Gabi!
Nagyon formás kis baba Gáborka, és milyen jellegzetes kis orrocskája van, tök édi, ez v.hogy rögtön feltűnt... biztos örökölte v.kitől, ugye?
Fürdetőkrém: úgy látszik mostanában nem automatikusan írják már fel, mert én sem kaptam, de szóltam telefonon és a védőnő kihozta, úgyis jött minden héten. Addig egyébként én a popsikrémből kentem valamennyit az egyik kezemre, azzal fürdettem.... popsikrémből én is 2 kis tégelyt kaptam, most használom az első végét, bár én közben Neogranormon krémet is használok!
Timi!
A tej "erőssége" sem egyforma, tehát ugyanannyi mennyiségtől nem ugyanúgy hízik egyik baba, mint a másik. Igen, azt mondják, hogy testsúlykg-onként 150 ml-et kell enniük egy nap, tehát 3 kg-nál jön ki így a 450 ml! De ha 50-eket eszik, esetleg tedd többször cicire, hogy ne 7-szer egyen, hanem 8-9-szer. Jó, ez elég fárasztó, de ez csak 1-2 hétig kell, utána már lehet hogy jobban beindultok és a tej összetétele is módosul!Amúgy a Te mérleged összhangban van a védőnő mérlegével?
Newcdina!
Neked akartam írni, hogy ne aggódj, annó Somával én is január elejére (3-ára) voltam kiírva, mégis 12.19 megszületett, így már otthon karácsonyoztunk. Még lehet Neked is meghozza Jézuska a babát, vagy szilveszter/újév! Akkor meg majd mi irigykedünk, mert ahogy Timi is írja, egy kis CSODA minden kis lélek!
Én amúgy ma is elérzékenyültem, ahogy Soma fiamnak meséltem az Oroszlánkirályt, aminek a végén megszületik Simba és Nala kislánya.....

Emese és az ő öcsisajtja
Kincseim
Ezt nektek!
Jó pasi!