Sziasztok
Lehet, hogy az elszállt hsz-ba írtam. De beszéltünk Ildivel, hogy jó lenne egy esti tali, a nagyoknak is. Tehát, mit szólnátok, ha egyszer kb. 5 óra után, találkoznánk a Bodában?
Anna?
Srácok hogy vannak? Dávid? Infacolt mi anno megvettük, de nem használtuk, szerencsére nem nagyon fájt a pocakja. Hallottál már a szélcsőről? De lázmérővel is lehet. Max. 2 cm kell a pici fenekébe tolni és forgatni, elvileg, ha szeles a baba sokat segít rajta. Előtte egy kis babaolajjal, v. popsi kenőcsel kell, bekeni. Ezt akkor érdemes használni, ha masszázs, és a csoda cseppek nem segítenek.
Anita!
www.boribo.hu itt vannak babzsákok borsos áron, de ötletnek nem rossz, ha van egy jó varrónőd.

Jobban vagy már?
Ági! Jó, hogy írtál magatokról. iwiw-n mindig meglessem Baluról a képeket.

Hétvégén, mi is mennénk a barátainkhoz, de mivel rendőrök, nem lehet tudni, hogy behívják-e őket. A srácot már felhívták Pestre.

Pedig már hónapok óta tervezgetjük, sakkozunk a hétvégék között, hogy össze jöjjön egy tali, erre megint balhéznak egyesek.
Dóra!
Mesélj, milyen volt a buli?
Ildi!
Jó a kép!!!

Tényleg sokat dolgozott Bence.
Hol lehetne az ócska babakocsinkat lepasszolni? Persze valahol helyben, nem akarok netre menni miatta. Elegem van belőle. Tesónak venni kellene egy újat. Ez már nagyon strapára ment. Most hirtelen felindulásból, legszívesebben kidobnám. Nagyon jó kiskocsi, nagy és pakolni is lehet bele. de.....

Az alját már nem tudom, hányszor varrtam. Mert, hát apa sosem figyel oda amikor a kocsiba teszi, és egy kicsit meghajlik a kosár.

Ma is mentem volna nagy bevásárlást csinálni, mikor félúton észre vettem, hogy megint kilóg a bele (a falemez). Még benézzek a Létibe, hátha lehet venni kiegészítőt hozzá, pl. egy új kosarat alá. Akkor marad. Viszont Manó most nagyon ragaszkodik hozzá, nyárra már nem nagyon kellene használni, vagy tényleg újat kell venni a tesónak. Szerintettek? Légyszi, adjatok tanácsot. Anna, Nálatok Gergő nem akar visszaülni a babakocsiba?
Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok