A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Mi Seat Leont vettünk most. Mindenképpen újat akartunk, mert nem értünk a kocsikhoz, így használttal ott vernek át, ahol akarnak. Az meg kötött volt, hogy melyik szalon, mert ott veszik be legjobb áron a mostani autót (Skoda Octavia). Ja, és nagyon kicsi nem lehetett, mert ha egyszer olyan bátor leszek, hogy egyedül megyek anyukámékhoz a gyerekekkel, akkor be kell pakolnom mindent majd ebbe. Meg ha egyszer nem lesz a céges autó, akkor el kell férnünk valahogy...

Egyébként a férjem is állandóan a totalkar.hu-t bújja...
Vendég

Viki!
Hát lehet ismered, mondjuk elég sokan vagytok. Varga Zoli, a csomagolóanyagokkal foglalkozott, Lajos volt a főnöke.
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Viki!
Az én uram meggyőződéses japán autó fun, a Mitsunál dolgozott, most meg appostaautónál alkatrészekkel foglalkozik és látja, hogy mihez kell a legtöbb és mihez mennyi az alkatrész :wink:

Betti! Azt hiszem a férjeink hamar megtalálnák a közös témát :D

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:34-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:35-kor.
20150601134430

Viki! A férjed kezet foghatna az én férjemmel :D :D

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:35-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Köszi a tippeket.
Voltunk ma tanácsadáson, de tökre kiakadtam. :cry: Úgytűnik ezek mostanába nem az én napjaim.
Felhívtam reggel a védőnőt elmondtam mi a helyzet. Mire ezt a választ
kaptam: Ma ne gyertek mert nagyon sokan vannak amúgy is helyettes van. Ha akarom vigyem du a beteg rendelésre a gyereket.
Köszi..most lábaltunk ki és vigyem a betegek közzé.
Fogtam Annát szépen legvonultunk. A kiskönyvet egy másik védőnő bevitte erre az enyém kihozza hogy inkább menjünk haza mert a doki már ki van akadva hogy más betegeivel kell foglalkozni.
Kis hijja volt hogy nem szoltam be neki.
Mindegy megvártuk míg nagy kegyesen behívtak. A doki amúgy normális volt egyáltalán nem éreztette hogy nem, hozzá tartozunk. Mire a védőnő megint csak beszól, hogy olyan sokan vannak pedig volt akinek szoltunk, hogy ne jőjjön.
Mióta Anna megvan ő már kb az 5-ik védőnőm, de ilyen köcsög még egyik se volt és ő a végleges.
Bármikor hívtam mindig próbáltak segíteni...ez meg... mintha jó kedvemből vinném.

A lényeg hogy a doki szerint nem allergia. Szerinte azért kel éjjel mert éhes.
Valószínű, hogy majd 3dl tápi után még éhes éjszaka :roll:
Áhhh mindegy majd ha lesz a dokink beszélek vele.
Addig is vettem egy infacolt meg egy homeos bogyót fogzásra.

Mi a humana baby fitt és a beba aktív tápit isszuk doki szerint nem kéne hogy gondot okozzon.

Autó téma: Sajna arról nem tudok ennyit írni :lol: nekünk per pilla céges toyota corollánk van. Előtte Yaris volt meg egy rover és opel astra caraván ami nem igazán nőnek való.
Nekem jogsim sincs :oops: így nem is nagyon értek hozzá......
de a párom szereti a toyotát :wink:

Na mostmár eldugulok, mert velem van tele az oldal :oops:
Vendég

...
20150601134430

Lányok de jó,hogy ennyit írtok...aranyosak vagytok! Sensi! Furcsa egy védőnő...Ki a gyermekorvosotok? Viki!...van nyújtófám ( a veréshez)...Autó...Nekem van egy opel tigrám.., a közös családi autónk egy Mercedes Vito 8 személyes kisbusz (amennyit én tudok csomagolni ha utazunk vhova néha ez is kevés :-( ...a párom 5 perc alatt összepakol magának,soha nem értem hogyan csinálja,biztos pasiból van...) /Jenni az egyik suliban a 7.helyen van(361-ből)...ez szerintem jó/...de totál kivagyunk a felvételi miatt...elnézést ha nem reagáltam mindenre...visszaolvasok...Puszi!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!

Enci!
Melyik dokinál voltál, gondolom a miéknél. Mi is ma voltunk tanácsadáson, ma kapta Ákos az utolsó szurit egyelőre. majd 5 hónaposan 9530g és 68cm vagyunk. :D
Ki a védőnőtök?:) ;)
Annának akkor most mi a baja? Nem alszik. Valami lehet a levegőben, mert Ákos sem. Tegnap szerintem óránként kelt. 3 óra előtt fent volt már párszor, utána meg 5 kor 6kor, majd mellettem maradt, és végig rajtam csüngött, néha csak cicit váltottam. Éhes lenne, nem hiszem, csak konfort érzet kell mind a két gyerkőcnek. Manó is iylen volt, Ákos eddig csak kajára használta a cicit, most....Nálam nem fogad el mást, pedig több mindennle brobálkoztam, a cumisüveggel is játszik...

Anita!
7. helyek az szuper! NAgyon ügyes nagylányod van! Büszke lehetsz rá!

Kocsi!
Nekünk ford fucus van, kombi. Ideális családi autó. Imádjuk, csak még nem vezettem, csak a garázsba be és ferdén ki. :D

Ismeritek a radir sütit?
Zselatinból van, több szinből. Ha van recepte, nekem kellene. Előre is köszi, de még megnézem a mindmegette.hu-n is.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!Kriszti!Hogy mennyi idős vagyok?20-nak szoktak nézni néha 40-nek érzem magam.az igazság valahol féluton van! :lol: Munkanélküliről jöttem gyedre,előtte kocsmáztam.Pont váltani akartam vmi nem minimálbéres állásra hogy kicsit több gyedet kapjak majd,de manó ugy gondolta nincs rá szükségünk. :) Most szociálpedagógiát tanulok a TK-n.Jövőre végeznem kellene,de Kíra miatt elvagyok maradva kicsit. :oops: Nekem is tanulnom kellene mert 3szigorlatott akarok megcsinálni ebben a félévben,de nincs erőm neki kezdeni. :cry: Vonalzót majd csinálok ha vki segit!Hajni!!!!!!!! :D Zsuzsi!Neked mikor csináltak allergiavizsgálatott?Én úgy tudom 1év után nézik csak.Nekem még szopizott mikor gond volt,most normális tápszert kap.Kicsit száraz az arca,de állitólag lehet téli ekcéma is.Betti !Medve csinál 4D-s ultrahangot.A spaar környékén rendel.Ha gondolod irok számot amin érdeklődhetsz.Én nála szültem.Nagyon jó orvos,de nem ajánlom mert nagyon a pénzre megy.Sensi!Hát nagyon sajnálom manódat.Én nem tudom mit képzelnek ezek a védőnők.,orvosok :? Mintha nem gyerekekről lenne szó!Nekik nincs gyerekük?A lázat mondtad?Az is jelethet valamit!Ébredésmentes szép éjszakát mindenkinek! :lol: Detti
kíraanya

Sziasztok! Csak egy pillanatom van...BETTINAH ÉS DORKAMAMA! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK NEKTEK...este jövök, puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:36-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Köszönöm a köszüöntéseket, aranyosak vagytok!
Viki! Imádom az orchideákat!!! :lol:

Én is azért jöttem, hogy

BETTI! BOLDOG SZÜLINAPOT!

kívánjak. :wink:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:37-kor.
20150601134430

Anita, Betti!
Sok boldog születésnapot kívánok nektek!

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:28-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:37-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:29-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:29-kor.
Vendég

...
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:32-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:38-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Anita! Boldog születésnapot kívánok én is Neked! :)

Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám! :D

Sensi, nem gyenge védőnőd van. Nem lesz egy leányálom vele. Mondjuk az jó, hogy már nem olyan kicsi Anna, és nem kell sűrűn találkoznotok. Gondolom, ezek után majd igyekszel a minimálisra csökkenteni Te is az érintkezések számát.

Kriszti! Hogy milyen leleményes lányod van! Tényleg olyan, mint egy kis ejtőernyős! :)

Kíraanya, köszönöm, majd csak később lesz aktuális. De ha kell a szám, majd jelentkezem.

Rubinita! Jenni nagyon ügyes! A 7. hely az tuti befutó. Ez ott sikerült, amit elsőnek jelölt meg? Mert akkor el sem kellene menni a többi felvételire. :D

Jolka, megvan a recept? Nekem valahol le van írva, ha még nem találtad meg, akkor előkeresem szívesen.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Betti!
Köszi szépen, de már megtaláltam. CSak más néven futott. ;)
De, ha van időd csak nagyából leírhatnád, Te, hogy szoktad. 4 csíkos? tojásos, kakós, tejfölös, és gyümis?

Kriszta!
Mi voltunk fent, de inkább a villamosnál. A Tére már nem mertem menni, kifutottunk az időből, ha még benézünk akkor tuti késünk az alvással.
Bori, csoda helyes kislány! Mellette, biztos nem lehet unatkozni.

Manó megismerkedett ma is egy kislánnyal nagyon jól elvoltak. Ha ment volna Manó bölcsibe, pont egy csoportba járnának.

Mák-nál intéztem a gyed-et, utolsó pillanatbn adtam le, remélem számlán is lesz pénz. :) A suliban rajta ültek a papírokon, tegnap kaptam meg a határozatot is. Én meg bamba voltam és munkanapokat számoltam és nem naptárit, amúgy hamarabb intéztem volna. És képzeljétek nem volt előttem senki. :)

További szép napot mindenkinek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, az az igazság, hogy még soha nem csináltam, csak le van írva. :oops:
Mivel a férjem cukros, csak olyan sütit szoktam csinálni, amit Ő is megehet. Az a pár szelet, ami nekünk, lányoknak kell, jó abból is.

Egyébként úgy emlékszem, hogy ebből a négy rétegből áll, csak a sorrendet nem tudom.
Vendég

Jolka!
Én gumisütinek ismerem :wink:
Úgy van a sorrend ahogy írtad.
Ha nem csináltad még figyelj arra, hogy a két alsó (sárga és barna) gyorsan megkeményszik - mire kész a 2. réteg lehet önteni az elsőre és a 2.ra a 3. fehér is mehet egyből ha kész. Viszont a fehér tejfölös rétegre kb egy óra múlva szoktam ráönteni a piros gyümizselét, és akkor is csak óvatosan, mert könnyen feláztatja ha nem dermed meg rendesen és én már jártam úgy, hogy a fehér és a piros részben helyetcserélt :D

Most csak ennyi, mert Dorka felébredt

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Anita!!
Betti!!
Sok Boldogságot!!! Kép

Kriszta!
Bori nagyon tündéri kiscsaj!!

A védőnőnk Dombrádiné a keresztnevét nem tudom, most már nem is vagyok rá kíváncsi :twisted:

Tejet én sem adtam még Annának egyedül a joghurtot meg néha pár morzsa rudit.
Nekem a doki azt mondta mikor elfogyott a tejcsi, hogy 9 hós babának már nem kell Ha tápi. Csodálkoztam én is de ő tudja.
Lehet hogy a fog is sokat bekavar. Novemberbe csinálta ugyanezt akkor 1 hónapig tartott kijött a foga és egyik napról a másikra mint akit elvágtak. Majd januárba kezdte megint. Egy már áttört de nem tudom hány jön most???

Vasra azért nézünk rá mert ősszel nagyon nem evett, nem hízott és alsó határon volt a vas most emiatt megyünk ellenőrzésre. Remélem jó lesz.
A hátam közepe se kívánkozik pedig oda.
Majd jó korán megyünk, hogy ne kelljen sokat várni.

Jolka!!

Holnap megyek Evelinhez! 10 után. Jössz te is???

Rubinita!
A 7-ik hely nagyon szép!!
Vendég

Szia Enci!

Megyek! CSak én fél 4-kor. Akkor lesz váltás Apával. :) Remélem elégedett leszel Evelinnel! Nem ismerem a védőnénit. :)Tegnap nagyon sokan voltak. Ritka, ha miénk mér le. De most egy darabig nem megyünk, majd, ha Manó tölti a 3. évet. Félévesen nem biztos, hogy viszem Ákost, 1 hó kimaradhat már, gondolom a második gyerek után.

Anita!
Köszi a tippet. :) Anno pont ezért adtam fel....De ez kb. 10-15 éve...:)Haj, de rég volt.
Lesz buli otthon?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sok boldog szülinapot a szülinaposoknak!!! Még nem vagyok elkésve :lol:
(bár a barátnőm apukája szerint fél évvel előtte, fél évvel utána aktuális a köszöntés :lol: )
ZSuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Anita!
Azt hiszem még várok a sütire legalább 10 évet. :) Nekem már az első két réteg helyet cserélt. Majd szóba, kikérdezlek a titkáról. :)

Szép napot mindnekinek!

Enci!
Szép legyél!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Sajnálom a sütit!!! De ha nem mutiba készült finom úgy is ha keresztbe-kosba vannak a csíkok :) Ha meg vendéget vársz hozzá mondhatod, hogy direkt ilyen és csinálja utánad aki tudja :lol:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:39-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Jolka!
Most jöttem Evelintől :lol: tényleg nagyon ügyies. köszi a tippet
Kérdezte ki ajánlotta? Mondatm hogy te: erre megkérdezte: Barátnők vagytok??? :lol:

Voltunk vérvételen du lesz eredmény.

Most megyek,itthon van apa. :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:39-kor.
20150601134430

Sziasztok!Hogy milyen bolond idő volt ma Nyiregyen!Az ablakból sütött a nap de mire felöltöztettem a gyereket itéletidő lett! Bárcsak tavasz lenne!Kriszti!A kórház környékén laksz?Én a kert utcán nőttem fel! :) És újhelyi volt a körzetiorvosom! :D Nagyon aranyos kislányod van egyébként!És a második mi lesz?A vonalzot majd megpróbálom egyedül de ha nem sikerül szólok!Viki!Kislányod vagy kisfiad lesz?Megvan már a neve?Hogy birod a terhességet?Nekünk jól telt a mai napunk Kírának végre kibujt 2foga amivel már egy jóideje szenved!Sőt tegnap megtette élete első 3lépését :) igaz kicsit részegesen! :D Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!
kíraanya

Sziasztok! nah most van egy kis szusszanat időm! asszem elég hosszú leszek! először is minden születésnaposnak boldog születésnapot! látom elég sok mindenről lemaradtam, de megpróbálom behozni a lemaradásomat!
nos úgy kezdődött a dolog hogy hétfő hajnali 2 órakkor elfolyt a magzatvíz, semmi fájás, semmi ilyesmi elindultunk a kórházba! jött az ügyis orvos megvizsgált az arckifejezéséből ítélve nem sok jóra számítottam, hát azzal az arckifejezéssel közölte velem hogy nagyon hosszú szülés elé nézünk, mert teljesen zárt a méhszáj, nah mondom köszi a bíztatást, de kitartunk, kitartunk!
majd áttoltak az egyágyas szülőszobába, nagyon kedves volt mindenki! jött egy halál álmos kis aranyos doki nő aki felrakta a méhszáj tágítót, aztán elmondták a "mentrendet"
vártuk a méhtágító hatását de nem jött ekkor már jócskán kora reggel volt! aztán jött az oxitocin! aminek szintén semmi hatása nem volt, aztán elkezdődtek a fájások de itt még olyan szinten voltam hogy viccet meséltem a dokinak, aki szintén oylanokat mondott hogy folyt a könnyem a nevetéstől! aztán kezdődtek az érzelem kitörések, mindenki hívogatott hogy hol járok??? majd amikor nagyim felhívott eltörött a mécses, édesanyám végig bennt volt velem és itt kiemelném hogy nagyon szerettem volna ha a párom is bennt van de ő nem bírta volna ki és ezért hálát mondok z égnek hogy nem is jött be MINDNEKINEK AKI SZÜLÉS ELÖTT ÁLL ÉS ELSŐ SZÜLÉSE NYOMATÉKÉSAN AJÁNLOM HOGY NE AKARJA HOGY A PÁRJA BENT LEGYEN AZ NEM FÉRFINAK VALÓ! sosem hittem hogy ez a kijelentés az én számat elhagyja majd!
na szóval! járkáltak a dokik felváltva de nem történt semmi a kis lustikám nem nagyon akart elindulni lefelé!
majd hirtelen megindultak a dolgok kitágultam 7 cmre de a 10 lett volna a nyerő gyorsan előkészítettek! rámhúzták amit rám kell bekentek amivel be kellett, mert azt hitték hogy úgy beindult hogy lassan szülünk , végül is már tolófájásaim voltak ami már nagyon szörnyen fájt ezúton szeretném imáimba foglalni azt az embert aki a gázt feltalálta ISTEN ÁLDJA A GÁZT! OLTÁRI TALÁLMÁNY!
szóval toló fájásaim voltak de a baba még sehol nem volt nem akart leereszkedni utólag kiderült hogy visszafoga a köldökzsinór azért nem tudott lefelé haladni! ekkor már 12 ÓRÁJA TARTOTT A SZÜLÉS, ezen apontos mondták az orvosok hogy irány a műtő császár lesz belőle nah itt nagyon elkezdtem sírni mert azt szerettem volna legutoljára, nagyon szerettem volna term úton szűlni, de hát ezt dobta a gép!!!!!!végül is mindegy így utólag a lényeg hogy egészségesen világra jött! azt a 12 órát bármikor végig csinálnám akármennyire is fájt ! de a császár az borzasztó volt, semmi fájdalmat nem éreztem nem is azért inkább a lelki része miatt nem is tudom! de borzasztó volt! csodálatos volt amikor mutatták de annyira elvoltam fáradva hogy felsem tudtam fogni csak pár órávval később tőrt ki rajtam a sírás! a császárban inkább a további napok fájdalmasak!mikor megy ki az érzéstelenítő,úúúúúúúúúúú,jönnek nyomogatják a pocit ,másnap felállítanak az borzasztóan fájt és a tejcsi is később jött meg! viszont hála az égnek jó sok van,két babára való is talán!
szóval így utólag CSODÁLATOS ÉRZÉS AZ SZÜLÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGGYÖNYÖRŰBB ÉRZÉS SZÁMOMRA! remélem még lesz benne 1 -2 szer részem! majd még jövök most megyek szopizásra!

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Kép
A LEGFRISEBB

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok látom már itt süti is készült :-) (esetleg fénypostával nem lehetne küldeni?)...egy pillanatom van...de meg kell kérdeznem ez tőletek...s délutan jövök mindenre reagálni...Ruben mindenből eddig H.A. készítményt kapott(óvatosságból,nincs a családban tejallergia) Adhatok neki nem H.A. készítményeket? Mit gondoltok? Kérlek segítsetek...elakadtam :-( ...Ja velem mindkét babánál bent volt a párom elejétől végig...és csodálatos emlékeink vannak :-) ...jövök...puszi!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:40-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Rubinita! Ebben sajna nem tudok én sem segíteni, nekem Dorka 6 hós koráig kizárólag szopizott. Utána kezdtem bevezetni a többi kaját és olyasmit ami allergizálhat (tejtermék, tojás, tápi) nem is kapott 10 hós koráig, akkor is csak a tojás sárgáját és joghurtot kezdett kapni.
Mit szeretnél Rubennek adni, hogy kérdezed?

Viki! akkor az afp eredménye már megvan? Minden ok, ugye?

Ildi! Nagyon szép baba Zsombi! A szülést sajnálom, hogy nem úgy alakult, ahogy elképzelted!
Nekem apa bent volt Dorka születésénél, pedig a terhesség elején még nem akart és magától döntött úgy, hogy mégis jön :lol: Utólag elmondta, hogy nagyon bánta volna, ha nincs bent :)
Szóval embere válogatja, mindenkinek magnak kell eldönteni és nem szabad eröltetni.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:41-kor.
20150601134430

sziasztok!

Ildi!
Zsombi továbbra is gyönyörű!!!
Sajnálom ,hogy így alakult a szülés vége, de a lényeg hoyg mindenki jól van.

Csatlakozom Anitához a terhesség elején a párom hallani sem akart arról hogy bejőjjön mikor ott voltunk már nem kérdeztem egyszerűen csak jött velem mikor jött a szülés megkérdezte a szülésdznő hogy ne megy e inkább ki, és azt mondta NEM!!!!De azt azért hozzá kell tennem hogy nálunk az egész 3 óra alatt megvolt. 12-őt lehet ő sem bírt volna ki.

Rubinita!

Nekem is 6 hóig kizárólag anyatejes volt Anna utánna még 9 hóig kapta de akkor már evett tejpépet is ami Ha volt majd 9 hósan kapott tápit ami már sima volt és utánna fokozatosn adtam neki pici joghurtot előbb hippeset majd danont.

Du megyünk cipőt venni Annának, remélem kapunk v.mi szépet jó árba. Most már muszáj mert ha elmegyünk valahová ő sétálni akar.
elég érdekes lesz lemenni mert a lépcsőházba pvc-t raknak és azt mondta a hapsi kettesével lehet menni a lépcsőn, mert úgy ragasztja. Hát Annával a kezembe.......érdekes lesz
Vendég

Lányok azt nem tudom,hogyha eddig H.A. tászert és tejpépet kapott,most adhatok e simát...itt állt meg a tudományom :-( ...gyümiket,zöldségeket,csirkét-pulykát eszik,este és reggel tápit...Viki! Nagyon jó a vonalzódnál az idézet :-) ...s rokonbabát látogattatok?...Sensi! Irj,hogy milyen cipőt vettetek s vígyázzatok a lépcsőházban azzal a 2 lépcsőfok lépegetéssel,pici gyerekkel nem könnyű...Dorkamama igazad van,hogy tényleg minden apuci egyedül döntse el az együttszülés lehetőségét...de gyönyörű pillanatok az biztos...puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:41-kor.
20150601134430

Ildi!
De jó volt egy kis szüléssztorit olvasni :wink:
Sajnálom, hogy így alakult a vége, de jobb császárral egészségesen, mint amúgy valami bajjal... :cry:
Tündéri Zsombor!

Viki!
Van amúgy valaki a családodból, akit szívesen vennél, ha bent lenne a szülésnél?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
20150601134430

Viki!
Hátha meggondolja addig magát :wink: Az én párom sem bánta meg, pedig fogadásokat kötöttek a háta mögött, hogy meddig fogja kibírni... :lol:
Kocsi: meglett :wink: ha minden igaz, ma kapjuk meg. Az amit kinéztem itt, neten. :wink:
Fiúk jól vannak, ez a gyönyörű idő nagyon tetszik nekik :D Tomit alig lehet behalászni :lol: (nagymamám megkérdezte tőle tegnap: Tomikám, jössz uzsonnázni? na, erre ugrott egyedül a kis pockos :lol: )
Zs
zsuzsimano

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?