Panka!
Köszönjük a köszöntést!
Akkor tovább borzolom a kedélyedet
! A barátnőm rögeszméje az volt, hogy koraszülése lesz. Már 30 hetesen a fejébe vette, hogy bármikor beindulhat és folyamatosan rettegett. Ráadásul a lepénye is gyorsabban öregedett. Az előzményhez tartozik, hogy pár évvel előtte a sógornőjének kb. ilyen idős babája született és mivel nem tudott hozzá bejárni a sógornő, Ő ment minden nap és órákat volt a kicsivel. Na, ezek után a 42. betöltött héten be kellett Neki indítani. Lányok!
Én meg nem tornázok semmit. Tisztára elszégyelltem magam. Itt állnak halomban a kazetták, de valahogy nem megy. Soha nincs időm
! Talán inkább el kellene járni valahova. Na, majd később...
! Viszont tegnap háromszor vacsoráztam. Másodszorra muszáj volt, az a kis tejbegríz gyorsan lecsurgott előtte, így ettem még egy sonkás zsemlét. Aztán később észrevettem a hűtőben a császárszalonnát, olyan szép volt, nem tudtam ellenállni... Pedig most már vigyázni kellene, Gerda egyre kevesebbet szopik. Matyi már egész jól van, ma szinte egyáltalán nem volt láza, csak csúnyán köhög. Gerda orrát viszont szívnom kellett többször is. Rosszul alszik. De legalább Neki nincs láza. Én is biztos elkaptam, egész délelőtt fájt a fejem (a bevett Algopyrin ellenére) és hányingerem volt. Ráadásul délután tartottuk a Matyi névnapját. Gábor ugyan el akarta halasztani az egészet, de Matyi annyira várta. Nem volt szívem eltolni az időpontot. Van két órája, meg kellett rajta mutatnom, mikor jönnek a vendégek, utána egész nap azokat nézegette. Szerintem ettől lett jobban.
Ma nagyon szómenésem van, be is fejezem.
Jó éjszakát!
Betti