2005.05.21 12:03
2005.05.23 12:49
. Tul.képp. nem is ismersz,nem tudhatod mennyire vagyok jártas ezekben a dolgokban,és természetes,hogy megkérdezted a kozmetikusodat,hogy ismeri-e,hamár úgyis ott jártál. Egyébként én is mindennek utána járok ha tehetem. Ha nem akkor kipróbálom aztán vagy jó ,vagy ráfaragtam,és egy rakás pénzembe került
Így van ez most is. Jól bevásároltam új anyagokat is,aztán lehet,hogy csak a pénzt dobtam ki az ablakon. 2005.05.23 15:01
Kénytelenek vagyunk akkor még várni. Manó délben már nem akart szopizni tehát még van kettő. Akivel beszéltem (Gizinek hívják) igazából nem is kozmetikusként dolgozik hanem masszőr, és nem hiszem h ismered mert tatabányai. Nagyon jól tud masszírozni, amikor hazamegyünk mindig megpróbálok elmenni hozzá mert nagyon sokat fáj a hátam és a derekam.
[
[2005.05.24 10:26
Akkor a Vichy-t sem szabad? mert én az avonost használom, remélem nem lett baja Kisgének. Akkor inkább maradok rücskös
A kocsim, hát igen, megint a risztója rossz, és így el sem indul
2005.05.24 12:28
Jó persze a bölcsis takonykóron kívül. Krémér bocsi
Aztán szültem,az izületeim "romlottak,így ráálltam teljesen a körmözésre. De azért kiváncsi vagyok,hogy milyen új technikák vannak. A kozm. koleganőm tekercselést csinál. Állati jó az is,csak drága
,no meg oda is rendszeresen el kellene járni. Milyen masszt csináll,azt tudod? Én ázsiai izom lazító,és svéd frissítő masszt csinálltam. A kozm. Jutkát ismerem
Õ nagyon jó. Régen bőrgyogyin dolgozott,úgy hogy ért hozzá. Az anyukám jár hozzá rendszeresen,csak rá esküszik. Én ugye miután széps. szalonba dolgozom Diósdon,én így a koleganőimhez járok. Ha nem lustulok el
Bár múltkor nagyon összeszedtem magam,és még egy sima arc massz.ra is bejelentkeztem,mert egy kedves ismerősöm megjegyezte,hogy nem félek,hogy öregszem,és ráncosodom,és ezért el fog hagyni a férjem? Néztem nagyok,és felhívtam a koleganőmet,hogy azonnal írjon be masszra. Azóta is ezen röhögnek,hogy milyen hülye vagyok. A Jutka is ismer engem,tanulltam nála maszírozni,kozmetikát,sőt tőle hallottam először a szóban forgó krémről is. Kicsit locsi-fecsi de jó szakember,és aranyos

2005.05.24 17:11

2005.05.24 19:54
De hát már nem fogok megváltozni, ahhoz már öreg vagyok. Nem tudom mi a neve annak a kezelésnek, kétféle krémmel masszíroz aztán meg jól megcsipked! Az egyik krémet lehet kapni a DM-ben. Hát ez a része nem túl kellemes mármint a csípkedés de tényleg használt. Ja meg arra emlékszem h utána este nem szabadott fürödni. 

[
[2005.05.25 12:35
Nagyon sok mondókát,és éneket tanúlt már. Persze,csak azt a részét énekli,amelyik szót már mondja,a többit dúdólja. Közben a kis kezeivel meg hadonászik, mutogat,mert ezt is tanítják nekik. Mondja,hogy én is mondjam vele,de hát a nagy részét ezeknek nem ismerem. A Vasúttörténeti park az jó ötlet. Múltkor pont erről,és a rendezvényeikről beszéltek a tvben. De sajna nem jegyeztem meg,hogy merre van?.
2005.05.25 15:06
A Bognár Sára a doktornénink, de nekünk Mariann a védőnőnk. Hogyhogy nektek más? Én úgy tudtam h ő van a lakótelepen. Nekem is sokat segített az elején, mindig biztatott h nem tart örökké ez az altatásos mizéria is amitől én akkor már teljesen ki voltam borulva. De az utóbbi egy hónapban annyira megváltozott, tényleg egy kis tündér lett h néha csak ámulok és bámulok. Eszembe jutott h múltkor azt írtad h ő egy nyugodt típus, hát ez eddig nem volt jellemző mert inkább hisztérika volt. de pl tegnap is voltunk vendégségbe, egész végig vigyorgott, dumált és mászkált. semmi hiszti meg ilyenek. Képzeld én is annyira csak lányt akartam! Szerencsére Robi nem volt az a begyöpösödött pasi aki csak akkor örül ha fia lesz, ő azt mondta h mindegy csak egészséges legyen. Én meg nem akartam akkor fiút. Na majd a második. A góckutatást lehet h nekem is érdemes lenne kipróbálni a nyavalyáim miatt.
[
[2005.05.26 07:05
2005.05.26 09:58
Egyszer azt mondta nekem,hogy ő nem csodállkozna azon,ha nem szülnék több gyereket
A Mariann körzete a lakótelep,de a 10-ek a Katikához tartoznak. Hogy miért én sem tudom.
Igaz,hogy 8 hónaposan elindult,de a csoda.csak 2hétig tartott. Főzni pl 9-10 hónapos kora körül tudtam csak,mert addíg ha nem aludt nem engedte,csak üvöltött,hogy vele foglalkozzak,ha meg aludt minden kis zörejre felébredt. Pedíg nem szoktattam a csendhez,meg kipróbálltam,hogy had üvölcsön,majd abba hadja,de nem pár nap alatt feladtam,mert ő volt az "erősebb". kb. érted már,hogy nekem miért tűnik Veronika,meg mindenki más nyugodtnak. Azt szoktam mondani,hogy másokkal ellentétben vele könnyebb,és nem nehezebb,ahogy nő. Legalább is lelkileg
És már én sem akarok megrögzötten másodikra fiút,vagy lányt. Mindegy,tényleg egy a lényeg,hogy egészséges legyen! Na jó azért ha lehet akkor azt kihagynám,hogy olyan legyen mint Dominik volt picinek
2005.05.26 10:13
Tali jövö hét szerda körül?
[
[2005.05.29 16:37
Sajnos nem ti vagytok! Voltam a Jutkánál azt mondta h ő is ez miatt a hülye nő miatt jött el. Ja és ez az a krém amit mondott régen nekem is és van benne fahéj is (elvileg)
[
[2005.05.29 22:14
Most talán jobb. Majd elválik.
2005.05.31 18:41
szerencsére casco kifizeti.
2005.06.01 13:44
aki kicsit megint hiszti korban szenved
Szombaton kertipartin voltunk,és most is megyünk mind a kettő szülinapi,meglepi buli volt,és lesz. Dominikot is vittük,ő baromira élvezte a sok gyereket,a zenét.
. Igaz azt csak egyszer,de jobban örültem volna,ha csak meghúzom. Gege nem félt a lótól? Miket vásároltatok az osztrákoknál? Igaz hogy megéri kimenni gyerekruhát venni?
Tényleg,ha esik,ha fúj az ablak mindíg nyitva van. Hunyadi u. dolgozom.
2005.06.01 21:31
Mit szoktatok még nyáron csinálni?
[
[2005.06.02 06:58

én mondtam
2005.06.02 12:54
Hihetetlen,mert künönben 5 percre laktunk egymástól,és akkor már 5 éve,hogy nem találkoztunk. Nem emlékszem,hogy írtam-e,voltam beiratni Dominikot az oviba(mert mint utólag kiderült be kellett) És (kopp,kopp) nagyon úgy néz ki hogy fel is vették jövőre. Legalábbis amit mondott nagyon úgy tünt. Megismert,és már mondta is a nevemet a vezető ovónéni. Emlékezett,hogy én is oda jártam,és hogy ismeri az egész familiám
Idén szept. még nem,de jövőre természetesen szeretettel várják Dominikot
Szerintem ez egyértelmű,vagy nem? 
Itt a lakcsin is vannak régi ismerőseim,akik kismamák velük is összefutunk. Tavaly voltunk Battán strandolni,ha be jön a jó idő megint megyünk. Van,hogy beülünk a kocsiba,és csak megyünk,de olyan is hogy itthon vagyunk,mert semmi máshoz nincs kedvem. Az apukám sokszor beugrik du. án unokázni,és akkor aztán Domit nem lehet elrángatni sehova. Most,hogy Dominik nincs itthon fél napot gyorsabban elmegy az idő. De nagyon sokat jártunk a múzeum kertbe is. Ott tavaly azt hiszem szerda de. sok kismama összegyüllt,és "babaklubboztak". 2005.06.03 08:05
a miénk snassz munkahelyi
most levágattuk majdnem kopira, talán jót tesz neki.
2005.06.03 09:59
Na meg gazdagok ha ennyit ki tudnak fizetni havonta. Az oviban mennyit és miért kell fizetni? Köszi a diósdi tippet,írd meg a telefonszámát majd lehet h elmegyek bár most lekopogom, alig vannak tünetek. Amit legutóbb adott hajszesz jónak tűnik, csökkent a korpa és talán a hajhullás is. Állítólag a meleg és a napfény is sokat számít. Pontosan melyik lépcsőházban laktok? A házszámot már írtad de nem tudom h melyik az.
A férjed mikor vizsgázik? Mi lesz ha "nagy" lesz?
[
[2005.06.05 20:30
Homokozó

2005.06.06 12:59
Úristen tisztára egyformák G-vel.
Szépen hagyta,hogy kifessék? Tetszett magának? A koszmóra mi parafin olajat kaptunk annó,és azt mondták,hogy jól keféljem át neki a kis fejbőrét,ezt fürrdés előtt,aztán meg kellett mosni a haját. De érdekes volt mert kisbabának nem lett Dominak,csak jó 1 éves kora körül,a védőnő szerint 3 éves koráig kialakulhat.
Drága ovi,drága suli
Hát sajnos nem engedhetjük meg magunknak. De már sokszor elgondolkodtam azon is,ha pénzem lenne rá,akkor oda járatnám e őket? Mert hogy a sok tantárgy,külön óra,miegymás mellett,lehet hogy pont a nagyon is fontos pl.magyart nem tanulná meg rendesen,mert alíg marad idelye. Arról már nem is beszélve ugye,hogy pénz beszél,kutya ugat,ki tudja,hogy a pénzért,vagy a tudásért kapná a jegyeit. Ha meg tovább akarna tanulni,megkockáztatom,hogy hátránnyal indulna bizonyos dolgok miatt. 1. Valóban a tudását fedezik a jegyei,vagy a pénzét(ugyebár mondhatják ezt is,még ha ki sem mondják,csak gondolják). 2. Ha eddíg volt pénze,akkor vigye fizetős,magán iskolákba,mert megteheti,és ne vegye el a helyet a szerényebb sorsú gyerekektől. Szóval ördögi kör ez. Bár az tény,hogy én is megadnám a lehetőséget a gyereknek,ha ennyi pénzem lenne,aztán majd meglátju valóban milyen alapon járatnám. Szerintetek nem túl leterhelő ez egy gyerk számára?
Szóval nem,nem,és nem. Aztán eljött a szilveszter,és egy helyen voltunk bulizni. Lejött és a lehető legjobb taktikát választotta,ami egy nő büszkeségét nagyon sérti. Nem foglalkozott velem,oda lökött egy sziát,és kész,haverozott,nőzött.. Hát ez mocskosul felkeltette az érdeklődésem. Miután még tetszett is a férjem,nem bírtam elviselni,hogy eddíg ette a fene csak utánam. Mint kiderüllt direkt csinállta,közbe a haverjai közvetítettek neki,hogy éppen mit csinállok. Aztán mikor már marhára dühített a dolog,elkaptam a kezét,hogy akkor most táncolunk. És ott megtört a jég nálam. Ugyanis az a fiú akinek én mindíg hittem,valahogy tökre megválltozott,mert rájöttem,hogy mindenre úgy reagállt,ahogy azt én egy pasitól elvárnám. Na akkor elkezdtem tesztellni,és mindenre a lehető legjobban reagállt. 10-ből 10 pontot kapott. Hihetetlen. Rádöbbentem,hogy már nem csak a düh vezényel oda hozzá,hanem az érdeklődés. Na azóta együtt vagyunk. Kaptam is eleinte az ívet,a jóakaróktól 2005.06.06 15:26
és el akartam csábítani de ő szerencsére nem hagyta magát mert mint utólag kiderült nem csak egy éjszakás kalandot akart tőlem. Így kezdtünk el járni bár őszintén megmondva az elején én nem voltam belé szerelmes mert akkor még nem hevertem ki az előzőt. Aztán szép lassan meghódított és pár hónap után összeköltöztünk. Ennek már több mint 4 éve. A vicces az volt h még nem is jártunk amikor megmondta h ő tőlem akar gyereket. Akkor én csak viccnek vettem na de végül így lett! Az említett gyerkőc éppen durmol, remélem h hamarosan felébred mert megyünk a Corába vásárolni. Lassan tényleg találkozhatnánk már!?
[
[2005.06.09 09:05
utálom ezt az időt. Ráadásul holnap egész nap egyedül leszek a gyerekekkel, mert apának haza kell utaznia temetésre. 
és nagyon tetszett magának a tükörben, a kis majom
még bíróságra mehetünk. 
az is egy több éves kapcsolat volt jövő nélkül. Asszem ez volt életem legjobb döntése. Ja, Géza leült az ellenféllel a kocsmába megbeszélni az erőviszonyokat én meg izgultam, hogy ne verekedjenek
2005.06.09 09:29
Ovi:
talán jó lenne neked is,ha Géza vinné,hozzná. Egy gyerekkel kevesebb,így kisg napirendje sem boruna,ha Gt vinni-hozni kéne. Vagy addíg is kimozdulnátok? 

szóval mindennelde a NAGY SZERELEM nekem a férjem előtt volt. De persze,azóta már elmúlt.
2005.06.11 16:24
[
[2005.06.13 12:43
pontosabban Géza dumált mint mindig, a másik fél meg hallgatott nagyokat
nagyon ügyi vagy, hogy így a gyerkőc mellett
Akkor jöhet a pihi
2005.06.19 23:24
2005.06.19 23:38
2005.06.20 11:27
2005.06.24 19:50

2005.06.28 07:25
2005.06.28 09:41