Sziasztok Csajok!
Csütörtökön voltam dokibácsinál, minden ok. Azért kicsit rámijesztett, mert Zsófi most hetek óta haránt fekvésű, és szerinte ha ez még hetekig így marad, akkor készülhetünk a császárra. Persze mindenki azt mondja, hogy még ezerszer befordulhat, csak hát a tendenciával van a baj: elején hónapokig fejjel lefelé volt a kiscsaj, most meg hetek óta keresztben...

Na de majd beszélek Zsófi fejével, hogy álljon szépen menetirányba.

Eddig még nem hallgatott rám, most is az oldalamat akarja kirúgni a drága.
Pénteken voltam Aquanatal vizitornán. Szuper volt!!! Ezentúl rendszeresen fogok járni!!! Előtte kicsit úsztam is, már úgy hiányzott!
Zsand!
Nagyon sajnálom kislányod!

És drukkolok, hogy minél előbb átessen ezen az időszakon!!!
Kditke!
Nekünk is van kutyusunk, nálunk is ő az első gyerek a családban.

Igaz menhelyről hoztuk és keverék a drága, de nagyon szép. Mi imádjuk. Most fél éves és nagyon kajla, mostanában azzal foglalja le magát, hogy felássa a kertet. Úgy néz ki az udvar, mint bombatámadás után.

Kíváncsi leszek, hogyan fogja megélni a baba érkezését. Nálatok volt ilyen, hogy féltékeny volt a gyerkőcre?
Egyátalán nem haragszom, hogy felajánlottad a légzésfigyelőt!

Sőt nagyon örülök neki! Köszönöm! Ez légzésfigyelő és bébiőr egyben??? Valami ilyesmit szeretnék, csak nem bírok dűlőre jutni a dologban... Meg tudod írni pontosan a típusát? Ma megyünk a Baby Outletbe, hogy közelebbről is megnézzünk pár ilyet, hogy mik a lehetőségek és ígérem rövidesen fogok reagálni!!!
Peni, Mimi!
Szoptatás: Hát én lehet, hogy paraanyu vagyok, de veszek egy kézi fejőgépet, biztos ami biztos. Állítólag már a kórházban nagy hasznát veszi az ember a tej beindításánál.
Lavy!
Sajnálom, hogy nem vették fel oviba a lányaidat! Próbálj meg magánovit. Tudom, iszonyú drága, de lehet, hogy a fizetésed fedezné a költségeket és akkor nem kéne elveszítened az állásod. Hova jársz dolgozni? Mert ha Pestre, akkor ott is megpróbálhatod őket beadni oviba. Bár én nem értek hozzá, de ahogy Zsand is írta, lehet, hogy évközben már nem veszik fel őket.