Szia Zsand!
Köszi,már jól vagyok
Tudod,csalánba nem üt a ménkü
Nekem sem volt amúgy a Szabinál sem mellszívom,sem mérlegem,sem légzésfigyelőm
Mellszívót,kölcsön kaptunk,azt kb jó ha 10x használtam.Nekem valahogy ezek nem jönnek be,emiatt nem is vettem,kézzel sokkal többet és gyorsabban sikerült.
Viszont a korházban jól jött.A Szabi besárgult,és vitték szolizni,meg infúziót is kapott,emiatt 3óránként én mentem szoptatni.Viszont annyi tejem volt,hogy az iszonyat.Fájtak a csöcseim,és akkorák voltak,mint a dinnye.Az első napokban,szó szerint a cspbe fejtem,forrró víz alatt,mert fájt is.Na akkor jó volt a mellszívó,mert kézzel nagyon fájt még akkor a fejés.
Viszont 1hét múlva,mikor már nem feszült annyira,meg már ottthon voltunk,volt 3óránként szopika,na akkor semmi értelme már nem volt.
Szóval előlre semmiképp nem szabad venni.Ha kell,majd akkor ráér akkor is,ha szükség van rá.
Mostmár szerencsénk van.Itt van 10percre a brendon,nem tart semmiből elmenni oda,és válogatni
Mérleg,hót felesleges,ha már a korházban jól szopizik a gyerek.
Nekem a lányomnál,még az ex anyós,erősködött,hogy az szükséges.Meg is győzte az exemet,hogy felelőtlen vagyok,mert mérni kell!! mennyit eszik a gyerek.Na az exem,ment és kölcsönzött is.1x meg is mértem a kb 2hetes lányomat.Na akkor evet 150gr-ot
Úgy döntöttem,többet nem mérem,mert nem láttam értelmét.
Max fogyóztatni lehetett volbna,annyit evett
Viszont,amit sokan nem vesznek,és nekem tök jól bevált.A pelenkaszerű fürdőlepedő.A Fannit is,és a Szabit is azzal türültem.Tök jól elfér bárhol,jó takarónak,pokrócnak,és türcsinek.Szóval min 2db,jól jön belőle.
Én pl ezeket a babafürdőlepedőket sosem használtam.Már elsőre kicsinek bizonyúltak.(na jó,azért persze,hogy volt,de kaptuk,nem vettük)
Tasak.Piacon vettünk,kisméretü zacsikat.Azt is ki lehet főzni,vagy jól kimosni,és fillérekért,pont olyan jó mint a gyári tasak.
Amúgy nem hinném,hogy a gyári,húú de,nagyon fertőtlenítve lenne.
De viszont a műanyag kispohár,az még jobb.Pl vannak azok a féldecisek,azokba apránként lehet fagyasztani.Fél dl,pont elég egy főzihez,ha eljön az ideje,viszont ha több kell,elő lehet venni 2-3 pohárkával