Sziasztok Csajok!
Nem semmi mennyit termeltetek,alig bírtam visszaolvasni ezt a 4 oldalt.
Andesz sajna beteg lett,nagyon fáj a torka és már láza is van,azt mondta lefekszik mert nem igazán érzi jól magát.Remélem Bencus nem kapja el és az én drága nővérkém is hamar kilábal ebből a nyavajából.Jobbulást Neki!
Pelusról annyi,hogy én személy szerint utálom a Pemperst,szerintem nagyon gagyi,3 óránként cserélni kell,mert különben átázik míg a Liberó egy egész éjszakát kibír.Ja és az anyagával és a vastagságával sem vagyok elégedett valamint a hátulján sincs gumírozás és a tépőzára ragad a bőrre is,míg a Liberóé nem.Kaptunk ajándékba Pemperst,alig várom már hogy végre elfogyjon.
De biztos mindenkinek más vállik be.Ez csak az én véleményem.
Popsi törlőt mi Jonsonst használunk általában lehet kapni az Auchanban 1700 ft-ért négy csomagosat,szerintem ez jó ár.és abból is a zöld a legjobb szerintem.Egyszer vettünk Montex-et az nagyon gagyi volt.Meg kaptam Lidl-is Cien-est meg DM-es Baby Love-sat ezek jók voltak,talán kicsit erős volt az illatuk,de nem olcsóbbak,mint a Jonsons így 4-es akcióban.Ja a Nívea az nagyon jó volt,de annak húzósabb az ára.
Chrissyy!
Mindegyik képen nagyon cuki Martika,nekem az első tetszik a legjobban,amikor apával fekszik az ágyban.
Kriszta!
Nem semmi,hogy megkopasztottak a gyógyszertárba,kész rablás.Örülök,hogy jó lett az NST.És hogy szépen tágulsz,legalább nem kell sokáig vajúdnod.Jó érzés lehet,hogy nemsokára kezedben tarthatod a picurt.
Kata!
A Ti babakocsitok is nagyon szupi!Hogy állsz a fájásokkal???
Ani!
Jó áron vetted a pelenkázó tatyót és tényleg olyan,mintha a babakocsihoz tartozna eredetileg.
Nagyon szépen nődögél a pocakod
A párodnak jobbulást.Nagyon nagy fájdalmai lehetnek.A volt kolleganőmnek is gerincsérve volt,de már nem érezte a lábfejét-azt mondták neki,ha nem műtteti meg magát,akkor le is bénulhat,így nagy nehezen rászánta magát a műtétre,de utána 3 hónapig szigorúan feküdnie kellett.
Sajnálom,hogy így rájár a rúd a családra.
Nati!
Lassíts a tempón,nem tesz jót a babónak ez a nagy hajtás.Voltál 4 D-n?Mi volt?Gyere és hozz képeket!
Macika!
Jó Corázást nektek.Köszi a segítséget,de most pénztárca kímélő életmódra vagyok ítélve,így nem kell semmi.
Judy!
Remélem a bőrgyógyász tud rajtad segíteni és mihamarabb meggyógyulsz.Biztos nagyon kellemetlen lehet.
Enikő!
Gratulálok a babához!És üdv. köztünk.Én is a Schwarczingernél szültem és nagyon elégedett voltam vele.Nagyon tudom Neked ajánlani!Bár szerintem a külseje átlagos,de nagyon kedves és jóhumorú valamint nagyszerű szakember.Az első két harmadba a Nővédelmibe jártam hozzá a (tesómmal,Andesszel együtt),majd az utolsó harmadba magánrendelésre az Orvosok házába.Magánba tavaly egy vizsgálat+UH azszem 6500 Ft volt,a szülésért pedig 50 000-et kért.De nagyon örülök,hogy őt választottam!
Amúgy a terhességem elején én is farkaséhes voltam,muszály volt 2 óránként bekapnom valamit.
Ildi!
Nekem van 12 hetes UH-s fotóm és nagyon jól látszik rajta a bébi,mindenképpen kérj.
Hol néztek itt Bodajkon házat?
Bessy!
Örülök,hogy ilyen rendesek ott a BMC-ben és hogy Fehérváron is ilyen alapos a kivizsgálás.Majd mindenképpen írd meg a fejleményeket!
Tand!
Nem is tudom miért rejtegetted előlünk eddig a pocidat!Nagyon formás és már jó nagy!Csini kismami vagy!
Vicuska!
Nagyon szép a hőd!Szerintem babás vagy!!!!
Na puszika Mindenkinek,bocs ha valaki kimaradt a sorból!