A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok,

Hajni, Ugyan kit zavarnál? Örülünk az új tagoknak (főleg ha sokat ir). :) A vonat az nálunk minden mennyiségben jöhet. Most a kisfiam szülinapjára favonaton gondolkodom. Szerszámoskészletet pedig már megvettem. Észre is vette, alig tudtam visszaszerezni, de másfél hónap van addig csak elfelejti, h. már látta valahol.
Én másodikra is fiút szeretnék, te örültél, h. két fiad van? Vagy hülye kérdés? Elsőre még nekem mindegy volt a nem, de egyre inkább fiúsanyuka válik belőlem, na azért örülni fogunk ha kislányunk lesz is.

Kriszti, Ha már régóta olvasol láthatod többen is kötődünk Debihez, én ott éltem huszonpáréves koromig, amig a férjemmel ... de ezt már ismeritek. Engem is nagyon győzködtek, h. ne itt szüljek, de nem bántam meg, h. nem a Klinikára mentem. Bennem a Klinika mindig olyan rideg benyomást kelt. Családtagjaim sajnos már többször megfordultak ott és úgy egyébként sem vágytam oda, de jó dokim is volt. sógoromnál szültem, nála jobban senki nem viselhette volna a gondomat, legfeljebb a párom, aki szintén zenész : itt mit jelent a szintén zenész? Vagy nekem nehéz a felfogásom? A sógorod nőgyogyász ezek szerint, de a párod is?

Petra, Azért tudtatok fürödni a Balatonban? Mondjuk nekünk meg a 40 fokban a kirándulásra nem volt esélyünk, hát nem tudom melyik a rosszabb?

JOlka, Mesélj milyen volt?

Beszéd nálunk azóta a bizonyos kukásautó óta hihetetlen fejlődésnek indult. Volt itt Z. egyik barátja pár napja és mondja, h. miért mondta pár napja a nagymamája Zalánra, h. nem beszél. Merthogy nagyon is, főleg ha formában van (mondom ezt már én). Bár tegnap Anyukáméknak nem nagyon produkálta magát, de mintha egy kukásautó kellett volna ahhoz, h. eleredjen a a nyelve magyarul is. Meglepő.
Lakástémánkról mit is mondhatnék. 1. Interneten adtam fel a hírdetést, igy hetekig nem tudtam, h. meg sem jelent, mert újságot nem vettem, 2. Azt a biz. lakást múlt héten eladták, de már amugyis elkezdtünk az újépítésűek felé húzni, vagyis nem stabil még a lakáskeresésünk sem, jobban mondva mi tudnánk milyet szeretnénk, de vagy 6 nm-es hálószobákkal van elsz.arva a lakás, vagy ferdafalúak a hálószobák, majdnem tetőtéri (csak azért nem a klasszikus tetőtéri, mert valami olyasmit magyaráztak, h. mostanság azt nem engedik, csak eggyel a tetőtér alatt lehet beépiteni), vagy egy 3. kiszemelt lakásnál meg nincs erkély, enélkül meg mi nem veszünk lakást, ja arról meg már nem is beszélek, h. a konyha mindenhol a nappaliban van, én meg nem a kanapéról akarom kevergetni az ételt .... de lehet nekünk vannak túlzott elvárásaink? Nem tudom.
A héten szerdán v. csüt-ön mi is elhúzunk Anyukámékhoz pár napra.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Nem úsztam az egy hét alatt egyáltalán, ami számomra felháborító, mert nagyon szeretek. Legtöbbször csak térdig voltam a vízben. Végülis nem bántam, hogy nem volt hőség, jó volt kirándulni.
Lakás: nekünk is egy térben van a nappali a konyhával, de én nem szeretem, gondolkodunk is az átalakításban idővel.
Petra

Kép
ppetra

Pár kép Bencéről
Kép Kép Kép
Kép

Kép
ppetra

Kép
Ez az előbb lemaradt.
Mostmár lelépek.
Sziasztok!!!

Kép
ppetra

Sziasztok!
Megint itt vagyok. Tünde, én örültem hogy a második is kisfiú, így igazi fiús anyuka lettem, ne verekedjetek, csend legyen, add oda az autót neki is stb. De azért szeretnék még egy harmadik babát, persze még nem most, még ráérek 26 vagyok. Szóval remélem a harmadik kislány lesz!
Aki Nyíregyen szült, az kinél? Én Albert kismamája voltam mind a kettőnél, de a második szülésnél nem jött be, így Botond, Felföldinél született, teljesen más doki, ő olyan poénos, Albert távolságtartóbb, komolyabb.
Na ezt nem tudom miért írtam le, csak úgy eszembe jutott most! Holnap megyek ajándék után!
Jó éjszakát mindenkinek! Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok!!

MA is voltunk bölcsiben. reggel amikor otthagytam ismét sírt, mert nem osonva jöttem el. de sztem ez nem baj, h. nem vágom át. így látja h. elmegyek, de visszajövök!!!
Szóval sírt egy kicsit, aztán abbahagyta, és játszott. 9- 3/4 12ig volt. sajna ebédelni nem akart, de ez azért van, mert már addigra hulla fáradt, nameg mert nem egy nagy eevő.. itthon sem ebédelt.
Ennek érdekében elkezdtünk vitamint szedni...
Holnap még ugyanígy lesz 9- 3/4 12-ig, aztán szerdán lehet alvás is! :shock:
Meglátjuk
A bölcsiről továbbra is a régi jó véleményem van, mindenkinek csak ajánlani tudom, h. nem tesz kárt a gyerekekben...( eddig így látom!!)
Jó éjt!!

Kép
dora1980

:)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:06-kor.
Vendég

SZiasztok,

Kriszti, Végignéztem a fotókat. Kislányod gyögyörű, ti meg látom szerettek utazni, Washington, Róma .... hajjjj de jó helyek. Én nem ismerem a férjed, csak ezt a vezetéknevet hallottam már. Lehet kiderül mindjárt, h. van aki szült nála közülünk. Amugy ha ennyi a nőgyógyász a családban az jó v. rossz, ha éppen babát vársz? Gyerekorvos rokonaink mondták, ha a gyerekeik tüsszentenek egyet már rögtön az összes súlyos betegség lepereg előttük, ami akár egy tüsszentéssel is kezdődhet. Én épp fordítva gondoltam, de egyszer mikor véletlenül olvastam egy bőrbetegségről itt a net-en én is azonnal rohantam is a gyerekemmel a bőrgyógyászhoz az addig ártalmatlannak gondolt pigmentfotjaival, szal lehet benne valami. Jobb néha a boldog tudatlanság.
Szüleim most is ott laknak, a Vargakertben. Nekem Nyh. sokkal jobban bejön, mint város, ugyhogy nem bántam meg a váltást.

Petra, Nagymamád remélem hamar rendbejön. Az időseknél ez a szöveg elég gyakori, mi is ezt hallgattuk évekig, de hál'istennek mind a négy nagyszülöm elég magas kort ért meg.
A barátainkba is a Szarvas utcán mentek bele pár éve, amikor a cukrászdától fordultak ki.

Hajni, Fiatal vagy valóban. Most, h. még csak 1 gyerekünk van én sem zárkózom el a 3. elől, de sokan a 2. után még a gondoltatát is elfelejtik. Azért nálam a kor sem utolsó szempont. Most azon sakkozok/zunk, h. 35 előtt (az jövő év vége) szüljek-e, mert amugy meg nem bánnám ha Zalán lenne vagy 4 éves és valamennyire már önálló.

Dóra, Sokat gondolok rátok. Örülök, h. jól haladtok. Én tegnap este vacsorázni mentem a barátnőmmel és férjemnek el kellett vonni Zalán figyelmét, h. le tudjak lépni. Ha látja, h. elmegyek rinyál (ez is pár hete van) nem annyira könnyen teszi túl magát, de igy meg Apa etethette, fürdethette és ágyba tehette nyugodtan egy hang nélkül. Nem tudom amugy mi a jobb, ha megbeszéljük vele, v. a lelépés, de ez igy látszólag kiméletesebb.

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Hát ajándék még mindig nincs, pedig már annyi helyen voltunk(Gulliver, Pláza, Kicsi póni), de sehol nem találtunk olyan vonatot ami Botondnak jó, a legtöbb 3 éves kortól, ő meg mindent bekap. De nem adom fel. Ha van valami jó játékbolt tippetek írjatok már légyszi! Ma dédinél voltunk, jól kifáradtak a fiúk, tyúkokat kergettek. Jól fognak aludni!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok mindenki!!
Na, ismét túl egy napon... nem is akármilyenen...
A nap szokásos sírással indult, de annál jobban folytatódott. ismét nem volt hosszú a sírás a dadusnéni szerint :D
jól eljátszott egész de. Tízóraizott, de ebédelni nem akart.

Ja!! aki nem érteni a bölcsiről beszélek én itten... :oops:

És képzeljétek!!!!!!!! ELALUDT!!!!! tegnap istettünk egy kísérletet ennek érdekében, de fél 1-kor kellett hívnom a bölcsit és akkor még nem aludt, de nem is sírt. azt mondták vigyem el..
Ma már 12.45-kor kellett hívnom őket, de én ott álltam meg autóval a bölcsi előtt, és a vezetőnő meglátott, mondta ne telefonáljak, nézzünk be... termmészetesen ő előbb benézett, nehogy P. meglásson, ha mg nem alszik. aztán hívott engem h. nézzem meg milyen édesen pihen!!
Hát az én drága kisfiam úgy aludt mint a tej!!!!! :D olyan boldog voltam , de szomorú is. most fogtam fel igazán, h. kiadtam a kezem közül... :cry: Büszke voltam ám rá :oops: mert mondta a dadus, h. egy hangja sem volt altatásnál.

na, jó nem a szokásos mennyiségét aludta, ui. szűk másfélk órát produkált, de ez is valami!! Sőt a dadusok szerint elsőre szuper!!
NA, befejezem az ömlengést.... :?

ja, és ma már az este 8 órási harangszó ágyban találta a fiamat!!! Sőt már alva!! :wink:

Kép
dora1980

Húúúúúúúúúúúú, hol van mindenki??? (Kérdem én :oops:)

JOLKAAAAA!!!!!! Élménybeszámoló???? Mizújs?

Dóra, milyen bölcsis napotok volt?

Kriszti
, mintha Boti állandó kellékeit írtad volna :wink: (mindenfajta vonat, minden mennyiségben, Thomas I-II mesekönyvvel megspékelve) + nálunk még az autók. Megszállottá vált a fiam :D

Hajni, sikerült már ajándékot venned? Ha vonat, akkor mondom, hogy éppen tegnap vettem Botinak a Brendonban, de tuti máshol is van, pl. Gézengúz egy fából készült, három részes vonatot, ami egyben építőjáték is. (Fakopáncs)
http://www.fakopancs.com/fakopancs.php?gl=jarmu# A 3., persze most hogy nézem, itt 3990 volt, hát igen, ezt tudhattam...

Petra, nagymamádnak jobbulást!

Ági, Zsuzsi, Annamari, Anita3???? Hahóóóó!!!

Jó éjt, remélem, írtok, míg jövök :wink:

Jolka, mégegyszer: Jelentkezz!!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita!
Hát a nagy vonatvásárlás elmaradt :( ! A férjem vett, fa vonatot, de olyan semmilyen volt, mondtam neki inkább vigye vissza! Le kellett vásárolni az összeget, így készségfejlesztőt kap, aranyos állatos, de úgy beleéltem magam ebbe a vonattémába. Én olyat akrtam amihez van sín, figurák, megy a vonat, olyan jók vannak az interneten, de Nyíregyen egyik sincs csak Thomas!
Na mindegy majd karácsonyra kapnak közösen valami igazán szupert :) !
Szia mindenkinek!
Hajni
nimbot

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:07-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:07-kor.
Vendég

Sziasztok!

Vagyok. :)

Anita!
Élménybeszámoló? Hát, majd személyesen részletezem. :wink: Mindenesetre mi jól éreztük magunkat, de fárasztó volt, sokat ültünk kocsiban. A szállás szép volt, de Apáéknak hiányzott a tv. :) Kastély, korhű volt, azért szép fürdőszoba járt. :D

Petra!
Jobbulást mamádnak! Az enyém, sincs valami jól, ma is kivizsgáláson van. A beszólások tényleg ismerősök. "jövő tavaszt én már nem érem meg..."
Bence nagyon aranyos a képeken.
Tesó? :)

Zsuzsi!
Kresz vizsga? Hogy sikerült?
Képzeld Zsuzsi lesz a szülésznőm. Elvállalt. :)

Tegnap voltam dokinál.
Tesó megfordult. :) kb. 2,5kg Jövő héten kezdem az nst-t
Védőnőnél is minden ok, csak a súlyra kell odafigyelni, egy kicsit elengedtem magam, a nyaralások alatt. :D

Manóval minden ok, festők kedden jönnek, mi meg megyünk Mutiékhoz addig.

Tünde!
www.izgi.hu -ra gondoltam. Szigetelés nem lesz. :wink: Tapéta helyet festés lesz. Az is mészalapúval, hogy jobban szellőzzön a fal. Na jó, megy rá dekor festék is, de ez is légáteresztő.

Ági!
Ti, hogy vagytok? Rég jelentkeztél.

Dóra!
Tényleg ügyes Peti!
Ma már alakulótok volt?

Szép napot mindenkinek!
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kriszti!
Köszi az infót. Egyelőre mi még nem veszünk cipőt. Benczúr tér? Nem lesz meleg, ugyan a homokozó mellett van fa. Bori, felmászik egyedül a csúszdára?
Kellemes időtöltést nektek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy szorítottatok nagymamámért, szerencsére jobban van. Tegnap már azt mondta a nővéremnek, hogy menjen ki temetőbe nagypapámhoz, és mondja meg neki, hogy még nem megy :D

Hajni! Bence is Felföldinél született, szerintem nagyon jó doki.

Jolka! Tesóról még semmi hír, amint van valami, megírom.

Dóra! NAgyon ügyesek vagytok a bölcsivel!

Petra

Kép
ppetra

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:08-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:08-kor.
Vendég

Sziasztok!

Még megvagyunk :) Tegnap jöttünk haza Szilvásváradról, ott voltunk a héten. Most a szokásos kipakolás, mosás, stb.
Később még jövök részletesen!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok csajok!

Üdv az újaknak, még nem beszéltünk!
Bori anyukája! Szerintem a mi csajaink is játszottak már együtt, de lehet, hogy nem jól emlékszem. Itt a malomkerti játszón.
Mikor szoktatok jönni?

Petra!
Örök hála és köszönet a múltkori pótanyáskodásért. Csakhogy a többiek is képben legyenek: a szalonnasütésen Flóra teljesen végig Petrával volt (pisi, kaka, játék, enni-inni, stb. ). Én meg így kicsit tudtam trécselni a vendégeinkkel, no meg a kötelező jómodor szabályainak is eleget tettem, hogy nem hagytam végig magukra vendégeinket.
20-án délután is kint leszünk, ha otthon vagtyok csatlakozzatok már hozzánk! Ugyanaz a babás banda!
Ja és szenzációs, ahogy Bence kisasszonyozza Flórát!!
Remélem, túlélitek a zajt, amit most a víz-, gáz, villanyszerelés csinál. Egyébként iszonyat, de megint csúszunk: nem lesz kész a megígért időre és még a köműves bácsi nem is tudja, kapunk tőle néhány áldást tutira.

Anita!
Nem találkoztunk a múlt heti tornákon, gondolom, bejött a step és inkább arra fogsz járni. Nekem is maradni fog a heti 2 alkalom, csak ugye délután és mindig arra, amelyikre éppen odaérek. Úgyhogy meg is írhatnád, milyen a stepp, mennyire gáz a koreográfia, mennyire lehet bírni,stb.
Ja, nagyon megdícsért Bea: kitartó vagy és ment elsőre a stepp is, azt mondta. Tényleg nagyon lelkes vagy, csak így tovább!! De jó, hogy elcsábítottalak! Nagyon szeretem a mozgást szerető barátnőket!!
Hogy van Boti? Kire hagyod a torna alatt?

Jolka!
Nagyon jól nézel ki (egyáltalán nem látszik, hogy akár 1 kg-ot is híztál volna) és Márkó is sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában. Kezdesz már izgulni a szülés miatt? Bent lesz Zolkó?

Dóri!
Ti már elkezdtétek a sulit? Miért volt ilyen hamar alakuló? Még a mienk is korai, mert a nagy többség 27-én kezd.
Én mondtam, hogy nem szörnyűség a bölcsi: látod, hogy foglalkoznak vele, szeretik, fejlődik. Csak az a pillanat iszonyú, amikor rájösz, hogy tényleg az első, de biztos lépés ez az elszakadáshoz.
Mis is nagyon szeretjük és hála istennek Flóra szeret járni és nem is megyünk még oviba. Most biztosan utálnak az óvónők, ha olvasnak minket, mert emiatt van kevés gyerek az ovikban, szidják is az ilyen szülőket. Legalábbis most ezt hallottam.
Kocsma-projekt bejött?

Tündi!
Köszi a címet, írtam privátot is azóta, de még lehet, nem olvastad el.
Akkor most, hogy a kedvenc kiszemelt lakást eladták merre fogtok nézelődni? Marad a belvároshoz közel?
Ezer éve nem láttam Zalánt: mikor találkozunk?

Tényleg lányok: mikor találkozunk? Ágival is összefutottunk a játszón, vele is beszéltük, hogy már lehetne vmi, mert ezen a nyáron mindössze egy találkozó volt. mamás meg egy sem.

Mi jól vagyunk mind.
Kár, hogy lassan vége a nyárnak, no nem a jó időt síratom, hanem letelik a szabim. Szerdán kezdünk.
Mi sem sokat pihentünk, az építkezés lefáraszt, minden napra van vmi intéznivaló.Most volt belső vakolás és villanyszerelés, külső szigetelés, majd fűtés-, víz, jövő héten aljzatbetonozás. Utána már csak a színezés marad a külső munkák közül, a belső pedig szinte csak akkor kezdődik el. Úgyhogy téli költözés lesz, szerintem, de én már fontolgatom inkább a tavaszt, bár erről az emberem még nem tud. Pláne még ki is kell száradni.
Flóra tündérke, mindjárt rakok róla fel képet. Most Tokajba megyünk egy kicsit kirándulni, ott is ebédelünk, csak a déli alvásra jövünk haza. Mondjuk biztos cipelteteni fogja magát, mert iszonyat lusta gyalogolni. Mint apuka. :) Nagyon igényli a gyerektársaságot, akárhová megyünk, megkérdi, hogy ott lesz e baba és egyre inkább tudtosan emlegeti a tesót. Pl. ruhavásárlásnaál: "anya ez kicsi nekem, de jó lesz a tesómnak, Millinek" (feltéve, ha tényleg lány lesz). Nagyon aranyos.
A jövő héten megyünk a szokásos egyetemi találkozóra, most T.lökre,egy hosszú hétvégére. Flóra is várja, mert egy kivétellel már mindenhol baba van és ráadásul kettő, csak nekünk van még egy. Meg én is várom, nosztalgiázunk a csajokkal...ajaj, de rég volt...

Na, befogtam, puszi mindenkinek és egy délutáni játszóteres randit hozzunk már össze (Malomkerti játszó nagyon jó).

Csilla és

Kép
nycsilla

Kép Flóra a névnapján

Kép
nycsilla

Kép ebéd egyedül

Kép
nycsilla

Kép névnapi tortával

Kép
nycsilla

Sziasztok!!!

Csilla!!
Jó hogy ílyen sokat írtál, legalább votl mit olvasni!! :wink: Mi mmég mindig itt vagyunk anyukámáéknál, kedden talán kicsit hazaköltötzünk... :) nagyon jó itt is, de kicsit már hhiányzik a mi lelakott, kissé lomos házikónk! :roll:
Nem tudom honnan jött, de nem volt még alakulónk( én írtam volna??)
majd 29-én kezdünk egy lelkigyakorlattal, aztán másnap alakuló , másnap pedig munkaközösségik! 1-én de. tanévnyitó liturgia, és ünnepség!Zsúfolt lesz!! :?

Flóra gyönyörű kiscsaj!! nem bánnám, ha nekünk a köv. egy kislány lenne!! :D aztán meg a 3.-mindegy!! :wink:
A kocsma beindult, de azóta az Uramat alig látom :cry: hétfő óta ő van reggel 6-este 10ig, de az éjjel fél2-kor jött, ,és negyed6-kor ment!szabin van az alkalmazott. de kedden már jön szerencsére!
Délutáni v. esti torna enegem is érdekelne, mert ha bejön a suli a de nem jó. most a héten esetleg beleférne a de. is!

na, mindenkinek további szép napot!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

No itt vagyok! Jóóó sokat írtatok a héten :D
Szilvásváradon voltunk anyáékkal 4 napig. Jó volt, legalább mi is pihentünk egy kicsit. Rá kellett jőjjek, bármennyire is szeretek itthon (anyaéknál) lenni azért jó, hogy megvan a mi saját kis külön életünk. :) Na meg arra, hogy nem csak anyósomtól és idegenektől türöm nehezen, hogy beleszóljanak a gyereknevelésbe :oops: :oops: pedig tudom én hogy csak jót akarnak :oops: no mindegy, azért jól éreztük magunkat.
Kisvonatoztunk Szilvásváradon, lefelé pedig Dorka elaludt a babakocsiban :shock: ! Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. Aztán másnap beberangoltuk Eger városát és akkor is elaludt a babakocsiban. Biztos nem lesz ilyen jó sokáig újra :)
Egyébként ha ébren volt és kivettük a babbakocsiból akkor persze az összes virágnál, falevélnél és kavicsnál meg kellett állni, átlagsebesség kb. 1 m/óra :) És húzza ki a kezét hopgy csak az egyiket fogjam :shock: és úgy megy... Ja és csúszdáztunk! Nagyon tetszik neki, csak még nem igazán érti, hogy ha le akar csúszi akkor előbb fel is kellene mászni :D és ebből persze hiszti van :?
Képeket majd legközelebb, mert most is anyáéknál vagyunk.

Csilla! Flóra valami gyönyörűséges! Az utolsó kép haláli :)
Az építkezés miatt irigyellek! Az elmúlt két hétben a fejünk fölött lakó felújított. De hogy mi a csudát tudtak naponta több órát kalapálni a panelban??? Szóval költözhetnékem van! :)
Apropó, van már festőtök?
A Milli a Kamilla beceneve? Akkor bele is vágtatok a babaprojectbe? :)

Kriszti! Néha mi is előfordulunk a Benczur téren. Mikor szoktatok arra járni? Jó kis családotok van :D de legalább nem kellett gondolkodnod, hogy melyik dokit választd! :D Egyébként mi innen mentünk a klinikára szülni hajnal fél 6kor 4 perces fájásokkal, de nem volt gáz. Igaz a szülőaszobán megjegyezte az egyik kis doki h ez még le is állhat, mert nem túl erősek a fájások, bár már 2 percesek voltak (aztán belehúzott). De teljesen igazad van, hogy nem akartál kollégák érdeklődése közepette szülni :D

Jolka! Tök jó, hogy megfordult a tesó! Gondolom azért örülsz neki te is! Nagyon jó a fotó!

Petra! Remélem a mamád már jól van, és örülök, hogy Bencének nincs komoly baja! Az újságos kép haláli, meg a vízbe merülős is nagyon tetszik :D Neki nem volt hideg a víz?

Tünde! Biztos aranyos lehet Zalus a szövegével! Mit értesz azon, hogy magyarul is megszólaljon?
Az új építésű lakásokkal ismerős a helyzet :? Kb. 2 éve amikor Dorkát terveztük mi is intenzíven nézelődtümk. Ugyanolyan tapasztalatokat szereztünk amiket Te leírtál, de volt még olyan is, hogy az ajtóból az egész lakáson át lehetett látni és természetes fény a konyhába csak a nappalin keresztül jutott... Kitartás!

Anita! Egy fiúnál sztem természetes a vonat és autómánia. DE nekünk is meg kell nézni minden kamiont, buszt, vonatot :shock: Útközben hazafelé pont a BorsodChem parkolójában sikerült megállni pihenni. VOlt ott egy szép új piros kamion. Természetesen ötször körbe kellett járni, megnézni. Aztán volt nagy sírás amikor a kamion elment. És lányom lenne vagy mi a szösz :D Na jó a macik is nagy kedvencek :D

Tündi! Persze, hogy felvehetsz msn-re, azért raktam ki. Nálatok alakul a bölcsi? Vagy még nem kezdtétek?

Dóra! Nagyon ügyi Peti, hogy így megszokja a bölcsit! GOndolom azért mostmár Neked is könnyebb egy kicsit lelkileg!

Hajni! Kérü nk majd képeket a szülinapról és a gyerkőcökről is!

Zsuzsi, Ági, Annamari! Merre vagytok??!!

Mi lesz a mamitalival? És a délutáni tali amit Csilla kért?
Mit szólnátok egy csütörtök délutáni mamitalihoz???

No mostmár tényleg befogom! Jó hétvégét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Jelentem, sikerült a vizsgám :D

Viszont ez a vihar nagyon megviselt mindőnket. Tomi amúgy is nyűgösebb mostanában éjszaka, többször fölkel szopizni, ömlik a nyál a szájából, valszeg a foga jön. Most éjszaka még a villámlás-dörgés is bejátszott, 3X a közelbe csaphatott be, és képzeljétek, Kristóf egyik elektromos kis játéka zenélni kezdett a villám hatására. Teljes frász volt rajtunk... :?

Képeket visszanéztem, Jolkáék nagyon jól néznek ki :) Bence még mindig tündéri a hatalmas kék szemeivel :) Flóra gyönyörű, mint, egy hajasbaba :)

Anita!
Dorka menyasszony nagyon édes! Hogy viselte a tegnapi napot? Mi uatána még hazasétáltunk, hogy Apa átöltözzön, addig aludt Tomi, így mire visszaértünk a térre, jól bírta a strapát, tetszett neki a zenés-táncos műsor, a csepegő eső viszont hazazavart minket, nem mertünk tovább maradni...

Kriszti!
Miután megszületett Kristóf, azt mondtam, ha tehetném, és újrakezdhetném, biztosan szülésznő lennék, vagy csecsemős. Csodás szakma, csak hát ezirányú tanuláshoz (teljes szakváltáshoz) már sajnos "öreg vagyok" :lol:
Mi a Honvéd utcán lakunk, és ha megyünk, a malomkerti játszótérre megyünk. Csak mindig valamin felhúzom magam. (pl nem értem hogy hogy lehet egy kis gyereket úgy szélnek ereszteni, hogy kontroll nélkül azt csinálhasson amit akar... többször jártunk úgy, hogy Kristóf motorját, bicikliét csak úgy szó nélkül vitte el egy gyerek, úgy kellett összeszednem elhagyva egy eldugott sarokból, anyuka meg arra sem volt képes, hogy megköszönje, vagy neadj'isten elkérje... csak az én hülyeségem, vagy más is megjegyzi az ilyesmit???)

Hajni!
Hogy választottátok a Nimród nevet a gyerkőcnek? Aranyos, csak nem sűrű név. Gondolom mindenki megkérdezi... :)

Többieknek hogy telt ez a 3 nap?

Ha tudtok olyan helyet, ahol egy hosszú hétvégére szept-ben meghúzhatnánk magunkta, írjatok már legyetek szívesek... kiruccannánk egy kis pihire, ha megúsznánk jó áron.... :wink:

Találkozó szerintem nekünk jó, többiek???

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:09-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:09-kor.
Vendég

Vendég

Vendég

Sziasztok,
Látom sokan nyaralnak. Mi is jöttünk-mentünk amennyit csak birtunk mig Anyukáméknál (Tiszafüred mellett) voltunk. A Tiszához minden nap lementünk, bár hideg volt, a meleg miatt jól esett benne fürödni, szombaton pedig Szilvásvárad, Eger volt a programunk. Hihetetlen embertömeg volt már akkor is mindenhol. Mi lehetett vasárnap és tegnap?
Rájöttem kisfiam ha nyaralunk csökkent az alvásmennyiségen, de szerencsére mióta hazajöttünk meg alig győzi pótolni a lemaradást. Ott rajtam kívül hárman kapkodtak utána, nem is volt baj, mert ha épp nem aludt akkor állandó mozgásban volt, esetleg 1-1 Thomas v. Sam erejéig ült le a fenekére, de most (nem úgy mint Balcsi után) kipihenve jöttem haza.
Ma de. voltunk lent a bölcsiben, de rengeteg beszokatós gyerek volt és nem sokat időztünk, de kisfiam azalatt a rövid idő alatt tudomást sem vett rólam. Már reggel is mikor kérdeztem, h. menjünk-e, mondta, h. igen. Végül egy kis sirás árán hajlandó volt bölcsiből eljönni. Kérdés 4 hét múlva is ilyen lelkes lesz-e?
Beszédileg egyre jobban állunk. Hát tényleg igaz, ha egyszer beindul, onnan nincs megállás, nade még mindig nem értem miért épp egy kukásautó kellett ehhez????

Csilla, Anita, Hol ez a torna? Tudom irtatok már róla bővebben, de mostanra tudatosult, h. szükségem van rá. Ha nem kell komoly koreográfiákat betanulni a végére (mert az a halálom), akkor mennék.

Zsuzsi, Szilvásvárad pl. jó hely, mert a gyerekek, különösen a fiúk nálatok is biztos imádnak vonatozni és lehet sokat kirándulni (környék+Eger), de szállást nem tudnék ajánlani. Még sosem aludtunk ott. Talán Dorkamama?

Játszótéri etikett. Egyszer már érintettem a témát, de én sem értem egyesek hozzállását. Az én gyermekem is ül fel más motorjára, v. nyúl hozzá más gyerek lapátjához, ez ebben a korban szinte elkerülhetetlen ... de azért igyekszem minél előbb visszaszerezni tőle és odaadni a tulajnak. Mi nem egyszer szedtük össze a szélrózsa minden irányából a dömperünket, homokozós cuccokat .... Mondjuk tegnap egy elektromos kisautóval küzdöttünk sokat. Egy kisfiút hoztak azzal a K.térre, elég drága és látványos volt a járgány, szerintem sok gyerek ki is szúrta .... hát ilyet (még ha lenne) se vinnék ekkora tömegbe gyerekek közé.
Tali nekem elvileg jó a héten, de eddig nincs nagy tolongás. Talán Jolka nem is ér rá. Akkor áttehetjük a jövő hétre, de szerintem attól tovább ne húzzuk.
Pár képet felteszek a Pernahajderról.
SZép napot

30 fokban is gumicsizmában nyomom. Kép

Itt még csak sóvárogtam a mozdony felé ....
Kép

.... aztán a mozdonyvezető bácsi megsajnált és felvitt.
Kép

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Azzal a bizonyos elektromos motorossal mi is összefutottunk tegnap, Botond sírt is mert nem tudta megfogni. Én sem értem minek, főleg abba a tömegbe!

Zsuzsi! A Nimród név régi magyar név, csak kevesen ismerik, már 15 évesen eldöntöttem hogy így fogják hívni a fiamat! Anyuék is a Honvédon laknak, így persze én is ott laktam! Már én is találkoztam a malomkerti játszótéren egy-két fura anyukával, még olyannal is aki nem találta a gyereket, mert épp pletykált! De ez a kevesebb szerencsére. Mi általában a kertvárosi játszótéren vagyunk, mert itt lakunk, de az udvar a kedvenc még mindig :)
Holnap szülinapi buli Botondnak, majd küldök képeket!
Sziasztok!
nimbot

Megint én....

Hajni!
Tisztában voltam azzal, hogy nem újkeletű név a Nimród, csak nem sűrűn találkozik vele az ember :) Nálunk Kristóf neve egyértelmű volt, még csak terveztük a babát, már tudtuk, hogy úgy fogják hívni. Tomi meg Botond lett volna, csak Apa Tamásított az utsó pillanatban, meg is harcolt a névért a nagytesóval :lol:
Mi is kicsi korom óta a H. utcán lakunk egy régi típusú családi házban, lehet még látásból ismerjük is egymást :D

Kriszti!
Kresz vizsgán voltam (ezt sem siettem el).
A szülésznőségről meg azért maradtam le, mert van már két tanári diplomám, teljesen más szakirányt kellene tanulnom, onnan kezdeném, ahonnan mások kb 18 éves korukban :lol: de végülis nincs veszve semmi, előttem az élet :lol: mondjuk megsirattam a szülészetet mikor Tomival hazajöttünk a kórházból, belegondoltam, hogy lehet többet nem látom belülről azt a részt. Egyelőre Apa ész érvekkel meggyőzött a két gyerek "elégségéről"... :cry:
A szalonnasütés nálunk is dívik nyáridőben

Tünde!
Én is kb Eger és környékére gondoltam. Néztem egy szállót Szilvásváradon, de az most borsos lenne :( pedig nagyon tetszik. (abban bízom még, hogy ahogy néztem, minden hónapban feltesznek 2-3 napot last minute-ba, félárban)
Zalán nagyon aranyos a képeken, biztos élvezte a vonatozást. K. kinőtte a gumicsizmáját, és azért nem vettünk neki, mert lerohadna a lábáról, tavaly egész nyáron abban volt...

Ha elfelejteném, holnapra:
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HAJNI BOTONDJÁNAK, ÉS SOK BOLDOG NÉVNAPOT PETRA BENCÉJÉNEK!!!

Szép délutánt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Én is itt :)

Kriszti, először is Neked, hogy megint egy játszótéren voltunk :shock: Nekem akkor gyanús volt Bori, de hááát, főleg, hogy BoriApu (gondolom) ott volt (?, ha ti voltatok), nem mertem odamenni. Mikor már mentem volna, akkor meg már elindultatok. Pedig Tündét és Csillát is én szólítottam le, mikor személyesen taliztunk, csak őket más ismertem képről. Most viszont, hogy megnéztelek Benneteket, szinte biztos vagyok benne. Ja, szombat de volt ez.

Akartam már kérdezni, hogy így szakemberként milyen volt a tehesség, milyen volt készülni a szülésre? Gondolom már elég sokfélében volt részed. Mennyivel másabb így készülődni, tartani az esetleges komplikációktól? Na, és férjed részéről?
Megkérdezhetem, hogy temészetes úton született -e Bori?

Hajni, mi hetente ált. 2x vagyunk a kertvárosban, a játszótér környékén. Boti nem nagyon szokott ott lenni, bár férj szülei már kivitték párszor ....

Botondotokat Isten éltesse sokáig!!!

CSilla, nagyon tetszik a step, valóban. Nekem ugye a fogyás iránti vágy miatt különösen. Nagyon jó kis órákat tart Bea, különösen a mai szuper volt. A koreok nem vészesek, bár első alkalommal elég bénácskának éreztem magam. Lassan megtanulom a lépéseket, és akkor a koreot is könnyebben megjegyzem. Szerintem nagyon jó zenéket is hoz hozzá B, tehát nagyon élvezem még. Csütörtökön azonban délelőtt megyek veletek, mert délután 5-től úgy tűnik egyelőre, hogy fogytán vagyok bébiszitterekből. (A tali miatt meg tuti délelőtt mennék) Amúgy apukája vigyáz B-re, de csütin anyóséknál volt sógoromékkal.
Hercegnőtök szokás szerint csodaszép!

Tünde, ez a volt Damjanich laktanya helyén van, Kállói u. Kedd, Csütörtök: de 8,30-9,30 és 18-19: alakformáló, 17-18:step aerobic. Persze van más időpontban is, csak mással. Van még spinning is, konditerem, minden :wink:
Z. nagyon vagány gumicsizmában is. Az én picikém is hasonlóan öltözik: pelus+gumicsizma :shock:

Anita3, örülök, hogy jól telt a pihenés. Még mindig nagyon hasonlóan gondolkodunk :oops: :lol: Sulival hogy döntöttél? Kisasszony nagyon ügyes a járkálással. :D

Zsuzsi, Eger környékét javasolnám én is. Remélem, el tudtok menni!
Nagy gratula a vizsgához!!! Akkor jön a gyakorlati rész :lol: Mondom, Botim már imádja a g.csizmát, pedig csak pár hete van neki :shock: Kristófot így nem is csodálom :D
MÉg Neked is simán belefér pár év múlva egy 3. bébike, hátha addig meggyőződ Te Apát :wink: Egyébként furcsa, de engem is kerítettek ilyen gondolatok hatalmukba, annyira jó belülről látani a szülészetet, és csodálatos dolog lehet nap mint nap egy-egy élet születésének részese lenni, illetve egy-egy Apróság első kinti napjait segíteni, családdá válásokban osztozni.

Jolka, nagyon tetszik a kép rólatok. Fantasztikusan jól nézel ki, bomba kismama vagy! Márkó meg vagány nagyfiú. Helyes kiskrapek!

Dóra
, mai nap milyen volt?

TALI, akkor mikor??????? Cütörtök délután akkor mamás, vagy babás?
Topikkal mi legyen, nyitunk egy zártat??? MÉg csak Tünde írt!!!

Ági, csörgetlek, ha tudunk menni a talin kívül is játszira. Mindig tervezem, csak közbe jön vmi. Pedig Botucimnak többet kellene már menni gyerekek közé. Annyira szereti őket, és muszáj lenne megtanulnia, hogyan kell viselkedni velük.

Annamari????

Most már lelövöm magam, meg amúgy is megyünk fürdeni!

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

csajok! van este is beának órája??? ez jó hír lenne nekem! :wink:

anita! /meg többiek/ ma peti volt a bölcsi lustája!!!!!!!!!! ő kelt fel utoljára a du-i alvásból.1/4 4-kor keltették, mert uzsi volt!nem sírt amikor vittem, és nagyon jó fiú volt egész nap!!
annyira örülök!!és képzeljétek mióta bölcsis végre hajlandó leülni evés közben!!edig szaladva evett, jobb esetben a rendes étkezőszékről, de az etetőszékeről hallani sem akart... most beleül!!!!!!! :D

jó éjt!!

Kép
dora1980

Sok boldogságot kívánok minden szülinaposunknak és névnaposunknak!!!

Sziasztok!
Én is vagyok, de most Mutiéktól.

Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket, kis lelkemnek jól esett, főleg, hogy rendesen dagadnak kezeim, lábaim. Eddig nem híztam, de most elindultam a hízás útján, vagy inkább a vizesedés felé. A jó kis szandimat is alig tudom felvenni. Pedig már csak egy hó van hátra, azt hittem megúszom. A pockolás ezen nem segít, na meg idő sincs rá. :) De még ne mamut lábaim vannak. :wink: Holnap dinnye nap lesz, na és elkezdem a csalánteát inni. Nem szeretném, ha kiskönyvbe megint be lenne írva, hogy DIÉTA. Így is rendes súlyfelesleggel indultam.

Zsuzsi!
Gratulálok a vizsgádhoz!
Anno, én is fájószívvel jöttem el a szülészetről. :wink:

Ági!
Ide miért nem írsz már? Nekem már messze van a játszi, főleg busszal, mert néha félórát is kell várni rá. MÁr nem vagyok olyan fitt, na meg az állandó pisijárat. :)
Megnéztelek benneteket az iwiw-n, nagyon helyesek vagytok.

Tünde!
Nagyon helyes Zalán a képeken, nagyon sokat nőtt, magas emberke lesz belőle. Tetszik a gumicsizma, nálunk még nem favorit. Esőben ebbe mentünk sétálni, de a gatya így is vizes lett, mert ugrált közben, mint a reklámba a kissrác. Ja erről jut eszembe, róla mindig Zalán jut eszembe. :D
Szerintem nem lesz semmi gond a bölcsibe szokatással.

Dóra!
Ti is nagyon ügyesek vagytok.

CSilla Flórája is csodálatos, de már megdicsértem ma msn-en. :)

Dórkamama!
Persze, hogy örülök, hogy megfordult a tesó, de lehet, hogy vissza is fordult. NEm tudom, elég aktív mostanában. Főleg mióta, nem tudok annyit szaladni, ki is használja, hogy rá is figyeljek egy kicsit. Aliant játszik, valamilyét mindig kidugja, a pocak formája állandóan változik. Viszont alvásban nem zavar, Manó ilyenkor is állandóan rugdosott.

Mamis tali!
Szerintem a héten mindenképpen tartsátok meg, már nem érdemes halasztani. Remélhetőleg szülés előtt még össze tudunk hozni még egyet, valahogy csak elgurulok. Na meg, nehéz, úgy megszervezni, hogy valaki ne hiányozzon mindig.

Fórum!
Nézzetek el az izgi.hu -ra. Ha tetszik, akkor ott indíthatunk egy zárt fórumot. CSak regisztrálni kell, majd egy topikot indítani, és zártá tenni. Moderátornak kell írni. A bandából aki indítja a fórumot, az döntheti el, ki kap jelszót a csatlakozók közül.

Holnap, ha minden igaz jönnek a festők, végre rendbe lesz viszonylag a lakás. Aztán jöhet a takarítás. Mutim vett ki szabit, így jön segíteni, már takarítókat akartam hívni, elveimmel ellentétbe.

Na most már lelövöm magam.

Jók legyetek!!!
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Raktam néhány új képet az albumba: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=12883&page=3

Zsuzsi!
Gratulálok a vizsgádhoz!!! Nem tudom ilyen szallasra gondoltatok, mi voltunk most nyaron Noszvajon is és Szilvásváradon is. Mindkettő falusi vendegszallas volt, tehat csak szállás csinald magad kajával. De szép volt mind a kettő. Ha érdekel valamelyik szívesen írok róla több infót!

Anita!
A sulival kapcsolatban: elmegyek (pontosabban elemgyünk, apa szabit vesz ki és jönnek ők is Dorkával, mert szopit még mindig nem tudunk kihagyni) a beiratkozásra és a tájékoztatóra, aztán megkeresem az ismerősömet a tanszéken és próbálok majd jegyzetet szerezni. Aztán az első vizsgaidőszakba kiderül, hogy ez így mire elég. A konzultációkon való 100%-os részvétel a fent említett cicifüggőség és egyéb függőség :D miatt ki van zárva.
A járkálás: tegnap esett egyet a drágám éppen a teli játszótér kellős közepén. Nem nagyon hagyja ugyanis, hogy mindkét kezét fogjam, de tegnap kirántotta azt az egyet is a kezemből amit foghattam és úgy eldőlt mint a krumpliszsák. Annyi időm se volt ogy utána kapjak. Úgy égett a fejem, mert persze volt ordítás utána az ijedségtől, mert azért meg nem ütötte nagyon magát, mert szerencsére homokon történt. Fogom a gyerekem kezét mégis elesik:szaranya :oops: :oops:

Kriszti! Terhesgondozásra Major Tamáshoz jártam, de mivel DOrka egy héttel tovább üdült a pocakban ő éppen konfernciázott és Török Péternek adott át, így nála szültem. Nagyon meg voltam mindkettőjükkel elégedve, utóbbi kicsit közvetlenebb volt - bele is bonyolódtunk mindannyiszor a tegezésbe magázásba, Major tartotta mindig azért a 3 lépés távolságot. De a következő babával is visszamegyünk :) A szülésznőm Pap Judit volt. Korrekt volt - bár szerettem volna ha nem csak a kötelező előkészítésnél van ott meg amíg rámteszi a ctg-t, hanem azért közben is rámnéz, de lehet úgy volt vele azért van ott a férjem. Igaz pénzt sem fogadott el utána, és lejött a kórterembe is megnézni minket 3. nap amikor ismét dolgozott. Úgyhogy lehet nekem voltak nagyok az elvárásaim vele szemben.
Írnál nekem privátban róluk egy kicsit, hogy Te hogy látod őket?
Én is kíváncsi vagyok a többiekkel együtt, hogy milyen egy hozzáértő környezetben kismamának lenni!

Jolka! Hátha már úgy marad a tesó! Vizesedés :evil: :evil: nekem is volt benne részem, és piszkát is vele a védőnő rendesen, de nem a súly hanem a vérnyomás miatt, hogy mérjem, nagyon gyakran! :? Talira bármikor nagyon szivesen elfuvarozlak benneteket!

Torna! Lehet szopi alatt ugrálós tornára járni? Engem is érdekelne a step, vagy bármilyen jó kis táncos aerobic.

Dóra! Nagyon ügyes Peti! Jó, hogy így megszokta!

Tünde! Ismét csak azt tudom mondani, hogy Zalán mennyit nőtt! A gumicsizmás kép nagyon tuti! A libero reklamrol nekem is mindig ő jut az eszembe :D

Hajni Botondjának boldog szülinapot, Bencének pedig boldog névnapot kívánunk!
Kép

szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Szülinaposokat , Bencéket Isten éltesse sokáig!

Na iccaka én is irtam egy hosszú hsz-t, erre mikor elküldtem volna kiirta a gép, h. nem léptem be. :evil:

Jolka, Az elszállt hsz-be is leirtam, h. nagyon jól nézel ki, akárcsak a nagyfiad és hogy gyere talira, h. élőben is megnézhessük a pocidat .... de ezek szerint a hét nem jó neked. Ketteske neve megvan már? A vizesedés nálam is előfordult, de júniusban volt vagy két hét (vagyis középidőben), aztán semmi és az utolsó pár nap jött elő újra. Igaz akkor én ráérős kismamaként zsályás lábfürdőt és hasonlókat csináltam.
MENJÜNK ODA, csak ne húzzuk már sokáig!

Dóra, Itt még tegnap kezdtek el a tanár anyukák szokatni, ugyhogy ti nagyon jól álltok, na meg egyébként is, hát nem bánnám, ha valami hasonlóan alakulna nálunk is.

Anita, Te melyikre jársz? Nekem csak 5 után jó, bár nagyon úgy fest, h. néha akkor sem, mert Z. m.helyén beindult az élet, tegnap is 8-ra ért haza. Bár fogalmam sincs hol ez a hely, csak nagyjából tudom belőni, de ird meg légyszi, ha biztosan tudod, h. te mész és akkor próbálok én is menni. Amugy remélem nem túl puccos a társaság, mert jártam már olyan helyre, ahonnan emiatt jöttem el. Spiningen voltál már? Régóta izgat. Koreográfiát nem bánnám ha nem lenne, de megpróbálkozom ....

Zsuzsi, Szilvásváradon még tavasszal néztem egy helyet, már a játszótér lenyűgözött, de minden gyönyörű volt. A nevére már nem emlékszem, de ott szivesen eltöltenék pár napot.

Petra, Apukád révén szombaton jöttök a Múzeumfaluba a családi napra?

Lányok, Akkor holnap lesz tali? Eddig hárman vagyunk Anita, Dorkamama, Én. Jól tudom? Már itthon mondtam Apának, h. övé Zalus holnap du. Mivel olyan időpont sosem lesz, amikor mindenki ráér, azt javaslom menjünk. Omnia?
Ha lehet ma ezt döntsük el, mert holnap alvásidőben Anyósom fog vigyázni Zalusra, mert dolgom lesz, csak akkor ezt időben be kéne lőnöm.

Szép napot.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nekem jó a holnap du, de csak 1/4 6 körül vagy után, Gabi 5ig dolgozik.
Remélem azért sokan leszünk!!!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!

Mi is vagyunk !Szombaton voltunk lagziba Fehérgyarmaton jó volt.
Ma lesz szülői a bölcsibe kiváncsi vagyok nagyon mi lesz, mikortól vihetem.

Dóra !
Jó neketek már túl vagytok a nehezén, nagyon ügyesen beszokott a kisfiad. Bár már én is ilyeneket irhatnék le. De ez még odébb van.
Még mindig nagy érdeklődéssel olvasom irásaidat a bölcsivel kapcsolatban.Remélem továbbra is megosztod velünk a tapasztalatodat.

Jolka!
Valóban nagyon csinos kismama vagy! És látszik rajtad a boldogság. Márkó nagyon nagyfiú.
A festéshez kitartást!!

Zsuzsi!
Gratulálok a vizsgádhoz!!

Tünde!
Nagyon jól néz ki Zalán a képeken, és valóban jó az a gumicsizma nem véletlenűl szereti anyira mert nem egy átlagos, nekünk is van de nem ilyen mint nektek, hanem az a hagyományos.

Többieknek minden jót üdvözlök mindenkit!!

Egyébként minden baba gyönyörű ezt a Dóra lányom monta és hát tudjátok a gyerekek mindig őszinték.

ÜNNEPELTEKNEK MINDEN JÓT KÍVÁNOK. Kép

Na mostmár tényleg megyek sziasztok!

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Most látom, h. Bence nap ugyan csak holnap lesz, de ettől függetlenül ma is Sok boldogságot nekik.

Anita, Tegnap este még jól kibőgtem magam Mirka babán. Idén ő a 3. akiről tudok, h. születése után hasonló fejl. rendellenesség miatt nagyon hamar Angyalka lett. Láttam te is jártál ott. :cry: :cry: :cry: :cry: A 21. sz-ban ennyi vizsgálat, uh. stb. után hogy történhetnek ilyenek??????????? Vannak bennem kérdőjelek. A szülök viszont hihetetlen, amit véghez vittek. Nekem nem lett volna erőm, bár sose kellejen megtudnom/tudnunk, h. ilyenkor mi szállja meg az embert.
Bocsi. Nem akartam hangulatot rontani.

KépKép
tuzal

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Köszi az infókat, én a szülésznőmmel is elégedett voltam, lehet félreérthetően fogalmaztam az előbb. Természetesen ott volt a kitolásnál és minden vizsgálatnál.Én is úgy gondolom nem akart zavarni, meg ha szólok neki bizti jött volna, csakhát először szülő kismamaként nyuszi voltam, nem is mertem semmit kérni vagy csinálni önszántamból. Illetve eda-t kértem én elég határozottan az előkészítés után egy fél órával, de jött a dokim és közölte, hogy nem kapok, mert fél óra és baba lesz. Nem volt igaza 20 perc múlva kibújt Dorka :D. Szóval azt hiszem a következő babánál is Jutkát kérem majd meg, hogy legyen ott velünk ha elválallja(mert most is megkértük előbb - és ennek ellenére nem fogadott el pénzt - na nem ezért fogom megkérni :) )
No most csak ennyit akartam írni.

Lányok, bocsi az OFF-ért!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok csajok!

Sajnos csak két percem van, úgyhogy először is:

Botondnak boldog szülinapot, Drága Bence neked meg (kedves szomszédomnak) boldog névnapot! Nagyon tündér voltál Flórával, ahogy pancsoltatok!!
(Petra neked és anyukádnak is köszi az újbóli felügyeletet!)

Anita!
Akkor csütörtökön nem találkozunk a tornán, mert én még holnap pótvizsgáztatok (ma is) és csak délután megyek. Még nem döntöttem el, hogy step vagy alakformáló, de inkább utóbbi, mert nem akarok fogyni! De keddenként tutira csak a step lesz a jó.

Dóri! Tündi! Dorkamama!
Gyertek ti is! Micsoda kis aerobikos kis anyukák leszünk! HURRRRÁÁÁ!!!
Szóval: csütörtök fél kilenc, vagy csütörtök 17 vagy 18.

Érdekes,amiket írtok a játszóterekről, mert még nem nagyon tapasztaltam ilyet. Mondjuk Malomkertivel elfogult vagyok, ui. én a Malomkertben nőttem fel, és a szívem csücske.

Na, elhúztam.
Pénteken nem kell menni, úgyhogy meló helyett majd jövök írni.
Ja, és köszönöm a dícséreteket Flóra nevében! Hasonlóképpen tündér minden babuci!!
CSÜTÖRTÖKÖN FÓRUMOS TORNA (alig várom!!!)

Kép
nycsilla

Csilla, De holnapra pont az ellenkezőjét tervezzük. Sütievés, fagyi, duma .... a jövő héten meg megyünk ledolgozni. Gyere te is inkább az Omniába torna helyett. Na és a többiek is.

KépKép
tuzal

Hahóóóó lányok!

Lesz akkor holnap tali??? Ki jön??????

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita3, Jó kérdés. Egyelőre nincs nagy tolongás. Mint már irtam is jó lenne, ha ma eldölne, mert holnapra van du. intéznivalóm és akkor Anyósomat annak tudatában, h. van-e tali kérem meg sitterkedni.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jólesik, hogy hiányoltatok. :) Olvasgattam, csak ez a rohadt net mindig kiborít. Vagy megszakad a kapcsolat, vagy olyan lassú, hogy képtelenség kivárni.

A holnapi tali nekem sajna kilőve, uis ma voltunk Nyh-n. Ádámot vittem urológushoz, mert a kis fütyijén abnormálisnak tűnő dudorokat találtam. Ezek, mint kiderült, nem rendellenesek, csak még le volt tapadva a bőr, és a váladék kis gócokban felgyülemlett alatta. Most az orvos hátrahúzta. Nagyon durva volt. Szegény drágám annyira zokogott, még nem láttam ilyennek. :( Most pár napig kamillázni kell és minden fürdésnél újra hátra kell húzni. Az a legszörnyűbb, hogy amikor pisil, nagyon fájdalmasan elkezd sírni, megfeszíti magát, alig tudom megvigasztalni. :( Biztos csípheti szegénykémnek. Mondogatta is, hogy "fáj a pöcöjő", olyan édes.
Most alszik, nem tudom meddig... Tuti kemény pár nap elé nézünk.

Én is elkezdtem sportolni. Biciklizek heti 1-2x, és tornázok is. És egy hónap alatt kétszer rá bírtam magam venni az úszásra is. 8)
Remélem a lustaságom nem fog felülkerekedni a lelkesedésemen. :)

Ha összejönne a tali holnap, jó szórakozást!
Az ünnepelteket pedig Isten éltesse!!!!

Üdv mindenkinek, jó éjszakát!
Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Én speckó ráérek holnap, már intéztem is felvigyázót a gyerkőcök mellé.

Csillával találkoztam, ő inkább tornázni megy, azt mondta, nem hagyná ki :lol:

Amúgy csak egy megjegyzésem lenne a step aerobik és a fogyás kapcsolatáról: én hiába jártam rendszeresen, csak megcombosodtam, fenekesedtem tőle, ugyanis izmosít !!! nem fogyaszt. Persze lehet, hogy embere válogatja, lehet, hogy van akinél beválik fogyasztónak...

Kriszti! Anita!
Én szívesen hallgatok szüléssztorikat, semmi negatív érzés nincs bennem ezekkel kapcsolatban...
A parlagfűvel én is haragban vagyok, most meg ráadásul nem is szedhetek semmit rá, úgyhogy szinte nem tudok napsütéses meleg időben kiülni :cry: a szemem mint egy nyúlnak....

Jolka!
Nekem nem dagadt a lábam, viszont jelentős súlytöbblettel indítottam Tominál én is. Kíváncsi leszek, hogy lejjebb megy-e a mutató a mérlegen, most egyelőre uannyit mutat, mint T előtt. (persze a súlyfelesleggel :lol: de legalább a második terhességről nem maradt semmi....)
Két hete megszült a barátnőm, akiről meséltem, h ugyanahhoz a dokihoz járt, mint mi. Nagggyon meg volt vele elégedve, priviben írok részleteket, ha érdekel....

Jóccakát mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?