A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Esztus
Orulok,hogy elegedett voltal! Eleg eltero velemenyeket hallottam a dokirol, azert kerdeztem. A termeszetes szulest o javasolta? Vagy ti dontottetek el?

Lanyok
Utazoágyba kellene surgosen matracot szereznunk. Nem tudjatok, hol lehet meretre vagatni v csak kiságy matracot kapni? Kedden utazunk Balcsira es addigra kellene...

Jazi kozben beteg lett, ma mar jobban volt de folyik az orra Kép Egyebkent jokedvu, ma mar setalni is voltunk Kép
Norka
norkini

Norka
Jázinak gyógyulást kívánok!
A szülés szerencsére természetesen alakult. Persze benne volt a "pakliban" a császármetszés lehetősége, de hála Isten Dorka meg tudott születni.
Miket hallottál a Csermelyről? Lehet, hogy csak a magán kismamáival rendes???
Esztus
Esztus

Norkin!

Vastag szivacsra gondoltál?Mert azt a paraszteloszto melleti volt müanyagboltban vágnak méretre,olyat,amilyet akarsz!

Kép
beatrix2

Norka!

Jobbulást Jazinak!
A Babacenterben is vágnak méretre szivacsot. Az utazóágyba egyébként nem szokott lenni.

DAndy
dandy

de a babacenter grágább

Kép
beatrix2

Koszi a gyors valaszokat! Kép Parasztelosztonal talaltunk,de ott nem vagnak meretre, csak 2mx2m-t adnak, nekunk pedig joval kissebb kellene. Meglessuk a Babacentert, oszt majd eldol!
Kosziiii Kép
Norka
norkini

Vettunk matracot! Kép Koszii csajok (Babacenterben 13.000 Ft-ert akartak megdobni minket egy matraccal Kép )
Norka
norkini

Norkini!
Végülis hol vettetek és mennyiért?
Cseri
cseribogi

Sziasztok!
Kardigánt szeretnénk venni a Dorkának, elfogadható áron. Tudtok valamit ajánlani?
Esztus
Esztus

Esztus
Egy ismerosom szult nala es nem annyira tetszett neki a doki stilusa...
Kardigan-sajna nincs 5letem.

Cseri
A Mohacsi uton van egy matrac nagyker (asszem az a neve) es oda mentunk ki. De kb. hasonlo aron volt, mint a parasztelosztos boltba. Par Ft.-al jott ki olcsobban igy.

Kriszi
Irtam mailt! Kép

Voltunk ma dokinal. Azt mondta csak natha, igy engedelyezve lett a nyaralas Kép Igaz ma 4-5x szivtam ki Jazi orrat es jott rendesen (bocs).Szoval remelem nem jovunk haza szerdan lazasan...
Norka
norkini

Sziasztok!

Tudtok valami járványról? Ákosnak reggel 1/2 5 óta 38 fokos láza van és csak 1/2 2-re tudom orvoshoz vinni. Sajna nem tudott kijönni a doktornéni, mert Kökényben rendelt. Kép Kép
Eszti
beszti71

Sziasztok!
nem fogjátok elhinni: csirke vérhast tenyésztettek ki a kakijából: "Maccsos" csirke!!!!
beszti71

Beszti!

jujjjjKép
dandy

Sziasztok!

Még mindig lázasak vagyunk, és nem akar most már inni! Milyen az a lázgörcs? Volt már valakinek része benne?

Eszti

Az előzőt nem írtam alá bocsi
beszti71

Eszti!

Nem volt még részünk lázgörcsben, de remélem nem is lesz.Kép Rángógörcsöt jelent, ami csak láz esetén fordul elő.
Itasd kortyonként, 5 percenként is, inni muszály. Az ivásnak meg a görcsnek tudomásom szerint nincs köze egymáshoz.

Dandy
dandy

Beszti!
Ákosnak mielőbbi gyógyulást kívánok!
Esztus

Sziasztok!
Hogy vagytok? Remélem mindenki jó egészségnek örvend!
A Dorka ma jót locsizott a medencéjében.
Jó éjszakát!
Esztus
Esztus

Sziasztok!

Mindenki nyaral?
Eszti!Remélem jol van már a kicsi!A lázgörcs szerencsére minket is elkerült,egyik gyerköcnek sem volt!

Írjatok!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Sajna mi nem nyaralunk Kép, de Ákosom már jól van - nagggggyon hucutka! Kép Kép Kép

Veletek mi van?

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Mi sem nyaralunk. Kép Viszont Dorkával - ha az idő is engedi - jókat pancsolunk a teraszon a medencéjében. Kép
Eszti, örülök, hogy Ákos meggyógyult! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok!
Megjottunk a nem tul jol sikeredett nyaralasbol. Jazi rogton masodik nap belazasodott s nem akart kilabalni belole, ugyelet ott-ugyelet itthon aztan vegre sajat doki. Most mar ugy tunik rendezodnek a dokgok. Doki hörgasztmát allapitott meg Jazinal de aztan par nappal kesobb azt mondta nem lat erre utalo jeleket mar, szoval talan teves diagnozis volt?! Hatha....
Lanyok
Vettunk 2 zsak folyami homokot az itthon homokozoba.Nagyon finom szemu, konnyen letorolheto. 2 zsak felesleges....ha esetleg kellene valakinek otthoni homokpartyra szivesen odaadnam! Kar lenne kidobni, nagyon jo. Kép

Kivel mi ujsag?
Norka
U.I.Tettem fel par uj kepet az albumba : https://www.babanet.hu/album/main.php?album=77&page=4&image=57886
norkini

Sziasztok!

Norka, megnéztem Jázit, nagyon édes! Kép Jobban van már? Gyógyuljon meg minél előbb!

Ma voltunk az állatkertben a Dorkával. Az oroszlánnak nagyon magyarázott, és a "hangoskodó" madarak is tetszettek neki.
Nemsokára megyünk a teraszra "medencézni", ha már nem éget annyira a nap.

Mindenkit üdvözlök!

Esztus
Esztus

Lanyok
A homok elkelt... Kép

Esztus
Koszi Kép
Milyen volt a medencezes? Nalunk is ez volt a program az erkelyen du. Kép
Kép
Annyira kifaradt,hogy ki is dolt n7-kor...erdekes lesz az ejszaka?!

Tobbiek mit csinaltatok ebben a hosegben???

Norka
norkini

Norka, Dorka is jót pancsolt, a játékait dobálgatta ki, merte a vizet, ki-be mászott. És a csapkodás sem maradhatott el. Nagyon élvezi! Kép
Ő is aludt egy kicsit utána, most fogjuk fürdetni.
Jó éjszakát kívánok nektek!
Sziasztok!

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.
Jó időben sokat csavargunk, meg természetesen pancsolnak a csemeték.
Voltunk az ipari vásáron is a héten. Dorka ott is pancsolt egy jacuzziban.Kép)
Dorka sokat van nagyszülőknél is, viszik csavarogni.
A héten apa dolgozott mindennap este 10-ig, így az esti műsor is rám maradt, itt már csak olvasgatni volt erőm.

Norka: Remélem közben Jazi már teljesen meggyógyult. Valószínűleg nem hörgasztma volt, csak amit hallott a doki, arra hasonlított.
Mi volt éjszaka?

Dandy
dandy

Sziasztok gabi32 vagyok,uránvárosban lakom.Nekem 4 gyermekem van.Szeretnék veletek meg ismerkedni ha befogadtok akkor kérlek jelezzétek.kösszi
gabi32
gabi32

Szia Gabi!

Üdv a csapatban!
Gratulálok a 4 csemetéhez!

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy
Uhhhhhh, nem irigyellek ezzel a full napos musorral! Mit dolgozik a parod?
Egyebkent kepzeld Jazi este 6kor kidolt es masnap reggel 7kor ebredt Kép Tudom, mazli...

Gabi
Udv. itt Kép Persze,hogy befogadunk! Irsz magatokrol kicsit reszletesebben is?

Jazi meg mindig kohog Kép Mi is...en most epp dögróváson vagyok ezerrel. Szoval nem csodalom,hogy nem birt kilabalni a csajszi.De mar folszakadt a kohogese, egyaltalan nem asztmas jelleju!! Kép

Jo7veget mindenkinek!!!
Norka
norkini

Norka,
jobbulást nektek!!!
Jöhet egy kérdés? Hol vettétek a folyami homokot? Lemaradtam Kép

Gabi,
régebben mi is Uránban laktunk (kb. egy éve már nem) Lehet, hogy még találkoztunk is? Mekkorák a kölkök?

Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

Mi jol vagyunk,a hugom elvitte 2 orára a csajokat,a nagyok meg a mamánál!KépKépKép
Csak hamar elmegy az idő!Sajnos!

Gabi!Mekkorák a gyerköcök?

Bea

Kép
beatrix2

Norka!

Rendezvény biztosítással és betegszállítással, most épp az Ipari Vásáron dolgozik.
Jobbulást mindannyiótoknak.
Dorka is csinált ilyent annak idején, hogy korán kidőlt és reggelig aludt. Persze ritka eset.

Dandy
dandy

sziasztok
gabi32

Sziasztok.Köszi az invitálást most meg probálok bövebben irni magunkról.Férjemmel 15 éve vagyunk együtt,gyermekeink:Viktor 12 éves Levente 11 éves Rebeka 9 éves és Réka 18 hónapos és a nagyok imádják.Uránvárosban lakunk az Ybl M.utcában.most nem irok többet mert már most irtam meg 4 szer és mindig rosszul küldtem el, remélem most sikerült sziasztok gabi32
gabi32

Kép
Meleg van!KépKépKép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Gabi, örülünk neked! Kép Jó, hogy ránk találtál!

Bea, nagyon édesek a lánykáid. KépKépKép

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek! Kép

Esztus
Esztus

Sziasztok Pecsi vagyok, csak eddig a "cukros" topicban dekkoltam. Kép
Ugyan nemetben elek, de szülni megyek haza Bedi doktornöhöz, a megyeibe Pecsre.
Tudnatok valamit irni az uj megyieröl?
Semmit nem tudok rola, csak annyit, uj.
köszönettel pele .))
pele1

Szia!

Mint már a szülészetek topikba írtam,én a klinikán szültem,de a többiektöl biztos hallani fogsz a megyeiröl!Én a szülöszobájukrol jokat hallottam!
Ugy vettem ki,hogy császárra készülsz.Ezt miböl gondolod?

Írj Bea

Kép
beatrix2

Gabi
Hogy birod a 4 gyerkoccel? Igaz a sracok ahogy olvasom mar nagyok Kép

Bea
Tunderiek a csajszik!!!! Kép

Dandy
Hogy fer ossze a ket munka????

Pele
En is a Klinikan szultem...
Miert nem szulsz kint?

Ma du. strandra megyunk ha Apa idoben haza er !!!! Mar nagyon lubickolhatnekom van!!! Kép

Norka
norkini

Szia Betrix2!
Mert nagy a baba. Mar msot.
Igaz , a csaladunkban a 4 kilo 20 dekas babak születnek/ en 8. honapra voltam 3 kilo 60 deka/.
Meg , khm, a korom is. Kép)
pele1

Norkini:
Mert nem vagyok elegedet a nögyogyaszokkal,korhazakkal itt kint, es az sem tetszik, hogy egy szülesznö az akire ra vagy bizva, doki csak a szülesre jön be, ha gond van.
A legtöbb szülest szülesznök vezetik le.
Es mert a szülesz nögyogyaszomban megbizok, ezekben NEM! .(
pele1

Pele
Ertelek Kép
Epp ma talalkoztam egy ismerossel aki a B. B.-nel fog szulni es azt mondja csak jokat hallott rola Kép
Most jottunk strandrol, most ennyi.
Norka
norkini

Szia Norkini!
Beat kb 20 eve ismerem, rola tudom hogy nagyon jo orvos, az uj megyei erdekelne, marmint a szülesz reszlege. Kép)
pele1

Sziasztok!

Pele, én is a Klinikán szültem, így nem tudok segíteni. Van ismerősöm, aki a megyeiben szült, szerintem elégedett volt.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!

Esztus
Esztus

Sziasztok!

Pele: üdv itt, én a megyeiben szültem, a szülészet topikban írtam is róla, ha érdekel még valami, ott v. e-mailben válaszolok szívesen.
Mi Harkányban voltunk, 1 órája értünk haza, én sajnos le is égtem rendesen. Kép A gyerekeket bekentem, de magamat nem.Kép Egyébként nagyon jól éreztük magunkat.

Dandy
dandy

Szia!
Igen, nagyon erdekelne a tapasztalatod.
Mit kell bevinni, mire van szükseg, mi az ami hianyzott, mennyire voltal megelegedve vele?
Bar igaz, mivel a Bedi doktornöhöz jarok, oda kell mennem.
MEgprobalom megkeresni a beirasodat, email cim:
jimmycrirpp@freemail.hu

A leegest tessek Alsol kremmel, vagy Neogranormon kremmel bekenni, es nem fürdeni, csak tusolni, keves szappannal, vagy tusfürdövel!Utana azonnal a kremmel kremezni. A neogra a jobb krem. Kép
pele1

Pele!

Jó címet írtál? Visszadobta a mail-emet a gép, hogy rossz a cím!

DAndy
dandy

Sziasztok!

Mi ez a nagy csend? Mindenki nyaral? Kép

Esztus
Esztus

sziasztok és szia esztus!

hát én nem nyaralok amint látom te sem nyaralsz.

szia gabi
gabi32

Sziasztok!

Mi sem nyaralunk, csak nagyon elfoglalt lettemKép)
Anyámék a kertben vannak folyamatosan. Nálunk meg vendégek voltak, és most is plusz 1 csemetém van.

DAndy
dandy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?