Halihó! Edina! Köszi, akkor megkereslek!
Fogak mindenkinél más ütemben jönnek... elképzelhető, hogy jön az újabb, de bizony hangpróba is lehet!
Orsi! Nem egyszerűen fáj... egyre jobban.

Már párszor volt ilyen, az első pár nap szörnyű, most már kicsit idétlen a mozgásom.
Tudom, írtad, hogy hétvégén is mehetek, de annyira nem akartam belekavarni a hétvégéitekbe, hisz Nektek is az az, amikor mindenki végre otthon van és együtt lehettek. De lehet, hogy akkor ilyen formán igénylem majd a jövőben. De most pl nem tudom, hogy egyáltalán lehetne-e masszírozni...
Szilvi! Ez a salis recept nagyon jól hangzik!
Jut eszembe, múltkor megcsináltam a muffinodat, de sztracsisra, mert csokihiányom volt.

Lehet, hogy vmit nem jól csináltam, mert kicsit száraz lett a széle, lehet, hogy kiszárítottam. De még próbálkozom majd vele, mert mennyei íze van, páromnak is nagyon bejött!
Nővérem is nagyon vékony, ő is hiába eszik bármit, nem hízik. Szerintem vasággyal együtt is max 45 kilo, de ő 47-nek mondja magát. Mondjuk ő alacsonyabb nálad azért... Most néztem meg, még 47 kiloval is csak 16,85 a BMI-je.

Neked sem lehet sokkal több.
Hú, néztem ám nagyokat, hogy már kora reggel kész az ebédetek... Én ilyet sosem tudtam csinálni.
Orsi! Hurrá a barátnődnek! Igaza van, nagyon fontos a reggeli. Olyankor is lehet mértékkel enni, de tényleg fontos. A gyomrod is tönkremehet, arról nem is beszélve, hogy előbb-utóbb összeesnél nekem! Én sosem voltam reggelizős típus, pedig gyerekkoromban azt szoktam meg. Aztán volt, hogy csak 2 körül kezdtem el evésen gondolkodni. Mondjuk akkor a cigivel "pótoltam" a reggelit. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azóta jött be a reggeli, és most már nem tudok meglenni nélküle!
Be kéne menni pajzsos dokibácsihoz délután Pestre! De olyan hülye szél van, meg így fájós nyak-váll-lapockával... Tiszta döntésképtelen vagyok. Áh! Muszáj lesz! Letusolok, míg csibe alszik, aztán nézek valami vonatot.
Dolli