Sziasztok!
Zituska, isten éltesse sokáig a kicsilányodat ezen a földön!!! Nagy-nagy szeretettel gratulálok nektek, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!! Én sok nyugodt, átaludt éjszakát...
Hja én is azon agyaltam, hogy burokrepesztés után még 7 órát hagyták vajúdni???
Kíváncsian várom majd a szüléstörténetet!
Enikő, lősz egy privit a másik jó hírrel?

Grat az öt óra alváshoz, akkor megint lehet irigykedni: Lali este 11-kor bealudt és reggel 8 óra előtt 10 perccel ébredt.

Tisztára kisimultak a ráncaim, szerintem hónapok óta nem aludtam egyfolytában ennyit! Én éjfélkor kerültem ágyba, majdnem 8 órát lehúztam.

Fel is hívtam a védőnőt reggel, hogy nem baj-e, hogy ennyit alszik és éjszaka egyáltalán nem kel enni Lali, azt mondta, örüljek neki! De valszeg kelnem kell legalább egyszer fejni, mert reggelre kőkemények voltak a melleim és nagyon fájtak, Lali alig bírt rácuppanni.
Kaptam ma egy kis szabadidőt apától, bementem az okmányirodába a születési anyakönyviért, meg elintéztem a munkahelyem felé a papírokat, sajnos a MÁK-nál iszonyat sokan voltak, nem tudtam leadni az anyaságihoz a papírokat. De olyan jó volt kicsit kimenni, bár alig vártam, hogy hazaérjek a kicsihez, úgy hiányzott!
Szandra, Kijevbe??? Mit dolgozik a párod? Örülök, hogy hivatalosan is meggyógyultatok!
Dancsi, kisfiadnak boldog szülinapot kívánok én is!
Exi, hát ilyenről se hallottam még, hogy nem termel elég oxitocint valaki.

Nem sajnáltad, hogy nem tudsz szoptatni? Képzeld, né most kezdem megszeretni a szoptatást, így hogy egyre kevesebbet kell pótolni és már Lali sem alszik el olyan könnyen a cicin, meg nem fáj már annyira.
Na a Czankhoz én tuti nem mennék!!!

Mondjuk én női dokihoz sem, bár a Pap Évát nem ismerem, de valahogy jobban bízom a pasidokikban.