A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Bea! hü de bosszantó, sajnálom hogy igy jártál, bár megvallom nekem az ára igen gyanus lett volna, egy jo minöségü bébiör közel 20e ft és akkor még nem is kétirányú.
Én müszaki cikket már többször vettem neten, de azok boltból és újak voltak garival, közel 20e sporoltam egy-egy vásárláson, és szivesen veszek neten is ha úgy érzem biztonságos.

Zozo! Nagyon szépek a lányok! Pati mekkora most? Szerintem nagyon szép ö is!!!

A vásárhelyi bolt engem is érdekelne, ezek gyógybetétes cipők? Még sosem hallottam róluk. Ja és ha valaki jár ott, felirná nekem a nyitvatartást? Köszönöm

Kép

Kép

Karmen
karmen

Anett! Én tudok egy ügyes, megbízható alsóvárosi csajt ajánlani, ha érdekel, dobj mélt ide: anya@kissvirag.hu
Azt hiszem, a hétfője/keddje szabad.

bocs a belekottyért:) (régen írtam ide, majd lehet, h újra csatlakozom, csak idő-idő...)
angiszeged

Zituska!
nekem sem lenne kedvem utazgatni már a helyedben :D
de inkább ne próbáld ki az itteni 4Dket, mert vagy jó lesz a kép, vagy nem, de egy szatyor pénzbe kerül :D , vagy az is lehet h. csak én kapok/tam mindig itt béna képeket :shock:

Karmen!
Pati 3hónaposan volt 6700g és 61cm körül. nem is hosszra nő, hanem széltében a drága :lol: , de végre ő eszik.

Vivi nem, nem is értem mitől 12,5kiló (ennyi volt most 2évesen)
reggel este tászer, kb. 3deci, ebéd pici leves, csak a leve, de azt imdája, 2üveg bébikaja 5hós :lol: alma-csirke, őszi-pulyka (csak ezek) fő a változatosság...
néha pici üres kifli, vajas kenyér (pár falat) és a túrórudi.
mást nem eszik. sztem soha nem is fog, ha így haladunk, de még csak meg se kóstol semmit, itthon legalábbis.

Anett!
azért én is beszerzem a takinéni számát, lesz tartalékod, ő meg csütön ér rá, asszem.
Vendég

Sziasztok!!
Zalán éjjel 2-kor felsírt, kivettem éreztem, hogy forró a kis teste :cry: Szopizott, majd megmértem a lázát 39,3 popsiban tehát levonva 38,8 :shock: Adtam neki Nurofent 2,5 milit, orrotszívtam (alig jönn valami az is vizenyős volt, tehát nem sárga vagy zöld -bocs a részletezésért :oops: -)
Aztán nyüszizett még egy darabig, majd bealudtunk. Elég rosszul aludt sokat felsírt, majd nyüszi , mindezt csukott szemmel és aztán visszaaludt...ez ment reggelig.

Reggel elrendeztem a nagyokat, majd őt is, és megmértem megint a lázát, de csak pici hőemelkedése volt (37,4 levonva) Úgy voltam vele csak elviszem az ügyeletre, ráadásul Viola lázgörcsre hajlamos, és hátha Zalán is örökölte... :roll: No elmentünk, a torka piros, valszeg vírusos, torokgyulája van... :( Írt fel antibiotikumot, elmentünk kiváltani, de a patikába közölték, hogy már hónapok óta hiánycikk ez a gyógyszer :shock: :evil: Vissza az ügyeletre másik gyógyszert-receptet kérni :evil: (nem voltam ám ideges áááááááááááááááááádehogy, vérnyomásom 500 :evil: ) Esett a havaseső, fújt a szél,kb 0 fok volt, a lázas gyereket meg cígölöm oda-vissza magammal :evil: No aztán kiváltottuk a másik gyógyszert mire hazaértünk 38,9 volt a láza levonva :shock: beadtam neki a gyogyót, meg Nurofent is kapott, de sajna nem vitte le a lázát, így adtam neki egy fél kúpot is...
Alig alszik, mindig fel-felsír tehát láthatóan fájdalmai vannak :cry:
Annyira sajnálom szegényt :cry:
Bogim is köhög, meg folyik az orra, de neki más tünete nincs,a száján belül meg kijött egy bazi nagy afta :shock: hogy honnan a rákból szedte össze?? :roll: Lehet az oviba vagy nemtom..
A héten az oviba összesen 9 gyerek volt a csoportba mindenki beteg, tehát elképzelhető, hogy Zalán is ott kapta el, amikor reggel vittük, hoztuk Bogit...
Most csak ennyi, megyek elmosogatok...

Angi-Csicsóné :P : Hogy vannak a csajok???

Zituska: Sajnálom, hogy nem találtál megfelelőt. A tecsóba a gravírozósnál nem nézted meg??? Ott a soron az egyik kisbódéba...

Pusssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zozo :)
hát ezért nem megyek a már említett helyekre sem(Klinika, Medicenter)
Bár a Medicentert megkockáztatnám, ha nem a Czank csinálná...

Boti is így kajált sokáig, sőt, ami nagyon száraz darabos, azt most is kiköpi, ill. a gyümölcsöket (almát, banánt, kivit) csak összetörve eszi meg. :roll:
Pedig Boti alapjában véve jó evő, de a fogait nem szereti használni - nehogy elkopjanak! :lol:

Enikő :)
Sajnálom, hogy megint benyaltatok vmi vírust! :cry: :cry: Gyors gyógyulást, és sok gyógypuszi Zalánnak!!
Tescoban még nme néztem, még egy próbát megér! Köszi! :wink:

Angi :)
Jó újra látni Téged is! :D
Nem tudom, mennyire emlékszel Te rám, én örülnék, ha visszatérnél! :wink:

Boti 12 óta alszik! :shock: :shock:

Kép
Kép
zituska28

Enikő,jobbulást Zalánnak!!!! :wink:
Sajnálom hogy betegek vagyok!!! :cry:

Barni jól van,éppen alszik!!!

Angi,én is örülnék ha jönnél!!!!!!! :D

Zituska,a Barni a gyümölcsöket,nem hogy nem köpi ki,már a látványátol is öklendezik!!!!!!!!! :evil:
Ennyire nem csíped a Czankot??

Zozo.Barni a másik véglet,evés ügyileg,a tegnapi fogyasztása:
Reggelire 250ml nyuszis kakaó,1 pár virsli
Uzsi:,mézespuszedli,túrórudi
Ebédre:jó adag marhapöri tésztával
uzsi:kuki,,kinder pingvin 2db,
vacsi:1 pár virsli(1 hónapja reggel-este 1 pár virsli nem tudom hogy nem unja),250 ml kakaó!!! :lol: :lol:
Mondjuk jó husban is van,2 hét múlva viszem tanácsadásra!!!

Zsuzsu,mi lehet veletek???
Teszt???

8)
Nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Bibi! Hü de jó étvágyatok van!! :lol: Nálunk Orsi néha napokig csak vegetál, szerencsére a túró rudi v. a gyümi azért elfogy. Meg a kakaót is szereti

Zozo! Nyugi, Orsi 3 évesen volt ennyi :lol: De nekem is irtó furcsa hogy Norbi mennyit eszik, ugye ö már kap pépeset is, Orsi másfél évesen sem evett meg egyszerre ennyit mint most Norbi. Még én sem szoktam meg hogy kis hurkás :D

Enikö! Hü, sajnálom hogy betegek lettetek! Én is totál kiakadtam volna hogy vissza kellett menni az orvoshoz! Remélem már jobban vagytok! Nálunk Orsi ilyen ha lázas tuti nem elég egyfajta lázcsillapotó, kombinálnom kell

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Javulást Zalánnak!
Zolika is hazahoz néha egy-két vírust, így Szabi többet beteg, mint Zoli volt annakidején.
Én, ha lázas a gyerek, rögtön kúpot adok, Nurofen nem vált be lázcsillapítóként.

Kármen!
Bianka Zolika "barátnője". Dicsekedett is apukámnak a múltkor, hogy neki van Biankája az oviban. Olyan édesek, amikor együtt játszanak. Gondolom, róla van szó, Andi az anyukája és Zolika a kistestvére.
Sokat szoktunk beszélgetni Andival. Kicsi a világ. :)

Üdv Anginak!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok Lányok!

Easabo: köszi a telszámot. Idén már valószínű, hogy nem aktuális, de tavasszal bizonyára (majd még meglátjuk).

Szopiztatós anyukák: szed valaki közületek Cerazette-t? Van egy doboz kimaradt bontatlanom, 2008. szeptemberéig jó, szívesen átadnám valakinek, aki még hasznát venné. Ha van valaki, akit esetleg érdekel, dobjon egy üzit; jöhet priviben is, ha jobb úgy, s a továbbiakat megbeszéljük.

Bébikaját is etető anyukák: vannak Kecskeméti bébikajáink is, Dórika egy ideig imádta őket, de mostmár nem hajlandó megenni. Kidobni sajnálnám, bolti árnál olcsóbbért adnám őket (140 Ft-ra gondoltam, 2008. június-július-augusztusig jók, fajtától függően):
- vegyes zöldfőzelék csirkehússal: 5 üveg,
- zsenge zöldborsópüré csirkehússal: 6 üveg,
- sütőtökpüré: 10 üveg,
- sütőtökpüré csirkehússal: 6 üveg.

Ha valakit érdekel, írjon üzenetet, s a többit megbeszéljük.

A többieket üdvözöljük, kisbetegeknek gyors gyógyulást kívánunk.

Mónika
[/u]

vesm

Sziasztok!

Képzeljétek Hajna eszik, és HÍZIK!!!! 1 hónap alatt 30dkg-t hízott legutóbb. Kitartás minden rosszétvágyú gyerek anyukájának. Kezeljétek csak lazán, egyszer úgyis fordul a kocka ;) (Emlékeztek, hogy mennyit paráztam ezen :oops: )

Szia Angi!

Várunk vissza! :D

Enikő!

Gyógyulást a pöröntyöknek!

Bea!

Hűűűűű, te már 19 hetes vagy :shock: hogy szalad az idő!!!!
Vendég

Enikő!
jobbulást nektek!
akkor a jöv.hetet kihagyjuk oviügyben, de utána héten megyünk, jó? :wink:

Bibi!
aztamindenit :lol: ennyi kaja nekem is bőven elég lenne :lol: jó ezt hallani, olvasni h. így eszik Barni.

Karmen!
ugye milyen jó puszilgatni a kis hurkákat? :lol: én imádom olyan kis pihe-puha :lol:

Zituska!
Boti :lol: tud valamit fogak terén :lol:
Vendég

Sziasztok!

Elutazunk ma haza szüleimhez,csütin jövünk vissza,ott nincs net,így nem tuok jönni :cry:

Angi!Érdekel a tak.nő csak nem tudok most már írni,mert tetű lassú a gép,mire ez bejött az is fél óra,közben kapkodik ide.oda és már indulnánk,küld el légyszi priviben,vagy majd csütin írok ha addig nem olvasod!

Köszönöm mindenkinek a tak.nős tel.számokat!
20140113113746

Hali.

Zituska, a Manager Shop-ot nézted a Kárászon? Vagy a Printkerben is szoktak jó dolgok lenni.

Zozo és Kármen, a vásárhelyi Diechmann a Kaszap u. 20. szám alatt van, valami Family Center nevű helyen. Többet én sem tudok.

Enikő, javulást a gyerekeknek, de izibe!

Peti kajcsija, ha valakit érdekel:
Reggeli: tápi 2-2,5 dl
Tízórai: gyümi, kb. egy alma+egy nagyobb banán fele
Ebéd: főzi, úgy 25 dkg (de előtte is ebédel még, legalább ugyanennyit)
Uzsi: joghurt, de lassan átváltunk tejpépre
Vacsi: főzi, kb. 20 dkg+1,5-2 dl tápi
Utóvacsi: amit a mi betevőnkből elkunyerál. :D

Szerintem van vagy 12-13 kiló a drágám, két hét múlva kiderül.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi :)

Köszi, ezeken túl vagyok, semmi extra... :(

Csak lesek, mennyit eszik Peti, meg Bibi Barnija is! :shock:
Azt hittem, Boti sokat eszik, de közel sem ennyit - mégis több, mint 14 kiló! :)

Reggel: 2 dl tápi
10órai: gyümi túróval, vagy joghurttal (max 2dl)
ebéd: leves kb 1,5 dl (bármilyen), kevés második (amit mi is eszünk) kb 8-10 falat.
uzsi: általában 1 puding, vagy krémtúró
vacsi: majdnem 1 kifli, felvágott kb 3-4 szelet, +1 paradicsom, vagy 1 joghurt.
lefekvés előtt 2dl tápi.

Bibi :)
Ennyire nem csípem szegényt.. :oops:

Kép
Kép
zituska28

Emese! Igen, ö a barátnöm.

Ági! köszi, anyosom ott lakik ha arra járunk akkor benézek abba a boltba. De jo lenne tudni hogyan vannak nyitva hogy ugy szervezném össze a kettöt. SZoval ha valaki elmegy légyszi nézze meg ezt nekem.

Zituska! Boti sem panaszkodhat :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jól elvesztem megint, de Szabolcs baba teljesen lefoglal! Nem is értem a több gyermekesek, hogy csinálják... :lol:
Minden rendben van velünk egyébként, de ez a szopi dolog nagyon nehéz... Most Szabolcskának az a legújabb mániája, hogy szopizik egy negyedórát, elalszik (nem bírom ébren tartani, inkább elengedi, csak alhasson) kb.5-15 percig, felébred és kajáért üvölt és ez így megy másfél-két óra hosszáig! Ha van valami ötlet, kérlek benneteket ne tartsátok magatokba! :lol:
Egyébként szépen hízik (heti 30dkg), úgyhogy nem éhezik! :lol:
Éjszakák vegyesek, van hogy alszik öt órát egyben, meg van olyan is, hogy másfél-két óránként kelt! Remélem egyszer beállunk végre valami rendszerre! :lol:
Majd igyekszem képeket rakni fel, csak még rá kell jönnöm hogy kell! :oops:

Szépek nagyon a gyerekek!

Enikő: Zalán hogy van? Jobbulást neki!

Mennem kell! Megéhezett a kisherceg!
További kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Én sem maradok ki a csemete kajamennyisévégel :lol:
Leírom:
Reggeli: max fél szelet margarinos kenyér/ szalámi vagy 1 virsli meg uborka (utóbbit imádja)
Ebéd: Nagy üveg babakaja néha pudingot is kap hozzá.
Uzsonna: Kis üveg babagyümi meg ropi,alma
Vacsi: Nagy üveg babakaja és lefekvéskor kb 210 ml táp.

Saját főzésű kajcsit csak hétvégén kap egyenlőre. Abból is a levest főleg,mert azt imádja :wink:

Nem nagy zabás,de mindent megeszik és mindenből jó mennyiséget. Nincs is lesovánkodva :lol:

Mit csináltatok ezen az esős hétvégén?

Kellemes délutánt!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Rájöttem! :D Kép

Kép

Kép

Kép

Tényleg mennem kell! :lol:
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!
1000 éve nem voltam:-)!

Minden kismamának és babának sok egészséget kívánok!
Pocakosoknak és pocaklakóknak örömteli várakozást kívánok!

Nem sok időm van sajnos és most is csak azért ültem le a gép elé,mert táncszőnyeget keresek Playstation 2-es géphez.
Ha tudnátok tippeket adni,hogy hol lehet kepni,nagyon megköszönném!Gyerekeknek lenne karácsonyra.Netről is jó volna ,de ott sem találtam.Biztos elég béna vagyok hozzá! :oops:

Segítségeteket előre is köszönöm!

Sziasztok:Évi
révi

Zsozi :)
Nagyon édes a Kisherceged!! :D
Szopira nem tudok tanácsot adni, Boti - igaz hosszúideig szopizott (50-60p) - de míg jól nem lakott, nem aludt el..
Hol vettétek az ágyneműt?? Nekünk ilyen a szopis párnánk, meg a fejvédőnk (csak rózsaszínbe), és szeretnék hozzá ágyneműt, meg baldahint.

Kinga :)
Boti is csak 2 hónapja eszik rendes kaját, amióta bölcsizünk. Addig nekünk is bébiétel volt! :wink:
Én karácsonyi ajándékot hajkurásztam ebben a cép időben...Boti mamázott. (meg megint 3 órát aludt délben :lol: ).

Kép
Kép
zituska28

Zsozi! Én Orsival jártam igy, kb. másfél óra volt egy szopi. Aztán mire böfizett, fejtem kezdettem elölröl. Én nagyon kimerült voltam. Nekünk nem oldódott meg, amig nem kapott mást is enni, de volt hogy ott is elaludt 2 falat között amig elfordultam egy pillanatra :lol: Idövel azért már nem aludt el a szopiba végül, de akkor már volt 8-10 hós szerintem. Szabi nagyon édes kisbaba!! Tényleg szép ez az ágynemü!

Csodálkozva olvasom hogy több gyerek itt aki elmult 1 éves tápszert is kap. Milyet adtok neki, ez tej lenne az a babatej? Vagy tényleg tápszert ilyen sokáig szoktak enni? Mi egyiket sem ettük azért kérdezem, de lehet Norbinak kell majd

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsozi!
Szabolcs nagyon édes! Gratulálok :lol:

A pocakosoknak kitartást és jó egészséget!

Csajok!
Lenne egy gyors kérdésem!
A hétvégén pelenkáztam Flórát és a csajszi megrúgta a cicimet. Azóta elég érzékeny és azon a helyen elkezdett bekeményedni. Próbáltam kimaszírozni, meg lefejni, de nem lett jobb a helyzet. Ez már mikor hazajöttünk a kórházból begyulladt szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond. Gondolom, hogy megnyomhatta a tejcsatornákat ott, de ez elmúlik magától vagy mit lehet csinálni ilyenkor? Van ötletetek????

Betty
Kép
rbetty

Karmen :)
Boti 3-as tápszert kap, ami 8 hónapostól 3 éves korig javasolt!
Benne van minden vitamin, ásványianyag, nyomelem meg kutyafüle.
Én minimum 2 éves koráig (jééé, az mindjárt itt van! :lol: ) tervezem ezt adni, mert síma tejet nem akarok addig! De lehet, hogy később is ezt adom inkább tej helyett.

Betty :)
Hm, nekem ilyen nem volt a cickómmal, csak "síma" mellgyulám.
Ha pirosodik is azon a részen, akkor sanszos, hogy begyulladt, akkor azt kell csinálni, mint mellgyuszinál, ha "csak" a csomó miatt fáj, akkor sztem a szopi, ill. a fejés megoldás, előtte melegfürdő.

Kezd iszonyúan fájni a torkom, taknyosodom, és Boti is szurtyog. Szerintem elkapott vmi nyavaja minket is.. :cry:

Kép
Kép
zituska28

Zsozi!
Nagyon édi picurkád van!!

Betty!
Sajna én ebben nem tudok segíteni,de a többieknek biztosan lesz hasznos hozzászólásuk.

Kármen!
Kitti még mindig a rendes bébi tápot eszi. Nagyon szereti. Ő csak este kap már az ágyban fekve szopázza be és ez az altatója is egyben. Olyan mint a többieknél a cici szerintem :lol: Nem is tudom hogy anélkül elaludna-e. Ez már szertartás. Persze előbb-utóbb nem kap majd.

Itt van pár kép a másfél éves Kisbabámról:

Kép

Kép Ezt az asztalkát,széket és sátrat vettük neki

Kép Fürdés után pizsiben

szszkinga

Sziasztok!!

Enikő!
Lázmentes éjszakát, mielőbbi gyógyulást kívánok az egész családodnak!!!

Zsozi!
Nagyon szép Szabolcska, gyógyulást Neked!

Kinga!
Boldog 1,5 évet Kittinek!

MINDEN BETEGNEK TELJES GYÓGYULÁST KÍVÁNUNK!!

Nekem olyan "nem érdekel semmi" hangulatom van. Holnap tesztelek egyet, remélem akkor már ragyogni fogok. (elvileg 6. hetes lennék már...)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!!
Mennek a drukkok :lol:
Tessék egyből jelentkezni a teszt után!!!!!!!!!

Köszi a gratut :P

szszkinga

Helló!

Megjöttünk a 4 napos rokonlátogatós körútról, Környén Dénes találkozott az első rendes hóval! :lol: :lol: :lol: Épített hóembert, szánkózott is, nem domboldalon, a nagybácsija húzta. Nagyon élvezte, az ő keze persze nem fagyott le, csak az enyém. (Utálom a havat, de Dénes kedvéért még hógolyóztam is... :wink: )

Közben Dunaújban a Deichmanban vettünk neki téli cipőt, 6500 píz volt, bundás, vízhatlan, lélegzős :) (nem izzad be), a szára jó magas, harántemelős. Sztem ennyi pénzért simán megérte.

Jobbulást minden beteg babának és anyukának! :):)

Bea! Nagyon szalad az idő, pár nap és 20 hetes leszel! :):) Nagyon kíváncsi vagyok, hugi lesz vagy öcsi a babó! :)

Zsozi! Tündéri kis hajasbabád van! :):)

Zsuzsu! Remélem a teszteredmény feldob majd! :wink:

Zsuzsu

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

zsuzsu: remélem pozitív lesz!!Drukkolok!! :D :D

Kép
gyanixi

Réka hálózsákban:
Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Délután elmentem a csajokkal (Zalány itthon apával) a tecsóba a homloklázmérőbe elemet cseréltetni (az órásnál) meg a Lidlibe édességet venni. Mire hazaértünk Zalán atom forró megmértem és 39,9 volt a láza :shock: :cry: Hűtőfürdő, nurofen, kúp ezerrel...

Éjjel még szenvedtem a kúppal, mert ahogy be úgy kifosizta, úgyhogy hajnalban ágyathúztam, meg gyereket öltöztettem át, meg magamat is mert telibenyomott 8)

No ott csesztem el, hogy éjjel a kúpot félbevágtam, mivel az ügyeleten tegnap aszonták fél elég egy ekkora béjbnek! éÉ hosszába nem tudtam elvágni, csak keresztbe viszont így meg nem tudtam rendesen benyomni neki :(

Na felhívtam a saját dokkerunkat amikor már szegény béjb alig pillegett a 40 fokos láztól, és aszonta a dokink, hogy egész kúp mehet. És hogy holnap vár bennünket!

Délután olyan 5 körül ment el apánk dógozóba kb akkor zendített rá Zalán és este 8ig nyomta az üvöltést egy fosival és tisztábatététellel megszakítva. Hja és a fürdetés alatt sem sírt...azt szeresse :D 8)

Aztán jött a melegváltás, Zalán bealudt (egész nap nem aludt semmit) Bogi meg elkezdett köhögni, majd hányt is egyet a köhögéstől. Mivel sejtettem, hogy ez lesz ezért vacsi után, adtam neki fenistilt, meg Sinecod cseppeket meg kálciumot. De olyan sokat nem értek ezek szerint....Szal eddig az ő ágya szélén ültem és simogattam.... :roll:

Úgyhogy alacsonyvérnyomás problémáim nincsenek az tuttti. :lol:

Holnap viszem a két szélsőt duettbe a dokihoz.... Viola tartja a frontot hála az égnek :)

Zituska: Há voltunk hótaposót nézni, de nekem naon nem teccetek azaz igazság... :shock: bár mi a másik Lidlibe voltunk, szal lehet nem ugyanaz a felhozatal, de most nem volt időm amoda elmenni, siettem haza törphöz. de nagyon köszi az infót :wink:

Kinga: Nagyon szép a csajod, hol vettétek (és mennyi annyi) ez az asztalka székkel? Nagyon klassz :wink:

Niki: Nagyon édes Réka látom neki sincs sok haja :lol: Violám volt ilyen kis kopasz manó :D

Zsuzsi: örülök, hogy jól éreztétek magatokat és főleg hogy Dénes örült a hónak, én is örülnék :wink:

Zsuzsu: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ megmég ++++++++++++++++++++++++++++++ hja és ++++++++++++++++++++++++ is :wink:

Betty: Ezügybe én se tudok semmit mondani :oops:

Zsozi:: húúúúúúúú Szabi annyira de annyira pasiiiiiiiiiiis :lol: :lol: Nagyonédes kis húsgombóc ő is :lol: Frizura állat főleg az alsó képen 8)

Eldugultam, jócaka

ceniko
Szeged

Köszi a drukkokat, megint negatív a teszt. Most egy ideig "jegelni" szeretném a tesóügyet.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Zsuzsu: Sajnálom :( :cry: Miért nem hőmérőzöl? Akkor be tudnád lőni pontosan a PÉ-t. :wink: Meg E vitamin rulez napi 800 mg (termékenység serkentő házi praktika :wink: ) Nekem az első E vitaminos hónapban fogant Zalán, 4 hónapig ő se akart összejönni :oops: :( Hát hiába, öregszem, nem véletlenül mondják, hogy gyermeknemzésre a huszas éveink eleje a legmegfelelőbb....

ceniko
Szeged

Kármen!

Én Zolinak két éves koráig adtam tápszert, nem is volt beteg, csak nagyon keveset. Azért adtam, mert vitamin van benne és jobbnak láttam, mint a tejet adni.
Szabika is kap, reggel meg este, most vagy a Babatej3-at, vagy van már JUnior is, ez egy éves kortól ajánlott.
Örülök, hogy Andi a barátnőd, akkor még lehet, hogy valamikor össze is fogunk futni. :)

Zsuzsu!
Sajnálom, hogy negatív a teszt, most próbálj másra koncentrálni, aztán, amikor nem veszed észre, akkor már ott is lesz a mano a pociban. Nekünk Zoli 8 hónapi próba után jött össze, már azt hittem, nem is lesz gyerekünk. Amikor nem foglalkoztam a dologgal erősen, már volt is két csík a teszten. Tehát, fel a fejjel, mosoly és mosoly!!!!

Kinga!
Szuper az asztalka, szék, meg a házikó. Engem a házikó érdekelne, hol, mennyiért vetted? Ez ugye nem merevfalú?

Enikő!
Jobbulást Zalánnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsozi!
Nagyon szép a babád! És ő is Szabi! :wink:

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!!

Köszönöm MIndenkinek! Reggelre megjött (így 47 nap +2 negatív teszt után ideje volt) . Most nyugi van, ha jönni akar Ábeltesó jönni fo, próbálok nem görcsölni (persze nehéz, mert piri kínoz) :)

Anett!!
Ha olvasol!: BOLDOG SZÜLINAPOT!!

ISTEN ÉLTESSE AZ ERZSÉBETEKET, ZSÓKÁKAT is. !

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hali.

Kármen, Peti a mai napig TÁPSZERT kap. Milumil3-asat eszik, reggel gyümis, este cukormentes. Meg a mamáméknál is ebéd után, ott Mildbé2-es van, natúr. A Junior italt is próbáltuk. Nálunk azért kell, mert ennek több a tápanyaga, mint a mezei tejnek, ezzel jóllakik, a tejjel meg szerintem nem, főleg, hogy meg sem inná, mert egyelőre csak a vizet hajlandó meginni, és abból sem sokat. :o Viszont tejterméket eszik, meg a tejet kóstolta is, de egyelőre idáig jutottunk.
Egyébként a tápikat 3 éves korig szokták mondani, de van aki meg sem kóstolja...na puff.

Kinga, micsoda pizsije van Kittinek! Nálunk nincs kifejeztten ilyen. Vagyis csak annyi, hogy van pár rucija, amit este adok rá, de újabban az volt a módi, hogy egy este, egy ruha. :?

Niki, nagyon ügyes Réka, ha még a hálózsákkal is fel tud állni! Nem lehet egyszerű mutatvány.

Enikő, fú, a kúpot én is útáltam félbevágni, mondjuk nekem azt mondta a védőnő és a doki is, hogy keresztbe vágjam el, és amit nem használok fel (ugye a kúp vége), azt dobjam ki.

Zsuzsu, tesóügyben csatlakozom az előttem szólókhoz, annyi jót mondtak, már nem is nagyon tudok semmit hozzátenni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Ma voltam az első ctg vizsgálaton és rögtön ráhozták az idegbajt.
A dokim ma szabin van, Kajtárhoz kerültem elemzésre. Fél mondattal megjegyezte, hogy méhszűkületem van (ha jól emlékszem ezt mondta), meg a baba sem mozog csak nagyon ritkán. Ajánlás: figyeljem a mozgását, ha gond van rögtön jelentkezni dokinál.
Na de mikor van gond? Eddig is keményedett a pocakom rengeteget, a hasam alja is fájt. Mennyi az a mozgáskimaradás ami már gond?
Este szerencsére lesz dokim magánban, addig ra hazaér szegedre, és megnéz, de addig teljesen ki leszek bukva, nehogy baj legyen...

A ctg közben nem mozgott a kicsi, a vonalak mindkét vonal cikcakkos volt végig, de csak 2-3-4 mm-es cakkok. Ez szerintetek mit jelent?

Most csak ennyi, megyek pihenni, mert keményedik a hasam.

Kép

Kép
sznanna

Enikő!
Kemény napjaitok vannak mostanában :( Jobbulást a két szélsőnek :wink:

Az asztal,szék és a házikó is a Kikából van. Az asztal 8500 Ft a székek 2400 körül (attól függ milyen magas) a házikó pedig 5000 Ft és nem merev falú viszont nagyon jó vastag műanyag. Nem az a Corás fajta :wink: És még hol van a Karácsony... :P Sokba kerül ez a gyerek :wink:

Exi!
Ritkán adom rá ezt a pizsit,mert olyan szép :shock: Így legalább kinövi mielőtt rendesen kihasználhatná :roll:
Amúgy pizsirugiban alszik.

Sznanna!
Próbálj meg megnyugodni!! A dokid majd alaposan megvizsgál. Biztosan minden rendben van!!!
Este jelentkezz hogy mit mondott!!

Zsuzsu!
Sajnálom a negatív tesztet!! Azért ne add fel a projectet. Tudod, gyakorolni kell :lol:

szszkinga

Sznanna!

Nekem egyik se moccant ctg közben. Épp akkor volt mindkettőnek szunyaidő :lol: Nekem is sokat keményedett a hasam, a vége felé már ritkán mozogtak. Soha nem volt semmi gond ebből. Ne aggódjál, sztem semmi gond nincsen.

Zsuzsu!

Én is sajnálom :( Együttérzek veled, az enyém is negatív lett. De miért jegeled a kistesó témát? Nem akarsz őszi-téli babát? ;)
Vendég

Sznanna!

Először is ne aggódj! A babák a vége felé szerintem, már nem mozognak állandóan, mert nincs bent elég helyük. Este majd beszélj meg mindent a dokiddal, addig pedig pihengess. Az, hogy kicsik voltak a kiugrások a ctg-n azért van, mert az összehúzódások még nem erősek, tehát még várni kell a babára.

Zsuzsu!
Én is sajnálom, hogy nem sikerült, de azért ne add fel! :lol:

Betty
Kép
rbetty

Hellóka!

Köszi mindenkinek a Szabolcs dicsiket! Hát sokat szenvedtem a gyomorsavval, úgyhogy el is vártam a nagy hajat! :lol:

Zituska: Az ágyneműt a www.szopiparna.hu-ról rendeltem! Kb. hét-tíz nap alatt jött meg. Most néztem, rózsaszín anyagjuk még van (kék már nincs). Szerintem korrektek voltak! :lol:
Jobbulást nektek!

Kármen: 8-10 hónap! :shock: Nem túl bíztató... :)

Anett: Szülinapod van? Akkor nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked! :lol:

Sznanna: Az én hasam a végén szinte folyamatosan kemény volt, és kevesebbet is mozgott (bár Szabolcs mindig lusti volt :lol: ), úgyhogy szerintem se aggódj! Biztos minden rendben van!

Enikő: Hát nem írigyellek! Jobbulást nektek is!

Kinga: Kitti is nagyon szép! Tényleg nagyon szép a pizsije! :lol:

Niki: Réka is nagyon aranyos!

Nekünk nagyon érdekes éjszakánk volt! Először rekord mennyiségű alvás (19-0.30), aztán pedig nem is nagyon aludtunk! Először fenn volt háromig, majd négykor megint ébresztett! :lol: Remélem a mai jobb lesz!
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyunk az 1. szülinapi bulin. :D Egészen jól sikerült. Sütöttem a csajszinak tej- és tojásmentes tortát (finom lett), volt egy tüzijátékos cukrászdás tortája is, persze főként abból evett! :? Örült az ajándékoknak meg a vendégeknek és jól elfáradt. :)
Viszon az éjszakáink annál rosszabbak :( . Ma éjjel is vagy 10 alkalommal ébredt sírva. vagy a foga miatt, vagy a hasa fáj szegényemnek. :( Persze én is jó hülye vagyok, hogy nem veszem magunk közé, ott mindig jobbat alszik, csak nem szeretném, ha teljesen rászokna, meg így legalább apa jót alszik... Amúgy kint van az 5. foga és nagyon kukucskál a 6. is. De persze az is lehet, hogy a hirtelen, átmenet nélküli kajáltatás az oka, mert a mi kajánkat nagy örömmel fogyasztja, a neki külön elkészítettet pedig nem eszi meg. :roll:

Zsozi: Szabolcs baba gyönyörű!!! És ez a frizura?!?!?! :D

Kinga: Nagyon klassz a sátor-házikó meg az asztal a székekkel! Én is akartam kérdezni, hogy honnan, de látom a Kikából. Az sincs közelebb, mint az Ikea :) , nekem azok a (Mamut) gyerekbútorok is nagyon tetszenek, de sajna itt nem hozzáférhető... Képeken nagyon szépek vagytok! :lol:

Niki: Réka tényleg ügyes, hogy így áll! :D

Teszek képeket a csajszikáról:

Kép Tüzijátékot nézve.
Kép Játék a faluval.
Kép Imádja a babakocsikáját! Éppen tolja csücsörítve! :)
Kép Itt meg éppen belecsücsült! Huncut!!! :)
Kép Még egy játszós

Bocs, ha túl sok a kép! :lol:

Üdv mindenkinek:

eszter
hefe

Enikő :)
Szegénykém, gyors jobbulást Nektek!!
Lehet, hogy nem ugyanazokat a csiziket nézted, mert amit én vettem Botinak, meg sógornőm a kislányának, az nagyon édes! A csajos olyan igazán csajos, Botié meg tök vagány! :)

Zsuzsu :)
Sajnálom, hogy nega lett a teszt! De miért akarsz jegelni?? Ez még csak a 2. próbálkozós hónap volt, nem? Ez még nem ol a kesergésre! :wink:

Gira :)
Hmm. kistesó projekt?? :lol: :lol: De jóóóó!! :D

Zsozi :)
Nagyon köszi az infót!!!

Kép
Kép
zituska28

Gyors infó:
A NagyÁ alatt van egy cipőbolt. Pont a főbejáratnál lévő lépcsőnél.
Ki van rakva a kirakatra hogy Gyerekcipőkre 50 % árengedmény van!!

Hefe!
Klasszak a képek!! Szuper játékot kapott a kiscsajod!! ezzel én is szemeztem a neten. Tetszik neki?

szszkinga

Kinga! Tényleg klassz az asztalt és a szék. Kár hogy Kika, én oda nem utazok fel.

Zituska! Orsi 1 éves kora óta nem itta meg csak szopizva a tejet. Hiába fejtem le frissen sem kellett neki, fagyasztva sem. Probáltam késöbb igy babatejet (én is babatejet akartam 2 éves korig kapjon) de ezt sem fogadta el. Igy a végén már ugy voltam vele tej akkor is kell, igy tehéntejet kapott. Az sem kellett neki, csak a szopi, igy kakaót probáltam bocitejjel azt végre megitta. Tejet csak pár hónapja iszik ugy magába, de ált. most is csak kakaót kér. Remélem Norbi megissza majd a babatejet, de ö sokkal ügyesebb, eddig mindent belapátolt amit csak kapott :lol:

köszi a tápszer infokat, majd Norbinak probáljuk ha nagyobb lesz. Jol emlékszem ezt csak vizzel össze kell keverni, ugye? Nekünk mintánk volt Orsinál és mintha ugy csináltam volna. Egyébként amig közösségbe nem ment Orsi sem volt soha beteg.

Enikö! Én sosem hosszában vágom el a kupot. Én sem jártam több sikerrel mint te, amig nem mondta azt az orvos hogy a kisujjammal segitsem feljebb, szoval érted. Remélem gyorsan meggyógyultok!

Hefe! nagyon szép lehetett a szülinap, az ajándék is szuper!

Zsuzsi! Majd legközelebb, ugye?? :) Jo hogy nem keresedtél el!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu,annyia nagyon sajnálom!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
De ne adjátok fel,csak dolgozzatok az ügy érdekében!!!
Én nagyon szorítok!!!!!

Gira ,ti is próbálkoztok????

Karmen,nálunk a Barni 1.5% tejből iszik kakaót! :wink:

Enikő,jaj szegénykém, jobbulást nektek!!!!!!!!! :wink:

Szozi,most hogy tettél fel képet,az egyiken te is látszol,és ismerlek téged személyessen!!!
Ha-ha milyen kicsi is ,a Szeged,vagy dorozsma!!!!
:lol: :lol:
Nagyon édi a kisfiad!!!!
A szopi miatt ,ne aggódj,az és fiam is a cicin aludt!
Ahogy elvettem tőle a cicit,mindjárt felkelt!!!
Én azt próbáltam,hogy gyorsan cumit dugtam a szájába,néha bejött!!!! 8)

Hefe,boldog szülinapot a lánykádnak!!!!

Kinga,Kitti ,nagyon szép!!!!!!!!!

Sznanna,az utolsó hetekben egyre kevesebbet mozog a baba,ez miatt ne aggódj!!!
Nálam a 38 héten volt,hogy már 10 órája nem mozdult,próbáltam ébreszgetni,tusoltam(imádott tusolni a Barni anno,arra mindig mozgott 1000),és semmi nem használt!
Bőgve rohantam be a klinikára,és ahogy beültem a CTG székbe elkezdett rúgdosni!!!!
Ki is az orvosod???

Az én hasam soha nem keményedett,így nem is tudom mi az???
Meg mivel függ össze!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Angi: Gyere, gyere :)

Enikő: Jobbulást a betegeknek!!!!!!!

Zsozi: Nagyon aranyos a fiatok!

Révi! Hogy vagytok? Mesélj, nekem olyan sokszor eszembe juttok.

Rbetty: Nekem is volt hasonló, szerintem is ugyanazt kell csinálni mint mellgyulladásnál.

Kinga: Na, mintha magamat hallottam volna....ritkán adom rá mert olyan szép...blablabla...detto ilyen hülye vagyok :lol: Már bocsi. Mindig sajnálom a szép új ruhákat ráadni Gértire, aztán azon veszem magam hogy kinőtte.... Iszonyat hülye szokás.

Zsuzsu: Fel a fejjel!

Eszti: Édes a csajod. Pénteken úsztok? Jövő héten majd meglátogatunk benneteket :)

Megvolt a genetikai uh.
Padlón is vagyok miatta kicsit, habár azt mondta a doktornő hogy ne aggódjak, dehát könnyű ezt mondani. Szóval az van hogy vesetágulat van. Bal oldali pyelon: 9x8 mm, jobb oldali 11x7. Azt mondta hogy a FIÚknál ez gyakori, minden harmadiknak van, a dokimmal ellenőrizzük mindig, elmúlhat. 60%-ban elmúlik. Kérdeztem mi van a maradék 40 %-ban, azt mondta ezért kell a dokimmal ellenőriztetni (naná hogy nekem mindig mindenki félrebeszél és nem ad egyenes választ...)....
Ezen kívül minden oké, nagyon helyes pofija volt, mindene megvan, minden szépnek/jónak/zártnak látszó. Csak hát ez a fránya veseizé :(
Kérdezte tudni szeretném e a nemét, mondtam igen, erre rögtön: fiú. Huhh...azért pár perc múlva visszakérdeztem, hogy tényleg fiú?!?!?!?! Azt mondta, hogy tényleg :)
Jövő héten megyek a dokimhoz, addig parázhatok a veseizé miatt. Meg aztán ki tudja ő is mit mond.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Kinga: Köszi! :D Nagyon tetszik neki. Nem egy bíbelődős fajta, de ezzel nagyon hosszú ideig leköti magát, otthagyhatom percekre és csinálhatom a dolgom, pakolássza, építi, összerakja :lol: ... Eddig ilyen nem volt! Nagyon szeretjük! És most akciós a játékfutárnál! :D

Karmen: Köszi! Jöttök pénteken úszni?

Bibi: Köszi! Igazából 12-én volt! :) Kicsit elcsúsztunk az ünnepléssel. :oops:

Bea: Nyugi! Minden rendben lesz, ahogy már írtam! Úszni azt hiszem, megyünk, bár igazából még mindig csöppentek a csajszi szemébe. A doktornő nem mondta, hogy meddig kell csöppenteni, a dobozon meg azt írja, hogy a tünetek múlásával is ott lehet még a bibi a szemében, és addig kell cseppenteni, amíg az orvos írta! :? Nekünk meg nem írt semmit! Szóval csöppentek neki, de nem tudom, mikor múlt-múlik el. :oops: :roll:
Jövő héten gyertek akkor! Nagyon várunk benneteket! :D

Üdv: eszter

KépKépKépKép
hefe

Bea!

Nagyon sajnálom a vesetágulatot!
Szurkolok nektek!!
Ha jól emlékszem Anett Málnusának is volt,és felszívódott!!!!:)
Sztem nem lesz gond.
Úgy legyen.

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

hefe: nagyon szupi az a játék, hol lehet venni?
zsuzsu: hanyadik hónapja próbálkoztok?nyugi sikerül majd!!

Kép
gyanixi

Holnap de. megyünk a Játszóházba a Pulcz utcába,ha valakinek van kedve,csatlakozzon hozzánk!!!!!!!!!! :D :wink:

Kép
bibi226

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?