Van itt valaki?

2004.03.29 10:22
Legszívesebbena nyelvemre (izé, ujjaimra) kötnék csomót, hogy így nekiiramodtam. Elnézést kérek a stílusomért, de máshogy nem tudtam magam kifejezni írásban.
Légyszi' írj valamit, mert most be vagyok k....va, hogy megsértettelek.
Foltok, jó étvágy, és szuper programdús hétvége. Ez kell neki
), séta, torna... Semmi extra.
Egyrészt a gyulladás ellenőrzése, de legfőképp a tüszőcskéim miatt.
2004.03.29 10:22
Foltok, jó étvágy, és szuper programdús hétvége. Ez kell neki
), séta, torna... Semmi extra.
2004.03.29 11:59
2004.03.29 14:14
2004.03.29 20:37

2004.03.29 21:08
2004.03.29 21:10

2004.03.29 21:29
2004.03.30 09:18
Mondtam én, hogy nagyon át tudom venni mások gondjait, és ilyenkor annyira akarok segíteni, hogy néha félek, túllövök a célon. Remélem, tényleg tudtam hasznos gondolatokat is közvetíteni.
Majd meséld el merre csavarogtál ma délelőtt.
Akkor nálatok az eseménydús hétvége átcsúszott a hét elejére is. Ez a jó! Én is utálok punnyadni.
)Nagyon jó lesz együtt csinálni a projektet!
Tudjátok, Lányok, hogy néhány nap eltéréssel ugyanott járunk Györgyivel??
Lehet mindkettőnknek egyszerre drukkolni.
MEg tudom érteni! Tegnap, ahogy sétáltam haza, már tavasz-illatot éreztem, néhány virágzó fának már igazi illata is van
Mennyei... hmmmm.... Még a lelkem is könnyebb tőle.
Nekem azok az ételek sikerülnek a legjobban, amiket csak úgy összedobok, nem macerálok vele. Ja, és azok, amiket legelőször csinálok. Az tuti siker!
Pl. vasárnap borsos-kakukkfüves gomba, hmm.., isteni volt. Erre mondtam, hogy az ízét nem érezte a Férjem, de jól nézett ki.
Megértem, hogy nem akaródzik felkelni.
Annyira jól tudod előadni. Már én is rajongó vagyok, mint Györgyi.
Holnap hívom a Dokit UH-időpont ügyben. Csak bízhatok abban, hogy nem péntekre rendel be. 11-re muszáj mennem a konzulensemhez. Leghamarabb 15 órára tudok visszaérni Szolnokra. Most ezen izgulok, mert nem akarok problémát okozni ezzel.
Olyan éhes lettem, megkívántam, és elkezdtem eszegetni. Még most sem valami tökéletes a gyomrom. Nem szoktam én hozzá az ilyesmihez. Most szenvedek.
2004.03.30 11:11
Délelőtt bent voltunk a városban, Csabikának vettünk kabátot, pólókat meg egy cipőt. Ne is mondjam, kész vagyon! Persze kapott játékot is.
Április 4-én letelik a GYES-em, így bent voltam a munkahelyemen, kiírattam a szabadságomat, így egyenlőre június 23-ig szabin vagyok, aztán kiveszem még az időarányost. Dolgozni szeptemberig semmiképpen nem tudok, hiszen Csabi akkortól megy oviba. De a régi munkámat már nem is tudnám csinálni (biztosítási üzletkötő), mert nincs aki vigyázzon Csabira, elhozza az oviból, stb. Biztosítást kötni meg nem éppen munkaidőben lehet, hiszen az emberek akkor nincsenek otthon. A munkaviszonyomat szeretném megtartani, de munka nélkül egyenlőre. Így azon gondolkodunk, hogy hogyan kellene kihúzni a terhességig. Persze, ha Isten is úgy akarja, akkor gyorsan sikerül összehozni a babát és akkor adott a táppénz. Éppen ezért arra gondoltam, hogy mégiscsak hőmérőzni fogok májustól. Abban reménykedek, hogy nem lesz semmi gond a peteéréssel és akkor hasznos infot adhat a hőmérőzés. Nagyon nem akartam, de hátha ezzel gyorsítani tudjuk a folyamatot. Ha meg mégis gond lesz, legalább a hő alapján is tudni fogjuk.
Drukk, hogy UH-ra jó időpontot kapjál, és ott is minden rendben legyen!
Jó tanulást!
A fogzást mi sem vettük észre. Csabinak még 3 foga nem jött ki, de szépen lassan majd kibújnak. Az időjárás nálunk csak engem kavar meg, én nem bírom a front ide-front oda időt.
De majdcsak jön már végleg a jó idő és akkor könnyebb lesz.
Tudom, nem az anyagiak miatt keresel melót, de szerintem a pénz mindig jól jön. Remélem hamarosan találsz/találunk valamit. 2004.03.30 12:39
2004.03.30 20:45
2004.03.30 21:09
2004.03.30 21:12

2004.03.31 07:15
Ez nem jó hír. Remélem, azért ezt is sikerül hamar feldolgoznod, és lesz hozzá elég türelmed. Jön a jó idő, könnyebben le tudod kötni magad. És még azért lehet belőle valami
Kitartás kívánok!!!!!
Tudom, hogy ez nem jelent semmit, nincs is kisebbségi komplexusom v. ilyesmi
. Csak ezek a tények.
Azért, ha van valami, csütörtökön tényleg irány a Doki.
. És akkor is a munkahelyeden maradhatsz, ha nem is dolgozol? Ez így nagyon jól hangzik.
Majd számolj be róla, kíváncsi vagyok.
vagy inkább
2004.03.31 09:27

2004.03.31 09:38
Nagyon reménytkeltő volt a telefonban. Csak én ne lennék szkeptikus. Nem tudom elhinni, hogy ennyire kis adagban egyáltalán történt valami. Persze azért bizakodok is. Majd holnap reggel eldől, hogy mikor lesz a következő. Ha szép tücszőcskéim vannak, akkor v.szeg már pénteken
. Ha még nem történt semmi, akkor vasárnap újra megnézi. Szerencsére ügyeletes lesz. Ez persze csak nekem szerencse, neki nem.
). 
2004.03.31 16:57
2004.03.31 19:38
Elromlott a februárban vásárolt 6. érzék mosógépem (benne az összes konyharuhámmal
), nem szivattyúzza le a vizet. Hívom a szervízt, közlik, hogy eresszem le a vizet, nézzem meg, hogy mi van a szűrőben (mert szerintük biztos van valami). Leengedtem, persze semmi nem volt benne. Hívtam újra a szervízt, kérték, indítsam el az öblítést, most már biztos jó lesz. A gép öblített, víz bent maradt
. Ismét! Telefon újra, és minő csoda, belátták, a gép tényleg elromlott, holnap jön a szakszervíz és megjavítja. Csak ezzel elment a fél délelőttöm, mert ugye fenti műveletek közben számolnom kellett Csabika jelenlétével is, bár nagyfiúsan segített.
"Tixianya ne aggódj, ha felnőtt leszek utána mosógépszejelő leszek és én megjavítom majd a mosógépedet. Van ám szejszámom is! " 

Tünemény volt. Ha kellett, a csövet fogta, hogy ne folyjon a víz, amíg én a vödörből kiöntöttem a már leengedett vizet. Szóval ügyes volt!

Remélem, nem lesz holnap és holnapután eső.
Amúgy nem hiszem, hogy beelőznék, az előzmények ismeretében nagy csoda lenne, ha mégis. Pihenj sokat, egyél sok-sok természetes vitamint (lassan úgyis itt a szezon
), sétáljatok nagyokat Nikikével, és legközelebb minden oké lesz.
. Azóta már doktorbácsink van, de szerintem most is üvöltés lesz, és közelharc, de ennek meg kell lennie
. Amúgy egy-egy kisebb hőemelkedés, a 15 hónapos után kevés kiütés, szóval az utóhatások gyengék voltak. Remélem most is így lesz, mert ha minden igaz 6-án (változott a prg) kapja a szurit, 10-én pedig utazunk Csabi szüleihez Mohács mellé. Reménykedem, hogy minden rendben lesz.
. Ezért jó nekem a muffin, mert 12 darab azért elfogy (igaz nem aznap), ha tepsivel sütök, akkor még a szomszédok is kapnak, mégis egy része a kukában landol
. Annyit megenni képtelenség!
.
. Úgy várom már azt az időszakot én is, amikor Csabika iskolás lesz. Tudom, még előbb az ovi, meg nem is akarom siettetni az időt, csak olyan aranyosak, ahogy okosodnak, ahogy büszkék magukra. Ja, ma mondta Kiscsabi: "Nem is megyek inkább oviba, mejt ott vannak kibiálós gyejekek." (kibiálós=kiabálós) Erre varrjak gombot!
2004.03.31 20:41

2004.03.31 20:54
2004.03.31 21:05
2004.03.31 21:09
2004.03.31 21:29
És olyan szép, olyan babás. Ezért a tündéri tekintetért szeretnék egy kislányt is! Amúgy lehet, hogy Nikike tud valamit, új divat "elöl a hátul".
Ezt egyszer Kiscsabi mondta.
A takarítást nekem is meg kell majd csinálnom, azt hiszem jövő héten, még húsvét előtt, oltás után. Amolyan kötelező tavaszi nagytakarítás lesz. Szerencsére könyvet nem kell majd porolni (most csináltam), azt úgy úúútálom.
2004.04.01 11:28
Még egy árva darabka tüsző sem látható.
A méhnyálkahártyám is igen-igen vékonyka. Vasárnap megyek újra. A Doki szerint addig még bármi lehet, de nem volt valami meggyőző. Az már a 13. nap lesz. Részemről letettem erről a ciklusról, bár a remény megmarad. Mindig volt olyan érzésem, hogy ha van is egyáltalán néha ovulációm, az akkor esetleg nem középidőben, hanem a ciklus második felére esik. De a clostitól csak történnie kellett volna már valaminek (a kis adag ellenére is). Gyulladásra utaló jel nem volt. Mindenesetre iszom még a 14. napig a cickafarkfű teát, napi két csészével.
Nekem is mennem kellene. De most mindig máshová csoportosítom át az erre szánt pénzt. Csak nehogy megjárjam.
). Én még soha nem voltam (csak a Balkánokat ismerem, mint magasságokat), de a Férjem gyerekkorában évente járt oda a szüleivel. Mindig tervezte, hogy elvisz egyszer engem is. Ez lesz a diploma-ajándékom.
Vagy, ha a sors kegyes, akkor baba-ajándékom is. Esetleg ott fogan meg a trónörökös
. De addig nem akarok várni. Különben sem biztos, hogy megyünk (szabadságot kell előre intézni, és a piszkos anyagiak).
Nagyon jól veszed az akadályokat. Azzal, hogy már beszélsz róla, és keresni kezdted a kiutat, máris tettél egy lépést a "gyógyulás" felé. Bár a lelki sebek szerintem soha nem gyógyulnak be, csak az idő múlásával beforrnak annyira, hogy már ne vérezzenek. Igaza van Beatrix-nek. Nem véletlen, hogy ez történt veled, ha ilyen sokat vagy egyedül. Persze járogatsz emberek közé, említetted a családod is, de ez mégsem ugyanaz, mintha mindig lenne melletted valaki. Nagyon drukkolok Nektek, hogy sikerüljön rendbehozni az életeteket. Nagyon akarni kell, és csinálni, és akkor sikerülni fog. Mindent bele!!! További jó takarítást!
.
2004.04.01 21:12

2004.04.02 10:50
. De majd húsvét után jön el az én időm, akkor fogok sok-sok virágot ültetni. Van a ház előtt 2 virágoskertem, együtt kb. 6 nm, és a teraszra kb. 8 m hosszan lesznek virágládák kirakva. Remélem, csudaszép lesz!
, sajna éjszakánként még elég hideg van, meg ugye a napocska sem sütött túl sokat. De tudom, türelem füvet terem
.
Írtad ugyan, hogy Angi már nagylány, de a kép láttán meglepődtem, hogy már ilyen nagylány?!
Biztos klassz lehet lányos anyukának lenni. A második babánál én is lányt szeretnék, de ha fiú lesz, akkor is boldog leszek!
hmmm... én is szeretem a csokit, bár az én felsorolásom azért rövidebb lenne...
Fogorvos ügyben én is hasonlóan vagyok, csak engem a félelem tart vissza. Annyira be tudok parázni, pedig a dokinénim egy tünemény, és még sosem fájt, amit csinált. Időnként összeszedem a bátorságom és elmegyek hozzá. Aztán mindig közbejön valami, megtörik a lendület, és újra jön a para.
Ki is fogom próbálni a hétvégén, csak ugye egy csomó mindent be kell szerezni hozzá.
Tényleg akartam kérdezni: ezeket a vizsgálatokat hüvelyi UH-gal csinálják?
Mikor műtik a férjedet? 

! 2004.04.02 11:17
2004.04.02 17:56
A szélerősséget én úgy mérem, hogy Csabi bírja vagy nem. Hát délután már bírta, igaz csak kint a napon. Jót sétéltunk, megjelöltük a sövény helyét (kikaróztuk), ez ugye könnyű "fizikai" munka.
Hogy honnan veszi ezeket a szövegeket?!
Biztos a Férjednek is rossz ez a nagy távolság és a nélkületek töltött idő. Mert a munka nem minden! Azért biztos nehéz lenne Neki feladni ezt a munkát, és belevágni a bizonytalanba. Csak ezt meg a házasságotok bírja nehezen. Igaz?
2004.04.02 18:01
2004.04.02 22:19
2004.04.03 08:32

(Görbe azért volt, mert nem szoktunk inni alkoholt, de tegnap este 1-1 pohár vörösbort rendeltem el.
)
Az is jobb, mint a semmi. Fizetés után én is megyek doktornénihez.
Majd csinálni kellene egy "Szolnoki babanetes gyerekek" képtárat. Azt hiszem van rá lehetőség. Ha van időm, kiderítem, és ha Ti is szeretnének, akkor megcsinálom.
). A húsmentes, reforméletről pedig majd jól el fogunk cserverészni személyesen.
Tényleg jó kis beszélőkéje van. Kíváncsi vagyok már nagyon. Talán az első talin nem is, de másodjára már esetleg velünk is ilyen kis "cserfes" lesz (ezt kislányokra szokták mondani).
2004.04.03 21:17
2004.04.04 10:52
2004.04.04 13:23

2004.04.04 17:26
Nagyon sokat jelent nekem. Tudjátok mi lenne a jó? Amikor megyek UH-ra, akkor jöttök Ti is, és ott izgultok az ajtóban.
Nem is csodálkoznának nagyot a kórház dolgozói, és a többi UH-ra várakozó. Mint egy nagy, déli család.
Bocsi, meglódult a fantáziám.
nagyobb adag Clostilbegyttel próbálkozunk, és akkor már tüszőrepesztő szurikat is fogok kapni. Ez mindenesetre biztató. Ha létrejön a terhesség, akkor egyből jön a progipótlás. Ezt is sikerült végre megbeszélnem vele. Mindennek eljön egyszer az ideje, csak türelmesnek kell lenni.
2004.04.04 20:55
2004.04.04 21:28

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|