A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda,
válaszoltam :)
Vendég

azt hittem már megvan a Noémi,csak ezért kukkantottam be...........
:D

Kép
bibi226

Én is jöttem megnézni van-e hír Zituskáékról.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Megszületett Noémi Anna 20:55-kor!

3680 ramm és 49 cm! :D

Mindketten jól vannak :D Gratulálunk :D

(kis tömör gyönyör)- a szerk :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ramm=gramm bocs má nem látok 8) :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Zituskáéknak

SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Melinda!
Szívesen sétálunk Veletek!
Talán Te tudod, h a Széchenyi téren a bíróságon mikor van ügyfélfogadás és hol? (be akarom vinni a bírónőnek az ügyiratokat)

Dancsi!
BOLDOZSÁRNAK VIDÁM SZÜLETÉSNAPOT!
A költözéshez sok erőt!

Ági! (exi)
Tegnap Ábel is megkapta a 18 hós szurit. Sírás nem volt, csak méltatlankodott. Ő felkarba kapta, és beadattuk a barihimlő ellenit is.
Nagyon furcsa volt fizetni a szuriért, de a szabály az szabály :-)

NAGYON TÜNDÉREK A BABÁK, HIHETETLEN MENNYIRE GYORSAN NŐNEK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Dancsi!
BOCSI!

BOLDIZSÁR!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zituska!

HATALMAS GRATULA EHHEZ A SZÉP NAGY BABÁHOZ,SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!
20140113113746

Zituska, gratula!!! Szép súlya lett Noéminek.

Zsuzsu, hm, érdekes, én eddig, akit hallottam, mind combba kapta a 18 hósat. Öcsém anno nem fizetett a nem kötelezőért...lehet, hogy a régi ismeretségre való tekintettel. ;)

Ági és
KépKép
exdeus

ZITUSKÁNAK GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!!

Exi!
Kitti is felkarba kapta a 18 hós szurit.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zituskáéknak mi is nagyon sok szeretettel gratulálunk!!! :D :D :D Annyit tudok még, hogy az utolsó 1 óra volt kemény és van mégegy jó hír is, de azt nem merem beírni ide, mert bárki olvashatja a fórumot. Ha ő úgy gondolja, majd leírja.

Dancsi :) Boldinak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D

Exi :) A 18 hós oltást mi is felkarba kaptuk.

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Igen Timi, ezt én se akartam beírni 8)

Hja és simán szült! :wink:

Fáj a fejem,torkom,folyik az orrom, és olyan nyomi vagyok :o remélem nem influenza..... :roll: :x Az naon hiányozna most....
Úgyhogy teakúrázok, aszpirin és neocitrán rulez!
Hja éjjel sikerált 5 órát alunni, ami az eddigiekhez képest egész jó 8)

Kölkök egyelőre jóóól, hála az égnek!

ceniko
Szeged

Sziasztok
Zituskának nagyon sok gratula :):):)

Kép
Kép
szandra29

Zituska,nagyon gratulálok Noémihez!!!!
sok tejcsit kívánok neki!!!!
Timika,Enikő,kiváncsi vagyok,mi volt a másik jó hír????
jöhet priviben!!!!

Szerintetek egy 2 éves gyrekenek ,muszáj aludnia délután????
Az én gyerekem,soha nem akar aludni(kb. 1 hete),nem is látszik fáratnak,és tegnap 1 órán át altattam,mire nagy nehezen elaludt.
1/2 2-kor,1/2 4-ig aludt,és este 1/2 11-kor aludt el nagy nehezen,megint 1 óra altatás után!!!!!!!!!!!!!!
Reggel 8 fele kel!!!!
Egyszerűen nem tudom mit csináljak!!!!! :roll: :roll:
Pedig délelőtt,és délután,és levegőn vagyunk.........

Kép
bibi226

Én is kíváncsi vagyok, hogy mi a másik jó hír, ha lehet akkor én is várom priviben. Köszönöm :)
Ha túl személyes természetesen megértem
Szép napot

Kép
Kép
szandra29

Nagy Gratula Zituskáéknak!

mi a jó hír? belopták apát is a szülésre? :wink:
Vendég

Zituskának és Noéminek gratulálunk mi is.
Sok tejcsit kívánunk!

Képet hétvégén küldök a kiscsajról.

Ma megyünk babamasszázsra, kíváncsi vagyok milyen lesz. Majd beszámolok estére.

Kép

Kép
sznanna

bibi
Van olyan gyerek akinek kicsi az alvásigénye. Vivi is 1,5 éves koráig aludt de és du. Utánna nem volt hajlandó. Ami persze gond volt nekem is, mert semmit nem tudtam csinálni, de este már 8kor aludt. van ebben vmi jó is

Kép
Kép
szandra29

Zozo: én is valami ilyesmit gondoltam a nagy titkolózásról, hátha apa mégis maradhatott ??????

Engem is furdal a kíváncsiság, írjatok priviben mi az ...
(nem érdekel ha hamar megöregszem is, de nagyon kíváncsi vagyok)

Kép

Kép
sznanna

Zituska!
Gratulálok!!!!Jó egészséget,sok boldogságot kivánok!:):)

Lányok!
Megirnátok nekem is a jó hirt?Bár van egy tippem..:)

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zituskáéknak hatalmas gratula! Sok boldogságot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
Azért tényleg meglepő,hogy ilyen sokat kellett még Zituskának vajúdnia.7 óra kb burokrepesztés után..
Lehet,hogy túl jól sikerült bentmarasztalni a picilányt és ez annak a hatása?? :shock:

A lényeg,hogy jól vannak.:)

E.

szilde
Szeged

Zituskáéknak én is szívből gratulálok! Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejecskét kívánok!
Vendég

Nem, ennyire azért nem jó a hír :(

KépKép

KépKép
timika

Zituskáéknak gratulálok és nagyon sok boldogságot kivánok!! (már nagyon várom majd a friss képet is Noémiról hátha küld valakinek)

Zozo! Én is erre gyanakszom! :lol: Ha nem unjátok a sok priviben választ nekem is megirhatná valaki :lol:

Bibi! én irtam hogy nagy bunkó az az orvos :o Azért megnyugtat hogy más is igy gondolja :)

Enikö! De a betegség miatt kaptátok támogatottan v. most tényleg mindenkinek az, nem tudod? Bár én várok vele akkor is még

Zita! Csokitorta, de nagyon lágy a kréme, nem tömény, laktató, tejszinnel van dusitva azért olyan könnyü és kevés dió van benne (amit tesom utál mégis neki is ez a kedvence)

Dancsi! Ok, és majd utalom az árát, ugy jó? Majd priviben ledumáljuk, köszi!!! A ház biztosan nagyon szuper lesz ha elkészültök, nekünk is van még sok dobozban, egy jo ideig nem lesz még pénz a gardrobszobát megcsinálni

Tarifa! Én másfél éve amikor korházban voltam 6 hetet bizony volt több orvos aki már akkor is 60e kért v. tudták illik annyit adni :o

Exi! mi már 1 éve is fizettünk a szuriért, pontosabban tavaly ápr.óta van ez amugy

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituskáéknak gratulálunk, sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk nekik! :):):) A kicsilány szép nagy lett! :wink:

Mi lehet az a másik jó hír? Sikerült felizgatni az egész topikot! :lol: :lol: :P

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sziasztok. Végre hivatalosan is meggyógyultak a gyerekek, most ment el a dokinő :)
Mindenkinek jobbulást.
üdv

Kép
Kép
szandra29

Gratula Zituskáéknak!!!
Mi lehet a másik hír????????????

Kép
gyanixi

Képzeljétek, nagyon úgy néz ki, hogy augusztusba elköltözünk Magyarországról 2 évre Kijevbe. Kicsit szomorú vagyok, de a férjem jó munkát kapott, így lesz esélyünk építkezni .
No én majd onnan írogatok Nektek :)

Kép
Kép
szandra29

Szandra Kijev szép város :D Én is szivesen elmennék oda körülnézni :D Mondjuk nem élni, mivel nem vágom az ukrán-orosz nyelvet, de Ti beszélitek ugye, úgyhogy hajrá.... 8)
Akkor Vivi hova fog menni suliba? :roll:

Karmen: nem tudom megmondom őszintén :oops:

Szilde: ha lányotok lenne mi lenne a neve? 8)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zituska, isten éltesse sokáig a kicsilányodat ezen a földön!!! Nagy-nagy szeretettel gratulálok nektek, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!! Én sok nyugodt, átaludt éjszakát... :lol: :lol: :wink:
Hja én is azon agyaltam, hogy burokrepesztés után még 7 órát hagyták vajúdni???
Kíváncsian várom majd a szüléstörténetet!

Enikő, lősz egy privit a másik jó hírrel? 8) Grat az öt óra alváshoz, akkor megint lehet irigykedni: Lali este 11-kor bealudt és reggel 8 óra előtt 10 perccel ébredt. 8) Tisztára kisimultak a ráncaim, szerintem hónapok óta nem aludtam egyfolytában ennyit! Én éjfélkor kerültem ágyba, majdnem 8 órát lehúztam. 8) Fel is hívtam a védőnőt reggel, hogy nem baj-e, hogy ennyit alszik és éjszaka egyáltalán nem kel enni Lali, azt mondta, örüljek neki! De valszeg kelnem kell legalább egyszer fejni, mert reggelre kőkemények voltak a melleim és nagyon fájtak, Lali alig bírt rácuppanni. :roll:

Kaptam ma egy kis szabadidőt apától, bementem az okmányirodába a születési anyakönyviért, meg elintéztem a munkahelyem felé a papírokat, sajnos a MÁK-nál iszonyat sokan voltak, nem tudtam leadni az anyaságihoz a papírokat. De olyan jó volt kicsit kimenni, bár alig vártam, hogy hazaérjek a kicsihez, úgy hiányzott! :oops:

Szandra, Kijevbe??? Mit dolgozik a párod? Örülök, hogy hivatalosan is meggyógyultatok!

Dancsi, kisfiadnak boldog szülinapot kívánok én is! :lol:

Exi, hát ilyenről se hallottam még, hogy nem termel elég oxitocint valaki. :shock: Nem sajnáltad, hogy nem tudsz szoptatni? Képzeld, né most kezdem megszeretni a szoptatást, így hogy egyre kevesebbet kell pótolni és már Lali sem alszik el olyan könnyen a cicin, meg nem fáj már annyira. :D
Na a Czankhoz én tuti nem mennék!!! :roll: Mondjuk én női dokihoz sem, bár a Pap Évát nem ismerem, de valahogy jobban bízom a pasidokikban.

Kép
szilcsi

Vivit beiratom itt suliba, de csak 3. tól kezdi. Kijevbe van magyar iskola, ott kezdi majd el.
amúgy bejelöltelek az iwiwen :)

Kép
Kép
szandra29

Nem sokan tudják, de én Ukrajnából származom. Kijevben élnek a keresztszüleim, unokatesóim, családhoz mennénk. Az unitesóim társasházakat építenek, a párom pedig burkoló( laminált szőnyeg stb), így a lakásokban kellene búrkolni. Minden a családban marad :)
Egyébként a Diegóba dolgozik, ha vkinek kellene vmi :)

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!
Zituskáéknak nagyon sok boldogságot és jó egészséget!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Hű, nem semmi, ilyen kicsi gyerekkel, ilyen messze menni! :shock:
De biztos, hogy a nagyobbik lányodnak előnye fog belőle származni!!! :wink:
Anyagilag meg mindenkinek!
:lol: Mivel foglalkozik a párod? :)

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

van még vki az iwiwen?

Kép
Kép
szandra29

Szandra!
Közbe már megirtad a válaszokat a kérdéseimre! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

én nem félek a költözéstől. 13 évesen egyedül jöttem Magyarországra, a pici meg sem fogja érezni, a nagy nagyon akar menni, szeret ott lenni, gondoljatok bele, keresztanyámék egy nagy erdő közepén lakna, ideális hely a gyerekenek. Már csak apának kell megszoknia a gondolatot.
Zita, fent leírtam mivel foglalkozik a zuram :)

Kép
Kép
szandra29

Szandra, én küldtem Enikőnek a meghívót! :wink: Nála megtalálsz!

Kép
szilcsi

megtaláltalak. Én is magyar szakos voltam a Fősulin :)

Kép
Kép
szandra29

SznAnna!

Hová jártok babamasszázsra???Milyen volt???
20140113113746

Itt van az én kis dagikám: :lol:

Kép

Szandra, tényleg? Még a magyart nem fejeztem be, az utolsó szigorlatom még hátravan, most kellett volna decemberben mennem, de a 9. hónapban veszélyeztetetten valahogy nem volt kedvem... :shock:

Kép
szilcsi

Zituskáéknak nagyon sok boldogságot és jó egészséget, sok tejet, nyugodalmas éjszakákat kívánunk!!!!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsu!
Szegedi Városi Bíróság
Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 4.
6720 Szeged, Tisza L. krt. 2-4. / Vh.iroda /
6722 Szeged, Tábor u. 4. / Pk.iroda /
Postacím: 6701 Szeged, Pf. 424.
Telefon: 62/562-506
Telefax: 62/562-506
E-mail: birosag@szeged.birosag.hu
Elnök: dr. Bálind Attila
Elnökhelyettes: dr. Kádár József Gábor
Bírósági vezetők ügyfélfogadási rendje: naponta kötetlenül
A kezelőirodák ügyfélfogadási rendje: naponta kötetlenül
Panasznapi ügyintézés: péntek 8:00-12:00, 13:00

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zituskának és a kis Noéminek nagyon sok örömet, boldogságot, egészséget kívánok! :D :D :D
Kíváncsi vagyok a szüléstörténetre!!! Na meg kééééééééééééépet!!!

Szandra: Gratulálok a régi-"új élethez"!!! Sok sikert hozzá! :lol:

Szilcsi: Nagyon ügyes Lali, hogy így átalussza az éjszakákat! :D Egy időben Dorottya is ezt tette, de leszokott róla, ahogy kinyílt a világ! :lol: Remélem, Lali marad nyugodt, jó alvó baba! Nagyon bájos a képen!!! :)

Karmen: Kérdésedre válaszolva, még nem tudom, mikor megyünk úszni, jövő héten visszamegyünk a szemklinikára, kíváncsian várom, mit mondanak, ha szondázni kell akkor egyelőre még nem úszunk, ha nem bántják, akkor újra elkezdünk járni! :lol: Remélem találkozunk majd! :D

Kellemes délutánt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Én is fent vagyok az iwiwen.:)

Enikő!
Több variáció is van,igaz nagyon úgy néz ki nem lesz rá szükség.
Nálam most a Gréta a nyerő,férjemnek a Nadin tetszik jobban,a második név meg annyi minden lehet...

E

szilde
Szeged

Sziasztok!

Zituska!
Szívből gratulálunk Noémihez!!!!!!
Kép

(Engem is érdekelne a jó hír! :oops: )

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zituskáéknak szívből gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Zituskáéknak gratula és mi is nagyon jó egészséget kívánunk! Noémi baba nagyon szép súllyal született! :D

Szandra!
Én is fent vagyok az iwiw-en, csak még a lánykori nevemen :D (Kolozsi Bernadett)
Mikor akartok költözni? Erdő közepén laknátok? Elképzeltem..., biztosan nagyon jó lesz és csönd, nyugalom :D Sok sikert!

Szilcsi!
Nagyon ügyes Lali baba. Flóra is nagyon jó alvó. Ő is 1 hónapos korától átaludta az éjszakákat. Most jön a foga, nyűgösebb, így fel-fel ébred éjszaka, de szerencsére szinte rögtön visszaalszik.

Betty
Kép
rbetty

Hefe! Szondázás után min. 1 hónapig nem is tudnátok járni, amig a szemcseppeket kapja. Én utána viszont vittem már, azota tényleg nem volt gond, szoval ahogy sejtettem én is nem a viztöl volt. Ezt mondjuk az is megerösitette hogy a másik szeme SOHA nem gyulladt még!
Mi tornázunk most minden nap, igy uszi febr.11-ig kilöve.

Szandra! Hü nekem nagyon tetszene erdő közepén! Remélem tényleg jol fogjátok magatokat ott érezni!

Szilcsi! nem is pufok, szerintem nagyon helyes, nincs itt semmi gond!

lányok, meddig forraljátok a vizet, 1 éves kor után is még?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska!

Szívből gratulálunk mi is Nektek:)

Szégyellem, de nekem is nagyon furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy mi lehet a jó hír... :oops: Priviben is jöhet, ha olyan szinten esetleg publikus.

Üdv mindenkinek:

Mónika és Dórika

vesm

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?