Andi, nagyon aranyosak vagytok a képen! Zsombi kész nagyfiú!!!
Zsand, köszi, de szerdán megyünk be, megpróbáluk elintézni, hogy legalább a csatornadíjat vegyék le, hisz nem oda folyt a víz....
Aztán reméljük a legjobbakat!!!
Csütörtökön mennek a drukkok!!!!!!!!!!! Két órás ünnepség?
Kutyuval összeszoktatok már?
Edina, milyen gyönyörű Petrus!!!! Azok a szemek!!!!
Az a kis bolyhos szörcsomó..... de megdögönyözné az ember!
Dolli, na megjött azóta a vízszámla? Szombatok láttalak Titeket sétálni hármasban, akartam is inteni a kocsiból, de nagyon beszélgettetek a pároddal.
Orsi, szuper lehetett a strand! ennyire pancsisak a gyerkőcök? Nálunk a Bálint nem annyira...
Tök jó, hogy halad a szalon!!!!
Jut eszembe! Tudod hova ment most Yoda?! Ment nyiratkozni!
Óh, a torkom nekem is fáj,
Gratula a bilizéshez!!! Én is megvártam, hogy megérjen rá Bubo, sokszor megkérdeztem akar-e wc-be, bilibe, de nem akart. Aztán egyszer igen volt a válasz és azóta a wc-be csinál mindent!
Edzésről, úszásról jut eszembe! Tudod mit vettem észre magamon?! IZOMKÁT!
Mia, pali alá szoktatok egy kevés olajat tenni? akkor nem ragad le. Húúú, nem semmi a recept amit feltettél, na én nem csinálom ilyen bonyolultan, jó az egyszerűen is
Érdekes megoldás lenne a szex shop-os szerkó....
Mimi, látom az esküvő akkor jól sikerül!
Tényleg, mikorra is vagy kiírva?
Lini, nekem is combra meg fenékre ment egy pár kiló (ott csíkosodtam meg egy kicsit, nem a pocakon
Én varrok, ha gondolod hozd el! Alap meg van, és csak huzat kell? Vagy magát a paplant is kell varrni? Én Lilinek anno varrtam
Szomszéd.....
Hétvégén én dolgoztam, volt egy kis varrnivalóm, szombaton meg átmentünk Diósdra, egy kicsi "vidámpark" volt ott. Dodgemeztünk... Bubó úgy élvezte! Aztán grilleztünk egyet négyesben.... hamar eltelt a hétvége.

Bubu 2003
Fruzsika így jött be a Balcsiba
Bogika első találkozása a Balatonnal

[
[
Itt 8 hónapos Bogika