A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sikerüüüüüült!!!Tuti!KépKépKép
mrege

Seriff!Sima higanyosunk van.Úgy volt ahogy mondtad,h.először gyorsan szaladt a szál,aztán meg lelassult,végül már kb.1 percce nem mozdult.Ha nem ébred fel akkor lehet h. megvárom vele a holnap délelőttöt,és akkor meglátom,h.mi van a lázával.Amúgy az orra még nem folyik,csak hangosan,szortyogva veszi a levegőt.
mrege

Itt egy újabb!Kép
mrege

Hogy lehet megnézni azt,h.írtatok-e?Mármint hogy tudom frissíteni az oldalt?Csak akkor,ha írok is?Ti hogy szoktátok?
mrege

Drukkoljatok,h.jól teljen az éjszakánk!Megyek vacsit sütni!Köszi a tanácsokat mindenkinek.Megnyugtattatok!Sziasztok!
mrege

a felső okonok között van oda-vissza nyíl rege frissít gombKép

ser.nana! dobálás árt?

KépKép
KépKép
bepa77

Sajnálok minden beteget!KépGyógyuljatok.
Ser én egyszer ültem v.mi bazinagy motoron(Zsolti mondja,hogy egy Harley volt.).Egy motoros találkozóra kellett mennem műsorvezetőnek,meg bejelentkezni,aztán a főszervező felajánlotta,hogy elvisz egy körre.Te jó ég,én mégegyszer motorra nem ülök.Mikor begyorsított azt hittem becsinálok.KépNagyon megijedtem.Addig visítottam míg meg nem álltunk.Õ meg azt hitte,hogy azért visítok,mert tetszik.Mikor leszálltam(inkább levánszorogtamKép)a mociról,a lábam úgy rogyadozott, mintha 2 szál főtt tészta lett volna a helyén.KépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Na, engem meg atéren nyugtattatok meg, h. nem kell vinnem Zsófit most úszásra. Ráérünk még tavasszal is. Beáékkal is ezt beszéltük, h. tavasszal is jó lesz, addigra már jobb idő is lesz. Kép

Mrege, remélem, h. nem lesz semmi komoly baja pici lányotoknak. Egyébként élvezte az úszást? Nagyon aranyosak a képeitek! Az a cumisós gyönyörű! Kép

Mégegyszer megkérdezem, hátha válaszol rá valaki: Szerintetek lehet gyümölcsnapot tartani szopi alatt?

Ser, ez a száguldás.....ó, jaj! Én nagyon félnék....

Lina, ha beszélsz Cukkerrel, akkor add át légyszi: nagyon szorítunk neki, sokat gondolunk rá!

Nana, milyen veszélyt rejtenek ezek a dobálós játékok???? Ez érdekelne, mert nem hallottam róla még.
birolili

eloszor gyors irok, mert elfelejtem, aztan folyt. az olvasast..
Balim
Ja, egyidősekKép
NZ a Temess téren rendel, fiatal, sötétbarna haju, vekony, magas..Asszisztense T, gyonyoru, gondor hajkoronaval rendelkezik, tobbnyire szemuvegben. (baratnom)
Kati
Könnycsatival menjetek a Repkoriba, a Dr Sajósi Mihaly főorvoshoz! Õ egy angyal, és egy maga által keszitett szemcseppel is megtudja oldani a problemat! Vagy a kórházban keressetek meg, vagy a Pencz Marta latszereszt kell felhívni, es ad idopontot a magan rendelesere!
na olvasok tavabb

KépKép
mino

Nem szeretnék vészmadárkodni, sem pánikot kelteni, ti kértétek, így leírom mit olvastam a dobálásról.

Két lehetséges veszélye van.
1. az un. ostorcsapási sérülés. A csecsemő még nemigen tudja megfesziteni a nyakizmait, hogy a fejét a gerincoszloppal egy vonalban tartsa. A sérülés legjobb esetben is néhány napig tartó nyakfájáshoz vezet, súlyosabb esetben agykárosodást okozhat. Kép
2. a másik veszély a retina leválása, mely maradandó látászavarokat idéz elő. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ja és LILI én sajnos nem tudom lehet-e gyümölcsnapot tartani szopi alatt

KépKép
KépKép
nana09

nana, hol olvastad?
Lili! én sem tudom,de sztem lehet(max egy kis fehérjével kiegészítve)csirkemell...kevéske

KépKép
KépKép
bepa77

Na megint sikerült egy picit olvasnom, mert fel kellett függesztenem Bocika miatt!

Úgy néz ki,h Andris után szabadon, én is megfáztam.. Légcső hurut, torokfajas... Szerintem az orrom leve is lassacskán megindul... De úúúúúúúúúúúúúúútálom! KépKép Csak a Bálcsi ne legyen szottyos!!!

De jó, hogy a motorokról beszélgettek! Bár már én sem ültem rajta 2004-óta...
Ráadásul akkor el is adta Andris az ővét, így csak az én kis veteránom van meg..
Nz-nek egy sárga Aprilia Miller-e volt, most egy YR1-e van, és egy KTM-e. Azzal aztán lehet terepen tombolni!
Igaz Balim, Serfi, Nana nem kérdeztétek, de nekünk a leghosszabb utunk, 2001-ben Horvátország volt! Az út isteni volt! Sokat jártunk ki Szlovákiába, a Magastátrába, rengeteget gyalogtúráztunk.. Körbemotoroztuk magyarországot!
Én nagyon imádom a motorozást! Mikor lesz megint motorunk... Csak hamar elkészüljön a ház-bővítés.. Akkor pár hómap motorozás után már a korlátlan vizsgát is leteszem, mert most A-korlátozott jogsim van rá! Kép
Na megint olvasok tovább..

KépKép
mino

Sziasztok!

Teljesen el vagyok keseredve. Voltunk a gégész bácsinál, és Lilinek anatómiailag rossz alakú gégefedője fejlődött. A normális ív helyett egy omega alak.
Ezt be tudja szívni a gégéjébe, az okozza ezt a fura hangot. És sajnos ettől nem tud igazán szopizni, azt mondta az orvos, ne is várjunk csodákat a szopástól, kihozza belőle a maximumot, én meg azt hittem, csak béna, de így nehéz neki, nem is csoda, hogy berág a végén.
Úgyhogy azt hiszem, nekem kell fejlődnöm fejésügyileg, hogy ha már elfárad, ne tápit, hanem tejcsit kaphasson üvegből.
Azt mondta még, hogy valószínű a gégefedő alatt a gége, meg a légcső jó, de azt nem látja, de hallhatóan kap levegőt, meg tisztán sír, de ezek a gyerekek 2-3 évesen meg szokták járni a Szabadság-hegyi gégeklinikát gégetükrözésre, altatásban. Javulhat még, de mondta a pasi, hogy látott már felnőttet is ilyennel, főleg azok, akik úgy horkolnak, hogy ki is marad a légvételük.
Még azt is mondta, hogy hasra tegyük mindig, mert úgy biztosan kap levegőt, de ezek szerint ő ezt ösztönösen érezte, mert máshogy nem is alszik.
Nagyon végső esetben azt a kilógó valamit le lehet csippenteni, de nem szokták.

Azért olyan rossz, tulajdonképpen egy tök egészséges kisbaba, de vannak ilyen "apróságok" a foltjai, amit figyelni kell, a gégéjét figyelni kell...Kép

Lili,
valószínű holnap a hat hetes kontrollom előtt meglátogatom Cukkert, majd átadom neki az üdvözletet.

Na ez a hat hetes kontroll, ami miatt még aggódok, nem is a vizsgálat miatt annyira, hanem mert van egy elég nagy csomó bennem elég rossz helyen, nehogy ki kelljen szedni, viszont mindenképpen meg akarom mutatniKép

Na jó, nem panaszkodom tovább, de kicsit szomorú vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mrege
Erikám! Hogy ez a lány milyen sokat változott! Nagyon gyönyörü!!! Aranyos a kép, ahogy Peti behajol hozzá, és abban a cicás világos ruciban! KépKép VAn ám körülötte minden lógós! Milyen élvezettel kacag! Gyógyuljatok meg! Én is megpróbálok mihamarabb, aztán át tudtok jönni! Oké?! Kép

Bea
NEm is gondoltam volna Rólad, hogy ilyen kis fostos vagy!!! Méghogy két cérna tészta.. KépKépKépKép
MAjd én megmotoroztatlak a lasú járgányomon, azt tuti élvezni fogod! Nem is megy jobban 110-nél. Utazója 90km/h, és kényelmesen pöförészik! Csak sajna sokat zabál, és két új gumit kéne rá vennem, meg friss műszaki is kell! Egyébként 1972-esKépKépKép
Persze nem ilyen vénséggel motoroztunk hosszú távon! KépKép
Volt túra, krossz, enduro, naked, sport, kruiser.
Szerintem ha valaki jó, és figyelmes soför mögé ül elsőként az ember lánya utasként, akkor nem fog félni! KépKépKép Jaj de beizgultam a motorozásra.. Hjajaj..KépKépKépKép
NA most aztán nyomo a monológokat!
Bepa
Az még nem reflux! Valószínűleg.. Bálcsi viszont enyhe fokozatban refluxos...Ezért is tudom most ilyen jól. Kép

Na jóccakát mindenkinek
Cukkernak drukkolok!
Lina
Remélem csupa jó hírek voltak afül-orr gégén! KépKép
puszi
Ja
Híradóban: holnap támad egy számítógépes vírus, ami elpusztítja a dokumentumokat, és kikapcsolja a vírusirtókat! Minden hónap 3-án fertőz! Legyetek óvatosak! Én lehet h nem is jövök holnap!KépKép
Na télleg kúszok..Kép

KépKép
mino

Mino,
egyszerre írtunk, sajnos nem csupa jó hírek voltakKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino!

Ez jó voltKép
Bea üzeni, hogy Õ legközelebb csak akkor ül motorra, ha szíjjal ödakötözikKép

Mvirag!
A Piár téren az SZTK alagsorában van úszás, és egy éves gyerekkel is lehet jönni. Ha kell írunk telefonszámot.

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Lina! nagyon sajnálomKép
de ne keseredj, mert Lili tudta hogy kell aludni akkor más baj sem lehetKép

KépKép
KépKép
bepa77

sziazstok Kép

seriff
tudom milyen rossz érzés és most mikor szülöin voltam a mama meg apa vigyzott gyerekekre és mikor hazajöttem mintha haza sem jöttem voln Kép hirtelen olyan rosszul esett csak áki jött oda na jó mondjuk ő azért kotort de csajok .... őket csak az érdekelte hoztam e meglepit Kép

mrege
sajnálom
hogy beteg lett rege mézet tényleg ne adj én a bacit tudom hogy van benne valmi baci ami babáknak nem jó
a képek szezációssal gyönyörű ez a kiscsaj Kép

lina
sajnálom lilit reméljük kinövi ők még oolyansokmindnet kinőnek Képfela fejel ne szomorkodj

bea
KépKép KépKép főtt tészta nagyon jó Kép

syg
én nem is értem hogy eddig is hogy maradtál ébren és akkor én nyavajgok hogy adri 2 szer kel bár leo kelne már csak 2 szer

nana
jobban vagytok ma??
éjszaka hogy telt ??

mino
szombatra lesz gép ??!! ! Kép együtt jötteök el érte ha meglesz ?
nemsokára indulok a fogdokihoz már megint csak ne lenne ilyen hideg
na megyek lelövöm a medvét mert már az agyamra megy hogy itt horkól hogy tudnak iylen barom játékot gyártani meg venni is az emberek elég nekem hogy tibor horkol itt mindig még ez medve is esküszöm kidobom

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Köszönjük sokkal jobban vagyunk. Kép Ma még (már) nem volt hasmenés, de Dani kakiját reggel elnézve...borzalmas mit okozhat egy ilyen vírus...Kép
az éjjel is sokkal jobb volt, tegnap kértem a doktornőtől éjszakára erősebb köhögéscsillapitót.

A fogdokihoz szorítok, a hideg miatt részvétem, én is utálom. Gyerköcökkel dédi lesz?

Lina,
Nagyon sajnálom szegény kis LILI babát, de szerintem nem lesz baj. Úgy értem szerintem ő ritka erős kis baby.Kép Eddig is milyen ügyesen, hősiesen megoldotta a problémát. Én amikor először megláttam az édes kis kocos fejével Kép, láttam nem lesz egy elveszett gyerek. Erős, kitartó kisemberke. És ahogy Roz is mondta, egyrészt annyi mindent kinőnek, másrészt a gyerekek olyan kis hősők, sokkal jobban viselnek mindent mint mi felnőttek. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, Jó reggelt! Kép

ma így ébredt Zsófi Kép Sikongatott is hozzá. Kép Hát, majd meg zabáltam. Kép De hajnalban is így kelt. Ez a kedvenc helye?

Kép

Lina, szertintem is ki fogja ő ezt nőni. És nagyon okosak a babák. Látod, tudta, h. kell aludni, h. jó legyen. Okosabbak, mint mi. Kép
birolili

Nana, örülök, h. ma jobban indult a napotok! Szegény kicsi Dani!
birolili

Lili,
Nagyon édes lehet Zsófi-baba. Kép Én is megzabálnám. Kép
Aranyos nagyon ez a forgó, némelyiken elképesztő milyen figurák lognak. A multkor láttam olyat, hogy kis "ufocskák" hintáznak rajta...Hát ez azért már sok(kkkk)!

KépKép
KépKép
nana09

Mino!Milyen motorod van?Mi is motoroztunk Petivel.Még meg is vannak a járgányok.De nálunk csak ő vezet én meg hátul szemlélődök.Folyton unszol,h.tegyem le én is a vizsgát,és akkor mehetnénk 2 motorral,de én félek vezetni.meg aztán úgy érzem nem is illik hozzám.Mi 2000-ben egy 125-ös MZ-vel mentünk le a horvát tengerpartra.Szétültük a fenekünket(az utazója csomagokkal,meg 2 személlyel max 70km/h),meg aludtunk vasútállomáson..szóval sok kaland volt.Azóta van egy 250-es ETZ-nk is és azzal mi is játunk már Ausztriában,Erdélyben,meg az orzágon belül több helyen.Én igazán nem félek,mert hál'istennek nem tudnak sokkal menni ezek a csodajárgányok!
mrege

Lili!Hol a feje?Nem találom!
mrege

Sziasztok!

Motororsokról alkotott véleményem miatt nem fogtok szeretni. Én ki nem állhatom őket. Õrült vakmerő emberek, akik sztem mások egészségét, életét is veszélyeztetik. Mindemellett pofátlanok. Utálom, amikor a városban nyomulnak, hogy megsüketülök mellettük, amikor tolakodnak előre a lámpánál, hogy aztán egykerekezhessenek. Utálom az éjféli gyorsulási versenyeiket itt, a 4sávoson és előttünk, meg sem tudnám számolni, hányszor ébredt fel rájuk Leona.
Városon kívül meg...néha olyan helyzetekben mennek bele előzésekbe, amikor nem lenne szabad. Én meg húzódjak le, mi? Hogy ő ne boruljon fel. Hát húzódik a ..., de én biztos nem. Õ szívja meg jobban az ütközést. Ráadásul ugye motorral "nem lehet" a 90-es és 130-as sebességhatárokat betartani. Csak éppen azt nem fogják fel, hogy az én és a gyerekem életét is veszélyeztetik ezzel. Mert ha ő borul, azt lecsinálom, de engem hagyjon békén. Persze ez vonatkozik az őrült autósokra is.
És azt hiszem, kevés az a motoros, aki az én "kívánságaimnak" eleget tesz. Bocs mindenkitől, ha vkit megbántottam.

Mrege,
Rege olyan édesen szopizza az ujját! Jobban van már?

Lina,
sajnálom, h nem oké mindenKép
Kontrolltól ne félj!
Cukkert üdvözlöm!
Azt mondták, h mit jelenthetnének a tűzfoltok? Hol "kellene" elhelyezkedni, h rosszat jelentsen?

Roz,
most holtpontotn vagyok. Qva fáradt vagyok maKép Egész héten óránként keltem hozzá, nappal meg nem tudom "levakarni" magamról. Akkor sem, mikor Robi itthon van.

Lili,
én nem tartanék gyümölcsnapot a helyedben. Szoptatás alatt nem jó fogyózni. Max. a Norbi féle updatet próbálnám, mert ott semmit nem vonsz meg magadtól. Aztán hogy működik-e...

Seriff,
ezen már én is gondolkoztam, hogy miért nem mondjuk a tálcára festik a mintákat? Én beraktam mögé egy törölközőt, mert mindig megizzad a buksija, ha nekidől a műanyagnak, de íg meg azt szedegeti le.

Én is szoktam dobálni Manót. Az ostorcsapást még érteném (bár nem 1-2 hónapos gyereket dobál sztem senki), de a retina mitől sérülne? Azért akkora gyorsulás nincsen ott. Az a 20-30 cm, amit repül... Ennyi erővel hintába se üljön.

Kép
sygnum

Syg,

Hidd el nem én találtam ki!Kép és csak azért írtam le mert Bepa és Lili kérdezte. Én csak leírtam amit olvastam (több helyen, kismama újságban is, de az e havi Anyák Lapja is ír erről) és én annak idején el is hittem, mivel nem vagyok orvos vagy szakértő. Én soha nem dobáltam a Danit és másnak sem engedtem. Gondolom a dobálást arra értik amikor 4-6 hónapos babákat dobálnak. Hintába később ül, amikor ugye már biztonsággal tud ülni és nem nyiklik-nyaklik szegény.

KépKép
KépKép
nana09

én mindjárt elsírom magam. ennek a lánynak kevesebb az alvásigénye, mint az enyém, vagy mi van? tegnap 1* aludt egész nap, éjjel óránként ébred, 10 órát alszik így, felébred fél 7-kor, és ezek után még mindig csak 45 percet képes aludni.
meg fogok bolondulni.

Kép
sygnum

nana,
én elhiszem, csak nem értem. a miértjéről is írnak?
leona 6 hónaposan stabilan ült és már most is hintázik. mondjuk nyeklő-nyakló buksival nyilván nem dobáltam volna, de ő 2 hónapos kora óta tartja a fejét. pont ez volt a baj altatásnál, hogy sosem rakta le, hanem tartotta.

Kép
sygnum

Syg!Azt hiszem jobban van.Láza továbbra sincs(ugye, mint kiderült nem is volt!)Szortyog,meg kicsit nyűgös,de alszik(kb.1,5órája).Éjszaka 2-szer evett,ahogy szokott+2-szer az szájába tettem a cumit,és aludt tovább.Most csak a cumiját fogadja el,az ujja 2 napja nem is volt a szájában.Ma lámpáztam az arcát Bioptronnal,remélem használni fog.Meg szívtuk orrszívóval(nem porszívóval,mert annak a hangját,ha meghallja,eleve üvölteni kezd),csak szájjal,de nem sok minden jött belőle.Egyébként kap levegőt,úgyhogy egyenlőre nem aggódom!
mrege

Syg!A tea amúgy hatott.Citromfű(1filter)+orbáncfű (2 kávéskanál)fél liter vízbe.Ha nagyon ki vagy..akkor.Állandóan nem javaslom.Én félek,h.hozzászokik,és utána majd csak akkor lesz képes aludni,ha iszok ilyen gyógyteát.És mindezt az esti utolsó szopizás előtt egy órával kell meginni,vagy legjobb az utolsó előtti után rögtön.
mrege

Ezek a kedvenc képeink!Még dec.elején készültek!KépKép
mrege

Mrege,
Rege nagyon édes és gyönyörűűű!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!Csak gyorsan belesek,mert a változatosság kedvéért megint orvoshoz megyek.
Rege nagyon gyönyörű babuci,és milyen szépet álmodhatott:Kép

Zsófi te meg elbújsz?Huncut vagy!Kép

Syg nagyon sajnállak.KépAnnyit törtem már a fejem rajtatok,Minótól is kérdezlek mindíg,hogy mi van veletek.Tanácstalan vagyok.Lila gőzöm sincs,hogy mit tudnátok még kipróbálni,hogy menjen ez az alvás,de sajnos szerintem már minden lehetőséget végigjártatok.

Nana örülök,hogy jobban vagytok.Kép

Roz. medveKép

KépKép
KépKép
sbea

Annyira várom már hogy újra ilyen pici babám legyen!!! Persze azért inkább várok még 4 hónapot. Kép

Ti is féltetek a koraszüléstől?

már 22+1 Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lassan visszaterek kozetek. Nem volt valami jo hetem, ma mar elengedtem dolgozni a ferjemet, egesz jol vagyok. Sokat segitett, mert nemhogy Katat alig voltam kepes ellatni, de magamat sem.Kép
Hogy pontosan mi bajom volt, az nem derult ki. Neurologian ugye tul vagyok, ha tovabb folytatodna, akkor ful-orr-gegeszet. Gondolom a kimerultseg sem tett jot, volt olyan ejszaka, mikor gyakorlatilag harom orat aludtam csak.

Blili, utolag is Isten eltessen sokaig!Kép Eloszor en is Zsofi fejet kerestem.Kép
Erdekes Kati sose mozog el a helyerol. Voltatok mar kereszteloi beszelgetesen? Nektek is ketszer kell menni? Ficsor Kriszti, aki tartja nagyon aranyos lelkeszno, nagyon szeretem.
PN keresztrejtveny?Kép Te nyertel rajta?Kép

Linacska, sajnalom nagyon Lili babat!Kép Milyen pici meg es mennyi problema! Remelem minden jol fog megoldodni!

Mrege, nagyon aranyos a kislanyod!Kép

Cukkerral mi ujsag?

Meg korabban jart nalunk vendegsegben egy baratnom a kislanyaval, Katinak nagyon tetszett, egybol megragadta a polojat es utanzotak egymast.Kép Viccesek voltak.Kép
Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Syg,
azt mondta a bőrgyógyász, hogy ha ezek a tűzfoltok valamelyik oldalra húznának, nem a középvonalban lennének, akkor lehetne gyanítani, hogy pl. a szemében is több ér van, vagy az agyburkában azon az oldalon, ahova húz, de így, hogy középen van, így nem.
A hugom barátnőjének is volt a bal vállán egy, neki egy évesen le is bénult tőle a keze, aztán lefagyasztották, és utána jó lett.
Úgyhogy ha nem szívódik fel, akkor a Lili fenekén sem hagyják ott, pedig ugye az ott nem zavaró, igazi kis szexepil, de nem maradhat.

Olyan rosszul alszik most Lili is, már beált a 6+3 órára éjszaka egy szopival, most meg éjszaka is meg nappal is egy-másfél óra után ébred a hasfájásra. Úgy csinál, mint egy síugró, hátrafeszíti a kezeit, és felcsapja hátra a lábát a görcstől. A sub simplextől meg az Infacoltól csak rosszabb lett, már félek az Espumisant kipróbálni.

Nana,
én is mindig néztem a könyvemet, van benne egy sáv, hogy a hány hetes babának mekkora esélye van az életben maradásra, és a 28 hetes már több, mint 90 %, de a 22 hetes is 40%. Fokozatosan múlt az aggódás hétről hétre. Aztán a 37. előtt még egy kicsit, hogy töltse be, utána meg már minden ok volt.

Mrege, Lili
nagyon aranyosak a babócák.
Rege mikor született, vagyis december elején mekkora volt, hogy tudja a szájában tartani a cumit? Lilinek még nem megy, mi tartjuk neki.

Syg,
egyébként tegnap Lili 6 hetesen összesen két órát aludt napközben. Nem sírt, nem nyűglődött, csak fent volt. Elnézelődött a gyerekülésben. Aztán fél 10-től fél 2-ig aludt egy nagyobbat, utána már csak 1,5-2 órákat reggel 8-ig. Ez sincs több 9 óránálKép

Roz,
nekem horkoló Malackám van. Szlávától kaptam tavaly Valentin napra, hogy szokjam, kedves, nem?Kép

Délután megyek Cukkerhez, apa itthon marad a lányával, én meg kimozdulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
Október 20-án született,6 hetes volt mikor találkoztunk.Ezek a képek 1-2 héttel utána készültek,kb.2 hónaposan.Nem tudom pontosan.
mrege

Lina!

Mástól is hallottam,h.jó az Espumisan!A barátnőméknél csak ez vált be.Nem lehet,h.vmi olyasmit ettél,amitől fáj neki a pocakja?
mrege

Sziasztok!

Lina piszkosul meglepett, hogy ilyen probléma létezik! Sajnálom, h Lili torkocskája így fejlődött.. A fejéssel meg el fogsz boldogulni! Jó kimozdulást, üdv Cukkernak!

Bálcsi is beteg lesz..úgy érzem. Tüsszög, rekedt, néha köhécsel, rossz kedvű pár napja, és mint ahogy szokta, Leonát utánozza. Éjszaka 6-7X kel, de már csak 1-2X szopik reggel 6-ig, napközben nem aludt tegnap, és rajtam lóg! Mintha megint összebeszélt volna a két Kölök!!
Én most szerencsére még nem vagyok úgy ki, mint Évam de az ízületeim megint kezdenek begyulladni, a babó emelése-cipelése rátesz még jobban. Nem akarom, h megint odáig fajuljon a helyzet, mint amit Dora is megél(t).. KépKép

Syg
Egyet értek Veled! Én is gyűlölöm az ilyen paraszt motorosokat!!! És amit leírtál, helytálló, de persze nem ám ilyen a motorosok többsége!!! A robógós kis pö..öket (ált. 14-16 év között), akik még életveszélyesebben közlekednek, hát őket be sem engedném a városok központjába, csak az érett, kresszt megtanulókat!
Arról nem beszélve, hogy az autósok milyen figyelmetlenek, és parsztok tudnak lenni a motorosokkal!!! Minket párszor majdnem megöltek így! A puszta figyelmetlenség, vagy a két kerék= nem kerék "elmélet" miatt..Sok hétvégi autós még a tükröt sem ismeri, hátmég a holtteret...Hajaj..
Ugye, és a KRESSZ alapja: a kölcsönös udvariaság! Ez az eső szabály a tankönyvben!
Szerimtem nem lehet általánosítani, sok motoros, és sok autós is bal..sz! Bocsánat a vulgárisságom miatt, de eze a száraz tény!
De hogy milye csodálatos tályakra el lehet jutni motorral! Arcomba fúj a szél, mintha szabadon szállnánk! Az élvezetes utazó sebesség szerintem 90-130km/h között van! És akikkel túrázni jártunk, ők is így vannak vele! KépKép
Horvátban egy nagyon kényelmes túragéppel voltunk. Honda PC800. Háttámla, magnó, rádió, sisakmikrofon, kényelmes szélvédelem.. Megpróbálok képet keresni..
Nekem egy 1972-es 250-köbcm T5 Pannóniám van. Andristól kaptam meg, amikor levizsgáztam! Azzal jártam bevásárolni! KépKépKép
Jesszus!
Bálcsi ölemben alszik, és melegszik! Felébred lázmérőzünk! Ugye nem elsz beteg az én kis Bocikám!!!!
Rege, Dani, Dora remélem hamar jól lesztek!
Hancival mi van?
Sbea
Torok doktorhoz mentél?? Kép (Ja, és van gurtni, felkötözhetlek én a motorra, ha attól bizonságosabban ülsz! KépKépKépKépKép
Kobudo ma tudja meg a vizsgaeredményt. Reméljük sikerült Neki!

KépKép
mino

Lina
Nekünk az Espu sem hatott. További alternatívák:
Babynos (ez volt a legjatásosabb), Grip Water, papaverines csepp (ezt csak orvos írhatja fel, de már csak végesetben). Az ívben megfeszülő görcs okozója lehet, hogy a nem tökéletesen záródó gyomorszáj záró izomzat miatt vissza csorog a már emésztőfélben levő táplálék. Vagy a kissé savasabb gyomorközeg is okozza, főleg ha az csorog vissza. Ez spontán, idővel, a gyomorszáj izomzatának erősödésével elmúlik. (idézve a dokinktól)
Jól mondtam Ser és Syg??

KépKép
mino

mino

miattam nem vett efel doki telcsit Kép pont akkor hívtad miko raz én fogam csinlta

Kép

Kép

Kép
roz23

Nem mondod???KépKép
Mondtad Neki??Hogy a barátnőd vagyok...

KépKép
mino

mino
nem modtam akart am neki mondani iha felhí mondja meg hogy puszzilak de aztán nyúl voltam Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Képez a mostani kedvencem:

Lili!zsófi elbújtKépnem semmit forog
rege:szép nagyooonnnnn

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
Hát ez a Benedek csuda helyes kisfiú. Kép nagy szivtipró lesz!!! Kép
És ilyen gyönyörű barna bőre van vagy csak fényviszonyok?

KépKép
KépKép
nana09

Kép
szoláriumba járKép...nem Képilyen barna a bőre (jobb mint az enyém) apucijától örökölte, mint szinte mindentKép

KépKép
KépKép
bepa77

Kép
szoláriumba járKép...nem Képilyen barna a bőre (jobb mint az enyém) apucijától örökölte, mint szinte mindentKép

KépKép
KépKép
bepa77

Na megjöttem.Még mindíg góckutatáson voltam,ezúttal az urolgia vendégszeretetét élveztem,de hál'Istennek negatív.Kép

Nana csak semmi pánik.Pihenj sokat,és vigyázz magatokra.Kép

Dóra örülök,hogy már jobban vagy.Csuda helyesek a csajok.Kép

Mino esetleg ha úgy felkötsz,hogy még a hajam se lobogjon,akkor lehet róla szó.KépÉs igenis fostos vagyok!KépBee..KépKépKép
Sajnálom Bálcsikát!Innen küldök neki sok-sok gyógypuszit.Kép(cupp-cupp)

Bepa nagyon jó ez a kép,nemcsodálom,hogy ez az egyik kedvenc.KépGyönyörű a kisfiad,és tényleg nagyon szép a bőre,és azok a szemek...Kép

Roz vicces lett volna.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Na megjöttem.Még mindíg góckutatáson voltam,ezúttal az urolgia vendégszeretetét élveztem,de hál'Istennek negatív.Kép

Nana csak semmi pánik.Pihenj sokat,és vigyázz magatokra.Kép

Dóra örülök,hogy már jobban vagy.Csuda helyesek a csajok.Kép

Mino esetleg ha úgy felkötsz,hogy még a hajam se lobogjon,akkor lehet róla szó.KépÉs igenis fostos vagyok!KépBee..KépKépKép
Sajnálom Bálcsikát!Innen küldök neki sok-sok gyógypuszit.Kép(cupp-cupp)

Bepa nagyon jó ez a kép,nemcsodálom,hogy ez az egyik kedvenc.KépGyönyörű a kisfiad,és tényleg nagyon szép a bőre,és azok a szemek...Kép

Roz vicces lett volna.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?