A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Quill, en nem ertem a vedonod tanacsat. Egy baba nem tudja tulszopizni magat! Es ha sokat evett, miert kellett tapszerrel kiegesziteni?
Nem bantasbol irom, csak nem ertem.Kép

Balim, ezt a vigyorast!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim,
Eszter mindig inlyen nevetős?
mvirag

Dora,
Félreértés...nem szopizva evett sokat..akkor még kb 40-et tudott szopizni 2 hetesen, utána még kb90 tápszert megevett. na ez volt sok...erre mondta a védőnő, hogy próbáljam meg kevesebb tápszerrel.
ahogy Mvirag írta..."inkább kevesebbszer eszik, de szeret jóllakni" KépCsak szopizással még nagyon kevés alkalommal lakott jól. Ha nem követeli, nem kap tápszert.
Mindenkinek jó túrázást! :D
quill

Quill, bocsanat! Ezert nem ertettem...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Quill,
hát, nem egyformák a babók sem, Virágék gyerekeiből is látszik, nem?

Kép

Kép
kobudo

Kob, gratula Emesének is a hét hóhoz Kép. Nem is rossz ez a hordozó és a 60-hoz képest még az ára sem olyan rossz. Tudnál linket betenni a hatvanezresről? Kiváncsi lennék mennyiben különböznek. Ja. és nagyon jó a kép Kamilláról Kép.

Dóra Kép. És mekkora lakást kerestek?

Quill, üdv köztünk Kép. Hogy hívják a kisfiadat?

Virág, sokat vigyorog, de tud üvölteni is, főleg ha huzamosabb ideig nem látja az anyját vagy ha fáradt Kép.

Syg, nagyon sajnálom, hogy Leo még mindig ilyen rosszul alszik. Nem tudok mit mondani, hiszen már annyi mindent próbáltatok Kép. Sok erőt hozzá, javulni fog valamikor.
balim

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Szeretnék bemutatkozni!
Nevem Zsombor és hétfőn leszek 2 hónapos. Sokat mosolygok és imádom a társaságot! :D
Ime egy kép rólam:Kép
quill

szia Quill!

Légy üdvözölve!

Zsombor csoda szép kisfiú! Kép Nagyon szép neve van, én is gondolkodtam a Zsomboron mint névválasztáson, de végülis a férjem "nyomására" Botond lesz a kis pocaklakóm. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz: Hogy sikerült a jelmez és a farsang?

Mi nem vagyunk nagy túrások, de lehet, hogy ezen érdemes lenne változtatni Kép

Quill: Nagyon szép kisfiad van és ezen a képen nekem olyan nagynak tűnik.

Balim: Eszter nagyon aranyos a képeken Kép

Nekem nevelési tanács, vagy tapasztalat kellene. Petra az oviban szerintem nem túl uralkodó személyiségű, sőt inkább alkalmazkodó. Valószínűleg itthon pótolja ezt be, ugyanis Rékától rendszerint elveszi a játékokat és nem ad neki oda szinte semmit. Szerintetek ebbe mennyire érdemes beleavatkozni, mármint a szülőnek? Én nagyon sajnálom Rékát, mert az erőviszonyok nem egyformák és így mindig alul marad. Van esetleg valaki hasonló helyzetben?

Boldog névnapot Lillának!
moni77

Sziasztok!!!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket.

most csak gyorsan, mert készülünk estére, kobnak és aki hordozót szeretne:

http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=REC005&begin=0

http://www.matti.hu/neo_babakocsik.php?menu=Tucano

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=455

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Sok boldog névnapot Lilla baba!!!

Quill,
akkor mi egy napon szültünkKép Te mikor? Én hajnal egykor nyitottam a december 20-i sort. Melyik szobában voltál, látásból biztosan ismerjük egymást.
Az én Lilim is pont így működik 70-100 g-ot szopik, kb fél óra alatt, aztán még rányom kb. 80 tápszert. És ha nem adom, addig üvölt, még nem kapja meg. Viszont csak hatszor, max 7-szer eszik egy nap.

Kob, Lili,
én is de mennék már túrázni, de ahova én szoktam, oda Lilivel még nagyon sokára lehet, a legkisebb sisak is max. 4-5 évesen lesz rá jó, addig ráesik a fejére.
Arra már gondoltam, hogy ha tavasz-nyár lesz, akkor az egyik szombaton felmegyünk Pestre a barlanghoz, én lemegyek a föld alá, apa addig meg ott sétál Lilivel, nagyon szép környezetben van.

Dóra,
amúgy szerintem szopizni is túl tudja magát egy babó, ha nem figyelek oda, és éjszaka mondjuk két órán belül szoptatom, akkor orrán-száján jön vissza.

Most a hátán aludt el Lili, már másodjára riad álmából hatalmas légvétellel, szerintem előtte másodpercekig nem vesz, és ilyenkor szabadítja ki a gégéjét. Mindjárt át is rakom hasra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még kicsit beteg vagyok.Kép

Kép

De anya névnapomra ilyen tortát készített nekem.Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Apa pedig ezt a csokis-meggyes-kókuszos muffint sütötte a vendégeimnek.Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

szia,

Nana09,
a Botond nekünk is tervbe volt...Képnagyon szép név. Kép

Linacska,
igen valóban! Kép Milyen forgalom volt aznap a szülészeten...Kép arra emlékszem, hogy mindenki utánam jött és előbb távozott.Kép (hajnali 5-22-ig fent voltamKép) Hétfőn lent feküdtem az I. emeleten. A szülés után 9-ig a baba-mama szobában...majd sajnos átkerültem az "elkülönített" szobába. Látásból talán ismerjük egymást. És Te?
quill

Quill, Zsombor nagyon szep kisfiu!Kép

Lina, akkor ugy latszik Kati nem tudja tulenni magat. Szerencsere o semmit sem bukott vissza, meg akkor sem, ha orankent szopizott.

Sbea, Lillacskan tenyleg latszik, hogy nincs tul jol.Kép (Ugyanilyen racsvedonk es jatektartonk van.)
Nagyon klassz lett a Lillas suti es a muffin is guszta!

Moni, ilyen tapasztalataim nincsenek.Kép Meg.Kép

Kob.Kép Plitvice gyonyoru! SAjnos meg nem jartam ott, csak kepeken lattam. Talan, ha legkozelebb arra megyunk nyaralni...

Seriff?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mostani kedvencem:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mostani kedvencem:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Köszi, az aggódást, jól vagyunk, és nagyon jó itt MamiéknálKép!

Utólag is Boldog Névnapot Bálintnak!

Lillának is Sok Boldog Névnapot+gyors gyógyulást!
Torta,muffin gyönyörű!

Roz, Áki remélem, h meggyógyult már!Kép

Pille,mostmár megismernélekKép, nagyon csinos vagy szerintemKép!

Quill, szia, Zsombi csuda édes,nekünk is van ilyen bodynk, csak csíkos az ujjaKép!

Moni, Neked is üdv itt köztünk!

Syg, az alvást sajnálom, de a hétvégének örülök!

Balim, Bepa, Kati, Mino képek nagyon jók!

Most nem tudom folytatni,mert Hannácska nem engedi, lehet, h nem tudok már jönni, de szombaton megyünk haza,és vasárnaptól újra on leszekKép

puszi mindenkinek

Kép
seriff

Quill,
engem hétfőn vettek fel, 40+1 naposan, elfoglaltam az ágyikómat valami jó horkolós mellett, amire a szobatársak előre felkészítettek. Én meg mondtam az akkor még pocaklakó lányomnak, hogy egyszerűbb lenne megszületnie, és akkor nem kellene horkolós nénivel aludni. Délután 3-kor megnézték a magzatvizet, már szineződött, úgyhogy fél négykor megindították a szülést. 10-ig csak a zselé hatott, akkor elrepesztették a burkot, meg kaptam oxitocint, és hajnal 1-kor kibújt Lili, szóval nem tartott sokáig. Te mit csináltál 17 órán át?
Utána a 314-es baba-mama szobában voltam a volt osztálytársammal kettesben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

balim
megkérdeztem kovács zs.-t-jól vannak baba szeme is jóóóóó szerencsére.
üdv ismét seriff!jó volt szolnok?
bea!kicsi beteg láccik a szeménKép cumi?mindog cumizott?
qulii!zsombi tényleg olyan nagy amilyennek láccik?szép baba nagyoooooooooooonKép
lina!szopival hogy álltok?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
szopi a régi, szopi+tápi. Éjszaka próbálom, hogy csak szopizzon, főleg lustaságból, lusta vagyok kikelni az ágyból tápszert csinálniKép
Így viszont van, hogy 1,5-2 óránként, reggel fele már óránként felkel.
Tegnap éjszaka viszont nem úsztam meg, mert addig vigyorgott, aztán nyűgösködött, még adtam neki, mert már 1,5 órája nem akart visszaaludni. 70-et lenyomott és két perc múlva aludt.
Fura, mert mindig úgy érzem, hogy nagyon tele van a cici, keményedik, néha még csomósodik is, és akkor is 70-80 g-ot eszik belőle. Aztán elfogy. Ja és olyan fél óra alatt ezt is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Bea: Boldog Névnapot kívánok Lillácskának és jobbulást!!! Kép
Nagyon jól néznek kis a sütik nyam-nyam. Kép

Quill: üdv itt köztünk! KépIgazán nagyon szép a kisfiad! Kép

Dóra, Kob, Balim: nagyon szépek a lányok!! Kép

Nana: jó hogy jelentkeztél. Kép
De azt sajnálom hogy betegek vagytok, mielőbbi gyógyulást!!

Nekem nehéz napom volt: ctg, aztán vártam 1 órát a dokira aztán fogorvos, aztán mégegy ora várakozás. Ráadásul a fogorvos úgy megkínzott.. grrrr... Kép
De azóta nem fáj legalább...
Asszem a végét járom már nagyon mert újabb tünetekkel gazdagodtam (derékfájás, szeméremcsontfájás) de nem panaszkodom mert hamarosan láthatom végre Janikát!! Kép

Szép estét!

Kép

KépKép
erszényes

ezt nem hiszem el nemtudom mit csináltam de végre fenn a képem. ez még a 36. heti volt. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Dóra,
nem csoda, hogy a kedvenced ez a kép!

Bea,
boldog névnapot Lillának! Azért látszik szegénykén, hogy betegKép De remélem gyorsan meggyógyul majd!
Te meg úgy látom, lassan belejössz a sütésbe isKép

Quill,
Zsombor nagyon helyes kissrácKép
Sztem csinálhatsz akármit, ha csak 3-4 óránként szopizik, akkor nem nagyon lesz több tejedKép A gyakori szopizással lehetne szaporítani legjobban a tejet. Vagy ha fejsz a közbeeső időben, szoptatás helyett és azt adod oda tápi helyett.

Balim,
igen, javulni fog valamikor...Remélem, nem dőlök ki addig.
Eszter mosolya...nagyon édes!

Dóra,
a Coffea az elsők között volt, amit kipróbáltunk. Múltkor számoltam össze, hogy a 16. féle szernél tartunk. Egyszer majdcsak megtaláljuk az igazit. Augusztus óta keressükKép

Mvirág,
2 babával gondolom sokkal nehezebb volt, de ezt valóban csak az érti, érzi, aki végigcsinálja. Aki még soha nem kelt fél-1-2 óránként, az nem tudja, mivel jár. De nincs választási lehetőségem, ez van.

Nana,
gyógyuljon már meg Dani! Úgy találkoznék már veledKép

Kob,
holnap várlak!
Mehetek én is túrázni veletek (vicc volt)? Én nagyon szeretek, de Robi nemKép Nagyon hiányoznak a hegyek, az egyetlen dolog, ami hiányzik az "otthonomból".

Jó éjt!

Kép
sygnum

Szerintetek mikor lehet elkezdeni napirendet kialakítani?
Úgy érzem, esélyem nincs rá. Ma pl. reggel 6-kor kelt Lili, 9-kor tudtam visszaaltatni, aminek eredményeképp 12-kor keltünk mindkettenKép Aztán déltől este negyed hatig kukorékolt, max. 10 percet aludt a cicin, és azóta alszik. Semmi jelét nem mutatja az ébredezésnek, pedig már több, mint 4 órája nem is evett. Ilyen nap még nem volt, lehet, hogy kihagyom az esti pancsit is, azt 7 körül szoktuk, nem akarom felélénkíteni, szerintem így is eléggé az lesz éjszaka.

Lili,
ez lett a jól eltervezett sétából, na de majd jövő héten!!!

Syg,
legfeljebb tavasszal feljöttök velünk Pestre, a két fiú majd babázik, te meg jöhetsz velem barlangbaKép Bár ott kicsit lefele nőnek a hegyekKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

olyan jó, h. ilyen sokan vagyunk, csak elég követni, h. kivel mi történik.... Kép Kép

Visszafelé:
Erszényes, nagyon csini a pocakod! Én élőbe is láttam, bibibí. Kép Kép

Lina, majd máskor! Mi sem mentünk ki az esőbe, apa hozta el az ebédet. Igaz nagyon nehezen aludt el Zsófi.
Mi sem vagyunk nagy túrázósak, apa nem szeret túrázni, de én imások. És Plitviczkán mi is voltunk De az mesés ami ott van. 20h területen csak vízesések.... Kép Álomszép. Kép Oda szívesen vissza mennénk. Kép

Kob, nagyon jó a kép Kamilláról! Kép

Beáék, nagyon ügyik vagytok! Gyönyörűek az ételek. Olyan kívánós vagyok, mint kismama koromban....Kép Nagyon kívánom az édességet! Kép
Lillácskán tényleg látszik a betegség. Szegényke....Kép De azért remélem, h. az ajándékok, meg a vendégsereg felvidították. Kép

Quill, nagyon kis helyes fiúd van! Kép

Dora, nagyon szép kislány Kati is! Kép

Balim, boldog születésnapot Eszternek! Kép Nagyon szép mosolya van! Kép

Kob, Emesének is boldog születésnapot kívánunk! Kép

Nana, gyors gyógyulást kívánok!

Syg, Kép Kép Kép nem tudom, h. mi lenne a jó. Gondolkodtál azon, amin beszélgettünk egyszer? Megfontolandó. Én elmennék...

Ser, várunk! Kép

ROz, Te ma nem voltál! Milyen lett a jelmez?

Jó éjt! Bocsánat, ha valakit kihagytam!
birolili

Quill, Dóra babák nagyon szépek. Kati olyan bájos kislány, Zsombor pedig olyan nagynak látszik és nagyon helyes pofija van.

Bea, szegény kicsi Lilla, látszik a szemén a betegség. De biztos, hogy azóta már javult, igaz. Sütik nyam-nyam nagyon guszták.

Ser, de jó, hogy jelentkeztél. Pihenjetek sokat mamáéknál. Nem tudom pontosan mikor van a szülinapod, de nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok! Várjuk, hogy sűrűbben gyere.

Roz, jelmez? Áki? hogy vagytok?

Erszényes, neked is nagyon csinos a pocakod. Kép

Nana, gyógyulást kívánok!

Lili, köszi Kép, a vizsgálat eredményéről, amit Pécsen végeznek, ti tudni fogtok valamit? Sajnos ma se nagyon lehet kimenni, legalábbis most még úgy tűnik Kép.

Syg, sok erőt kívánok, hidd el kibírod. Egy anyának nagyon sok mindent ki kell bírnia.

Lina, napirend dolog nálunk nem működik. Minden attól függ, hogy éppen milyen napja van. Egyszer képes napközben 3-4 órákat aludni, máskor meg félórákat. Függ az időtől (szegény frontérzékeny), a pocifájástól, esetleg a fogzás, oltás is bekavar Kép. Nagyon rossz, mert kiszámíthatlan, de mit tudok tenni?
balim

Kob, hatvanezreske nagyon helyes, dehát még nem szakadt ránk a bank. Sajnos. Úgyhogy valami mást megoldást keresünk Kép.

Móni, ez a testvérkérdés nagyon nehéz. Én próbálok nem nagyon beleszólni, hadd oldják meg maguk a problémáikat. Meg kell tanulniuk a konfliktusok kezelését, nem lehetünk mindig mellettük, hogy elintézzünk dolgokat. Persze, ha verekedésbe torkollik a dolog, akkor közbelépek, de egyébként elég érdekes figyelni őket, hogy milyen indokokkal, rábeszéléssel próbálják meggyőzni egymást és már ilyenkor sok mindenben kitűnik a személyiségük (vezető, alkalmazkodó, stb).
balim

Móni, de azért mindenféleképpen el kell mondani Petrának, hogy ez nem jó, nem helyes cselekvés a részéről.
balim

Sziasztok!

Ja, Lina, a napirend. Nekünk van már 3hónapja....most változni látszik, mert reggel korán kel, aztán fél 9 körül alszik fél órát, utána fél 11 körül pedig megyünk ki. És alszik 1-ig, utána játszás, és megint megyünk ki 3 - fél 4 körül. Ez általában így van, nap, mint nap.

Képzeljétek, áprilistól járni fogok angolra. Kép Már nagyon várom. Nagyon jó lesz egy kicsit gondolkodni.... Kép Tegnap kitöltöttem egy tesztet, és olyan jól esett járatni az agyamat. Az ember teljesen eltunyul itthon. Na de majd áprilistól.... Kép

És megjött Zsófi babának a széke, most már ott ül velünk a nagyasztalnál. Ma reggel is ott ücsörgött velünk. Tetszett neki.

Kép

Még csak kanalat eszik, meg műanyag dolgokat.... Kép Kép

Mindenkinek Szép napot kívánok! Kép
birolili

Sziasztok!

Pocsék éjszakánk volt.Lilla állandóan felébredt,hajnal fél 3-tól már óránként.Kép
Igazából nem tudom,hogy mi volt a baj.Felsírt,ivott egy kicsit,aztán aludt tovább.Mostanában nagyon nyugtalanul alszik.Biztosan a betegség miatt is.Néztem még a fogát,de most az sem jön.Békés az ínye.Nem duzzadt.
Hát a névnapozás nem sikerült túl jól.Kép
Lilla du elesett és lehorzsolta az arcocskáját.Kép
Este pedig a keresztfiunk olyan hirtelen belázasodott,hogy csak lestünk.Játszottak Lillával,aztán egyszer csak szól,hogy ő álmos,aztán már bújt is a nagymamához,és akkor vették észre,hogy meleg az arca.Megmértük,és 39,1 volt a láza.Minden bevezető nélkül.Na erre mindenki Ricsike körül sürgölődött,mire Lillácskám megint elesett,és beütötte a kis száját,ami elkezdett vérezni.KépKész káosz volt.KépKb.2mm-es seb lett az ajkán,de az úgy vérzett mintha egy nagy repedés lenne.

Lina mikor Lilla annyi idős volt,akkor nálunk sem volt igazán napirend.

Syg igen kezdek belejönni,bár apa is ki szokta venni a részét belőle.Még a végén felcsapok cukrásznak.Kép
Sajnálom az éjszakáitokat.Kép

Lili csak nem?Kívánós vagy?Kép

Erszényes annyira ismerős az arcod valahonnan,de nem tudlak hova rakni.Csini,filigrán kismami vagy.Kép

Ser jó volt hallani rólatok.Kép

Dora édes ez a leányzó.KépÉs milyen sűrű haja van.Jól látom?

Moni sajnos még nekem sincsenek ilyen tapasztalataim.KépDe elképzelhető,hogy az van amit írtál.Azoothon egy ismerős terep neki,ott jobban el tudja engwedni magát.Esetleg beszélgess el Petrával.

Nana örülünk hogy hallunk rólad,mégha sajnos rosszat is.KépSajnálom Danit.KépGyógyuljon meg minnél hamarabb.

Bepa igen mindíg cumizott,de csak elalváshoz kell.

Quill gratulálok Zsomborhoz!Szép,nagy fiú.KépNekünk is van ilyen bodynk,csak cifra palotás.Kép

Kob 60 ezreske már kávét is főz?KépMilyen árak vannak?Õrület.A Plitvicei tavaknál mi is voltunk,és tényleg csodálatos.

Balim ez a kacagós kép nagyon jól sikerült.Tündéri a kiscsaj.Kép

Roz jelmez?Hogy sikerült?

Ja és Lilla köszöni szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Szép Napot,

tegnap nem tudtam jönni, felváltva alattam a csöppeket Kép

Bea,
köszi a linkeket, ezeket megtaláltam én is, de nem igazán tetszenek. Talán a Neonato, de fel kell majd próbálni mindegyiket. Egyébként köszi szépen!
Lilla nagyon édes kis bágyadt! Nagy vendégeskedés volt? Jól érezte magát az ünnepelt is?

Móni,
nem tudom, hogy így van-e, de van külön játéka a két lánynak? Vagy csak külön doboza? Hátha akkor könnyebben megérti Petra is, hogy Réka játékaival Réka játszon. Nálunk még nincs ennyire kiélezett helyzet, Emese még kicsi, hogy elvegye Kamilla játékát, de készülök rá én is.

Lina,
napirend nálunk sem mindig van, az egyetlen fix, délelőtti alvás 10-kor. A többi teljesen változó, azt az egyet igyekszem tartani, hogy 5-1/26 után már ne aludjon el, inkább 7-kor már fürdetem. (Egyébként 1/2 8-kor szoktunk...)

Emesét is utolérte a súlygyarapodás alábbhagyása: tegnapi mérlegelésen egy dekát sem hízoptt, viszont nőtt 2 cmt-t!! Hurrá!

Syg,
készülünk hozzád, még előkészíetem a vacsit, meg Emese kajcsiját megcsinálom, aztán 11-1/2 12 körül megyünk.
Hármasban sem akartok jönni velünk túrázni? Most szervezek egyet húsvét környékére, ottalvással (tudom, ez nálatok kérdéses...), egy nap túrázással valahol. Más is jelentkezhet ám!!

Lili,
nagyon szép széket vettetek Zsófinak, végül honnan sikerül beszerezni? Nem Peg Péregot mondtál?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Lili tök jó az etetőszék.Zsóficica meg mint egy királykisasszony a trónon úgy ül benne.KépÉdes.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Balim: köszi a segítséget Kép

Birolili: nagyon aranyos Zsófi baba és biztosan kényelmes a széke, megértem, ha tetszik nekiKép
Nyár óta én is járok angolra, én akkor kezdtem szimte nulláról (németes voltam korábban).Nekem nagyon bejött, mint kikapcsolódási forma. Te milyen szintnél tartasz?

Tegnap láttam a Caveman-t. Látta már valaki? Nagyon- nagyon jóKép Ha érdekel valakit : www.caveman.hu

Réka, mint pénztáros:

Kép
moni77

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantás.

Flórát újra vittük a dokihoz, mert két napig szinte nem ment le a láza csak rövid ideig. Éjszaka hányt kétszer a köhögés miatt Kép Olyan kis levert szegénykém, még nem volt ilyen.

Erszényes, köszi a csini képet Kép Dokid mit mondott? Tegnap voltam nála, jöv. héten megyek ctg-re meg uh-ra is. Ezzel meglepett, nem kell a kórházi uh-ra beutaló? Orsi-borsi nagyon fent van, teljesen zárt minden (3000), úgyhogy nagyon egyben vagyok még.

Gyerkőcök édesek a képeken!
Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!!

Flóra tegnap: Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lina: én 6 hetes kora óta tartom a napirendet ami igazából az első szopi beállitásával történt: reggel 9 é saztán 3 óránként...igazából együtt ment, mert nagyon figyeltem rá.így szinte minden naP AZONOS IDÕBEN ALSZUNK ESZÜNK 10-20perces eltéréssel...nálunk beválta szopi miatt is jó, mert nem kell táp(kicsi cici kicsi tejKéppersze ez nem igaaz mégis nálam ez venKép
de sztem gyerekfüggő,meg attól is függ Te rendszerwes voltál-e terhesen pl.
bocs hogy nem írok mindenkinek de nem sok időm van
lili!szép a szék, hol vettétek?

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Szegény kis Flóra! Kép Remélem hamar meggyógyultok ti is.

Mi is tegnap voltunk a dokinál. A változatosság kedvéért most vmi virus okozta holyagos fülgyalladása van, ami a doktornő szerint is örült fájdalommal jár, kapott nagyon erős fájdalomcsillapitót, de éjszaka így is 1/2 óránként felsirt és csak sirt és sirt... Kép Semmit nem aludtam és a szívem szakadt meg mert nem tudtam segiteni rajta. Kép

Ja és tegnap estére a szeme is begyulladt, reggel egyátalán nem tudta kinyitni. eddig még soha nem volt neki begyulladva.

A doktornő- nagyon pozitivan- nem adott antibiot, jobb lenne elkerülni, csak természetes c vitamin kura. + februárban már egyátalán nem mehet oviba (mondjuk szerintem ezek után nem is vittem volna) meg kell erősődnie.

Lili,
Ez a szék egy álom.Rendeltétek vhonnan?

Bea,
Sajnálom hogy nem sikerült jól az estétek. Lillának mi a baja? Voltatok már orvosnál?

Kob,
Én nagyon mennék turázni. Középiskolás koromban még ODK tag is voltam és nagyon szerettem.

Balim,Köszönjük. Igyekszünk gyógyulgatni. Nálatok minden rendben a gyerköcökkel?

Késöbb még jövök...

KépKép
KépKép
nana09

A széket a www.interstore.hu -ról rendeltem. Oda tudom tenni az asztalhoz is. Ma reggel ott trónolt benne. Kép
Nem peg perego lett, ez jobban tetszett a sokadik nézegetésre. Kép

Bea, sajnálom az estéteket! Kép Jobbulást!

Moni, Pille, gyönyörűek a lányok! Kép Zsófi is lesz ilyen nagy? El sem hiszem.....

Bea, remélem, h. nem. Vagyis biztos. Sztem nem azért vagyok kívánós. Inkább mert boldogsághormont termel az édesség.....
birolili

Bepa, örülök, hogy Kovács Zs-ék jól vannak. Vele találkoztál vagy a védőnőtől kérdezted?

Pille, Flóra nagyon szép szemű, okos tekintetű kislány. Sajnálom szegényt. Mit adott az orvos?

Móni, Réka a pénztárosok gyöngye Kép

Kob, eldöntötted merre mentek húsvétkor? Gemenc?

Bea, Kép szegény kis Lilla. Biztos a betegség miatt ébredt sokszor. Nálunk ugyanez van. Ha valami baja van (fogzás, oltás, betegség), akkor sűrűn kel. Ha minden rendben, akkor este hattól éjjel 3-ig egyfolytában alszik.

Lili, klassz az etetőszék Kép. És hogy illik Zsófi rucija a huzathoz Kép. Nekünk is Chicco van, csak már hat éves darab Kép. Eszter lesz a negyedik baba, aki használja. Jól bírja a strapát.
balim

Moni, én elég jó szinten vagyok, ált. iskola 3.-tól tanultam főiskola 2.-ig. Szóval megcsinálhattam volna a középfokút, csak abbahagytam a tanulást, és már 2éve elő sem vettem semmi angolt. De nagyon jól jöttek az emlékek tegnap a teszt kitöltésénél. Én a 2F iskolába fogok járni. Itt van a Széchenyi Sétányon. Várom nagyon. Tisztára felüdülök, ha rágondolok. Kép

Roz, hol vagy? Milyen lett jelmez?
birolili

Balim, mi is azért vettünk egy kicsit drágábbat, h. hátha jó lesz több gyerkőcnek is. Kép
birolili

Nana, hát ez nagyon rosszul hangzik, szegény Dani Kép. Az orra tiszta egyébként vagy van benne váladék? Hagyja takarítani? Mi olyankor, ha nagyon betaknyosodnak és félő, hogy arcüreggyuszi lesz belőle, akkor mindig kimegyünk Ceglédre a Somi dr-nőhöz kezelésre.
Köszi kérdésed, lekopogom, mi most rendben vagyunk. Milán meggyógyult, Eszter nem kapta el Kép. Náunk már ez is nagy szó, a fiúk hordják haza a bacikat, vírusokat Kép.
balim

sziasztok,
Először is jobbulást a betegeknek.

Lina,
Lehet hogy sejtem ki vagy..hétfőn hány órakor feküdtél be? 11 körül? ha igen, akkor sztem együtt vártunk Kép
Mit csinmáltam 17 órán át? Először elfolyt a magzatvíz...fájások és tágulás nélkül. (teljesen zárt és kemény volt a méhszáj) kaptam a zselét, oxytocint meg az ilyenkor szokásos dolgokat. Ha jól emlékszem du 3 körül kezdtem tágulni és onnantól jöttek igazán a fájások. Addig csak feküdtem, járkáltam, megismertem a szülőszoba minden egyes szegletét (mindig átpakoltak Kép) (Végül kiderült a méhlepény húzta el a burkot, azért kezdett el szivárogni a víz)
Úgy tűnik a leírásaidból nagyon egformák a babáink. Zsombor 5-10g-ért is kées még sírni. Ha megkapja elalszik vagy elnézelődik.
Napirend, nekünk volt idáig...Képmost egy hete 1-el többször eszik, így borult az egész. 1x előfordult, hogy én is kihagytam a fürdést, mivel egész nap nem aludt, és pont fürdés előtt aludt el. Inkább hagytam. (olyan édes volt Kép))

Syg
köszi a tanácsot. Próbálom Kép
Most szinte kezdem előről az egészet, a mellgyulladás miatt...már 50-g/2mell-nél tartunk.

Sbea
sajnálom, hogy a névnapozás nem sikerült jól. Kép

Bepa77
Zsombor múlt héten 61 cm volt a 5430 g. Nagy?

Délelőtt gyógytornán voltunk. Nagyon sokat erősödött a Zsombi Kép
quill

Sziasztok!Bocsi a hallgatásét,de kicsit sűrűk volak a napok,mert dolgoztam egy kicsit.Hogy elszoktam a munkától!Nem hittem volna!

Roz!Köszönjünk a bókot!A keresztelő nagyon jól sikerült.Rege kb félideig aludt utána,meg bájosan szemlélődött.Még a keresztelő víztől sem sírt,pedig itthon a fürdésnél nagyon utáálja,ha vz éri a fejét.Utána a családi ebédet végigaludta,és mikor mindennel végeztünk,desszert,kávé stb. akkor ébredt csak fel.Nagyon ügyi volt.

Az éjszakáink valamivel jobbbak,de közel sem olyan jók mint előtte.Sűrűn ébred,de hamar visszaalszik.A sűrű 20-40 perceket jelent,de nem egész éjszaka,hanem vagy hajnalban,4 után,vagy éjfél és 2 között.Ezen kívül 1-2-szer eszik,szóval egy éjszaka kb.5-ször kell kipattannom az ágyból.Nem vagyok még nagyon kimerülve,de nagyon idegesít éjjel.

Dóra,
Korban hasonlók vagyunk ezért arra gondolok,h.iskolatársak lehettünk vmelyik suliban!?Én ált.suliba a Zrínyibe jártam,középbe pedig a Katonába.Van vhol kép rólad?
mrege

Sbea,
Jobban vagyotok már tegnap óta?Nagyon szépek a sütik!Ügyik vagytok!KépTök jó hogy Zsoltinak van ideje ilyesmire!Peti olyan sokat túlórázik,h.örülünk,ha itthon van.Kép

Dóra,
nagyon édes a leánka!KépMennyi idős most?
mrege

Quill,
én reggel 8-ra mentem, de csak felvettek, meg kaptam ágyat, utána elmentünk még elintézni a lakcímünket, meg mekibe reggelizni, és 11 körül értem vissza, akkor vizsgáltak meg.
Ketten vártak még ott, akiknek nem volt szobája, aztán lett egy háromágyasban. Te vagy az egyik? Magas, szőke esetleg? Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Erszenyes, szep kerek a pocid!Kép Sajnalom, hogy a fogorvos megkinzott.Kép Mostmar jobb?

Syg, naiv feltetelezes volt reszemrol.Kép Ennyi mindent kiprobaltatok es semmi sem hat? Jaj!Kép Olyan jo lenne segiteni rajtad, de en mar teljesen kifogytam az otletekbol.

Lina, nalunk Kati kb. 3 honaposan allt be egy napirendre, amit nagyjabol tartunk. Az alvasidokhoz en nagyon ragaszkodom, akkorra sosem csinalok programot es nem huzom el szandekosan az idot.

Lili, milyen klassz etetoszekje van Zsofinak!Kép Es hogy feszit benne!Kép Edes!Kép
Mi a hetvegen raktuk ossze, majd csinalunk rola fotot.Kép

Bea, sajnalom, hogy rosszul aludtatok es a tegnapi napotokat!Kép Tenyleg minden osszejott!Kép
Katinak tenyleg jo suru kis haja van, szerencsere nekem es apjanak is van eleg, jo helyrol orokolte.Kép

Moni, nagyon edes a kis penztaros!Kép

Pille, Floranak is jobbulast! Milyen gyonyoru nagy lanyod van!

Nana, sajnalom Danit!Kép Gyogyuljon meg gyorsan!

Rege, a sulik nem egyeznek. Katonabol ismerted a Gyulai Melindat, vagy Benedikti Dorat (mas evfolyamba jartak)?
Kepet itt talalsz rolam: http://kep.tar.hu/zdora/50121418/18630005#2

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Rege, Kati jovo hetvegen lesz fel eves.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili,
ezek szerint etetőszékbe már az előtt lehet tenni a babát, mielőtt ő maga tudna ülni? Az jó, Lili nagyon szeret nézelődni, de azt egyenlőre kézből, max a gyerekülésből tud, fekve nem olyan izgalmas neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?