Olvaslak titeket egyfolytába de nem tudok sűrűn irni
Andi
Én már most belegondoltam milyen rossz lesz elszakadni Szaszától.Nem tudom elképzelni még a fél napom se nélküle.
Te is erős csaj vagy és Te is megbirkozol az elszakadással.Mert ugye ez neked sem egyszerű ha jol gondolom...
Alíz
Te szegény Te!Mindent össze szedsz most?Rokakoma?Piros pöttyök?Remélem minden elmúlik és élvezni tudod kismamaságod összes percét!Balázs hogy van?Elmult a hasmars?
Panka
Emilit nagyon sajnálom!Szegény jó sokáig elhuzza ezt a virust!Enni azért eszik még?Mármint az innye miatt mert irtad hogy be van gyulladva kegyetlenül.A kedvén látszik hogy fáj neki?
Zsu
Pannika nagyon édes lehet ahogy bejárja a lakást!Neked kitartást a ragaszkodásához de biztos el fog mulni.Addig probáld a házimunkát hanyagolni
Milyen volt a Tiszánál?
Zsebi
Én nem jártam tornára de a háznál egy óra alatt szerintem sokkal többet mozogtam mint RR-egy teljes kazettája
Edina
Sikerült átgondolni aszülésznő dolgot?Hogy álltok a lakással?Majd hozz képeket!
OLGI!!!!!MERRE VAGY?
Anita
Anna baba naprol napra szebb!Igazi hajas baba Ő is!Köldök gomba
Zita
Én nem irok már semmi biztatót neked mert ezt nagyon nehéz feldolgoznod...Én ezt az egyet kértem a babámtol hogy ne legyen bent tovább!De az nyugtasson hogy minden rendben van és nem kell közbe lépni.Mindig mellettem a telefonom és ha nem látom ki csörög amig érte nyulok reménykedem hogy Te hivsz....
A napjaink csendesen telnek szó szerint!Szasza igazi minta baba eszik alszik nem hasfájós nem böfögős...Nem is tudom mivel megy el az egész napom mert Ő igazán nem igényel engem csak szopinál
Szasza nagyon jó baba kb 3-4 óránként eszik igény szerint ahogy ébred.Éjszaka egyszer eszünk utána csak reggel hatkor ébred
Szóval nem lehet panaszom semmire.Mos egy kicsit aggodok mert Szasza orra nem ugy szelel ahogy szokott.Taknyosnak nem mondanám de hallható ahogy lélegzik.Tudom tulaggodom mert ugye Őt nem zavarja tehát nagy baj nem lehet de én ilyen aggodős vagyok
Na most ennyi mert jön a szopcsi.Fogakat összeszorítom nagylevegőt veszek és elmerülök Szasza nyugodt arcába miután csatlakozott.Csak ez enyhíti a fájdalmamat
Pusza
Évi

a mi szobánk.Felkerültek végre az egyiptomi papírusz képek is amiket már 3 éve őrizgettünk.De a másik lakásban nem tudtuk hova ki tenni.
besütött a a nap ,így nem olyan jó ez a kép.
ez meg már a virág karnevál
zuhanyzó
Fanni a karneválon

Parádfürdő, Csevice-forrás vasas bórvíz, brrr
Nelly baba
Salgó-vári turistalány
Salgó-vár
Salgó-panoráma
Salgó-vár
Ránkesteledett a gyetyánosban, úgy féltem...
Így fürdött Nelly .
Somoskői vár, fele magyar-fele szlovák
Bazaltomlás, Európában egyedüli
Augusztus 20.-ai vásárfia
Nem félt a tüzijátéktól
Recski quadpálya
Ez a quad 120 km/ó-val is megy!!!
Bükkszéki fürdő
Bükkszéki halacskám
Tortával
Kis csorba ünnepeltem vicsorít. Naná, hogy a hugica sem maradhat le mellette.
Ajándékbontogatás
Ajándékok egy része
Dorka az ajándékával
Egyik ajándék kipróbálása ( a robot halad előre, közben fényt és hangot ad )