A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Kép Itt a keresztaputól kapott túrórudit szemlélgeti éppen,hogyan is lehet jól összepaszírozni!! Kép Itt csak bámul a távolba! Kép Ez már a harmadik vakondtúrás amihez hozzá akar látni!! Kép Ez pedig az új ülése igaz üvegen keresztül kaptam le,de azért talán látszik valami belőle lusta voltam már kinyitni a kocsit.

Na ellibenek a mellékhelységbe aztán apa mellé!!

Jó éjt!!
Vendég

Húúú, nem pont 5, hanem 5 fölött, de nemtom mennyivel, úgy emlékszem inkább közelebb az öthöz. Viszont akkor váltottam ki azokat a hülye kúpokat is, és amikor mondta a nő, hogy 7 ezer valamennyi, na én akkor ültem majdnem ott le... Aztán láttam a számlán, hogy a kúp volt olyan 2 körül. De hogy pontosan mennyi volt a dilibogyó, passz, nem emlékszem, nem néztem meg annyira tüzetesen. De hogy sok, az tuti...

nadine81

Viol,Isti vízen jár :D :D :D
Amica,melegszendvics?
Akkor teszek képeket:

Kép

Bence mászik:
Kép

Kép

Isti gondolkodik(szerinte mint egy ősember :D ): Kép

Bence a járókában: Kép

Kép

Kép
hajnus

Gabi,
jó az ülés, így üvegen keresztül is! :) Levi meg újra tök édi! :)
Mi is ma kaptunk egy ülést, uncsitesómék hozták, annyi baja van, hogy nem jó a csatja... Hááát, én úgy terveztem, hogy gyerekülésre nem fogom sajnálni a lovettát, szal vennék, de most már egyre biztosabb vagyok benne. Hol a túróba javítanak gyerekülésbe való csatot???!!!

nadine81

Hajnus,
nagggyon jók a képek!! :) :) A járókás az aktuális favoritom! :)

nadine81

És most a lakás:
A nagyszoba: Kép

A nagyszoba a konyhával: Kép

Fürdő: Kép

A fiúk szobája: Kép
Kép

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Lehet, hogy most par napra eltünök a netröl, mert holnap kikötik a telefonunkat es hogy az uj hazba mikor lesz bekötve a gep meg nem tudom! :(

Viol!

A multkor kerdezted, hogy milyen teat adok Laranak!
Kinder Gute Nacht Tee-nek hivjak! Es a követezö gyögynövenyek vannak benne:
anizs,borsmentalevel,levendula virag Melissenblätter es Passionsblumenkraut . A ket utolsorol fogalmam sincs, hogy micsoda a szotaraiamat meg mar összepakoltam. :) A tea egyebkent a 4 honapos kor utan adhato! Es Sidgora nevü termek!

Bocsi lanyok, de most nincs eröm mar irni, megyek alukalni. Egesz nap takaritottam a haznal es most hulla faradt vagyok!

Jo ejszakat Mindenkinek!

RENI
reni76

Holnap ilyenkor mar a gepen ulunk, es ki tudja milyen idegrendszeri korulmenyek kozott leszek. :D
Nagyjabol osszepakoltam, nincs is olyan sok cuccunk. Holnap meg gyakorlatilag itt van a nap nagyresze, hogy minden a helyere keruljon.
Most meg mosom azt ami ma rajtunk volt, es akkor nem hagyunk itt semmit a Daddynek.
En is most eltunok egy-ket napra, es majd ha mar esznel leszek, akkor otthonrol jelentkezem. Egy varosbol jelentkem veletek!!! De joooo!
Sok pozitiv energiat kerek az utra. :lol: Sziasztok!

Kép
Kép
agi

Jó reggelt! :)

Hajnus,
bár picurik a képek, szép lakásotok van! :) Tetszik a fürdő csempéje, nekünk is hasonló van, csak picurit világosabb! :)

Reni,
akkor én még teát nemigen adhatok Dorkának, mert gondolom nagy részük idősebb kortól adható, mint 2 hónap... Ahogy a tiétek is 4 hóstól. Megnéztem én is a szavakat itt a neten, de nem hozott eredményt. Ejj, de különleges növények lehetnek! :)
Pihenj!! :)

Ági,
nektek meg mennek a pozitív energiák, jó utat, vigyázzatok magatokra! :)
És ha már nyakon öntöttek itthon jó kis magyar vízzel és magadhoz tértél, tényleg jelentkezz!! :)
Szió!
Itt vannak az energiák: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nadine81

Ez a legnagyobb méret amit enged: Kép

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt.Szóval nem enged nagyobbat.Majd küldök mindenkinek nagyítót :D Gondolom ez a fényképezőtől is függ,nem?
Ági,a sok-sok pozitív energiát én is küldöm.
A kis betegek jobban vannak???Zsanett,a párod?
Remélem ma is jó idő lesz.Bence kicsit visszaaludt,de ha felkel megyünk a városba.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Hajni!Apa skarlátos!!!!Nagyon elegem van már a betegeskedésből!!! :evil: :evil: Elvolt dokinál és röhögve mondta neki a doki,hogy ez gyerekbetegség.Hát ez van .Virág nagyon jól van,remélem apa nem fertőzi vissza.Még jó,hogy nekem semmi bajom :)
kola2

Sziasztok!

Én a Cerazettért 5440ft-ot fizettem!

www.bambino.hu
Itt van ilyen pattogó hinta is! Nem olcsó! Én egyébként az Ania hintát rendelem meg innen. Lemondtam a 30000-es Fisher Price automata hintáról! Túl drága! Ez az Ania szobahinta meg nagyon sokáig jó! 60kg-ot bír! Szerintetek milyen?

KépKép
nicika

Hajnus! Szép a lakásotok és tök nagynak tűnik!

KépKép
nicika

Niki,megnéztem a szobahintát,szerintem szuper jó.És az ára is elfogadható.Láttam van olyan etetőszék is,amilyet szeretnék.
Hát igen,annak tűnik :D :D Alig 40nm.
Zsanett,gondolj arra,hogy ennél rosszabb már nem nagyon jöhet :? :lol:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Ma nem volt netünk délelőtt :(
De azért jól elfoglaltam ám magam :roll:
Kezdek alakulni a lakással és a ruhákkal, a hétvégén megkérem a férjem, hogy rakja össze a kiságyat :wink:

Viol, soha semmi bogyót nem szedtem, spirált nem szeretnék, van valami kombinált dolog, de bizonytalan vagyok benne, a kúp fogalmam sincs milyen, a maradék meg :evil:
Na nem vagyok semmi míííííííííí????????????

Hajnus jók a képek!
Levi is helyes, nálunk is menő a vakondtúrás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Márton maga egy kis vakond :D
Ma már sokkal jobban van.

Ági, jó utat! :D

Reni, gyors költözést! Sok örömöt az új lakásban! :D
amica

Hajnus! Milyen etetőszéket szeretnél?

KépKép
nicika

Fa etetőszéket,megnézem máshol mennyibe kerül,de ez tetszik nagyon.
Ja,ma elhoztam az egérpadot!!!Szuper jó!De a Feri még alszik,pedig már alig várom,hogy lássa.

Kép

Kép
hajnus

Zsani,
basszus, sajnálom! Jobbulást párodnak! :) Remélem tényleg nem kapod el!

Niki,
én is megnéztem a hintát! :) Jóó! Csak nem értem a 60 kg-ot! :) Minek annyit bírnia?? Ki tesz bele akkora gyereket/embert?? :) :)
Én autósüléseket nézek ezen az oldalon!

nadine81

Amica,
akkor ha megvan a kiságy, akkor meg is van minden? :) Jöhet a baba?? :) Na jó, azért várjon még, csak amúgy készen állna minden, nem?
Hát, válogatós vagy, az tuti, de inkább, minthogy olyat szedj vagy kapj vagy használj, amit nem szeretnél és csak kényszer meg szenvedés...

nadine81

Hajnus!
Én ezt az etetőszéket néztem ki:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=151
6624ft
TULAJDONSÁGOK
tömör bükkfából készült masszív szerkezet
asztalka és kisszék kombinációja
gyermek egészségére veszélytelen vizes bázisú felületkezelés
szék méretei: 56x37x39 cm
asztalka méretei: 44x44x51 cm
egymásba helyezve 88 cm magas, ülőmagasság: 58 cm
Kép

KépKép
nicika

Niki,hát ez tök jó!És még postaköltséggel együtt is olcsóbb mint a másik!Na majd 3-án ha jön a GYED... :D

Kép

Kép
hajnus

Hajnus! Örülök hogy segíthettem! Ha valamit keresel én általában tudom hol a legolcsóbb! Amíg terhes voltam folyton a bababoltokat bújtam az interneten! :lol:

KépKép
nicika

Legalább tudom kihez kell fordulni :D Miket rendeltél eddig?Kicsit félek,hogy nem lesz olyan,mint a képen.Először mindent 55ször megnézek,újra visszamegyek a boltba és csak azután veszem meg :D Ha nem fogy el addigra,mire rászánom magam :D
Teszek még 2 képet Bencéről:
Kép
Kép

Kép

Kép
hajnus

Viol, most vasalom a rugikat, egy darab új dologot nem vettem, a játékokat otthon már megszemléztem, csak a zenélő forgót hoztam eddig vissza, kocsi, ülés szintén Hegykőn, pelenkát még nem vettem, majd most halászom elő a mit kell összerakni a kórházba és az első babholmik feljegyzéseket :wink:

Márton és Janka egy szemet se aludtak, másfél órán keresztül hancúroztak, csak este bírjanak majd magukkal!

Hajnus, Nici, jó ez a szék :wink:
amica

Hajnus,
húú, mekkora szemekkel néz Bence!!! :) :)

Amica,
akkor tényleg minden kész! :) És milyen jó, hogy nem kellett venni semmit!
És ilyenkor este nyűgösebbek, ha napközben aktívabbak voltak?

Hajnus és Nici
Ausztriában ugyanilyen etetőszék 25 Euro :)

nadine81

Kép
Kép

nadine81

Kép

Ez lemaradt...

nadine81

Niki,
te is szeded a Cerazette-t. Te még nem véreztél?

És,
Babáknak mi kell ahhoz, hogy kimenjenek külföldre? Útlevél?

nadine81

Viol, már most ilyenek! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Épp egy játékon veszekszenek...

Útlevél kell igen a kicsiknek :roll:
amica

Amica,
húúú, akkor tényleg áll előtted egy szép este...
Köszi az útlevelet! :)

nadine81

Amica,minél több gyereked van,annál kevesebbet kell venni a következőnek :D :D :D
Viol, nem nagyon szoktunk Ausztriába járni,autó nélkül elég macerás lenne.És azért ez sem sokkal olcsóbb,ha a benzint is hozzászámítod :roll: De még mindenképp megnézem máshol is

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Hajnus, megnéztem a dm-es oldalt. Itt megrendelem, és elküldik címre, vagy egy soproni dm-be? Azt ki kell választani?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nekem az asztalra szerelhető etetőszék a szimpi. Szerintetek az jó? Kevés helyet foglal, nekem azért tetszik. Nekünk is csak 60 nm van. :cry:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
ha nektek hely szempontjából az a legjobb, akkor minden szempontból az a legjobb. Mármint az etetőszék! :)

Hajnus,
nem tudtam, hogy nincs tütű, bocsesz. :)
Mi is, ha megyünk majd, több mindent veszünk, úgy érdemes. Mert mi ugye meg Hegykőről indulunk... :)

nadine81

Hajnus, nagyon édesek a gyerekek!!! Isti vízen jár??? Nem tud úszni??? :lol: :lol: :lol: Szép a lakásotok!
Amica, rakj mindent össze most már, aztán pihengess!!! Nem lehet egyszerű ebben a melegben azzal a nagy pocakkal. Név???? :lol:

Reni jó költözködést!!!

Ági, repüljetek jól!!

Niki, jó a hinta. Ez sokág jó lesz Szintinek. Biztos élvezni fogja. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,egy soproni dm-be.Nekem a Várkerületre küldték.Szólsz,aztán a pénztárnál kifizeted.Még pontokat is kaptam érte :D
Biztos jó az asztalra szerelhető is,csak nekem az a hülye rögeszmém van,hogy az nem elég stabil az én kis sajtkukacomnak meg főleg :D De tudom ám,hogy nem így van

Kép

Kép
hajnus

Viol, mit vesztek????
Ma mi is voltunk délelőtt, mert apa ma is itthon van. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Én is azért gondolkodom rajta, mert nem biztos hogy olyan stabil, mint aminek van lába. Élőben mindenképp megnézem, aztán....
Köszi az infót. Ők értesítenek hova küldik, vagy te választhatsz. Én is gyűjtöm a pontokat. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol! Én is szedem a Cerazettet! Már a 3. levél is majdnem elfogyott de még nem véreztem, egy csepp sem volt szerencsére! :)

KépKép
nicika

Választhatsz.Én most majd képeket is fogok rendelni.Tök jó volt a pénztáros csaj is tőlem kérdezte hogy kell rendelni.Nekem úgy jutott eszembe,hogy van egy kuponom,ha 100 képet csináltatok féláron lesz.Ez 1600 forint lenne.Megvárom míg gyűlik annyi kép,hogy ilyen sokat ki lehessen választani

Kép

Kép
hajnus

Oké, akkor én is rendelek. Majd keresek egy jó képet!!! :lol:
100 kép 1600-ért??? Az tök jó.
Milyen kupon az? Hogy lehet szerezni?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hajnus,
nekem is van olyan érzésem, hogy leszakad gyerekestől, etetőszékestől... De ez hülyeség! :lol:

Erika,
még nem veszünk semmit. csak MAJD! :) Majd egy-két apróságot, ha már ott vagyunk. :)

Niki,
mázlista! :) Nekem már második napja tart... Kíváncsi vagyok meddig és mikor jön majd újra...

nadine81

Milyen címen van a DM honlapja?

nadine81

Kép

Kép
hajnus

Erika,nekem a bababónuszos csomagban volt

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Mi már rendeltünk, a dm-nél képeket, régen a papírkép szuper volt, kodakos kidolgozás, most talán agfa, de nem jó...
a digitális kidolgozás nagyon szuper! :D
amica

Én is nem rég hivattam elő a DM-nél, de nekem is szar minőségű lett. Viszont ezt tolerálták azzal hogy 1500ft helyett csak 260ft-ot kértek a 120db képért!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Na meg egy utolso bekoszones, 20 perc mulva indulunk a repterre. Minden osszepakolva, es az osszes pozitiv energiat is zsebre raktam! :)
Ti idotok szerint hajnali 1/2 4-kor indulunk, es du. 1/4 6-kor erunk Becsbe. Ugyhogy almodjatok rolunk, hogy jo utunk legyen. Pusszantas mindenkinek!

Agi

Kép
Kép
agi

Sziasztok!!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!![color=green][/color]

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: