Azt kell mondjam, hogy a kórházzal kapcsolatos jó tapasztalataid miatt Te vagy a kakukktojás. Biztos kifogtátok, ennek nagyon örülök. De nemcsak alkeszeket, és drogosokat lehet ám rehabilitálni , hanem beteg gyerekeket is, mint pl az enyém. Amire valójában mindenhol kis hangsúlyt fektetnek. Bizony. ha Én nem nézek utána egy tipusú rehabnak, lehet, hogy Virág még 2évesen sem járna, vagy járna csak csúnyán, vagy nem tanulna meg beszélni időben, stb... remélem így minden rendben lesz. Ezért Én örülnék egy ilyen központnak, mert talán több lehetőségük lehetne, a mentálisan, vagy mozgásszervileg beteg gyerekeknek, és nem kellene Őket messzire hordani a szülőknek. EZ nagyon fontos. Persze egy egészséges gyerek szülei nem látják ezt, és ez nem is baj, de ha nem baj nem kapcsolódok a "mozgalomhoz". AZért nem látunk beteg embereket az utcán, mert nem tudnak kijönni. MErt nincsenek rámpák, korlátok, eszközök, és emberi segítség. Ellenben vannak magas patkák, fürkáésző tekintetek, ujjal mutogató emberek
( Ha lenne egy kis elkerített komplexum (alkalmas erre a kóráz), ahol kialakíthatnák az életüket, sokkal boldogabban élhetnének a sérült gyerekek, vagy felnőttek. A kórházban nem lehet ott a szülő a gyerek mellett(tapasztalataim szerint), a klinikán van h ott alszik az anyuka a gyerek mellett. Felkészültebb orvosok vannak egy klinikán alapban, ez a felnőtt gyógyászatban is igaz. Ezért nem értem, ha már iylen nagy városban élünk, és van rá lehetőségünk, miért nem a klinikát részesítjük előnyben.
Szóval Én átgondolnám a helyedbe. Az mind1, hogy a gyereknek hol veszik a manduláját, de az nem , hogy hol éli le az életét, egy sérült ember.

) kocsit is, rá lehet keresni a márkára, és kidobja Őket.
Igaz, hogy csak bejelenti, de nem hajlandó se bilire se a vécére ülni