 1,5 éves korig!)
A gondozónénink furulyázik a gyerekek és a másik gondozónéni körbeülik és énekelnek. Van verselés, mondókázás, rajzolás, gyurmázás...

Zsuzsi: A cipő, a kabát meg a sapi volt Botié, a többi saját, de nagyon vágány pasi lett Zalán :wink: 8)

Zsuzsu: Mennek a drukkok továbbra is :wink:

Zituska: Ilyen forgó vana Corába 9ért! Találtam szuperjó fejlesztő játékokat a Vaterán, kb negyedáron... Be is vásároltam néhányat :)
Köszi amúgy a linket télleg nagyon jóóóó!

Csajok ha vesztek könyveket vagy játékokat és megtennétek nekem, akkor kérnétek áfás számlát?? Ha valaki ily módon "segítene" küldjön privit, küldöm az adatokat 8) Köszike!

ceniko
Szeged

Zsuzsu!

Boldog születésnapot! És drukkolok neked, hogy pozitív legyen hamar a teszt! :)

Enikő!
Én szoktam könyvet venni, küldd el az adatokat, kérek számlát.
Zalán nagyon cuki. A péntek ok!

A Kálvária sgt-t bolt neve Huncutkák, és nagyon szuper dolgok vannak ott, szerintem jó áron. Én is vettem már egy-két dolgot ott.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Enikő,
igen, ennyi nálunk is van, de nincs rendszeres foglalkozás, akkor van, ha van rá idő
Vendég

Zituska, ezeket láttam neked :)

Ez esőerdős, de sztem jobb, mert színesebb:

http://www.vatera.hu/fisher_price_rainf ... 04885.html

Ez olyan amit szeretnél:

http://www.vatera.hu/ujszeru_fisher_pri ... 07746.html

Nekünk is ilyen volt egyébként, de én a pocoknak inkább színesebbet vennék, mert nagyon pasztell, a lányoamt nem nagyon kötötte le :(

Pusz mindenkinek :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zituska!

A Kálvária sgt-on van egy játékbolt, nem tudom mi a neve, mi most vettünk ott Lollimnak Fisher Price muzsikáló óceánbölcsőt , ők forgalmazzák a termékeiket, tudom mert mire kinyomoztam hol lehet kapni, már telótam Pestre a forgalmazóhoz, Szegedre a nagykerbe és ők mondták végül, hogy ebben a boltban kapható.Szerintem nézd meg, nem tudom mik vannak mert apa volt megvenni,de hiper-szuper jó a bölcső, Málnus imádja!
20140113113746

Nálunk a bölcsiben meg volt határozva melyik nap milyen foglalkozások vannak. Orsiék nagyon sokat tanultak ott, rengeteg mondókát, festettek, ragasztottak, gyurmáztak, énekeltek, táncoltak stb. Én pont ezért nem hoztam el onnan amikor elköltöztünk mert az itteni bölcsi közölte hogy itt csak gondozás v. és néha van foglalkozás ha marad rá idö:(

Zsuzsu! Boldog szülinapot!

Na ez a szondázás most ugy tünik végre segitett Norbinak. Legalábbis eddig sosem olyan ilyen szép a szeme, nem folyik folyton, nem ragad össze stb. Igaz most csepegtetni kell 1 hónapig igy usziba sem merem vinni, nehogy belefröccsenjen a viz és attól fertözödjön be.

Kajla! nekem dicsérte az a Siha közit aki oda jár, de persze nem egyformák az igények és nagyon örültem (föleg mert Orsi igényelte is a foglalkozásokat) hogy nem csak gondozás volt

Enikö! Nagyon jol áll a szerkó Zalánnak!!

Zsuzsi! Én nem tudom hol árulnak rávasalható matricát de lehet kapni, én is vettem olyan papirt amire tudsz nyomtatni mintákat és textilre rá lehet vasalni. Igaz még nem probáltam, pedig már 1 éve itt áll, de majd el fogom használni, igy nem tudom megmondani tényleg mennyire jo.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kajla!
az az egy bizti h. óriási a reptér :shock: én még buszra is szálltam miközben "üldöztem"a köv.gépet. (mármint a reptéren belül buszoztunk.)
sztem keress rá lehet h. fent van valahol.

a mi bölcsink nagyon jó
:wink:

Zituska!
húezer bocs, még meg sem köszöntem h. átkülted a képeket. köszi szépen.

Enikő!
ilyen minimanók is járnak bölcsibe? :shock: én azt hittem ilyen csak akkor volt mikor még gyerek voltam.

nagyon édesek a gyerekek.
Vendég

Sziasztok!
Enikő!
Milyen játékokat rendeltél a Vaterán? :wink:

Egyébként a Petőfi Sándor sgt.-on is van egy bolt ahol kivan irva nagy betűkkel az utcán, hogy Készségfejlesztő játékok Boltja. Volt már ott valaki? A Szivárvány kitérő környékénél.

Kajla!
Márk magán bölcsibe jár, mert itt más nincs. Viszont biztos vannak foglalkozások, mert nagyon sok éneket és mondókát tanult mióta jár. Volt gyerek napi buli, hallowen buli, gondolom lesz télapó és karácsonyi is. :wink:
Valamelyik nap ragasztottak, másik nap száraz tésztát fűztek nyakláncnak!
Pedig itt is vannak 1,5 évestől gyerekek, és 8-10 gyerek jut egy gondozóra.
De Szegeden már annak is örüni kell, ha felvették a sima bölcsibe, akkora a túljelentkezés. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Köszi a z infókat mindenkinek! :D

A Vaterán végül vettem egyet, 10000-ért, +700 ft postaköltséggel.

Bocsika, tegnap este már nem vettem észre, hogy írtál, nehari, hogy nem köszöntem el. :oops:
Jól elbénáztam, mert múlthéten voltam a Corában! 9000-ért nagyon jó lett volna. :roll: Mostmár mindegy...

Zsu :)
köszi a linkeket! :)
Nekem emez jobban tetszik, mint az esőerdős, meg az drágább is! De azon is gondolkoztam! :wink:
Pick szalámi nincs elfelejtve, csak nincs... :oops:

Zozo :)
Ne viccelj már! Szívesen! :D :D
Hamarosan lesz még! :wink:

Ma megyek du dokihoz, remélem okés lesz minden!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

El vagyok veszve most sincs semmi időm szóval ezer bocsi az OFF miatt.

Emese!
Holnap Ringató kilőve mert Norbika beteg.Pedig annyira vártam már a szerdát...Sajnálom.

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Képzeljétek, most is befürödtem a mérlegképessel. :( Én nem tudom, hogyan javítanak, azért érdekelne, hogy mit rontottam ennyire el. De ezért nem megyek fel Pestre, de majd megkérdezem az ügyintézőt, hogy milyen lehetőségeim vannak.

Zituska, a Tescos body-k nagyon jók, Petinek is van. Én most hosszú ujjúban vártam, hogy lesz, de nem, így az Auchanban vetettem apánkkal, darabja 3-400 Ft volt.

Zsuzsu, valahol talátam a sólisztgyurmáról: egy bögre só és egy bögre liszt összekeverve fél bögre vízzel, meg esetleg némi ragasztóval. Színezni meg gondolom, ételszínezékkel lehet.
Utólag boldog szülinapot!!!

Easabo, lehet, egyszer mi is elmegyünk hozzád a Játékdzsungelbe egy próbára. ;)

Klzsuzsi, igen, jó nagy a pécsi vásár. Mi is voltunk pár éve ott a férjemmel, le is fotózta az akkori "piactérképet". :)
Köszi az infot! Én is találtam régebben egy csomaggal, de fel volt bontva, na meg aztán rájöttem, hogy lehet, hogy az már passzentos volna a kölökre (a 86-os méret). Így, ahogy fentebb írtam, vettünk az Auchanben pár darabot, 36 hós babákra valót, és ez pont jó a fiamra! :o
Egyébként a Kerekecske Gombocska nagyon jó hely, de lehet, a Mikszáth K. utcában a Mix-ben is vannak gyerekminták.

Kajla, a mai demokrácia az, hogy nem kényszeríthetik semmire a dadák, gondozónők a gyerekeket. Ugyanez van az óviban is sajna. Mondjuk számomra nincs ebben semmi ráció, sokkal jobb volna, ha mindenki egyet csinálna, a gondozónak sem kellene százfele figyelnie.

Hefe, a lánykádnak sok pusszancs szülinapja alkalmából. Isten éltesse sokáig!

Kármen, de jó, hogy van végre valami javulás Norbinál!

Zozo, szerintem vannak elég sokan olyan anyukák, akik már a gyerek féléves kora után kényszerből visszamennek dolgozni. Mondjuk ehhez megértő munkahely is kell, hogy esetleg el tudjon anyuka szakadni szoptatni pl. De van ilyen, és lesz is!

Zitacicu, jobbulást Norbinak!

További nyüszimentes napot mindekinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zituska: Csodaszép a pocakod :) Mi volt ma a dokinál?

Enikő: Szegénykéim, hogy nálatok mindig történik valami :( Remélem már jól van Viola!

Anett: Hogy álltok a pöttyökkel? Én arra gondoltam, hogy lehet sima anyatejkiütés is. Grétinek is volt pár hétig, aztán magától elmúlt. Szerintem ez nem áll összefüggésben azzal hogy anyuka mit eszik. Vagy legalábbis nálunk 1x volt és utána soha többé, és általában piciknél zsokott lenni, Gréti is kb. olyan idős volt akkor mint Málna most.

Karmen: Remélem már tényleg rendbejött Norbi szeme!

A kis sógorom 4 éves szülinapjára is a Diófánál lévő cukiból rendelték a tortát, Thomasos volt, és nagyon tuti szerintem :) Gréti odáig volt érte :)

Anna: Engem is érdekelne ez a só-liszt gyurmás dolog.

Kajla: Nagyon cuki a lánykátok azokkal a kis copfokkal...:)

Exi: Sajnálom a vizsgát :(

Mi vettünk a Vateráról használt bébiőrzőt, 9000-ért, interkomosat. Kíváncsi vagyok milyen lesz, a héten érkezik.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Emese!Írtam privit!!

Kép
gyanixi

Mesi: a ringató a játékdzsungelben szokott lenni?

Kép
gyanixi

Sznanna!
Megkaptam a receptet! Köszönöm!

Kép
kajla

Sziasztok!

A szülinaposoknak utólag is sok boldogságot és jó egészséget!

Kicsit elvagyok havazva mostanság, egyre jobban elfáradok mindentől. Még attól is, ha ki kell menjek a wc-re... de gondolom az utolsó pár hét evvel jár...

Hétfőn voltunk a dokinál. Megnézte a kislányunk, kicsit lassított a tempón és 2 hét alatt "csak" 250g-ot nőtt. Most 2748g-ra becsülte a gép a súlyát. Amúgy minden változatlanul rendben van odabennt.
MOst már alig láttunk valamit a 4d-vel, túlnőtte a kicsikénk, de azért egy majdnem egész fejecskét sikerült elkapnunk, most csatolom is.

Kép

Hát itt van a mi kislányunk, jó husis az arca :)

Egy kérdés: van, hogy kicsit később veszem be a magnéziumot, vagy el is felejtem, és olyankor szörnyen elkezd fájni a hasam (szúr, feszül) lent is és fent is. Hétfőig szedhetek magnéziumot, akkor töltöm be a 36. hetet, szerintetek ez a fájdogálás utána már állandó lesz?

Tegnap szólt a védőnőm, hogy november 26-án du 4kor lesz klinikalátogatás. Ha esetleg valaki szeretne csatlakozni, és megnézni milyen is lett a klinika az összevonás után... szerintem jöhet a kis csoportunkal. (a dokim azt mondta hétfőn,hogy neki azt mondták nem lehet látogatni a klinikát ilyen céllal, tegnap meg telefonált a védőnő, hogy lesz) Bár lehet, hogy addigra én már rég meglátom a dolgokat... :) majd meglátjuk...

Remélem, akinek elküldtem a sógyurmás szkennelést nem kapott idegbajt a sok mailtől, de sajna csak ennyire tudtam összetömöríteni a képeket, túl jó felbontásban csináltuk anno, én meg annyira nem értek hozzá. Mégegyszer bocsi az "ezer" mailért, de remélem azért megérkezett minden oldal.

Mindenkinek szép napot.

Anna

Kép
sznanna

Sziasztok!

Zita!
Gyógyuljatok meg, aztán majd jöttök Ringatóra.

Exdeus!
Gyere, meg kell nézni, jókat énekelünk, játszunk.

Niki!
Foglalkozás a Játékdzsungelben van kedden 17:00-től, hogy akinek bölcsis a babája és szeretné hozni, ő is el tudjon jönni. És mostmár lesz pénteken 10:00-től is. A Százszorszépben is van, minden szerdán 10:00 és 10:45-től.

Akinek van kedve, szeretettel várom! :wink:

Kép

Kép
easabo
Szeged

Bea!Már nincsenek :D szerencsére pár napra elmúltak. Hát nem tudom,hogy a tej vagy a csoki e, mivel egy napon ettem a csokit meg adtam a lefagyasztott előtejet,de szerintem teszek majd egy próbát a csokival még, mert nagyon hiányzik!

Csajok!Hasfájásra ötletek??????Múlt hét csüti óta minden nap több órán át sír, fáj a poci,mert húzgálja a lábát nagyon,néha picit jobb, utána kezdjük előről.Hasra fektetés nem jön be, úgy még jobban ordít,mert tartani akarná a kis fejét és nehéz neki gondolom én!Espumisan-t adtak a patikába, de nem az igazi. A Gripe Vatert ismeri vki???Mennyi idős kortól lehet adni????
20140113113746

Anett!

Nálunk a tornáztatás nagyon bejött a hasfájásra. Egy gyerekbelgyógyásztól láttam. Telesen felnyomni a térdeit a mellkasáig, aztán oldalra vezetni, és oldalt kinyújtani lefelé. Majd újra. Jöttek ám a gázok :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést Doró nevében is! :D Hétvégén ünnepeljük, majd rakok képet a nagylányról.

Anna: Nagyon-nagyon aranyos a picúrka! :lol: Tényleg jó kerek az arcocskája!

Anett: Nekünk hasfájásra INFACOL-t javasoltak, de az csak rontott a helyzeten, viszont a hasmasszázs és a tornáztatás, amit Gira is írt, az nagyon jó volt!

Megyek, mert ébredezik a lányka!

Üdv: eszter

KépKépKépKép
hefe

Anett!

A tornáztatás nagyon hasznos, jó szélhajtó.
Az Espumisan nekünk nem jött be, én azt tapsztaltam, hogy még rosszabb volt. A Gripe Vatert használtuk, jó köményes illata van, nekünk bevált. Nem emlékszem ,ár, hogy hány hónapos kortól jó, de azt hiszem 1 hónap. A patikában megmondják. Szerintem jó.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?