Hali lányok!
Kb úgy vagyok én is, mint Timika, olvasni még csak csak tudok, de írni már nem.

Elég nagy rohanás az életünk, kevés néha a nap 24 órája, meg amúgy sem volt nagy kedvem írni, mert hiába van totál kész a házunk, mindig csak ugyanazt ismételtem volna, hogy várunk a közműre -bár tképp ez csak egyet jelentett, nem írom le melyik, de szörnyű, hogy egész Csongrád megye 1 monopol helyzetben levú emberkétől függ, aki, a megbeszélt időpont ellenére lemondja, vagy beleköt az élő fába is.
Na de hála, ez a múlté, ma végre meglett az utolsó hiányzó láncszem is!! Holnap megyünk a gyerekek bútoráért, és mostmár a napokban tuti az új kéróban tudjuk álomra hajtani fáradt fejünket!!! Megcsináltuk!!!!!!!!!

-amiben nem nagyon hittem, hogy sikerül nekünk.
De tuti, több házat nem építünk!!
Velünk minden okés, betegség elkerül bennünket kopp-kopp kopp.
Lottika jár jazztáncra, Dzsungel könyvét tanulják, karácsony körül lesz fellépése a nagyasszonynak. Hatalmas nagylány lett, kész nő, amivel sajna együttjár az akaratosság, hiszti is -nem tudom kire ütött ez a lány, lehet az anyjára?
Lindike egy bűbájos ördögfióka, a maga majd 22 hónapjával folyamatosan beszél, mindenben utánozza a nővérét -pl. bilibe pisil sokszor-. Nagyon jó tesók, hála, imádják egymást, ami nagy nagy öröm számomra, és bizony sokszor csal könnyeket a szemembe.
Bea!! Grat a kiskukishoz még1X!!

Neve lesz neki, vagy Anonymus lesz??
Zsuzsu! Sajnálom a tesztet, de kérlek ne add fel!! Csodás anya vagy, hidd el, lesz tesója Ábelnek!!
Gyerekvállalás: Én köztetek öreg vagytok, 33 elmúltam. 28 évesen szültem Lottit, 32 voltam Linda születésekor. Sosem bántam meg, hogy "későn" szültem, de szerintem a mai világban egyre később szülnek a nők. Korábban eszembe sem jutott szülni, igaz 10 éve együtt vagyunk a férjemmel -6 éve vagyunk házasok-.
Pénz: igen, tképpen a szeretet, a boldogság a lényeg, de nem akarok vitát szítani, a pénz igenis fontos, szoktam mondani, a pénz nem boldogít, de baromi sz@r ha nincs. Turiból öltöztetni lehet, mert ott igenis lehet kapni jó cuccokat (én pl az első márkás edzőcipőm a férjemtől kaptam 3 éve, és megvoltam nélküle addig), Spórolni lehet, hogy nem jár vki fodrászhoz, kozmetikushoz stb., persze ez tiszta sor, de csupán szeretetből, boldogságból nem lehet befizetni a kaját az oviban, suliban, nem adnak érte ruhát, a számlák azok jönnek -szeretetet meg nem fogadnak el a postán sajna-. És a nincsből meg nem lehet spórolni.
Enikő! Gyors gyógyulást aprajafalvának!
Angi! De jó lenne itt is olvasni rólatok!!
szita agyam eddig jutott....
Mikor megyünk Mikulásozni akkor?