A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Bea: Nagyon szép ez az izé amit csináltál. Hogy készült, én is akajok ilyet csinálni a gyerekekkel!!! MOST! Hol vetted hozzá a cuccokat és mik kellettek hozzá?

Bibi: Isten éltesse Barnusodat, gyönyörű gyermek :wink:

Mi megjártuk a neurológiát (8-ra mentünk, 12 után pár percel jöttünk el) megcsinálták az EEG-ét mivel nagyon álmos volt Viola, tök jól együttműködött, ezért nem kellett altatni hála az égnek. De sajnos beigazolódott az orvosunk gyanúja Viola epilepsziás :cry: :cry: kaptunk gyógyszert amit naponta 2x szednie kell.
Valószínűsíti a professzor úr, hogy ez miatt késik a fejlődése is, mint a beszéd mind a motoros... Ha hat a gyógyszer fejlődési ugrás várható nála. Ha nem, akkor kapunk másik gyógyszert. December 4.-én megyünk a genetikai központba kromoszóma vizsgálatra és dec végén újra EEG meg vérvétel! :( Hát ez van, eléggé kivagyok. :cry: Violával mindig történik valami, néha úgy érzem már nem bírom tovább, kiborulok, most is bőgtem, tökre kész vagyok :(

Hja és mondta, hogy elég sok terhességi toxémiás várandósságból, vagy korábban született gyerekeknél sokféle neurológiai panasz várható. És kérdezte, hogy nekem erről nem szólsz a szülészorvosom? És én mondtam hogy nem. Meg aszonta nem nagyon szabadott volna hüvelyen szülni, alapból császározni kellett volna már a magas vérnyomásra való tekintettel is, hát még az elégtelen lepényi keringés miatt is..és az egy intő jel volt a sok közül, hogy nagyon kicsi volt a lepény... :roll: :cry:

Kérdeztem, hogy kinőheti-e és mondta, hogy egyelőre ne azon agyaljunk, h kinőheti-e, hanem, hogy találjunk olyan gyógyszert, amire reagál a szervezete amitől megszűnnek a rohamok.
A 20 perces EEG alatt vagy 3 rohama volt :cry: . Nem az a földön fetrengős habzó szájú roham, hanem így lebillen a feje, pillanatra lecsukja a szemét, néha egész törzséből bedől előre, mintha elveszítené az egyensúlyérzékét....Ilyenek a rohamai, de ha nem kezelik akkor súlyosbodik... :cry: :shock:
Bocs most ennyi, megyek összerámolok,az egész délelőttünk elment, és szalad a lakás....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Norus!
Meddig tart az akció?
Ez a Plázában van ugye?

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Bea!
Nagyon tetszik a Mikis zsáktartó!!A te ötleted?
Az alapanyagokat honnan szerezted be?pl. farúd
Ügyi vagy!

Amúgy meg gratula a nyereményhez!Jó sokmindent kaptatok!:)

Babóca hogy van?Írd meg,ha van változás!
Sztem nem lesz gond.:)

Üdv.:Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő,annyira sajnálom!!!!
De legalább kiderült,hogy mi baja van Violának!!!
Az tuti ,hogy nagyon szépen lehet kezeli gyógyszerekkel!!!!

Kajla,nagyon sajnálom Regit!!!
Vagy inkább téged????
Én is előre rettegek a bölcsis beszokástól!!!!!!!
Ez volt az első napja???

Zituskáékról valami hír?????

Kép
bibi226

Enikő!

Nagyon sajnálom én is a dolgot, de legalább már tudjátok mi a gond. Reméljük, hamarosan meglesz a megfelelő gyógyszer, és akkor már szépen kezelhető lesz a dolog. Fel a fejjel, összeroppanni nem szabad, erős vagy, tudom.

Bea!
Szuper a Mikis zsáktartó, ide biztos sok szép dolgot hoz a Mikulás.

Barninak sok szépet kívánok. Szuper az a torta. Házi készítés vagy csináltattad? Hol és mennyiért? Zolikának is tetszene egy ilyen.

KInga!
Gyertek, örülök nektek. :)

Norus!
Én kedden tudom vinni Szabit Mikulás nézőbe. Beszéljük meg, hogy mikor találkozunk ott. 10 óra felé?

Kép

Kép
easabo
Szeged

Enikő!
Nagyon sajnálom!!! Nem lehet most könnyű, de próbálj meg erős lenni. Biztos jól fog reagálni a gyógyszerre. Nagyon szorítok, hogy jobban legyen.

Bea!
Gratula a nyereményhez. Nagyon szép a zsáktartó. Ügyi vagy! :lol:

Flóránál észrevettem egy furcsa dolgot. Néha amikor alszik, akkor olyan hangosan szuszog, hogy szinte horkol. Szerintetek ez normális? Lehet, hogy nagy az orrmandulája??? Van hasonló tapasztalatotok? Az tény, hogy az apukája borzasztóan tud horkolni :D , más nem tud vele egy szobában aludni :roll: lehet, hogy ez a génjeiben van?

Betty
Kép
rbetty

ENIKŐ!JAJ SZEGÉNY VIOLA,NAGYON SAJNÁLOM,ELHISZEM,HOGY KIVAGY,BIZTOS TALÁLNAK GYÓGYSZERT ÉS MINDEN RENDBEN LESZ!

BEA!NAGYON KLASSZ A MIKITEK,ÉN IS AKAROK,HOGY CSINÁLTAD???

KAJLA!KITARTÁS ,SAJNÁLOM A MAI NAPOTOKAT,MEG REGIT IS!

BIBI!NAGYON JÓ BARNI TORTÁJA, ÉS CSUDAÉDES A KISSRÁC!!
20140113113746

Hali.

Bibi, nagyon jók a szülinapos fotók.

Enikő, :( Remélem, ez a gyógyszer, amit most kaptatok, jó lesz. Kitartás!

Rbetty, ha nagy lenne a mandulája, inkább nyitott szájjal aludna. Nálunk is volt "horkolás", újabban nincs, én nem is tulajdonítottam nagyobb jelentőséget a dolognak. :oops:

Ági és
KépKép
exdeus

Ez az az újság amiben rengeteg sok nagyon jó ötlet van adventi naptárakra! És mindhez van mintaív!
Szerintem érdemes megvenni!

Kép

És így néz ki az eredeti:

Kép

A kartonlapokat a Victor Hugo utcai kreatív boltban vettem, a pompomokat a NagyÁ-ban a Printkerben, a léc a garázsból van (felújításból maradt ki)
Csillám toll volt itthon, a fenyőhöz egy fenyő girlandból vágtam le...

De szerintem ha valaki kreatívkodni akar tényleg érdemes megvenni az újságot, baromi jó ötletek vannak benne. Van vagy 20 féle Adventi naptár ötlet részletes leírással.

Voltam ma klinika látogatáson (Sznannának köszönhetően), a volt kórházas főnővér (vagy védőnő) vezetett bennünket, nagyon jó volt. A klinikában így látványra kellemesen csalódtam. Szépen felújították (a kórházas szülőszobák még mindig sokkal klasszabbak voltak :wink: ). Az újszülöttek tüneményesek voltak.
Hát a rendszer az továbbra se túl szimpi, de 3 napot fél lábbal is kibirunk. Csak a patológiára ne kerüljek....brrr.

Meglátogattam Zituskát. Jól van, épp akkor látogatta meg a dokija is mikor ott voltam. Sajnos úgy néz ki hétvége előtt nem engedi haza. :(
Nekem is elkezdett "szolidaritásból" fájni a hasam a patológián:( De csak jobb oldalt fáj. Remélem semmi komoly.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok lányok!

Enikő!
Nagyon sajnálom. :( :(
Én akkor nem is panaszkodom többet mert a mi problémánk eltörpül a tiétek mellett. :cry:
Hidd el jó lesz az a gyógyszer és Viola is rendbe fog jönni. :D

Bea!
Nagyon szupi ez a mikulás. :D :D
Ez aztán a kézügyesség! :wink: :D

Üdv.: Niki

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Enikő!
Nagyon sajnálom hogy Viola epilepsziás :cry:
Annak viszont örülök hogy utánajártál és időben kiderült. Így ha megvan a megfelelő gyógyszer,ügyesebb és beszédesebb lesz mint a kortársai :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Enikő!!

Nem térek magamhoz nem is tudtam hogy Violának ilyen pőanaszai vannak.NAGYON SAJNÁLOM REMÉLEM RENDBEJÖN A GYÓGYSZEREKTŐL...!!!!!!!!!!!!!

Viktoranya.!!

Remélem ti többet tudtok meg a nevelési tanácsadóból,de nekem konkrétan nem jött be.Előbb utóbb ki fog jönni a gyerekből a sérelem csak idő kérdése.Legalábbis ez van most Máté egyre gyakrabban mondja a bánatát de nem konkrétan a mai vagy a tegnapi nappal kapcsolatban hanem hónapokkal ezelőtti dolgokat is elmond csak úgy spontán...TÜRELEM:::

Zituskának drukkolok,nekem iszonyat sokat keményedett a hasam de ez ikrekkel nem csoda.

Zozo!
Megértem mindkét verziódat :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!

Én is nagyon remélem. De a mai nap nem volt vele semmi baj így párommal úgy döntöttünk hogy egyenlőre hanyagoljuk a tanácsadót majd csak a legvégső esetben megyünk el ha tényleg huzamosabb ideig lesz kezelhetetlen.

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Norus!
Én is majdnem bedőltem ám a Hippnek, de résen voltam! :) SZóval amiben nincs cukor, arra hatalmas betűkkel ráírják, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz. És ez így van majdnem minden termékülnél. De a gyümölcsökben többen is van ám. Nincs is ott a cukormentes logó rajtuk! :) Szóval érdemes megnézni, bár előbb-utóbb úgyse fogom tudni kikerülni, már látom.. .De az akciós fagyasztott gyümi ötleteket köszönöm mindenkinek, megyek is holnap shoppingolni!
Az adventi naptárhoz én is gratulálok, de nekem, meg se fordul a fejemben, hogy megpróbálkozzak hasonlóval. Asszem, hamarabb hasomlítana a télapó valami ufóra, aztán a gyerekem meg majd azt hinné, hogy az a nagyszakálú fószer, aki a csomagokat hozza, eredendően is ilyen gnóm... :)

Kép
tita80

Sziasztok!

Enikő: Nagyon sajnálom a történteket! :( És nagyon érdekes, hogy a terhesség során fellépő problémák miatt lehet ez a dolog... :o Abban viszont biztos vagyok, hogy rendbe fog jönni a kislányod! Vagy kinövi vagy ha mégsem, 100%-osan tünetmentessé tehető! :D Nálunk is előfordult a családban, és mióta kezelik, egyetlen tünet sincs, tehát fel a fejjel!!! Kitartást, türelmet és jobbulást kívánok!

Nálunk amúgy semmi! Csajszi tünemény, kár, hogy ilyen korán sötétedik, nehéz belőni a séta idejét! :(

Szép napot mindenkinek!

eszter

KépKépKépKép
hefe

BEa,elfelejtettem írní,hogy nagyon ügyi vagy!!!!
Nekem semmi kézűgyességem nincs sajnos!!!!
Az apukámnak rengteg volt,de a tesóm örőkőlte az egészet...................... :roll:

Kép
bibi226

Enikő!
Nagyon sajnálom! De bízni kell abban, hogy a gyógyszer jó lesz majd!

LÁnyok!
Köszi, hogy így együttéreztek! Ma már nem megyünk bölcsibe, mert hajnaltól egyfolytában köhög és mostanra már az orra ki folyik! Tudom, hogy ilyen ez a bölcsi, csak nehezen viselem! :evil:

Gratula a Cora nyerteseknek! Mi is ott voltunk aznap, de csak elmentünk a játszók mellett! Reginek nincs türelme várni! Örülünk, hogy bevásárolunk és addig nem nyivákol!

Kép
kajla

Sziasztok!!

Csak gyors életjel. Vacakol a netünk, tele a hócipőm az új szolgáltatóval. Ábel sajnos beteg, valószínűleg a fogzás miatt legyengült az immunrendszere, emiatt gyulladt be a szemecske is. Most már folyik az orra, köhög és lázas (38,5) is. Voltunk doktornéninél, nem piros a torka, tiszta a tüdeje, de pénteken újra megnézni. Szemcseppet kapzunk+köhögésre kúpot, amúgy a szokásos..(orrcsepp, lázcsillapítás, orrszívás...)

Enikő!
EGyüttérzek Veled, Violát nagyon szeretjük és pusziljuk!! :)

Bibi!
BARNINAK VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Emese!
Sajnos részünkről a csütörtök storno, nem mehetünk közösségbe egyenlőre. Nagyon sajnálom. Legutóbb 8 hónaposan volt beteg, úgy látszik 8 havonta jön elő a megfázás...

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Bibi: Barnit sokszor pusziljuk születésnapja alkalmából!! :)

Kajla: Sajnálom én is a bölcsis dolgot...nehéz lehet :(

Enikő: Nagyon remélem hogy minden rendben lesz Violával. Az epilepszia gyógyszerrel kordában tartható!! Sok erőt nektek!

Kézügyesség: higgyétek el én nagyon béna vagyok. De ehhez volt mintaív meg minden és így könnyű. Magamtól soha nem lettem volna képes ilyent alkotni. Mármint saját kútfőből kitalálni ilyent.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

BARNINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!!!!!!

Ezt a képet ma csináltam a délelőtti séta után.
Kipirosodott a kispofija Kittinek rendesen :P

Kép

szszkinga

Nóra!
köszi az infót, akkor az enyémbe is bele(fér/ne) :lol:
én majd beugrok bodynézőbe.

Zitacicu!
na, erre mondják h.késő bánat, vagy talán nem is olyan késő, ki tudja mit hoz a jövő, bár asszem apa nálunk akkor költözne... és lehet h. énis vele együtt... :wink:

Enikő!
:cry:

Bea!
nagyon ügyes vagy, nekem nincs ilyenekre türelmem.
nagyon szép.
Vendég

Enikő! Nagyon sajnálom:(((((
Csak szedjétek a gyógyszert, jó, h kiderült időben. Remélem beválik a szer. (a korán az indexen sok babának volt/van ilyen betegsége, gyógyszerrel mind tünetmentes, többen már el is hagyhatták, mert kinőtték, biztosan van remény erre is! Nézz be oda, ha van kérdésed, lesz, akinek van tapasztalata)
Hú, máshoz nincs is kedvem reagálni, letaglózott...
Jó, h elvitted és h kezdetektől komolyan foglalkozol Violával, a problémákkal, meg lesz a figyelmed gyümölcse, csak most ez kemény próbatétel:(. Sajnálom nagyon!
angiszeged

Sziasztok!

ceniko: sajnálom. :( Ezt én is hallottam, hogy a koraszülötteknél sok az idegrendszeri-mozgásfejlődési-viselkedési probléma, mondjuk az lepne meg, ha nem így lenne, sajnos. :cry:

szilde: igen, Pláza, de hogy meddig tart, azt nem tudom, mert nem volt kiírva.

easabo: húúú, nem merek ígérni, írok privit vasárnap vagy hétfőn. 10 előtt esélytelen! :lol:
Többiek, kedd vagy szerda lesz a végleges a Mikuláshoz? Pulcz utca, jól emlékszem?

rbetty: szerintem normális, de nem öröklődő. :lol:

jégvirág: hol lehet kapni ezt az újságot? Na nem mintha rengeteg időm lenne ezzel pepecselni… :wink:

tita, ezt nem teljesen értem, olyan barack nincs, amiben nincs cukor, a fán lógóban is van! :D Gyümölcs van a Hippben, rizsdara, keményítő, víz meg C-vitamin. :roll: Én is cukorfóbiás vagyok a gyerekekkel kapcsolatban, meg műkaja-ellenes, de tényleg kikerülhetetlen, minél nagyobb és minél több körülötte a gyerek (aki olyat eszik, amit én nem adnék), annál kevésbé tudom elkerülni, hogy Marcsi is ilyet egyen. :x Szóval tudom, hogy ez egy ilyen világ, de csak ezért nem legyintek rá, hogy na jó, akkor egyen bármit, mert úgy vagyok ezzel, hogy ha 1 grammal kevesebb felesleges cukrot és művacakot eszik meg, akkor is egészségesebb lesz, illetve nagyobb valószínűséggel marad az. A biokajákban nem hiszek, és én is eszek cukros, tartósítószeres, adalékos mindenfélét, de egyrészt számít a mennyiség, másrészt ha van ugyanolyan jellegű kaja, akkor hagyjuk (pl. ne együnk cukrozott barackbefőttet, ha van az asztalon friss őszibarack, vagy műepres joghurtot, ha szereti a gyerek a natúrt is), és vannak száműzött dolgok (csipsz, csoki, danonínó, ilyesmik). Na eldugulok. :wink:

Még valami: nem tudjátok, idén lesz karácsonyi vásár a Dómnál? Ha valaki tudja a programokat is, másolja már ide, köszönöm előre is!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

szia mindenki!

Enikő! Kitartás, most már legalább tudjátok mi a gond és van rá kezelési mód. Biztos sikerült kordában tartani és kinőni a dolgot.

Barninak boldog születésnapot!!! :)

Én az interneten szoktam böngészni ilyen hasznos dolgokat, mint karácsonyi kreativitás. Ha valaki egy kicsikét tud angolul ajánlom a következő linket: itt van 3 féle adventi készülődős dolog, amit papírből el lehet készíteni. Kinyomtatható mind, csak ragasztgatni kell. Mind alá odaírják a korosztályt, a legtöbb 2+. tehát 2 éves kortól ajánlott.

Az első egy karácsonyfadíszítős. Kinyomtatod a karifát és a díszeket (lehet választani hogy színesben akarod nyomtatni, vagy fekete fehérben) és 24-től visszaszámolva ragasztgatjátok a díszeket, a legutolsó a csillag 24-én kerül a fa tetejére.

Nekem a mikulásos tetszik, ott kis körök vannak és minden nap egy-egy vattacsomót kell a mikulás szakállára ragasztani és mire karácsony van készen is van a mikulás.

A harmadik kicsit macerásabb, ahhoz wcpapír guriga kell, de ebbe lehet ajándékokat csempészni. Ha valakit érdekel, de az angolja nem engedi, szívesen segítek és tolmácsolom azt is, hogy kell megcsinálni.

Szerintem aranyos mindhárom és akicsit nagyobb gyerkőcökkel kis segítséggel ellehet boldogulni velük és még azt is nyomon követhetik mennyi van még karácsonyig.

A link pedig a következő:

http://www.dltk-holidays.com/xmas/advent.html

Egy jóhír mára: ma sikerült végre időpontot mondaniuk az ablakcserélősöknek, hogy mikor is jönnek hozzánk. Előrevesznek minket, amúgy csak 14-17 között csinálnának minket (és ugye épp akkorra várjuk Nórikát), és jövő kedden reggel 7kor már szedik is ki az ablakainkat.

(remélem Nóri addig még türelmesen vár odabennt és már nyugodt, tiszta és meleg otthonba térhet haza)

Mindenkinek jó készülődést a karácsonyra, meg a mikulásra.

:)

Kép

Kép
sznanna

Zituskáról tud valaki valamit?

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bocsi, megint rövid leszek :)

Most beszéltem Zituskával, a héten még biztos bent marad, most 3x1 Seduxent kap. A durva keményedések megszűntek, most "csak" akkor keményedik, ha felkel. :?

Enikő! Nagyon sajnálom Violát, de remélem ki fogja nőni vagy legalábbis tünetmentessé tehető! :!: Zalán jobban van?

Bea :) Nagyon szupi lett a kis zsák tartó, sztem én is meg fogom venni az újságot!

Kinga :) Kitti gyönyörű! :D Képzeld, Kristóf kezdi mondani Kitti nevét :lol: :lol: Egyébként meg lett nyírva a nagyfiú és nagyon jól viselte, egy nyikk sem volt, ami szuper ahhoz képest, hogy nyáron elkezdett bömbölni, ahogy beléptünk az üzletbe. :lol:

Norus :) Azért nem tetszett a táncház, mert CD-ről szólt baromi hangosan a zene, amit a hölgy, aki tartotta, próbált még hangosabban túlkiabálni és túltapsolni :roll: :? :shock: Azt hittem megsüketülök, szerintem rémes volt :oops: :roll:

Bibi :) Barnikának nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!

Lányok! Most akkor jövő hét kedden vagy szerdán lesz a tali? :?:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Már megint jó rég voltam!Geri beteg volt Marci nem akart enni kicsit kész voltam az utóbbi hetekben!

Enikő!
Sajnálom a kis törpeterroristát :D :D ,de biztos meg lesz a megfelelő gyógyszer rá!

Zitusnak drukkolok,hogy még bennt maradjon a kis pocaklakó és nem legyen több ilyen probléma!

Milyen taliról van szó??Énisénisénis!!!!!!!! Dobok egy pár képet magunkról!Amin én vagyok az egy kicsit gázos,mert apánk nem tud fényképezni! :D :oops:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
zsanett26

Nóra!
Nekünk jó a kedd délelőtt bármikor, Szabika úgyis dél körül alszik el.

Timika!
A többiek a szerdát beszélték, de nekem tudod nem jó a Ringató miatt, ezért javasoltam, hogy akinek jó a kedd a kedden megy, a többiek meg szerdán Mikulásnézőben.

Ilyen kreatív újságokat a Nagyáruház újságosstandján nagyon sokat találtok! Rengeteg féle van, csak győzzön válogatni az ember. :)

Lányok!
Akit érdekel, a Játékdzsungelben vadi új angol gyermekruhák kaphatók: pólók, pulóverek, sapkák, kesztyűk, trikók stb. Sok picinek való is van még. Én ma vettem ott egy-két dolgot 2000 Ft körüli áron vannak átlag. Minimax és Disney figurásak. Ráadásul, aki vásárol valamit, az kap fél órát ingyen a játszóházban. Péntekig tart a vásár.

Kép

Kép
easabo
Szeged

Timi!
Kristóf tündéri :P Imádom a kissrácot :wink: Napról-napra több szót tud. Gratulálok neki :P

Zsanett!
Klasszak a képek!! Marcell már 4 hónapos :shock:
Rohan az idő...

Eszter!
Holnap a 10-es foglalkozásra viszek valakit magammal. Remélem el tudnak jönni.

Én büszke vagyok magamra. Most futottam le 5 km-t. Ha így haladok a végén még visszafogyok :wink:
Képzeljétek el,Kitti szereti a futópadot. Ma úgy sétált 1.2 km/h sebességgel hogy nem fogta a kezemet. Nagyon büszke volt utána magára :lol:

Jó pihenést mindenkinek!!

szszkinga

A Dóm téri Advent 2007 első napjainak programja alább olvasható, a részletes ismertető mellékelve, valamint a www.domter.hu cím alatt.
(A Széchenyi tér eseményei pedig itt > http://varoskep.szeged.hu/ )

november 30., péntek

14.00 – 16.00 Rozsdamaró Zenekar (Kárpát-medencei muzsika)
16.00 – 16.30 Gólyalábas, zenés nyitómenet máglyacipeléssel (Széchenyi tér – Kárász utca – Dóm tér)
18.00 Suhancos – koncert (világzene, folk-hiphop)

december 1., szombat
14.00 – 17.00 Szűcs testvérek (moldvai muzsika)
17.00 Narco Polo - koncert (világzene)

2., vasárnap
12.00 – 18.00 Bede Ádám és Erdő Béla muzsikálnak
17.00 Adventi gyertyagyújtás a Dómban (Botka László polgármester, Kiss Rigó László megyés püspök)
17.30 Adventi gyertyagyújtás a Dóm téren

Kép
tita80

Üdv.

Csajok, nálunk Mikulás kilőve, felvettek a Soléhoz könyvelőnek, így nem tudom Petit elvinni. :( Pedig jó lett volna talizni...

Bibi, Barnit Isten éltesse nagyon sokáig!

Zsanett, de hosszú a kisebbiked! Mekkora most?

Kinga, hajrá! Nekem max a töltés marad, de amilyen mázlista vagyok a nagy elhatározás második napján kitörném valahol a bokámat. :?

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga!Gyönyörűűűűűűűű a csajod!

Zsanett!Marci is csudaédes,mekkora!!!!!Az én férjem dettó,ezért alig van közös képem Lollival :cry:

Csajok!Ma reggel negyed 7ig aludtunk este 9től,hűűű de jó volt!
20140113113746

Sziasztok!
Nekünk dec 4.-én (kedd) délelőtt menni kell a genetikába kromoszóma vizsgálatra Viussal, úgyhogy mi kedden nem valószínű, hogy tudunk menni a Mikulás lesre! :(

Zalán ma kell hogy kapja a 4 hós szurit, elviszem tanácsadásra, remélem beadják neki, bár még eléggé szörcsög. :cry:
Hja és tegnap óta nem nagyon fogadja el a cicit (megjött) Úgyhogy most ezzel is szenvedünk.. :(

A gyerekek gyönyörűek. Kitti igazi bűbáj :) Marci télleg hatalmas, mekkora paraméterekkel rendelkezik?
Eldugultam!

ceniko
Szeged

Exi!!

Gratula a melóhoz!!!!!!

Anett!

Nektek meg a "maratoni "szunyához.Úgy látszik jó napja volt Málusnak tegnap :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket Barni nevében is!!! :D
Hihetetlen hogy elszállt az idő...............

Ma voltunk tanácsadáson,Barni végig órdította,hogy anya fáj!!!
De hogy mi???? :evil:
Akkor hagyta abba,amikor a doktornéni a végén,kekszet adott neki!
MOndta is a doktornő,hogy nála nem szoktak sírní a gyerekek,de látja hogy a Barni kivétel........ 8)

14160g,és 92.5cm,fejkörfogata51cm,mellkas körfogata 56cm!
Születéskor
3340gr,49cm,fejkörfogat 35cm.
:wink:

Bea,akkor marad a szerda????

Kinga,a lányod még mindig nagyon szép!!!!!!!!!

Zsanett,jó hogy jelentkeztetek!!
Ugye hogy tellik az idő????

Enikő szorítok neketek a kedd miatt!!!!

Kép
bibi226

Exi,gratulálok az állshoz!!!Ügyi vagy!!!
Peti kivel lesz???

Dancsi,Klzsuzsi,nagyon el vagytok tűnve!!!!

Kép
bibi226

Háj!
Megkaptuk a szurit. Zalán 6800 gramm és 62 cm (3400el és 51el született)
Minden oké!
Mennem kell......

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Az éjjel alig aludtam, fájt a hasam (nem vészesen, csak mezisen), meg a kicsi Nóri izgett-mozgott végig.
Ma voltam a dokinál, mondtam neki a dolgot, meg hogy keddig ki kell bírjuk egyben, mert akkor jönnek ablakot cserélni. Mondta, hogy akkor inkább nem is vizsgál meg, nehogy beinduljon valami.
De ha bármi van csörögjek rá.

Szóval most itt tartunk, a klinikalátogatás óta egyre többet gondolok a szülésre. Lehet hogy csak látnom kellett hogy hova is kerülünk és addig akart csak maradni Nóri, míg nem tudom jó helyen leszünk-e...

Tényleg kell még vérvétel a 38. héten is? erről nem is tudtam. Ha minden rendben lesz hétfőn mennem kell vérvételre, ctg-re, meg a dokihoz vizsgálatra... nem lesz unalmas a napom.

Exi gratula a munkához.

Ceniko: gratula a szép fejlődéshez. 4 hónap alatt pont a duplája lett Zalán baba, nem semmi. :)

Anett: remélem mostanában többször lesz majd ilyen nyugis éjjeletek. Nekünk majd nemsokára kezdődik a nagy éjszakai élet... remélem bírni fogom.

Kép

Kép
sznanna

Zsuzsu!
Ábelnek mielőbbi gyógyulást!!

Exi!
Gratulálok az álláshoz!!!

Anett!
Gratula az éjszakátokhoz!! Csinálj mindent úgy mint tegnap :lol: Hátha megint nagy szunya lesz :wink:

szszkinga

Enikő: Zalán pótlást is kap?mennyit szopizik egy nap, hogy megjött a mensid?Mert nekem még mindig nem jött meg még egyszer sem, bár baromi sokat fáj a hasam..., vagy nem szopi függő a mensi?
Exi: gratula az álláshoz, legalább jólfizetős remélem, a sole jó hely?
Emese:ha taljesen meggyógyulunk ebből a takonykórból, akkor talizhatunk, mondjuk jövő7en?????

Kép
gyanixi

Köszönjük!Tegnap lestrapáltam a csajt,sokat dögönyöztem,játszottunk meg végighallgattuk a karácsonyi cd-ket, közben fogtam és táncoltunk meg kengurúba cipeltem körbe-körbe a szobába.Szóval én is kidőltem rendesen,nem megy ez minden nap :D
20140113113746

köszi a dícséreteket!
Marci most 6500gr és 65centi.(4290-el születtünk) Nem sokat híztunk azóta.Geri 4040-el született és 4 hósan volt 7880-an.
Anett!
Láttam Málnus képeit,olyan édi,kis picurka!Csak igy tovább az éjszakai alvással! :D

Még mindig nem árultátok el,hogy milyen taliról van szó!!

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett!
Mikulásos tali a Játékdzsungelben.

Lányok!
Nincs valakinek véletlenül kimaradt Broncho-Waxom por otthon, 10tasak kellene. Elkezdtük szedni, de bontott volt a dobozom és ezért nem akarok feliratni még egyet dokinénivel!
Köszi előre is!

Kép
kajla

Sziasztok!

Bibi: Barninak utólag is sok boldog születésnapot!!! :D

Kinga: Kitartást a mozgáshoz! Kitti baba csodaszép!!! :lol: A foglalkozásról meg nem Emesének akartad írni?!?! :)

Exi: Nem félsz otthon hagyni Petit? Amúgy gratulálok a munkához! Ügyes vagy! :D Én is gondolkoztam rajta, hogy dolgozni kéne, de csajom még vagy 20-szor szopik naponta, nincs bátorságom belevágni! Na talán fél év múlva könnyebb lesz! :lol:

Zsanett: Fiúk szééééépek!!! :)

Anett: Csak így tovább az éjszakákkal!!! Mi ma éjjel CSAK kétszer ébredtünk! :D :D :D

Sznanna: Húúúúú, már csak ennyi van hátra? Szorítok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd! :lol: Érdekes, Dorottya majd 42 hetesen jött elő, hasamon keresztül! Én meg már alig vártam akkor, hogy találkozzunk!!! :D A 40. hét után (feltéve, hogy lesz) már Te is így leszel ezzel! :lol: :lol:

Reggelre egyik szememet nem tudtam kinyitni, gennyes váladék folyt belőle, másikkal homályosan láttam! Orvos azt mondta, elkaptam Dorótól a kötőhártya gyulladást! :roll: Szóval ugyanazt a cseppet kaptam én is, mint ő, de most normálisan el is mondták, hogy mi a teendő! Azért úszni pénteken sem tudunk menni!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

További szép napot!!!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Enikő!
Sajnálom Violát, de biztos rendbe fog jönni!
A reakciódból sejtettem, hogy nem ismertél meg, azért kérdeztem rá, de persze semmi gond!!!! :lol:

Zituska!
Nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!!!!

Bea!
nagyon ügyes vagy!!!!! :lol:

Bibi!
Barninak boldog szülinapot!!!!!!! :lol:
(Kicsit megkésve :oops: )

Nagyon szépek a gyerekek, egytől-egyig mindenkié!!!!! :lol:

Nekünk mindegy, hogy kedd v. szerda délelőtt, de akkor szeretnék menni, ha Ti is ott lesztek! :lol:

Még mindig van egy Pikolo sport babakocsim eladó :wink: , nem érdekel vkit???

Egy kérdés:hülye fejjel összemostam baba ruháit egy piros nadrággal!Naná, hogy minden rózsaszín lett! :twisted:
Szerintetek ki lehet szedni vhogy???? :oops:

Szép napot Mindenkinek!!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Exi: gratula az álláshoz!!!!! 8) Ezek szerint Petitesó kicsit később?

tita: köszi az infót! Tavaly még nem érdekelték Marcsit a programok, talán idén már igen.

sznanna: igaza van a dokinak, nálam is egy vizsgálattal kezdődött Dóri születése… (Vagy véletlen egybeesés…)

gyanixi, mensi nem szopifüggő, Marcsi 4 és fél hónapos volt, mikor megjött, pedig féléves koráig csak anyatejet evett. Úgyhogy most is erre számítok, karácsonyra itt lesz a Mikulás is… :lol: De ahány nő, annyiféle eset, van, akinek nem jön meg, amíg szoptat.

hefe:hússzor????? :shock: Atyaég, nekem a 8-10 is sok Dóritól, Marcsi 3 hónapos korától 5x evett naponta.
Én most nagyon lefáradtam egyébként is :cry: , nemalvás van, sok sírás és hiszti és kiabálás van, türelem kevés van... Na de hol van ez pl. Enikő gondjaihoz képest, húzzam össze magam... :?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Bibi!
Barninak utólag is sok boldogságot! :lol:

Exi!
Gratula a munkához. Mikor kezdesz, 1.-én?

Enikő!
Viola betegsége! :cry: :cry: :cry:
Szeretnék még valamit kérdezni. A sólámpát hol rendelted , emlékszél még? :wink: Csajoknál világit éjszaka?
Köszi.
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Norus: Kezdetben aggódtam, hogy nincs elég tejem, ezért gyakran szoptattam, no meg Dorónak nincs cumija, nem is volt, így minden (cumi, átmeneti tárgy) a cici. :D :D :D Ma vagy félóránként jött szopizni, biztosan a fogzás miatt, vagy a frontok hatnak rá így. Nem gáz amúgy, csak időigényes! :lol: :lol:

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Enikő! Nagyon sajnálom Violát :(, de legalább diagnosztizálták a problémát, és tudják kezelni! Az epilepszia jól kezelhető gyógyszeresen, gondolom az is számít, hogy hamar kiderüljön, mi baja! És Viola elég fiatal még! :wink:
(Elég gáz, hogy a doki nem figyelmeztetett a lehetséges problémákra, és a császárt sem vetette fel lehetőségként, nem? Vagy rosszul gondolom?)

Bibi! Nagyon boldog szülinapot kívánunk Barninak! :lol: :lol: :lol: Jó nagy lett a lurkó! Hogy szalad az idő, már 2 éves! :)
Köszi a hiányolást! Megvagyunk, csak valahogy nem volt időm a héten írni!

Bea! Szuper lett a Mikulásos tartó, nagyon ügyes vagy! :):)

Mikulás: Valaki mondja ki az áment :), akkor szerda 10? Vagy mégis kedd? Nekünk mindkettő megoldható! Enikő, csak a kedd nem jó, szerdán tudnátok jönni?

Zsanett
! Nagyon szépek a fiaid! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kinga! Kitti nagyon édes a kipirult arcával! :):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?