Álmos is micsoda helyes kispasi!!
Ildi! Hihetetlen, hogy Gabó már mekkora! Nagyon szépek mindketten!
Köszönöm az érdeklődést, megvagyunk... Házunk beszigetelve, beszínezve (kb 3 m2 maradt el a terasznál, mert kevés lett az anyag, de majd pótoljuk...) Fiúk hazamentek.
Most második felvonásként férjem emberei jöttek 2 napja, mert márhol kis időre leállították a munkát.
Eredmény: külső párkányok berakva (még visszajavítás hátravan), kerítés lábazat-támfal befejezve (körbeért a telken), de még a háló hiányzik a tetejéről, kocsibehajtó lebetonozva, kandalló körbeépítése elkezdődött, speizben elfalaznivaló strang van még (elkezdve), + burkolás.
A pincében még mindig hiányzik kb 10m2 burkolás, de az ottani belső ajtók legalább be vannak rakva.
Ezzel együt gondolhatjátok, hogy még eléggé szanaszét vagyunk, de legalább halad a munka.
Beépített szekrényre nem tudom, lesz-e pénzünk, legalább az előszobait jó lenne megcsináltatni mert iszonyat kupi van ahogy belépünk...
Réka megint takonykóros, a héten nem ment bölcsibe. Csúnyán köhög is tőle (néha hányásig), főként mikor fekvésbe kerül. Így 3 napig nem is sikerült délutáni lvást produkálnia, mert 10 perc után hányásig köhögte magát, onnan meg már nem tudott visszaaludni. Szegénykém. Néha este is ez megy, csak akkor már anniyra ki van, hogy kidől egy idő után. Most soeciel sikerült elaludnia, már keudtem félni, hogy teljesen leáll a napközbeni alvásról.
Persze a takonykórt én is elkaptam, az elmúlt 2-3 nap nem telt valami fényesen. Nincs semmihez erőm, estére kész vagyok Pedig már nagyon be kéne fejeznem a munkát, hogy leadjam az egészet.
Pocaklakóval minden okés, rugdos a drága, és a múlt heti UH alapján napra pontos méretekkel rendelkezik (már ami az előírásokat illeti). Tegnap voltam dokinál, szerencsére méhszáj még zárt. Az előző terhesség alapján van rá esélyem, hogy túl korán nyílni kezd majd, úgyhogy azért ez most jó hír, mert sejtem, hogy a sok köhögés, meg erőlködés orrfújásnál nem használ a helyzetnek.
A héten az uszit is kihagytam, de jövő héten akkor megint tudok menni. Hipp hipp hurrá.
Hétvégén itimtorna tanfolyamozok, vasárnap f1-kor még lerohanunk SZegedre, meg estére vissza, mert anyósom Katalin, és hát náluk nem lehet halasztást kérni névnapi köszöntés elodázására.
De legalább holnap még van egy szabad délutánunk...
Persze menni kéne csomó minden után (pinceajtókra kilincs, belső szegők, burkolatváltók, fürdőkbe akasztók ,WC papír tartók, stb....
És még a karácsonyi bevásárlás el se kezdődött!
Na megyek, mert a kis köhögősöm ébredezik, ilyenkor még babusgatni kell....
Gab! Csini kismami vagy! Volt itt az asztalos akit ajánottál, lehet hogy ő lesz a nyertes. Csak meglepődtem, hogy Kőbányán vannak ők, azt hittem valami környékbéli
Pocakfotó mostanság rólam nem készült, de igyekszek majd. Azért szerintem nagyobb a pocim jóval, mint RÉkával volt, de majd összehasonlítom a képek alapján...
Pusz mindenkinek!
Twist, Anna, rég voltatok erre! Remélem minden okés!