Hello lányok!
Hűű, már nem is emlékszem, mikor jártam itt utoljára. Nem is bírtalak benneteket végigolvasni, csak átfutottam. A képeket azért megnéztem: csak nőttök és nőttök, tiszta cukor mind az összes...
A találkozót nyugodtan tartsátok meg nélkülem, ha mindenkinek a délelőtt jó. nem igazodhattok öten-hatan hozzám. Egyenlőre pedig nincs szünet, úgyhogy nyugodtan, nem haragszom meg.
Mindenképpen elviszem viszont Flórát játszóházba, mert még nem voltunk egyikben sem.
Min jól vagyunk, az ünnepek szeretetben, békességben teltek. Imádom ezt az időszakot, most is nagyon bejött.
Flóra annyira cukor volt, mindig csak könnybe lábad a szemem, ha felidézem az eseményeket. A leggyönyörűbb az volt a dolgoban, hogy itthon megjegyezte, melyik csomag kié és azokat átadta puszival, ahogy kell, megvárta, míg mindneki megnézte és csak utána ült le a saját ajándékaihoz. Hihetetlen, mennyire nem önző és hogy mennyit tanulhat a gyerektől minden felnőtt!!
Azóta újra bölcsi, de eléggé elszokott tőle, úgyhogy már volt sírás. Mondjuk nem reggel, hanem délután, mikor már nagyon várt bennünket. Úgy sajnáltam, olyan kis árva volt!
Ja, a b.himlő nem viselte meg és őszintén nagyon örülök, hogy túl vagyunk rajta. És nem bántam meg, hogy nem oltottam be. Szinte nem is kaparózott, lázas sem volt. Kedve sem változott.
Már egy nagy dumaláda, de még nem érthető minden. Mondjuk én mindig azon csodálkozom, hogy hogy nem értik az emberek, hiszen nekem minden érthető...

Persze, ha meglepődik, megilletődik, akkor percekig nem mond egy szót sem. De annyira édes, ahogy mindent kérdez: emi? emi? (ez mi?) És utána utánoz, a csúnyákat is: a szar az már megy. Sajnos.
Zenebölcsibe nem fogunk tudni járni, pedig jó lett volna. Csak így, hogy elköltöztünk túl messze van babakocsival. Apa meg nem tud elhozni, mert akkor edzésre megy, és autóval ráadásul.
A karácsonyi ajándékok között rengeteg ismerős játékot véltem felfedezni a Flóráéi közül, nekünk ezek mind beváltak (Kockafaló, Sütifaló, kalapálós), nektek?
Munka oké, már érettségi ezerrel, meg mindjárt félév.
ja, és üzenem a munkába visszamenőknek, nem fogjátok megbánni. Szerintem. Meg kell találni az aranyközéputat és utána olyan kiegyensúlyozott leszel. Én úgy élvezem!!
Házépítésre minden készen áll, már csak néhány hivatalos papír és kezdhetjük. Ha jön a jóidő, persze.
Petra! Milyen ott kint? Megszoktátok már? Úttakarítás?
Puszi mindnekinek: Cs.