Sziasztok!!
Zalán éjjel 2-kor felsírt, kivettem éreztem, hogy forró a kis teste

Szopizott, majd megmértem a lázát 39,3 popsiban tehát levonva 38,8

Adtam neki Nurofent 2,5 milit, orrotszívtam (alig jönn valami az is vizenyős volt, tehát nem sárga vagy zöld -bocs a részletezésért

-)
Aztán nyüszizett még egy darabig, majd bealudtunk. Elég rosszul aludt sokat felsírt, majd nyüszi , mindezt csukott szemmel és aztán visszaaludt...ez ment reggelig.
Reggel elrendeztem a nagyokat, majd őt is, és megmértem megint a lázát, de csak pici hőemelkedése volt (37,4 levonva) Úgy voltam vele csak elviszem az ügyeletre, ráadásul Viola lázgörcsre hajlamos, és hátha Zalán is örökölte...

No elmentünk, a torka piros, valszeg vírusos, torokgyulája van...

Írt fel antibiotikumot, elmentünk kiváltani, de a patikába közölték, hogy már hónapok óta hiánycikk ez a gyógyszer

Vissza az ügyeletre másik gyógyszert-receptet kérni

(nem voltam ám ideges áááááááááááááááááádehogy, vérnyomásom 500

) Esett a havaseső, fújt a szél,kb 0 fok volt, a lázas gyereket meg cígölöm oda-vissza magammal

No aztán kiváltottuk a másik gyógyszert mire hazaértünk 38,9 volt a láza levonva

beadtam neki a gyogyót, meg Nurofent is kapott, de sajna nem vitte le a lázát, így adtam neki egy fél kúpot is...
Alig alszik, mindig fel-felsír tehát láthatóan fájdalmai vannak
Annyira sajnálom szegényt
Bogim is köhög, meg folyik az orra, de neki más tünete nincs,a száján belül meg kijött egy bazi nagy afta

hogy honnan a rákból szedte össze??

Lehet az oviba vagy nemtom..
A héten az oviba összesen 9 gyerek volt a csoportba mindenki beteg, tehát elképzelhető, hogy Zalán is ott kapta el, amikor reggel vittük, hoztuk Bogit...
Most csak ennyi, megyek elmosogatok...
Angi-Csicsóné

: Hogy vannak a csajok???
Zituska: Sajnálom, hogy nem találtál megfelelőt. A tecsóba a gravírozósnál nem nézted meg??? Ott a soron az egyik kisbódéba...
Pusssz
E