Sziasztok!
Jééé, hogy beindult az élet!
Szia Ildi!
Üdv. a topikon.
Én is csak jókat tudok neked mondani.
Barátnőmet ma engedték ki a szülészetről, mikor bent meglátogattam, vágytam vissza.

(Zsuzsi! Barátnő u.a a szobába volt mint én, a 10-be. Többiek?).
Nálam mind a két szülésnél gáz volt.

Szuper találmány, csak rá kell jönni az ízére. Ugyan lehet, hogy az első szívás után kell a vesetál, de az nem gond, csak utána jó legyen. Nekem szülés után viccesen meg is jegyezték, hogy én emiatt járok szülni.

TEhát, hajrá gáz!
Ákos már 30 perc alatt szültem meg a paírmunkával együtt, de gáz akkor is kértem...varrásnál tényleg jó szólgálatot tesz.
Laktóherb tea titka, nem szabad töményen inni, mert fordítva sül el. Én 2-3 liter vízbe raktam 2 filterrel. De szerintem a jó és sok tejcsi titka a sok folyadék és a rendes kaja, és nem szénhidrát mentes legyen.
Zsuzsi!
Nagyon helyesek a fiúk együtt. Kristóf milyen nagy már.

Vezetés, hogy megy?
Mi most itthon vagyunk Mutiék, 4 hónap után. MÉg nem akartunk jönni az utak miatt, meg, hogy Ákos még "kicsi". De Apa beteg lett, 1 hónapon belül 2x is, így hazaküldött minket legalább a hétvégére, nehogy elkapjuk. Milyen gyengék a férfiak...
Mellszívó, én sosem használtam. Ildi én csak az tudom javasolni, csak akkor vegyél, ha indokolt, mert nem két forint, ugyan ma mindent el lehet adni a neten. A kórházi pesztonkát láttam használat közbn, a befeléforduló cicikre kiváló.
Mentem
Szép Álmokat