A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz,
igen, egyre kevésbé apja, és egyre többet fedezek fel benne magamból.
Most olyan aranyos, itt van egy négy hónapos kisfiú, és nagyon örülnek egymásnak. Majd ha letöltjük, teszek fel képeket.
A frizurája nem ritkul, viszont egyre világosabb. Az új haja, ami nő, szinte szőke.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
nagyon édesek a pici babák, Lili és Rege, és Domi táncruhája is nagyon egyedi ezzel a kapucnival!

Zsolti,
tényleg, mintha egyre nehezebben bírnád Lillát, nem?

Lili,
olyan édes kerek fejű ez a Zsófi, mintha hasonlítani Emesére, nem? A lámpázást most néha Emesével csinálom, és nekem is folyik az orrom hetek óta, és nekem is nagyon jó. Érdekelne a holnapi vásár, de vendégségbe megyünk, így sajna most kimarad. Jó kis háti hordót keresek Emesének, nem baj, ha használt, de nem tudom, hogy lesznek-e ott olyanok. Mindegy, úgyis csak tavaszra kellene, a túrákhoz.

Mesi elkezdte a bújócskázást, minden mögé elbújik: játéka, a saját ruhája. És közben huncut szemekkel várja, hogy valaki megtalálja .. Kép

Roz,
hát ez a Tibor!! Kép Hogy telt aztán az este?

Még próbálok jönni...

Kép

Kép
kobudo

kob
egyedül vagyok
vagyis kicsik már alsznak niki anyósnál tibr meg valhol bulizik vagy csuszkál ki tudja had játszon gyerek még Kép
az aluvázas háti hordót keresed ? én is olyat szeretnék egyre fleslegesebb babakocsi nálunk vagyis nem parktikus mert nem tudunk buszozni adri már sétál meg niki is ákinak meg jó lenne egy ilyen háti horozó gondolom én aztán ki tudja bár te-ti turázások miatt vennétek igaz ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok! Köszi az aggódást, jól vagyunk, vagyis Apa beteg, de mi tartjuk magunkatKép! Ma jönnek Anyukámék ebédre, aztán du elmegyünk Velük Szolnokra Hannácskával, és pénteken-szombaton jön értünk ApaKép! Ott is van net, de nem biztos, h sokszor tudok írni.

Syg, hogy sikerült az ottalvás? És a szánkózás?

Lili, Bea, Kati, Lina, Mrege nagyon jók a képek, nagyon gyönyörűek a gyerekek!

Roz, bepánikolt pasi másnapja milyen?Kép

Kob, annyira édesek,mikor így bújóskáznakKép! Kamilla is jól van?

Kép
seriff

Szép napot!

Seriff,
pihenjetek Anyukádnál egy kicsit! Hátha Hanna nem kapja el? Azért mentek, vagy csak úgy? Kamilla egyébként nagyon jól van, már egy hete ovizik, készülnek a farsangra. Egyszer kérdezted, hogy hogy állok a tejleadással. Karácsony előtt abbahagytam, nem volt már erőm a vizsgaidőszak közben még arra is figyelni. Így három hónapig ment.

Roz,
Tibor bulija? Regenerálódik?

Lassan ebédet főzök, a lányok édesen játszanak a szobájukban...

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lili,
hazafele a babaexporól beszélgettünk a kocsiba, hogy milyen jó sok mindenkivel találkoztunk, és a Szláva mondta, hogy milyen vékony lettél azóta, hogy a Beáéknál látott októberben. Úgyhogy ne aggódjKép
Kapott Lili baba játszószőnyeget, lehet, hogy kicsit még korai, de azért tetszik neki.

És amit ígértem, az ismerkedős kép, nagyhajú Balu babávalKép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok..nincs nagy forgalomKép
én is rakok fel képet (tegnapi)Lina, nagyon szép Lilike, jó volt az expo???
Rege! Nagyon nagynak néz ki a csajszitokKépgyönyörűűűűű a szája..csókos...

Lehet az hogy átállunk a napi vagy 2 napi kakira????UGYANANNYISZOR ESZIK (bocs) semmi nem változott...miért lehet ez?
Kép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Rege , Bepa
Nagyon szépek a gyerekek

Lina
Nagyon cukik a babák a képen /és élőben is /
Hatalmas haja van Lilinek és a másik babának is. Örülök hogy találkoztunk és bocs a figyelmetlenségemért , de ma nagyon szétszort voltam , ugyanigy jártam Liliékkel is meg Domika egyik csoport társának Anyukájával is hogy ők köszöntek rám én , meg valahol messzi jártam .

Lili
Nagyon sajnálom ami autotokkal történt, az a baj hogy az ilyen embereket nehéz elkapni is . Tudtatok venni valamit? Én vettem Katának egy nagyon aranyos kis szoknyát , de lehet hogy nyáron már nem tudjuk használni.
Kép
Kép

Zsolti, Bea
Nektek most nem irok , veletek beszélgetek

Mvirág
Nem láttalak az Expon . Vagy csak nem vettelek észre????

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina, ez túlzás! (de azért aranyos Szláva, köszi. Kép ) És nem fogytam egy dekát sem, sőt, le kell szinte az összes régi gatyámat cserélnem. Kép

Kati, a Kis Kati már áll? Mennyi idős? Apával nem hittünk a szemünknek. Ez létezik? Van már aki "ilyen korán kezdi"?

Lina, nagyon szép Lili baba élőben is, milyen kis picurka. Kép Kép És a fülbevalóval is nagyon kis csajos lett. Kép

Kati, mi csak keresztelői rucit vettünk Zsófinak, nagyon szép lesz benne, szerintem. Majd teszek képeket. Nekem nagyon tetszik a ruhácskája. Igazi keresztelős. Kép Egyébként szerintem nem volt vmi nagy szám a baba-expo, de ez csak egyéni vélemény.

Bepa, nagyon szép Beni! Ez a sipka!..... Kép Gyönyörű szemei vannak! Nőhódítós. Zsófi meg ne lássa!..... Kép Kép Kép

Minoékról tud valaki vmit? Nagyon sokat gondolok rájuk. Kép

Roz, nagyon jót nevettem a párodon! Kép Kép Kép Apának is felolvastam a sztorit. Jól sikerült az estéje?

Ser, hazaérkeztetek már? Milyen volt?

Syg, nektek milyen volt a hétvége? Leo jól bírta a máshol alvást?

Kob, én is lámpázom Zsófit mindenhol, de mióta lámpázom, nem is köhög, meg nem is tortyog. Kép Örülök. Én hiszek benne. Apa is használja.

Beáékkal már "megtárgyaltuk a tutit"!

Lányok, én azt vettem észre, h. Zsófinak el kell kezdenem a hozzátáplálást. Csak almára gondoltam. Nagyon, de nagyon nézi amit mi eszünk, húzza oda a kezünket, és a bögrét szinte kiveri a kezemből. Én úgy gondolom, h. megérett rá.

Jó éjt mindenkinek!
birolili

PLS!!! hová kell küldeni a jelenkezési lap B lap részét!!!!

Lili! Lássa csak Zsófi!!!
Forog már a babócátok,oldalra, hasra???

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Most csak annyit, h hétvége jól sikerült, jobban, mint reméltük. Igaz, sokszor felébredt, gőzöm nincs, hányszor, de erre számítottam és nem is csoda. Sok felnőtt sem tud idegen helyen aludni.
Viszont nem volt sírás, nyűglődés, stb.

Szánkózás nagyon tetszett neki, sikongatott, h húzzanak gyorsabban, én meg röhögtem, mert Robinak és az öccsének már lógott a nyelve, de csak futottak, futottak, h Leona nevessen.

Lili,
Leona is ezt csinálta és csinálja most is. Sztem ez nem azt jelenti, h enni v inni akar (hiszen azt sem tudja, mit eszel, iszol, milyen az íze..., egyáltalán mit csinálsz), hanem h ti olyan dolgot csináltok, amit ő még nem csinált és érdekes, új számára. A bögrém tartalmát rendszeresen rámborítja, de ami benne van, nem kell neki, ha megkínálom (természetesen víz van benne).

Jó éjt!

Kép
sygnum

Az expo tenyleg nem volt nagy szam... Sajnos Panka beteg lett, igy csak korulnezni ugrottam be amig a gyerkocok aludtak.
mvirag

atyaég..most nézem hogy Kata még csak 166 napos és miket tud...hháááát mi le vagyubk maradvaKép

KépKép
KépKép
bepa77

Halott a topic? Hol vagytok lányok? Kép
birolili

Sziasztok!

Balim, nem hiszem, hogy megvesszuk. Mostmar nemcsak hazakat, hanem nagyobb lakasokat is nezegetunk. Nem tudom mi lesz a vege.Kép

Bea, Lili, kosaras kepek nagyon jok!Kép Edesek, ahogy ulnek benne.
Lili, mindket alkalmon voltatok mar? Ficsor Krisztat en is nagyon szeretem, nagyon varom mar, hogy talalkozzunk vele. Milyen kereszteloi ruhacskat vettetek a lanynak?

Roz, parod hetvegi kiruccanasa hogy sikerult?

Syg, Kati mar a korhazban is velem aludt.Kép Lehet, hogy megszokta es azert nem zavarom. Idonkent elofordul, hogy az agy recsegesere kinyitja a szemet, ha szerencsem van, akkor mar csukja is vissza es alszik tovabb.Kép
Orulok, hogy a lehetosegekhez kepest jol sikerult az anyoseknal alvas!

Mrege, Rege csodaszep ebben a hofeher hacukaban!Kép Te meg olyan ismeros vagy! Csak nem tudom honnan...

Linacska, edesek a gyerkocok! Hogy sikerult a vendegfogadas? Latom a legkisebbek jol ereztek magukat!Kép Mekkora haja van Balu babanak!Kép

Bepa, ezek a szemek!Kép
Nalunk is valtozott neha kaki mennyisege, pedig en is mindent ugyanugy csinaltam. Szerintem ne aggodj. Anyatejes babaknal ervenyes a mondas: tiznaponta egy kaki vagy egy naponta tiz kaki.
Vagy kap mar mast is?

Syg, szankozos kep???Kép

Megyek Harry Pottert olvasni, mig alszik a lany.Kép

D.

Seriff, tenyleg keveset vagy mostanaban. Es Hannarol is reg tettel be kepet. Pedig olyan jo volna latni!Kép

Kecsone bajosak a lanyok!Kép Es Kata mar tenyleg all???!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok

hát nem sokat irtatok Kép Kép

nem nagyon értem én sem még ma rá fogászaton voltam azután meg romtalanitottam

nem tudom mi van 3 napja 5,31 peckor kel áki aztán egész nap tuszta nyügi fáradt gondolom

oh mennem is kell áki felébrdt

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

a fogászatot mi is megjártuk, de csak Kamilla pár hete megütött kis tejfogait mutattuk meg a dokinéninek, semmi baj nincs vele. Ti tudtátok, hogy a tejfog vissza tud gyökeresedni, vagy mi? Gondolom Seriff igen, de én nem...

Még jövök, Emese felébredt!

Kép

Kép
kobudo

szisztok

bocs, baba a kezemben és még nem is tudtam visszaolvasni, meg asszem egy ideig nem is
tettem fel képeket

https://www.babanet.hu/album/main.php?own=3&album=6590&page=3&image=196713

szóval röviden
febr 8 10 óa, tervezett csaszi, de ez nem volt ilyen egyszerű
3850 g és 50 cm
szombaton jöttünk haza mert szórták a népet hazafele-pár nap alatt 55 baba született
tejcsi az még kevés de igyekszünk, baba nagyon szeret szopizni
nagyon boldog vok, de soha többet az életben nem szülök
rossz élményeim és tapasztalataim vannak a kórházból a prof miatt és fejetlenség van
bocs terhes mamik
majd még jelentkezek

Kép

Kép
cukkermáz

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Most jutottam el odáig, hogy egyátalán bekukkantsak, pedig fél 2-kor már azt hittem sikerült letennem a lányomat, de nem. Ahogy megpróbálom, kicsattannak a szemei, mint aki három órát aludt, és vigyorog. Szóval napközben csak rajtam alszik, éjszaka azért már az ágyában is.
Ennek van jó oldala is, mert így délutánonként én is alszom három órát, viszont holnapra egyenlőre nincs tiszta zoknimKép

Lili,
Lili tegnap óta tudja, hogy van keze, napra pontosan, mint ZsófiKép És milyen jól belepasszol a szájába, és milyen jól meghányatja magát vele...Kép

Azt hiszem ennyi időt kaptam, pedig itt van a kezemben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szijjjjja cukker Kép

de jó hoyg irtál már ugyan az albumodtan nem tudtam megnézni gondolom megint valmit javitanak rjta nagyon örülök hogy jól vagytok Kép
gyere amint tudsz hog ytelnak napjaitok ? babuci éjszakák mindnet tudi akarunk Kép

kob
mi történt kami fogaával hogy törte le a drága ?? hol tartsza könyvel tudsz már valmi okoságot ??

seriff
amint tudsz gyere nagyon várunk Kép pihenj sokat amig a mama babázik hagyd kibontakozni Kép

syg
örülök hogy jól telt 7végétek te is legalább egy kicsit kimozdultál Kép napközben leoka hog yviselte többieket ?? elvolt mással is igy hogy több időt voltatok ott
ha gyerekek bejönnek leonak és lesz egy kis időtök várunk szerttet gyereket itt talál leóka bőven válógathat ki szimpi Kép

lili
ruciról majd tegyél ám be képet

kati
ez kiscsak gyönyörű és ez a ruci haláli naggggyon csini Kép

mrege
alvás helyre állt ???

dora
lakást merre néztek ?
melyik harry p. olvastad? hogy tetszik ???

nálunk 7vége apa gyorsan hazajött 10 kor rájött hgy ez már nem az ő világa Kép de azért mától fogyozik Kép ja és mindnenap 1/2 kat tölt a tükör előtt borotválkozik csinositja magát állítólag imiget ( na ezt tuti nem jól irtam )
vált azt mondta uj meló uj élet
nekem napok óta fáj a fejem nem tudom mi történt

Kép

Kép

Kép
roz23

cukker sikerült megnéznek gyönyörű baba adri naggyon szép tizsta arc sima bör naggyon szép tényleg gartullok hozzá
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6590&page=3&image=196705

én innetől néztem a képeiteket itt jött be

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, nagyon gyönyörű Adri baba! Kép Apa azt mondta, h. nem is újszülött. Megkérdezte, h. mennyi idős? Kép
birolili

Cukker,
nagyon szép, kerek pofija van Adrinak! Milyen aranyos Bence, ahogy nézi! Kép

Roz,
nem, nem tört le szerencsére! Beütötte a kád szélébe, elkezdett barnulni, a doki javasolta, hogy mutassuk meg fogorvosnak. Nagyon élvezte Kamilla...

Syg,
örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás, gondoltam rátok! Kép A héten jó valamikor egy tali?

MVirág,
mi baja Pankának? Ilyenkor Beni nem kapja el rögtön?

Roz,
a könyvet elolvastam. Tömören: a gyerekkori betegséges 90 %-a vírusfertőzés, nem kell antibio. Ha a gyerek jókedvű, mégha lázas is, de nem bágyadt, valszeg nem bakteriális a fertőzés, tehát magától gyógyul. Nem akarok hülyeségeket írni, így ha érdekel odaadom, ha megígéred, hogy gyorsan tudsz olvasni Kép Sokszor még rájárok, újra és újra elolvasom, hogy biztos legyek magamban.
Most is volt pár nap, amikor majdnem doki lett belőle, de szombat estére szinte teljesen jól volt. Ma annyit aludt Mesi, mint már régen nem, szóval mára teljesen okés lett.
No, kell a könyv?
Ja, és a buliban jövünk rá, hogy már nem vagyunk fiatalok érzés ismerős...

Puszi, végül egy kép, Mesit először ültettük a nagyasztalhoz a vasárnapi ebédkor. Úgy élvezte!!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kobudo,
Panka valami leguti dologgal kuzd. Most azon aggodom, hogy nem nagyon van etvagya es inni sem tul sokat iszik. Lehet hogy antibiotikum lesz a vege... Tegnap este meg a tapit sem itta meg, pedig ilyet nem nagyon szokott csinalni.
Beni egyelore nem kapta el. Volt mar hogy elkaptak egymastol.

Mesi nagyon ugyesen ul! Igazan nagylanynak nez ki:-) Mintha nem is het honapos lenne.
mvirag

Cukker,
Adri gyonyoru, tenlyeg olyan mintha nem is ujszulott lenne! Gratulalok.
mvirag

Jó reggelt!!

Kicsit lemaradtam az utóbbi napokban, de a sok képet végigfutottam! Nagyon édik a babák!! Kép

Cukker: Adribaba gyönyörű!! Kép
Mi volt a kórkázban? Kép

Sajnos nekem baromira fáj a fogam ugyhogy mehetek fogorvoshoz. Legszivesebben kiüttetném az öszeset mert azt sem tudom melyik fáj... Kép
A legnagyobb baj meg az hogy akkor fáj legjobban amikor amúgy is érzem a joslófájást. Szerintetek létezik hogy összefügg a kettő? Mármint anyósom azt mondta hogy csináltassak vele vmit mert szülés közben is bedurranhat nagyon.. Kép

Mino: Boldog névnapot Bálintnak!! Kép

KépKép
erszényes

sziazstok Kép

mino

balcsinak nagyon -nagyon sok boldog vnévnapot :Kép

kob
majd csak ha már neked nem kell a könyv csak akkor kérem el és átfutom én is nagyon ügyi mesi ahogy ücsörög Kép

virág
jobbulást pankának kihez jártok házidokihoz ?

erszényes
fog okmindennek lehet gócpontja és nem hiszem jó lenne ha szülsé közben erre kellene gondolnod hogy fáj a fogad szerintem is nézesd meg

olyan jól sikerült azájszaka mg reggelolyan jó áki csak 1/2 7 kor kelt utána kihoztam és még játszott szönyegen mig csajokkal lustálkodtunk 7 ig kis drága egy tündér Kép

csajok ismeri valki ezt az okonet termékeket már régota szertnénk viztisztitot itthonra és nekei van iylen bár elég drága és csak érdekelne hogy ismeritek e és hogy jó e

Kép

Kép

Kép
roz23

ma sem jön senki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt,

deee, mi itt vagyunk, de csak olvasó üzemmódban! Kép
Nem ismerem azt a víztisztítót, nekünk egy asztali, kancsós van, Britta, azt ismerem. De ebbe bele kell önteni a csapvizet, úgy tisztít.
A könyvet szívesen odaadom most is, jó? Majd megbeszéljük, mikor megyünk felétek.

Erszényes,
szerintem is most menj el, utána már nem lesz időd a fogorvosra, én most így jártam. A szülési fájdalom pedig valszeg elfeledteti a fogfájást, de azért inkább most látogasd meg a fogorvost! Kép

A Bálintoknak boldog névnapot!

Kép

Kép
kobudo

Veletlenul ketszer ment el, kitorlom az egyiket.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jo reggelt!

Boldog Balint nevnapot, napot!Kép

Cukker, Adribaba meseszep!Kép Sajnalom, hogy a korhazban nem voltak jok a tapasztalataid.Kép

Roz, tenyleg nem maradt ki sokaig a parod. Enyem tegnap egykor jott haza a sorozesbol, viszont cserebe a hetvegen nem ment koncertre. En is azt varom, hogy vegre felnojjon a parom. Igaz egy kis kikapcsolodast o is megerdemel.
A legujabb HP konyv mult penteken jott ki, ez az otodik resz (HP es a felver herceg), nevnapomra megkaptam. Mindegyik reszt olvastam, filmben sokkal felelmetesebbnek tunik, az biztos, hogy nem gyerekeknek valo.

Erszenyes, szerintem is menj el fogorvoshoz, hidd el most meg konnyebb, mint majd baboval!!! Erzestelenitset kaphatsz, fajni sem fog!

Kobudo, Mesi edes az asztalnal!Kép Mi is felallitottuk az etetoszeket, de egyelore meg nem tudjuk hasznalatba venni, mert nem jol ul benne.

NyugiKataanyukaja

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

szasztok: él a babanet?Kép
Cuki! HÁÁÁT nagy nagy Gratula a gyönyörű Ariennhez!!!!Csudaszép és Lilinek igaza van nem is újszülöttKépSebed? Hogy vagytok???

Kob! Mesi milyen nagy...mit eszik amikor Ti a vasi ebédet fogyasztjátok? Kamilla eszik egyedül ugye?

Roz! a férfiak mindig gyerekek maradnakKépde ezért szeretjük őket!vagy nem?

tegnap mi történt:kicsifiam kicsi kukija ácsingózott...ilyet még nem láttam nála...majd megzabáltam és tudatosult bennem egy igazi férfi bújt el benneKépNem tudom hogy normális ez de én napról napra jobban szeretem...még akkor is ha nyűgi bár akkor fárasztó, de ez van.

Dora! Katit Te berakod a kiságyba ha elalszik melletted? vagy egész éjjel együtt alszotok?

Bálintgazda: Boldog Névnapot!!!

KépKép
KépKép
bepa77

dora

nálunk apa soha nem iszik neis birja semmit nem szeret max ilyen édesseket krémlikőrők ..a sört kifejezzten utálja Kép
én meg olvasni nem olvastam hp. de a filmeket nagyon szertem ami ilyen varázslattal kapcsolatos mindnet nagyon szertek azilyen filmeket minidg megnézem
apa agyára is megyek mert ő nayon földhöz ragadt ember még nézni sem szereti őket Kép

syg kecsoné balim...... többiek merre vagytok ????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Csoda történt a lányom alszik a kiságyában!!!!!!!!Kép
Éjszakára már pár napja le lehet tenni, de most sikerült napközben is. Ugyan rajtam aludt el, mikor bevarázsoltam az ágyába, kinyitotta a szemét, de kicsit simiztem, és visszaaludt. Olyan boldog vagyok!

Cukker, nagyon édes Adri baba, te is jól megnövesztettedKép

Vasárnap megyünk anyósékhoz Martfűre, már előre félek, hogy mi lesz, főleg, mert vagy 6 ismeretlen ember lesz Lili számára, köztük az unokatesók 3 meg 5 éves. Fogalmam sincs, mennyire fog neki tetszeni, szerintem nem nagyon. Na meg hogy ne szedjen össze semmit, mert utána szurit kellene kapnia.

Kob,
nem is gondoltam, hogy Mesi már 7 hónapos, valahol 4 körül leragadtamKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bepa,
külön neki csinálok kajcsit, és akkor etetem, miközben én eszem. Ennyi elég, szerencsére Kamilla már régóta egyedül eszik... Akkor éppen alma-sütőtök volt Mesi menüje, de szombaton a borsólevesből volt a répa almával.

Lina,
hát igen, lassan Lili is két hónapos lesz! Nem csak mi öregszünk... 16-án lesz Emese 7 hónapos már... Rajtuk látszik, hogy szalad az idő.Kép Gratula az ágyban alváshoz.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, végre eljutottam ide, de majd csak most olvasok vissza. Nem voltunk hétvégén itthon, Eszti nyügike, alig alszik napközben (háromszor-négyszer félórát), szerencsére Milán meggyógyult és a többiek nem kapták el. És a lényeg, hogy ma már süt a nap! Emelkedik a hőmérséklet! Visszaolvasok és válaszolok (persze, ha Eszti hagyja Kép ).
balim

Sziasztok!

Gyorsan el kell dicsekednem, képzeljétek Kata reggel átfordult a hátárol a hasára kétszer is . Először azt hittem hogy véletlen, de mikor másodszorra is megcsinálta akkor már gondoltam hogy nem véletlen volt.

Cukker
Nagyon édes Adri baba , szép kis kerek pofija van. 4 napra kiengedtek ? szerdán szültél ugye?
Várjuk az ujjabb képeket , mesélj ha lesz egy kis időd hogy telnek napjaitok.Bence ment tegnap suliba , nem rossz neki hogy nem lehet most veletek otthon?

Lili, Dora
Kata már nagyon régota igy áll ,ha fogjuk a kezét, sőt ha fekszik és felhuzzuk ülő helyzetbe akkor se sikerül, mert nem akarja olyankor hajlitani a térdét ,hanem egyből állo helyzetben van.

Kobudo
Nagyon édes Emese ahogy az asztalnál csücsül. Ti milyen idősen ültetek föl először?

Linácska
Ügyi volt Lili baba hogy ágyikojában aludt.

Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

Balim egyszerre irtunk Kép))

Kép
Kép
Kép
kecsone

bepa
feladtad jelnetkezési lapot ? kideritted hogy b lapot hova kell küldeni ??
egyébként szerintem tök természets hogyigy imádod a kis babyt mindneki iyg van ezzel szerintem Kép

kob
én is leragadtam valmi 5 hó körül Kép olyan nagy lány már mesi s hihettelne nálunk is nemsokára 11 hós oltás és után 1 éves szülnap hihetetlen most volt kis picurka Kép

lina
ott is alszotok ? nálunk is ez vol akival ő nem szerette a sok látogatót vendégsereget és inidg mondtam is az embereknek hogy mikor mgérkezünk ne ugorjank rá 20 csókolgatni .... mad levetközünk anya kicsit babusgatja körbejárunk agy 10-15 peret hagyjanak neki mig érzi hogy itt semmi gáz nincs csak mindenki kívácsi rá de any meg van és ott van vigyázz rá Kép

virág
panka hogy van ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Mi az a 11 hos oltás , mi nálunk ilyen nem volt eddig?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Bea, Lili kosaras képek nagyon jók! Lili, boldog 5 hónapot! Végül elkezdtétek a hozzátáplálást? Mi még várunk vele egy hónapot, azt hiszem.

Mrege, Rege gyönyörű és rengeteget nőtt, de ezt már mondtam az oltáskor is. Mi is megreztük az oltást. Napokig éjjelente sokkal sűrűbben kelt Eszter, mindamellett, hogy napközben sem aludt Kép. Aztán ma éjjel csak egyszer kelt!, remélem rendbe jön. Tényleg lehet valami abban, hogy egy hét kell hozzá. Ti hogy vagytok?

Keconé, Kata milyen ügyesen álldogál és nagyon szép a kisruhája, Domi meg egy nagylány már! Eszter még mindig csak az oldalára fordul, de egyre határozottabban. Õ is próbálkozik az álldogálással, de nem nagyon enedem még neki Kép.

Syg, látod milyen ügyi Leo, neked is jó lehetett ez a kikapcsolódás! Képzeld nálunk is kezdődik ez a "csak az anya jó" korszak. Tegnap délután be kellett szaladnom a kórházba (nagymamám sajnos nagyon beteg Kép), erre Eszter kivágta a hisztit, nem volt jó apánál. Pedig egyébként semmi gond nem szokott lenni. Aztán amíg haza nem értem (kb. 50 perc) végig üvöltött Kép). Lehet, hogy már nagyon fáradt volt, mert egész nap alig aludt.

Mino, boldog Bálint napot!

Cukker! Gratula még egyszer! Hát ez a lány... gyönyörű! Annyira tiszta, kisimult a pofija, látom Bence is imádja. Sajnálom a kórházat, ha lesz időd írd le kérlek miért éreztél így?

Kob, Mesi nagyon szépen ül az asztalnál. Lehet, hogy nekünk is már csak két hónap és Eszti is odaülhet? Most még olyan hihetetlen. Mi is szeretnénk háti hordozót venni, sokat szoktunk kirándulni.

Lina, ügyes kicsi Lili alvásban. Ne félj a kicsi gyerekektől (persze az nem jó, ha betegek), mert majd meglátod, hogy Lili milyen örömmel figyeli őket. Eszter imádja a bátyusokat, kelleti magát, vigyorog. És a nem ismerős gyerekekre is állandóan mosolyog.

Dóra, majd nézelődök én is házakat itt a környéken, hátha látok valamit. Csak lenne már jobb idő. Bár hétvégén állítólag 12 fok is lesz Kép.

Roz, hát ezek a pasik már csak ilyenek... Kép. Mikor lesz a szülinapja Tibornak? Nekem is fáj a fejem Kép.

Bepa, Beni irtó helyes kissrác! Azok a szemek... Nagyon édes!

Erszényes! Szerintem is most menj dokihoz, utána sokkal nehezebb és rosszabb lesz. Én is voltam nem egyszer babásan.
balim

Sziasztok!

Cukker!Gyönyörűséges Adri baba!! Olyan nyugodt kis arca van. Érdekelne bővebben, miért hagyott benned rossz érzést a kórházi benttartózkodás?

Lányok! Szépségesek a gyerkőcök! Tegyetek fel minél több képet, olyan jó nézegetni őket!!

Erszényes, sajnálom a fogfájásodat. Én az ősszel tetettem rendbe a fogaimat, de holnap még megyek átnézetni őket.

Balim! Remélem gyorsan meggyógyul a nagyid!

Roz! Tibi nem a Közgázba járt "számtek" osztályba? Olyan ismerős.

Kobudo! Köszi a táblázatmódosítást.

A héten elkezdtem végre készülődni Orsi érkezésére. Kisruhák mosása, vasalás, ágy összeszerelés stb. Annyi tennivalóm van még, remélem nem érkezik hamarabb. A család próbál visszafogni, ne pörögjek annyira. Kép
Holnap még eü. nap vár rám. Vérvétel, háziorvos, fogorvos. Csütörtökön megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok mit mond, mennyire vagyok egyben?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz,
nem alszunk ott, a fél házat vinni kellene akkor. Csak megyünk, meg jövünk.

Nem tudom, mit csináljak éjszaka, a lányom hajnaltól reggelig olyan 1-2 óránként felkel, mielőtt még nagyon felkelne gyorsan kap cicit, hogy visszaaludjon, de újabban kihányja a tejcsit, ma 4-kor meg 6-kor is öltöztünk át.
Lehet, hogy elég lenne neki cumi is ilyenkor? Éjszaka nem tápizik, eddig azt gondoltam, hogy biztos nem elég neki a tejcsi, ezért kel gyakrabban, de ezek szerint nem. Szerintem le se jut a gyomrába, már küldi is vissza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kati nem jól irtam bocsi csak gyorsan akrtam irni szóval az agyhártygy. ellenit kapja majd meg most áki 11 hósan nem ugy 11 hós oltás hogy kötelező csak apaának már annyiszor elmondtam miylen szuri hoyg már végén csak annyit mondtam hogy 11 hós oltás Kép aztán igy jön számra

balim
márc31 . lesz szülinapja
nem tudom hoygmitől de ez már nagyon sokadik napja hoyg fáj a fejem

Kép

Kép

Kép
roz23

Ja, és 2-3 hét múlva, mikor már elolvad a hó lesz autóm, apuval megbeszéltem, hogy használhatom szegény nagypapámét, úgyhogy be tudunk járni Kecskemétre. Megyünk majd baba-mama tornázni, meg mindenkit zaklatok, hogy jöjjön velünk sétálniKép

Azért délután még itt is lehet, hogy rászánom magam, olyan szépen süt a nap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!Végre már én is géphez kerültem.Kép
Kezdem az ünnepeltekkel.
Szívből gratulálok Cukker a Gyönyörű Adribabához.Nagyon sok örömet,boldogságot,tejcsit és minden jót nektek.Kép

Hát Bálcsikám.Nagyon Boldog Névnapot és sok-sok meglepitKépkívánunk neked.

Lillácska sajna lebetegedett Vasárnap.Már reggel 37,8-al ébredtünk,aztán délre már 38,5 volt.Megint torokgyulladása van.Tegnap már 38,8 volt a hője.Vasárnap egész éjjel lázas volt.A szívem majd meg szakadt érte.Olyan kis izzadt és forró volt az egész teste.Még soha nem volt lázas,és ez most megijesztett,de már túl vagyunk rajta.Mióta bejött a tél ez már a 3-ik torokgyuszink.Pedig még a gyümiket is mindíg megmikrózom,hogy nehogy hideg legyen.Doktornő azt mondta,hogy sajna nem ezen múlik.A levegő tele van most ezekkel a baktériumokkal.Kép

Bepa az A jelű lapot az Országos felvételi irodába,a B lapot/lapokat pedig annak a felsőoktatási intézménynek vagy intézményeknek kell küldeni ahová jelentkeztél.Én így csináltam régen.Minden intézmény címét megtalálod a felvételi tájékoztatóban.Sok-sok infó:www.felvi.hu
Ja és puszilom azt a kreolbőrű kis macsót.Kép
KukiKép

Kob csuda helyes ez az Emese,és milyen kis ügyi.Kamillát meg ott láttam lapítani a szék mögött.KépCsak nem a gép elől bújt el a kis hölgy?

Syg örülök,hogy jól sikerült a hétvégétek.Akkor apáék meg lettek futtatva a havon.Leóka hajtotta őket.KépNálunk sajna a szánkózás elmaradt.Kép

Ser remélem jól érzitek magatokat,és pihensz nagyokat.Majd várjuk a beszámolót.Kép

Erszényes a fogad sztem is most tedd rendbe,mert aztán időd sem lesz rá ki tudja meddig.Meg aztán amúgy is jobb túlesni rajta.

Roz Tibor nem szereti a sört?Ez ám a ritka férfi.Bár Szláva sem iszik.Zsolti ilyenkor csak fogná a fejét,és nem találna szavakat.Kép

Balim sajnálom nagymamádat.Sztem minden gyereknek van ilyen korszaka.Nálunk is volt egy időben,hogy állandóan engem óhajtott.KépAmúgy meg ha rágondolok akkor jól esik,hogy nála én vagyok a sztár.KépKép

Lina nagy-nagy gratula Lilinek!!!KépJa és persze az anyukájának is.Kép

Kecsoné nagy-nagy gratula Katának is.Kis erőművész.Kép

Dora én nem láttam és nem is olvastam a HP-t.Valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet.Miért nem való gyerekeknek?Durva?Pedig ők a célközönség.

Mvirag sajnálom Pankát.Egy cipőben járunk.Bár hál'Istennek Lillácska étvágya megmaradt.Eszik szépen,és sokat is iszik.

KépKép
KépKép
sbea

Kati, akkor most már azt hiszem folyamatosan gyakorolja majd a forgást kicsi Kata, nagyon ügyes! Tényleg egyszerre írtunk!

Pille, köszi, de sajnos a doki is azt mondta, hogy ne számítsunk semmi jóra, nincs sok remény. Ezért is volt fontos, hogy meglátogassam tegnap, mert nem lehet tudni...Kép.
Pontosan mikorra is vagy kiírva? Melyikőtök következik Te vagy Erszényes? Megint lehet izgulni valakikért, ez olyan jó. Orsi név nekem nagyon tetszik, ráadásul a névnapján van a szülinapom Kép.

Roz, akkor még van vissza pár hét a szülinapig. Nikit hétvégén ünneplitek, lesznek vendégek? Torta? Várja már? Fejfájás: én biztosan az időjárás változást érzem, nekem csak tegnap este óta fáj, de nagyon rossz. Lehet, hogy kellene csináltatni vérképet neked, nem lehet, hogy kevés a vasad és azért fáj? Csak egy tipp. Tegnap elvittük Esztit szemészetre, Marcit majd legközelebb.

Lina, Lili elfogadja a cumit? Mert lehet, hogy meg kellene próbálni csak azt adni neki. Eszti is akkor hányta ki a tejcsit, amikor sűrűn evett éjjel és nagyon bezabált Kép. Csak az a baj, hogy ő nem fogadja el a cumit, pedig jó lenne nyugtatónak.
balim

Roz ezt az oltást nektek is a gyerekorvosotok ajánlotta?A mienk is szokta ajánlani.Mennyibe kerül?

KépKép
KépKép
sbea

Ezt nem fogjátok elhinni... amióta bejelentkeztem csütörtökre a fogorvoshoz nem fáj. De mostmár nem dőlök be... megyek és elintézem akkor is. Kép

Pille: ez jó én is csütörtökön megyek a Kazacsayhoz az első ctg eredményemmel. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond.

Lehet hogy azért is vagyok türelmetlen mert mi már mindennel készen állunk. Babacuccok kivasalva, kórházi csomag rendben, még a járókát is összeszerelte apa pedig az még odébb lesz.Ugylátszik átragasztottam rá a "fészekrakómat" Kép Kép

Bea: jobbulást Lillának!!

Dora: kerestek még házat??

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?