Tojás: de Józsika azért több mint 1 hónappal előrébb jár...
Kaja: amivel nincs sok gond... a rántott dolgoknál ott kell állni és forgatni, kiszedni... stb. Nem? Vagy lesz valaki, aki segít, csak hogy ne egész nap a konyhában állj????
Én ilyenkorra a sütőben lévő dolgokat részesítem előnyben.
Pl: tepsi, abba bele bacon szalonna (esetleg alá egy pici olaj), rá valamilyen kiklopfolt hús (csirke, pulyka, sertés), erre szórok 2 tasak gombakrémlevesport (!!!!!) (de más is jó, csak ne legyenek benne kenyérdarabkák meg tészta), aztán kb 3-5 dl tejszínbe (ki mennyire szaftosan szereti) belenyomok néhány gerezd fokhagymát ezt ráöntöm a húsira, lefóliázom, és már sülhet is. Aztán amikor a hús megpuhult, reszelt sajtot szórok rá és fólia nélkül rápirítom. Hozzá valami tészta vagy noki! Imádjuk! És nagyon egyszerű, nem kell nagyon mosogatni sem, meg pepecselni sem vele!
Brigi, én sem látom picinek. Persze viszonyítás kérdése, mert símán elbújhat Noémi Bálintja vagy Nóri Sárája mellett...



















Csokis croissant evés után
Imádnivalóak
Ez a csíkos szerkó a kedvencem, már Bencénél is az volt!














