Pintyus,
Voltam én is a Stop Shopban. Tetszett nekem is. Lánykám karácsonykor kap egy egyben szoknya+ nadrágot, nagyon kis csini, a Takkoban vettük. Müller nekem nagyon tetszett. De észnél kell lenni mint máshol is, mert itt pl. a játékokat elég drágának tartottam. (Pl. Régióban 1000 Ft alatt van az a Verdák kisauto ami itt 1690.-) De mindenkinek ajánlom a babarostos leveket, a Neste markajuak szuper olcsók. 300 Ft alatt van fél liter ára, de van olyan gyümölcslé amiből 0.75 literes is 300 Ft alatt van. Igaz az nem Nestle. Vettünk Dorkának kóstolóba és izlik neki, ugyhogy majd vesszük az utánpótlást.Huuu... Müllerben a sok fini német csoki... nyam-nyam.
Nem tudom mitől zsibbadhat az ujjad, nekem pl. akkor szokott ha vezetés közben nagyon erősen fogom a kormányt...
Ja a bébihordozó itt van, majd megbeszéljük mikor jó Neked eljönni megnézni.
Hajrá a hancurral!!!
Szia Olimami, Kriszti!
Üdv a kis csapatban.
Tök jó, hogy csak pozitív tapasztalataid voltak a klinikán, ezt jó hallani. Nekem azért volt pár negatív élményem is, de ezt már részleteztem korábban, esetleg ha visszaolvasod megláthatod.Valóban jók a klinikai szülészek, nem rosszabbak szerintem a Kenézysnél, sőt nekem is csak jó tapasztalataim vannak doki ügyben, nekem Dr. Póka Róbert volt az orvosom (most is ő) és imádtam, nagyon kedves, megértő, nyugalom árad belőle, és nem utolsó sorban kiváló szakember. Klinika mellett szól valóban hogy helyben van a neonatológiai intenziv centrum (NIC).
Jakab Attiláról én is csak jókat hallottam, egyik munkatársam szülészorvosa volt mindkét gyerekénél és elégedett volt vele.
Olivér baba hugicád vagy öcsikét kap májusban?
Ha tudsz a kis Drágádról tegyél fel képet, szeretné(n)k benne gyönyörködni.
Zsuzska!
Mi a Vénkertben a Domokos Lajos utcán lakunk panelben. Környéket nagyon szeretem, biztonságos, közel vannak boltok. De sajna az 54 nm-es lakásunkat két gyerekkel már kinőttük. Váltani kellene nagyobbra, de a nyáron nem jött össze, nem tudom belelkesedünk-e az eladással tavasszal vagy inkább ezt ujitsuk-e fel és maradjunk. De akkor meg jó lenne egy garázs a lomoknak, mert minden anyukáméknál van vidéken.
Katétert kérdezted, sima szülésben nem vagyok otthon, de császárral tutira adnak. Az érzéstelenitő miatt muszáj, nem éreznéd kell-e pisilni vagy nem azalatt a pár óra alatt mig tart a hatása. Nem egy nagy élmény de azért kibírható.
Pusz Mindenkinek
Bendor

31+3
34+3