Hedi:igen foglalkozom ha van keped kuld at es akkor megnezem mirol van szo!
szandit nem irtad hogy uj vagy hasznalt?Mert uj most nincs de tervezem hogy fogok tartani!
Bodorka:ez a virus nallunk is volt,de szinge minden ismerosomnel!Mi szerencsere egy nap alatt atmentunk rajta1
!
szeretnenk menni nyaralni egy nagyobb tarsasaggal csak meg nem sikerult az ido egyeztetes!
De en a gyerekkel megyek le a balcsira 2 hetre aztan a baratitarsasaggal hajduszoboszlora 1 het es vegul a ferjemmel szeretnek egy par napot kettesben ha sikerul elszakadnom a gyerektol!Felek hogy elso nap rohanok erte!
BMarti:mar biztos keson irom de egyebkent 17-ig vagyok nyitva!
Erdekes ez a kuki dolog mert amerre megyek mindenhol mast hallok!De szerintem egy a lenyeg hogy sikeruljon megoldani a problemat!Nekem a huvosvolgyi uton csinaltak kb 1 perc alatt igy azt gondolom ez nem er meg 25.000ft-ot!Persze ez is csak nezopont kerdese!De ez nem olyan dolog amiert be kene fekudni megha szukuletes sem mert reggel mesz es delutan mar ki is johetsz!(a baratnomek most voltak)
Anett;az jo ha egy kis helyen el van valva mert ott befer a muszer es az nem is faj es 1 perc az egesz!Majd ha josz megnezem hogy ki csinalta az en fiamnak,de az retento ugyes ugy megcsinalta hogy meg csak nem is sirt!
Kivancsi vagyok nem fogsze unatkozni a gyerekek nelkul
en is felek egy kicsit hogy mi lesz ha nelkule megyek de erot kell vegyek magamon mert kulonben nem tudok rendesen pihenni!
akkor gyere majd es meselj hogy milyen a bicigli?
jovoheten leveszem a mereteket is!
nekem kb 3 het volt mire kesz lett az utlevelem(tavaly)de lehet hogy mostmar mas rendszer van!De azert igyekezz nehogy ne kapd meg idoben!
sziasztok es jo hetveget mindenkinek!
tikk:remelem hamarosan jottok megint!Probalok a chaten lenni hatha ott ossze futunk!
fini

Ti nem dühöngtetek még ezen?