Hajni, Ugyan kit zavarnál? Örülünk az új tagoknak (főleg ha sokat ir).
Én másodikra is fiút szeretnék, te örültél, h. két fiad van? Vagy hülye kérdés? Elsőre még nekem mindegy volt a nem, de egyre inkább fiúsanyuka válik belőlem, na azért örülni fogunk ha kislányunk lesz is.
Kriszti, Ha már régóta olvasol láthatod többen is kötődünk Debihez, én ott éltem huszonpáréves koromig, amig a férjemmel ... de ezt már ismeritek. Engem is nagyon győzködtek, h. ne itt szüljek, de nem bántam meg, h. nem a Klinikára mentem. Bennem a Klinika mindig olyan rideg benyomást kelt. Családtagjaim sajnos már többször megfordultak ott és úgy egyébként sem vágytam oda, de jó dokim is volt. sógoromnál szültem, nála jobban senki nem viselhette volna a gondomat, legfeljebb a párom, aki szintén zenész : itt mit jelent a szintén zenész? Vagy nekem nehéz a felfogásom? A sógorod nőgyogyász ezek szerint, de a párod is?
Petra, Azért tudtatok fürödni a Balatonban? Mondjuk nekünk meg a 40 fokban a kirándulásra nem volt esélyünk, hát nem tudom melyik a rosszabb?
JOlka, Mesélj milyen volt?
Beszéd nálunk azóta a bizonyos kukásautó óta hihetetlen fejlődésnek indult. Volt itt Z. egyik barátja pár napja és mondja, h. miért mondta pár napja a nagymamája Zalánra, h. nem beszél. Merthogy nagyon is, főleg ha formában van (mondom ezt már én). Bár tegnap Anyukáméknak nem nagyon produkálta magát, de mintha egy kukásautó kellett volna ahhoz, h. eleredjen a a nyelve magyarul is. Meglepő.
Lakástémánkról mit is mondhatnék. 1. Interneten adtam fel a hírdetést, igy hetekig nem tudtam, h. meg sem jelent, mert újságot nem vettem, 2. Azt a biz. lakást múlt héten eladták, de már amugyis elkezdtünk az újépítésűek felé húzni, vagyis nem stabil még a lakáskeresésünk sem, jobban mondva mi tudnánk milyet szeretnénk, de vagy 6 nm-es hálószobákkal van elsz.arva a lakás, vagy ferdafalúak a hálószobák, majdnem tetőtéri (csak azért nem a klasszikus tetőtéri, mert valami olyasmit magyaráztak, h. mostanság azt nem engedik, csak eggyel a tetőtér alatt lehet beépiteni), vagy egy 3. kiszemelt lakásnál meg nincs erkély, enélkül meg mi nem veszünk lakást, ja arról meg már nem is beszélek, h. a konyha mindenhol a nappaliban van, én meg nem a kanapéról akarom kevergetni az ételt .... de lehet nekünk vannak túlzott elvárásaink? Nem tudom.
A héten szerdán v. csüt-ön mi is elhúzunk Anyukámékhoz pár napra.
Szép napot mindenkinek.
Tünde

Flóra a névnapján
ebéd egyedül
névnapi tortával