A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Jolka,
Szánkó karfát azt hiszem a Metróban vették Anyukámék. A háttérben tényleg a játszósarok van és volt értelme megcsinálni, mert tök kényelmesen nézzük onnan a TV-t. :lol: Komolyra fordítva, sokszor megpihen ott Zalus,na meg van még egy hely ahova fel-le mászkálhat, játékaival felvonulhat .
Nevek vannak már kitalálva ketteskének?
Jó éjt.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
TEgnap még meg volt a bordó garbó, én 104-110 cuccokat vettem. Kislány ruhákat nagyon kipakolták. Már csak két kötött rózsaszín mintás pulcsi volt. Viszont a 92-98-as méretnél még volt választék. :wink:
Aranyos lehet Zalán ahogy pakol, nem lesz ennek olyan hamar vége. Manó még mindig pakol, Szerencsére ruhákat, akkor, ha nyitva hagyom a szekrényt. Kedvence a összehajtogatott tisztaruhahegyet felborítani. :?

Eddig a kislány név van meg. Ami anno volt, de örültem, hogy Manó kisfiúnak született. Amúgy Anna lett volna, de Zolkó nagyija egyből le Annácskázta :? :? :? Azért választottuk ezt a nevet, mert rövid és becézni sem nagyon kell. Erre.. Ja a Márkot is Márkocskázni akarta, de leállítottuk róla.
De már az Anna sem tetszik annyira, mint két éve. Mindig beazonosítom valakivel. :) Sok név ezért van kihúzva, mert szétnézzek volt tanítványok, ismerősök között, és megnézem milyen névhez milyen ember tartozik. :) Tehát nehéz lesz választani. :) Főleg, hogy Zolkóval lesz még egy jó csatánk emiatt, nem egyezünk meg könnyen. :D

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hétfőn megkérdeztem a gyerekorvost, hogy mit adjak Gergőnek, hogy legalább a hányingere csökkenjen. Másnap már sokkal jobban volt. Azóta nem volt semmi gond.
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy így elmehetünk-e a találkozóra. Elvileg már ő nem fertőz és én sem kaptam meg.
Írjátok meg a vélemlényeteket. Én nagyon szívesen mennék, de nem akarok senkit se kellemetlen helyzetbe hozni.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Úgy néz ki, ismét kihagyjuk a talit, mert az oltás mellékhatásaként egy kicsit taknyos és a kedve sem túl jó. Majd még jövök, csak megint nyüglődik szegénykém.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Még nekem is kérdéses a holnapi nap!? :shock: Takarítás, sütés, hétvégén vendégek! De tutti lenne! NA meg apa elvisz-e?!

Tünde! A vonalkódot bedobnád a pénztárcádba azért? De ma még biztos jelkezek!

ANita! Mégegyszer köszi!!!

Jolka! Márkóra már 104-110-es cucc kell??? :shock: Azta! Vagy ez jövő tél? Bocsi, ha megint hülyeséget kérdezek! :oops: Pedig nem vagyok szőke! :oops:

Petra! Bencének gyógyulást!!
És az összes babónak, aki beteg!

Zsuzsi! Mi volt a szurin?

Üdv mindenkinek! Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Dóra!
igen már 104-es ruha kell Manóra. Nadrág miatt, mert a derekára ez jó. Viszont még hosszban nagy. Bodyból már egész télen 104-est hordtunk, de vannak még kisebb is. A jobb minőségikből még hordunk 92-98-ast is.
Tali nyugodtan gyertek el, 11-kor úgyis sétálni szoktatok, akkor mind1, ha már talizunk. Nem?

Minden kis betegnek jobbulást!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csak beugrottam egy szóra, Anyáéknál vagyunk, és mindjárt indulunk haza.

Mi megyünk a talira.

Petra, akkor mi legyen a pontokkal? Hogyan tudnám eljuttatni?

Tünde! Köszi a felajánlást, de már megvettük a telefont, a kicsi p-ban. Persze nem 3000 volt.... Bár nem tudom, máshol mennyi. De azt hiszem,megérte, szereti Ádám. Most a fő kedvence a labda. Nagyon sokáig eldobálgatja.

Most ennyi, majd otthon még visszaolvasok. Sziasztok!

Ádimama

Sziasztok

MEGNYERTÜK :)
Igen, sikerül sikerül sikerült!!!
Köszönjük Nektek! Mikor elküldtem az első üzit, nem godoltam, hogy ennyien fogtok szavazni. Ez egy szuper topic!
Ha megérkezik a járgány, teszek fel ide képet róla a Mátéval.
Mutattam neki itt a neten, mondtam nézd csak mit nyertünk. Egyből mondta, hogy mo (mindenek csak az elejét mondja még) és csüccse....láttam, hogy örül neki és ez számít igazán.

Még jelentkezünk majd.
Puszi mindenkinek

Máté és Zsani
Vendég

Sziasztok!

Beteg babák anyukái!
Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni. :( Ezért jövő héten v. utána lévő hét pénteken szervezünk egy eső napot is. :) Tehát aki most nem tud jönni, azzal találkozunk hamarosan, és akkor lehet újra pletyizni. :)
Jobbulást a picurkáknak.
Nusi!
Nehéz dió, én még nem mernék közösségbe menni. Szerintem Ti is várjatok egy hetet. Biztos, ami biztos alapon. Remélem nem haragszol meg rám, már nagyon kíváncsiak vagyunk rátok!

Petra!
Bence? Jobban van már? Képzeld Manó utána nem aludt el. Majd csak 1/4 4-kor. Addig takarítottunk, szőnyeget tisztítottunk. Én már állva is elaludtam volna. Mikor ő alszik már nem tudok lefeküdni.:)

Csajok holnap viszek 2 db PS cd ajándékba, majd testvériesen megosztoztok rajta. Ok? Jó lesz így? Photo Express Cd kell valakinek? Ugyan nekem csak 3.0 verzió van meg full-on. De ezzel szoktam a keretet és a buborékot, csillagokat csinálni a képekre. Tehát, ha ez is kell valakinek szóljon, átmásolom akkor.

Zsani!
Gratulálok!!! Egészséggel használja Máté, és balesetmentes közlekedést vele.

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Ha ismerős között akad, aki terhes tornára akar járni, lehet menni a vasutasba. Február 15.-én, indul csütörtökönként 14.30-15. 30-ig 600 Ft alkalmanként. Lehetetlen egy időben van megint. Gyerekek vagy alszanak, v. a kismama dolgozik még. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!

Jolka! Gondolom ismét nekem írtál! :lol: Meglátjuk!

Zsani! GRATULÁLOK!!!

Segítséget kérnék! A GYED-ből vonnak adót? VAgyis jár a 9000Ft adójóváírás? Én erről totál elfeledkeztem, és kicsit meglepődtem, hogy nem kaptam! Ti nyilatkoztatok év elején? Vagy nem kértétek?
Anita! Ugye te voltál ebben nagy segítség tavaly!

Tünde! A pakolásra nem reagáltam! Már pakol! Cipők, DVD, játék össze- vissza! ááááááááááá És nekem ez még csak a kezdet! :lol:

Üdv:Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

ááááááá a fran....Bocsi Ági teljesen bojti vagyok.

Elvileg jár az adókedvezmény, ha még nem törölték el. Neked kell igényelni, bármikor. TEhát beséltáltok Dórival a Mákhoz, ott kapsz egy sorszámot. Folyosó vége balra. Szinte azonal fogadnak, egy nyilatkozatot alá kell írni. Ennyi. Írataidat azért vidd, személyi, adókártya. 5perc az egész, és már a jövőhónaptól kapod is. Visszamenőleg nem jár, csak bevalás után fizetik vissza.

Szia Dóri anyukája. :wink:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági!

A GYED-ből vonnak adót. Az adókedvezmény visszamenőleg is jár, azaz tavalyra. Én is elfelejtettem. Elvileg a munkahely, ha kifizetőhely év elején megkérdezi és elintézi. Viszont a tavalyit csak az SZJA bevallással tudod visszaigényelni, ez 12-szer 9000 Ft. Nekünk jól fog jönni. :)

többiek: talira nem megyünk. Petra vitt volna, ha mennénk, de mivel ő se megy.

Dávid hasfájós lett. Ti mit használtatok, ha volt ilyen problémátok? Gergőnél a Grippe Watert javasolták, de nem igazán jött be.
Az Infacolt használta valaki?
Túl gyorsan jön a tejcsi és sokat eszik. Ettől fájhat a hasa. Én is abbahagyom a tej fogyasztását, hátha az is segít.

Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok,

Zsani,
Ügyes voltál, gratulálok.

Nusi,
Infacolról még nem hallottam, h. bevált volna bárkinek, de ettől még nem állitom, h. rossz. GW-t mi is vettünk, h. legyen itthon, de Zalus nem volt hasfájós, azt úgy emlékszem többen is dicsérték, de gyereke válogatja.

Ági,
Gyertek már, kivel fog csajozni a sok kispasi? A kódot is kidobom holnap fél 12-kor, ha nem jössz. :lol:
Adókedvezményt minél előbb kérd, mert jár.
AZt mondom, akkor ezt a mostani pakolást szorozd meg mondjuk 10-zel, na akkor megkapod, h. mi vár rád. :wink: Nem ijesztgetés hidd el, majd meglátod.

Jolka,
Nem garbó, csak sima kereknyakú pulóver és már hétfőn sem volt ott. Én a 92-98-asokat vettem, de nem kicsik. Manóra már hatalmas kell.
Anna nálam favorit volt, aztán egyszer a apuka vezetéknevéhez passzitottam és valahogy igy hangzik kimondva, aaaa. Nem túl nyerő.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudunk holnap találkozni. Azért nektek nagyon jó szórakozást kívánok.

Annamari! Nehogy kidobd a pontokat, legközelebbi talira igyekszünk eljutni. Köszi!

Jolka! Örülök, hogy szervezed az esőnapot, remélem, addigra jobban lesz Bence. Szörnyű fárasztó hogy ilyen kis nyomi a hangulata, csak nyűgösködik, cicin kívül semmi nem jó neki. Ezért nem is megyünk holnap, nem hiszem, hogy az éjszaka megjavulna :( most 1/2 7-től alszik, ez már haladás, ma egész nap fél órákat aludt. Köszi a terhestorna tippet, szólok a barátnőmnek.

Nusi! Sajnálom, hogy miattunk nem tudtok menni, én is legszívesebben mennék, de így sajnos nem megy.

Zsani! Én is gratulálok nektek!

Majd írjatok a taliról és fotózzatok!
Petra

Kép
ppetra

Jó reggelt!

Nem megyünk sajnos a talira :(

Iszonyú torok- és fejfájás kezdett kínozni éjszaka. Lehet semmi komoly, csak begyulladt a torkom (annyira régen nem volt a maundulaműtétem, és amiatt még kb 10x erősebben kezd égni a torkom, mint amennyira kellene).
De, mivel ez mama-BABA tali, nem szeretném, ha mégis fertőznék :(

Annyira készültünk, na mindegy. Jövő héten meg családilag fodrászkodunk délelőtt a szülinapra, bár utána el tudunk nézni, hátha még ott lesztek.

Jó dumcsizást, képeket várunk!

Tünde, én vettem egy gyönyörű bordó pulcsit Botondnak, de 86-os :lol:

Betegeknek további jobbulást!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

NAgyon sajnálom, hogy nekünk ilyen hamar el kellett jönnünk, nagyon jól szórakoztunk pedig... vagyis csak én, Tomi még azóta is alszik...

Tünde!
Megnéztem a képet, tényleg ő az! :lol:

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok,

Szerintem már megint tök jól éreztük magunkat. Ugye? Legközelebb remélhetőleg még többen leszünk.
Most gyorsan ebéd, majd jövök még.

Zsuzsi, :wink: .

Jolka,
Zoli azt mondta, ha akarja tudja, ha akarja nem ...., vagyis este küldjük a képeket.

Na tényleg megyek, h. Zalán minél előbb ágyba kerüljön, mert akkor este még tudunk sétálni.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, és olyan jó, hogy együtt örültök velünk!:)
Jövök majd a képekkel, amint megérkezik a járgány.

Máté és Zsani
Vendég

Zsuzsi,
Tényleg kár , h. hamar el kellett mennetek. Szerintem Tomi is jól szokta magát érezni a talin. :lol:

Anita, Petra, Nusi,
Sajnáljuk, h. nem tudtatok jönni. Jolkának remélhetőleg sikerül hamar új időpontot szereznie.

Anita,
Szerintem nem 86-os volt, hanem 92-98 a kérdéses pulcsi.
Jobban vagy már?
Nem biztos, h. a jövő hétre sikerül a köv. tali. Na majd Jolka megmondja.

Nusi,
Ti nem kaptátok el a virust? A nyári fosós-hányos annyira virulens volt, h. elég volt ránéznie a betegnek v.kire már átadta. Még azt tegnap elfelejtettem irni, h. én még kelkáposztát is ettem a tejtermékeket is ugyanugy fogyasztottam. Szerintem ne korlátozd a saját kajálásod, ami jólesik edd is meg.

Petra,
Még szerencse, h. van cici. Én el sem tudom képzelni, h. betegség esetén mihez nyulnék, h. megnyugtassam. Váltaoztak a terveitek? Jolka fél szóval emlitett v.mit, de nem veséztük ki a dolgot?

JOlka,
Márkót küldheted lovagolni bármikor. Aranyos volt. Honnan tudta, h. Zalánnak is ez a mániája?

Zalus amugy sem igényli az altatást, de most megint az etetőszékben már olyan mélyeket pislantott, h. azt hittem be is alszik. Szóval jól kifáradhatott.

Na szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Timi,
Bocsi, az előbb kihagytalak a sorból, természetesen veletek is nagyon szivesen találkoztunk volna. :) Domi jobban van már?
Kics fiam alválisal túl van a 3 órán, kiváncsi vagyok mennyire fárasztották le a haverok?
Sétából igy nem tudom mi lesz.

Ági1,
Emlegettünk ma. Néha irhatnál pár sort, h. mi van veletek. Lécci, lécci, lécci.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali! Olyan jól eljátszanak a gyerekek, hogy öröm nézni! :D
Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Zsani! Gratulálok! Használjátok egészséggel!!

Nusi! Gergő jól van? Dávid remélem nem kapta el! Legközelebb gyertek ti is!

Anita! Hogy vagy? Boti?

Petra! Bence még nyügi? Ne izgulj, nem dobom ki a pontokat! :lol:
A Tündéé is nálam van.

Tünde! Zalus kialudta magát? Voltatok sétálni? Ádám egy percet se aludt, mire hazaérek, biztos ki lesz készülve...

Timi? Domi hogy van?

Jolka! Várom a képeket!! :D

Ádimama

alválisal=alvásilag :oops:

Jolka,
Átküldte Zoli.

Annamari,
Szerintem kialudhatta magát, mert 3 és fél órát húzott le, de akkor is azért kelt, mert csörgött a matáv. Mondjuk már ideje volt felébredni. Mentünk sétálni is, de majdnem 6-kor indultunk és igy csak egy óra lett.

Annyira jó, h. beszéltünk de. a székről és az asztalról. Tesómat visszaküldtem és mondta, h. már alig volt. Barátnőmet megkérdeztem, majd kétszer ennyiért vették és ráadásul Pestre kellett menni érte.

Lányok, nem vagyok egy profi fotós, pláne ezzel az új géppel, de azért jók a képek.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ismét jól sikerült a tali, és borzasztóan sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni. Főleg, hogy látom, Botond mennyire odavan most a gyerekekért, biztos ő is jól érezte volna magát.

Én nagyon ramatyul érzem magam. A reggeli még piskóta volt, így nagyon örülök, hogy jól döntöttem, és nem vittük be a vírust. Már köhögök is, és iszonyat ég az egész fejem...

Botond egyelőre jól van, bár a szeme csillog, és picit fáradékonyabb. Remélem, megússza.

Zsani: én is gratulálok!

Bocsi lányok, hogy most csak magunkról írtam. Képeket majd várom!

Babzsák fotelt nem tudjátok, hol tudok venni? Szülinapi ajándék lenne :D

Jó éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, Tünde, tudom, hogy 92-t írtál. Mi 86-ost vettünk, ezért nem mi oroztuk el :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Na mit szóltok ehhez a nagy hóhoz? Végre igazi tél! Mondjuk el is késtem miatta a tanfolyamról, meg lefagyott a kezem, mire letakarítottam a kocsit. De már nem bánom, legalább kifagyhatna az a sok baci meg vírus.

Ki megy ma szánkózni? :D

Anita! Jobbulást! Remélem Boti nem kapja el!
Babzsák fotel-ügyben nem tudok segíteni, de szerintem nagyon jó ötlet! :) Végül milyen tortája lesz Botusnak?

Többi kisbetegünk gyógyulgat?

Szép napot!

Ádimama

Na mi az, csak én érek rá netezni szombat délelőtt? :lol:

Ádimama

Szia Annamari! :D

A hó szuper! :D Bár nem vagyok túl jól, nagyon fáj a fejem (szerintem homloküreg-gyulladás), na meg a torkom, okvetlenül ki kellett vinnünk Botuskát szánkózni!
Jajjjj, annyira cuki volt. Jól elfáradt! Ma későn kelt, így kihagytuk a délelőtti alvást, kíváncsi leszek, meddig nyomja...
Botond amúgy egyelőre jól van, remélem, marad is! Én viszont megyek lámpázni addig, amíg alszik a nagyfiam.

Tortával kapcsolatban meggyőztetek. Két nap lesz tartva a szülinap, mert nem tudtuk összehangolni sajnos, hogy mindenkinek jó legyen a vasárnap.
Szombaton kutyus formájú csokitorta, vasárnap Thomas-formájú (na, erre kíváncsi leszek :D ) gesztenyetorta.

Többiek biztos szánkóznak! :lol:

Ági1: Jó lenne, ha esetleg nyáron tudnák egy olyan talit összehozni, amire el tudtok jönni! És tényleg írj pár sort!

További szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, kár, hogy ki kellett hagynunk. Remélem, legközelebb el tudunk menni mi is. Én is beteg lettem, mindig ez van, ha Bence beteg, én is együttérzésből taknyolok :D
Bence még mindig nyűgös, de már kicsit jobban van. Már nem egész nap csak cicil és alszik, ma már egész sokat volt ébren és még nevetgélt is.
Mi nem voltunk szánkózni, mert otthon maradt a szánkó, és nagyon kifárasztani sem akarom Bencét így betegen, de sétáltunk egy kicsit és nagyon élvezte a hóban tapickolást. Nagyon tetszett neki a hóesés is, a reggelit az ablakkal szemben fogyasztotta el és közben csodálta a hóesést!

Tünde! Zalán egy órát sétál, vagy babakocsiban van?

Anita! A Thomas-os tortát hol veszitek? Biztos jól fog kinézni, majd várjuk a fotókat! Hihetetlen, hogy pár nap múlva már Boti is 1 éves!!!!

Minden betegnek jobbulást kívánok!
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!!!

Mostmár én is vagyok!!!

Gyógyulgatunk, de még nem az igazi! Dodi köhög, nekem meg még picit folyik az orrom! Mert persze én is elkaptam! Ráadásul tönkre ment a térdem, és levált a porc! Alig bírok menni, pláne, ha a 11 kg-os gyerek is az ölemben van.

Annyira sajnálom a talit!!!! :cry: :cry: Készültünk nagyon, de sajna ez most elmaradt! Legközelebb mindenképpen igyekszünk egészségesek lenni! :?
Azért a képekre én is kíváncsi leszek!

Most ennyi egyenlőre!
Puszi mindenkinek

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Na végre tudtam jönni. Délután elszált egy hsz-om, utána pedig nem jött be a babanet.
Itt Mutiék reggel 5 percenként váltotta a hó és az eső egymást. Semmi sem lett a vége.

TAli tényleg nagyon jól sikerült megint.

Képeket ide raktam fel, egyelőre, csak amit Tünde készített, a többit majd otthon teszem fel.
www.kep.tar.hu/forumtali2007
Elvileg mindenki kap egy mailt, amiben benne lesz a jelszó és a felhasználói név. Mindenkinek az iwiw-n található mail címre küldtem. :) Ha nem kapnátok meg, akkor szóljatok és akkor privibe küldöm. :)

Minden babának és Anyukának jobbulást kívánok!!!

NÁlunk minden ok!
Manó még barkácsol, ja meg mamának az új vasalóját teszteli. :)

Anita!
Én is várom a képeket, Biztos nagyon szupik lesznek a torták. :)

Ági! Balunak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

További kellemes hétvégét nektek!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Anita! Én is nagyon kíváncsi vagyok a Thomas-os tortára! Mindenképp kérünk képet! :)

Jolka! Köszi a képeket! :)

Ági! Találtam a Babafalván két cikket az étkezésről, remélem segít, és találsz benne hasznos dolgokat Dóra étkezéséhez:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=356

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... =1&thold=0

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Jolka! Most akartam megnézni a képeket, de nem kaptam mélt .

Ádimama

Jolka! Most akartam megnézni a képeket, de nem kaptam mélt .

Ádimama

Sziasztok!

Szerintem Dórát kifelejtettük a sorból!! :? Várunk benneteket is legközelebb! Peti hogy van?

Annamari!
Köszi mégegyszer, legközelebb majd viszek valami meglepit Ádámnak viszonzásul!

Én is kíváncsi vagyok a Thomasos tortára! Bár asszem most le bírnék gyűrni egy bármilyen szelet tortát... :P

Betegek gyógyulgatnak?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Balunak boldog névnapot!

Csak forgolódok, nem bírok aludni. Szerintem még sosom fájt így a torkom. Hőm közelíti a 38 fokot, pedig ritka, mint a fehérholló, hogy egyáltalán hőemelkedésem van.

Fotó mindenképp lesz, "cukrászunk" nagyon tuti férj diplomaosztója óta (esküvő, családi szülinapok, keresztelő... minden).
Ha, jó lesz a torta, mondom a nevet, elérhetőséget :wink: (azt mondja, képről bármit megformálnak... )

Képeket mindenképp megnézem, még nem tudom, kaptam-e mail-t, de most már nincs is kedvem gépezni sem, próbálok aludni, csak restanciámat igyekeztem pótolni Ági1 felé!

Szép éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Annnnyira aranyosak vagytok hogy érdeklődtök felőlünk,hogy mostmár írok pár sort mielőtt teljesen lesülne a bőr a pofámról :oops:
Köszi szépen mindenkinek a köszöntést Balu nevében!!!!!!!
Látom itt is sok beteg van,jobbulást mindenkinek!
Sajna Balázs is megint náthás,biztos tőlem kapta el mert szerdától nekem is torokgyulladásom volt :?
Jövőhét szerdán délután ha minden jól megy és Orbán Viktornak nem támad megint kedve kordont bontani akkor megyünk haza,egészen vasárnapig:)
Anita!
A thomas-os torta engem is érdekel!!!Balunak is olyat akarok majd a szülinapjára!Ő is meg van érte őrülve :) Anyáék turiba szoktak találni thomasos ruhákat,hát sokszor dugni kell előle mert állandóan azokban lenne!Az apja meg letöltötte neki az összes részt a netről,esténként azt nézi amíg fürdök.
Néztem múltkor az iwiwes képeket rólatok,nagyon szuperek!
Jolka!
Elküldöd majd nekem is a jelszót?Megnézném én is a képeket,a múltkorit is végignéztem,hihetetlen mekkorát nőttek a "babák"!Márk meg szerintem jóval nagyobb már Balázsnál,mi még csak a 92-es méretnél tartunk,pedig már hízogatunk végre :D

Bocsi hogy nem írtam mindenkinek,de ennyire futotta,menni kell főzni meg takarítani.
Ja,láttam írtatok a corás baba-mama hónapról.Hát nekem nagy csalódás volt,legalábbis itt fóton nem volt semmi!Egyedül plüss pizsirugi lett volna de a legnagyobb is kicsi már Balázsra.
Rakok fel két képet.

Ági Kép Kép
csagi

Sziasztok!

Annyira belemerültem az olvasásba, hogy leégett Dóra kajcsija! :oops: :cry: :oops: :cry:
Így egy pár szó!

Annamari! Köszi a linket, majd megnézem!

Ági! Jó hogy írtál!!! Nagyon szép kisfiú Balázs, és mi is nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!!!

Betegeknek gyógyulást! Csak egy tipp. Mikor nekem fájt a torkom, estére lereszeltem egy fej hagymát, összekevertem 1 kanál mézzel és megettem. 3 nap alatt segített. Nem túl jó, de bejött!

Puszi mindenkinek! Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Zsuzsi! Ne csináld már, nem azért adtam oda. :)

Anita! Remélem jobban vagy!
Ha a cukrász bármit megformál, akkor nekem jöhet az elérhetősége, majd a férjem szülinapjára szeretnék vmi egyedit.

Ági1! Örülök, hogy írtál! Nagyon édes Balu a képeken! Utólag is boldog névnapot kívánok neki! Már kész nagyfiú! :)
Amúgy miért akadályozna Orbán Viktor kordonbontása a hazajövetelben? :)

Ági! Szívesen! Szerintem jó dolgokat írnak benne.
Próbáltam elképzelni a mézes hagymát, háááát, nem valami bizalomgerjesztő.... :lol: De ha használ, mindenképp megéri.

Voltunk délelőtt szánkózni, a fiúk úgy elfáradtak, hogy mindkettő alszik. :D Nagyon jó idő van, szerintem holnapra el is olvad a hó. Bár gondolom a városban már nem is nagyon van.

Dóra? Nusi? Anita?

További szép napot mindenkinek!

Ádimama

Ági!
Jó volt hallani rólatok!!!

Annamari!
Ági férje rendőr, gondolom szegényeket mindig rángatják mindenhova...

Dóra anyukája Ági :lol: !
Mééézes, hagyma?? jesszus :roll: még én sem hallottam ilyet...de külön-külön hallottam, h megfázás idején használatosak.

Jolka!
Köszi a mélt :)

Tünde!
Tényleg jók lettek a képek, szép tiszták a közeliek is a gyerekekről...klassz az új gépetek!

Nusi!
Gergő jobban van? Nem kaptátok el tőle?

Anita, Petra, Timi!
Jobbulást nektek!!

Dóra, másik Anita?
Hol vagytok?

ZSuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Ági!
Elfelejtettem mondani, hogy nagyot nőtt Balu és ééédes nagyfiú! Kire hasonlít? Hogy viseli az ovit?
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi! Így már Értem. Nem leht most leányálom rendőrnek lenni... Az unokahúhom meg a rendőrtisztire jelentkezik.....
Megtennéd légyszi, hogy priviben átküldöd a a jelszót meg az azonosítót, mert nekem nem jött mél.

Ádimama

Én is köszi a linket, vévignéztem a képeket.

Szombaton mi is szánkóztunk. Íme, egy kis ízelítő:

Kép [/img]

KépKép
simsi

Szia Simsi!
Jóóól megdolgoztattátok azt a fiút!! A nyári talira ti is jöhetnétek, lenne kivel eljátszania Kristófnak... most nem hordom, nem akarom emiatt az oviból kivenni...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most jelentkezem, de hétvégén általában nincs időm írni, csak olvasni szoktalak Titeket. A férjem itt van olyankor és inkább vele is foglalkozom. :wink:
Meg a gép is most a szobánkban van, ahol este, ha alszanak a manók, már nem szoktam gépezni.
Igaz, most a déli alvás közben írok gyorsan. :)

Sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni a talira. (Petra egyébként se mentünk volna, nem miattad nem. :wink:)
A képeket nem tudom megnézni, mert hiába kaptam e-mail-t (4-et is!! :wink:), abban nincs benne a jelszó és a felhasználónév. Priviben megkaphatnám?

Én nem kaptam meg a vírust szerencsére, de a férjem igen, el is vitte Tiszaújvárosba is terjeszteni...
Dávid se kapta meg szerencsére. Viszont úgy néz ki, hogy hasfájós valóban. És mindig éjjel 3-kor jön ki rajta. Vettem Infacol-t, azzal próbálkozom, meg homeos bogyóval.
Remélem, hogy az influenzát se fogjuk elkapni. Habár tegnap fájt a fejem, igaz migrénesen.
Ti szoptatás alatt mit isztok / ittatok? Én az ásványvizeket nem bírom meginni. A gyümölcslevekből nem fér annyi az emberbe, így marad a tea. Most én csipkebogyó teát iszom.

Szerdán megyünk a dokihoz tanácsadásra Dáviddal. Most lesz 1 hónapos. Tegnap 4700 g volt. Van egy kis tokája is, meg kezd hurkásodni.

Jolka: Mi a neve annak a proginak, amivel azokat a jópofa képeket csinálod? (Írtad korábban, hogy PS, minek a rövidítése?). Letölthető valahonnan? Írtad a Photo Express-t is, én arra is "igényt tartanék". Legközelebbi talira vinnék neked CD-t cserébe, ha felírnád.

Bocsi, most a többiek korábbi hozzászólásaira nem reagálok. Csak annyit, hogy a betegeknek gyógyulást kívánok!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok

Lehet, hogy az elszállt hsz-ba írtam. De beszéltünk Ildivel, hogy jó lenne egy esti tali, a nagyoknak is. Tehát, mit szólnátok, ha egyszer kb. 5 óra után, találkoznánk a Bodában?

Anna?
Srácok hogy vannak? Dávid? Infacolt mi anno megvettük, de nem használtuk, szerencsére nem nagyon fájt a pocakja. Hallottál már a szélcsőről? De lázmérővel is lehet. Max. 2 cm kell a pici fenekébe tolni és forgatni, elvileg, ha szeles a baba sokat segít rajta. Előtte egy kis babaolajjal, v. popsi kenőcsel kell, bekeni. Ezt akkor érdemes használni, ha masszázs, és a csoda cseppek nem segítenek.

Anita!
www.boribo.hu itt vannak babzsákok borsos áron, de ötletnek nem rossz, ha van egy jó varrónőd. :) Jobban vagy már?

Ági! Jó, hogy írtál magatokról. iwiw-n mindig meglessem Baluról a képeket. :wink: Hétvégén, mi is mennénk a barátainkhoz, de mivel rendőrök, nem lehet tudni, hogy behívják-e őket. A srácot már felhívták Pestre. :( Pedig már hónapok óta tervezgetjük, sakkozunk a hétvégék között, hogy össze jöjjön egy tali, erre megint balhéznak egyesek. :(

Dóra!
Mesélj, milyen volt a buli?

Ildi!
Jó a kép!!! :D Tényleg sokat dolgozott Bence. :)

Hol lehetne az ócska babakocsinkat lepasszolni? Persze valahol helyben, nem akarok netre menni miatta. Elegem van belőle. Tesónak venni kellene egy újat. Ez már nagyon strapára ment. Most hirtelen felindulásból, legszívesebben kidobnám. Nagyon jó kiskocsi, nagy és pakolni is lehet bele. de..... :evil: Az alját már nem tudom, hányszor varrtam. Mert, hát apa sosem figyel oda amikor a kocsiba teszi, és egy kicsit meghajlik a kosár. :evil: :evil: :evil: Ma is mentem volna nagy bevásárlást csinálni, mikor félúton észre vettem, hogy megint kilóg a bele (a falemez). Még benézzek a Létibe, hátha lehet venni kiegészítőt hozzá, pl. egy új kosarat alá. Akkor marad. Viszont Manó most nagyon ragaszkodik hozzá, nyárra már nem nagyon kellene használni, vagy tényleg újat kell venni a tesónak. Szerintettek? Légyszi, adjatok tanácsot. Anna, Nálatok Gergő nem akar visszaülni a babakocsiba?

Szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok! én is megkaptam a képtáras levelet, de nincs benne a jelszó!!Priviben küldenétek???Köszi!

A BULI jó volt, de a legjobb az, hogy peti szó nélkül elvolt anyósomékkal!!!! :D ők fürdették, etették, altatták! elaludt kaja után nyomban, reggel 4körül megébredt a cumiért, visszaadták neki, és fél8-kor kelt!!! ez szuper! azért ennek örülök, emrtígy máskor is ott merjük majd hagyni. ez volt az első alkalom, hogy egész éjjel nélkülünk volt, és hogy nem én tettem le aludni, így nekem is nagy próbatétel volt!!azért elég rendesen izgultam!!hozzá kell még ehhez szoknunk!
amúgy szombaton mi is szánkóztunk egész délelőtt, majd teszek képet...

Kép
dora1980

Szia Anna!

PS=photoshop. Okés, a következő talira viszem a 2 cd-t neked. :)

Én szoptatás alatt (még most is. :)), ásványvizet, de most már csak csapvizet iszok. NÉha szörpöt. Gyümilevet azárt nem, mert nincs az a pénz ami nekem elég lenne rá. Ha elkezdem inni, egy hajtásra megiszom az egész dobozt. :D Teát csak cukorral tudom inni, tehát ez is kilőve, így is dagi vagyok. :)
Nálam csak a csapvíz jön be. De abból is egyszere 2 pohárral legalább lemegy.
Szegény párod, jobbulást neki!!!
Privibe küldtem a jelszót.

Mindenkinek legalább 4 levél ment el, biztos ami biztos alapon. :D Ahányszor raktam fel új képet, ment az értesítő nektek. :D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Közben már be tudtam lépni a képekhez.

Jolka: Nálunk egy másik babakocsi van Dávidnak (azóta kaptuk, nagykerekes és itt praktikusabb). A Gergőé is megvan, de eddig még nem kérte, hogy ő is beleüljön az övébe.
Ha sétálunk jön mellettünk, vagy motorozik.
Eddig egyszer volt az, hogy túl messzire sétáltunk és haza már nem tudott jönni, ekkor ráállítottam a babakocsira és úgy mentünk haza. Szerencsére van rajta egy övszerű valami, ami tartotta, így nem esett le. (Na ez így elég elképzelhetetlen, majd készítek róla képet). Most a Corában tök jó babakocsit lehet kapni, a Gergő régijét én is el akarom majd adni.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Tök jók a képek! (Jolka köszi a jelszót.)

A játékok ott vannak, vagy Ti viszitek őket?

Én pártolom a délutáni találkozót is. Igaz, hogy a Bodába is el kell jutnunk valahogy...

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

én is megnéztem a képeket, tök jók! a bodában már mi is voltunk, tényleg szupi, egy déutáni találka bizti jó lenne!!!! csak időben tudjam, h. mást ne szervezzünk arra a napra. na jó, tudom, ehhez gyakran kell legalább olvasni a fórumot! :oops:

Kép
dora1980

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?