Sziasztok!!
Ilcsi: Nagyon széééép Lalibéb

És milyen ügyes

Jó kis izmos baba lesz, Bea jól megdolgozza
Zsuzsi: Hát nekem nem feszül a cicim, mert annyi már nem volt benne. Tehát már nem fedezett egyetlen egész étkezést sem a tejcsike. Csak desszert volt vagy előétel

Viszont naponta többször szokott folyni picit a tej belőle. Ma is többször próbáltam mellre tenni de elfordított fejjel ordított!
Szóval ha valakinek van otthon feleslegessé vált kidobásra váró anyateje, azt köszönettel elfogadja Zalánom, akármilyen mennyiség is

. Örülnék ha még egy kicsit kapna anyatejet...
Ma délután Bogi a motorral eltaknyált a játszón.

Ahogy ment megakadt a kereke egy kőben és ő előreesett! Állal!

Ömlött a vér az állából, szétnyílt a bőre, de elég rendesen

Elvittem a gyerekklinikára ott az ambulancián elláta egy nagyon kedves doktornő, vacillált varrja-e vagy sem, de egyelőre csak összehúzótapaszt tett rá, holnap reggel 9re kell visszavinni a sebészetre hogy egy profi megnézze. Nagyon remélem, hogy nem kell holnap se varrni, bár még nemrég is látsazott egy kis friss vér belőle, pedig jóóóól le van ragasztva!!!!
Mindig van valami itt a tavasz jönnek a balesetek, vigyázzatok a csemetéitekre!
Szentmihályiak jó ott lakni?
Gira: Nekem se voltak túl negatív élményeim a klinikán. Mondjuk vannak dolgok amik engem nem zavartak, téged meg lehet h fognak, szal ez egyéne válogatja. én pl nem díjaztam, ha valaki bent hagyta a babáját éjszakára, mert én szülés ellőtt jellemzően hetekig nem bírtam aludni (pont oylan "jó" alvó vokk mint Toncsi)és annyira hulla voltam, hogy a hátam közepére se kívántam más ordító babáját hallgatni amikor épp alhatnék....

De nyilván menjek hotelbe ha nem akarok sírásra ébredni...

Úgyhogy állj a sarkadra és hajrá! Ilyen egyszerű
Amúgy a védőnő aranyos, a gyermekorvos is, egykét csecsemős is jófej, a többi meg le van....tojglizva!