A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szigetszentmiklós

SZiasztok!

Még itt vagyunk bükkfürdőn! Elég szupi hely, bár nekem kicsit puccos...egy csomó minden csak németül van kiírva, de van is itt belőlük jópár! Csajok is élvezik, Tamara úgy kidölt a pancsizástól, hogy még most is alszik, pedig már mennénk vacsizni! Én is hatalmasakat pihenek, ez tényleg nagyon kellett!

ANikó: nekünk nincs uh képünk! Ahogy észrevettem a Dél-Pestiben egy normális Wc sincs, nemhogy uh kép! De majd a 24. hét körül elmegyünk 3D-s uh-ra, akkor már szerintem biztos lesz a neme! Ha kisfiú, csak nem lesz szégyenlős.:D

Barbara: Csőstül jön a baj!:( Sajnos ez nálunk is mindig így van! Még szerencse, hogy utánna mindig van egy jó időszak mikor minden happy!:)

Üdv: Judit
mamiblue

Sziasztok!

Menj fel az index fórumra és keresd Szakbarbárt..ott számolnak neked..Gyás, Gyed egyebek....

Barbara: vigyázz magadra.

Judit: Jó pihenést!

Zsófi: milyen angolra jártál, hova..mennyiért...

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike!

A Companany Success Kft által szervezett angol tanfolyamra jártam ami a Bíró Lajos ÁLt. Iskolában volt ( Kossuth L. u. )
ha jól emlékszem 165 órás volt tavaly áprilisban kezdtük és most lett vége. Nyáron 2 hónap szünet volt. 163.000,- Ft volt.
Most fognak indulni újra május környékén tanfolyamok, ha érdekel.
Különböző napokon és különböző időpontokban vannak órák. Lehet választani. Nekem nagyon tetszett. Nagyon hatékonynak éreztem. Persze az oktatótól is nagyban függ. Én mindenben meg voltam elégedve az oktatónkkal. Ha érdekel és még van kérdésed szívesen válaszolok rá.

Mindenkinek szép napot ezen a gyönyörű, napos tavaszi hétfőn!

Üdv: Zsófi
gezso

Sziasztok!

Bemutatom a kisfiam: Kép

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Bebi: Gratulálok! Akkor ti is kukacosok vagytok!:) Hol csináltattátok a 3D Uh-ot? AFP-d kész van? Nekem tök jó lett, egyik csajjal sem volt ennyire közel az 1-hez a MOM!:) Nem nézted, hogy a kínai naptár mit "jósolt" neked? Mert nekem fiút, de sógornőmnek lányt, de neki is fia lesz.:)

Merre mentek hétvégén? Kár lenne kihagyni ezt a szép időt! Mi pénteken megyünk a jászberényi állatkertbe, ajánlom mindenkinek, mert nagyon szép és szinvonalas, és nem olyan nyüzsis mint a pesti! Aztán ha még lányok bírják felmegyünk a Mátrába, általában parádra szoktunk menni, ahol apukám felnőtt, van egy klassz kirándulóhely, egy kis tóval, ami sajna már nem olyan szép mint régen, de én imádom az erdőt!
Barbara: Még Te kérdezted régebben, hogy merre szoktunk járni csajokkal? néha elvisszük őket játszóházba, a szomszédolást is szeretjük, meg a nagyszülőkhöz szoktunk járni. Igazából a közelben nem is tudok olyan klassz helyet, de azért szoktak jó rendezvények lenni! Tényleg a Művészetek Palotájában minden vasárnap (azt hiszem) van gyerekeknek műsor, játszóház, bár rengetegen vannak, de van előadás is és teljesen ingyenes!:)
Rájöttem, hogy tudok visszaaludni, ha éjjel felébredek. ha nem nyitom ki a szemem, akkor visszaalszok, ma is olyan jó kipihenten ébredetem!:)

Jó hétvégét, és hosszút!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Most csak kutyafuttában írok nektek mert mennem kell a lányokért.
Mi is élvezzük a jó időt,így nincs is kedvem a gép előtt ülni.
Mi holnap utazunk 4 napra Miskolc-Tapolcára.Befizettem egy wellnessre.
Próbálom majd jól érezni magam.HaHaHa!!!!Vicc volt!

Jó pihenést mindenkinek és szép hétvégét!

Ildikó
morozildi

Holnap költözünk, így egy ideig nem írok.

Hamarosan megint leszek, puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Anikó: Ta utánnanéztél már, hogy melyik kórházban szülhetsz? Azt hiszem én megszívtam, mert mi nem a dél-pestihez tartozunk, hanem a Semmelweis-hez...bár a két csajszit is ott szültem a Kútvölgyiben, de azért jobban esett volna, ha közel félidőben nem kell dokit váltanom! de még gondolkodom...Neked egyszerűbb, mert a császárt legalább a dokid ügyeletéhez tudjátok igazítani, és így még a 30 e-ret sem kell kifizetnetek. :9

Sziszike: Jó költözködést, gyere hamar vissza!:)

Bye: Judit

mamiblue

Sziasztok!

Látom, sok minden történt veletek, mióta nem jártam itt.Velünk minden rendben, csak a számítógépünknek van vmi rejtélyes baja,és még senkinek nem sikerült rájönnie,hogy mi a probléma,pedig most már 3 szerelő látta.Most szerencsére férjem hazahozta a laptopját, így tudok írni,mert Fannival lehetetlen lenne beülni egy internetkávézóba.Meg hát ebben a gyönyörű időben inkább csavargunk.

Anikó!Gratulálok a kisfiúhoz!Milyen lett a cukorterhelésed?Mit szólnak a csajok,hogy jön a kisöcsi?Egyébként most én is táppénzen vagyok átmenetileg a szülésig.Pont a múlt héten intéztem a dolgokat,a férjem pedig gyesen.Nekem is szakbarbár javasolta ezt a variációt.
De képzeld,amikor bementem a főnökömhöz elmondani,hogy mi a helyzet,megkérdezte,hogy arra nem is gondoltam,hogy visszamenjek dolgozni.3 hónapra én nem sok értelmét láttam...

Ildi!Jó pihizést Nektek ! Ránk is ránkférne már pár nap kicsi kikapcsolódás már.De most hétvégén ünnepeljük Fanni szülinapját,következő alkalommal pedig,amikor apuci itthon lesz,akkor parkettázunk.

Mindenkinek Kellemes hétvégét!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Gabi: Milyen parkettát tesztek le? Ugye nem használtok semmilyen ragasztó vagy oldószert? Itt a házunkban egy kismama valószínű emiatt veszítette el a babáját, mert vmilyen oldószert használtak amikor felszedték a padlószönyeget....pedig már a 22. hétben járt.:(
na, csak ennyit akartam!:) Szóval vigyázz magadra!

J.
mamiblue

Sziasztok!

Sajnos a Miskolc-Tapolca elmaradt mert Alexa szerda éjjel belázasodott.Két hétig voltam itthon vele,nem tudom megint mi baja lehet.
A szállodába rendessek voltak mert átrakták nekünk húsvétra a foglalást.Legalább nem buktuk el a foglalót.Meg különben is mindegy mikor megyünk.
Ma a Várban voltunk és a Halászbástyán,jó volt.
Most mindennap éttermben ebédelünk így olyan mintha pihiznénk.Csak itthon alszunk!

Anikó!
Beszéltél már a tesómmal?Elküldtem neked a számát már régen.
Botondon már most látszik milyen mosolygos kisfiú lesz.

Judit!
Nem mindegy,hogy az ember hol akar szülni?Ott kell ahova tartozol?Ezt nem értem!

Sziasztok!
Ildikó
morozildi

hello!

Ildikó: :( Sajnálom az utazást, de szerencsétek van hogy át tudtátok tenni!
Egyébként ott szülsz ahol akarsz, de ha nem oda tartozol, akkor ki kell fizetni a szülés költségét! De akkor meg mindek fizetem a TB-t, ha ígyis-úgyis fizetni kell!!!!???

Megyek mert sok dolgom van, mennem kell vásárolni. Jövőhéten 2 napot az oviban leszek, mert nyílt nap lesz, nem sok időm lesz másra.:(

Pá: Judit
mamiblue

Sziasztok!

Csak laminált padlólapot teszünk le.Semmilyen oldószert nem fogunk használni, de én ki is vagyok tiltva a helyszínről,pedig csak egy kis ragasztót fognak használni. A takarítószereken kivül semmilyen vegyszerhez nem nyulhatok,férjem elég erélyesen közölte velem.De nem is nagyon tudnék,mivel nálam ez az egyetlen igen intenzív hatása van a terhességnek,hogy nem birom a szagokat.

A kórháznál melyik lakcím számít?Nekem ugyanis a személyimben még benne van a régi ideiglenes címem,ezáltal pedig nyugodtan mehetnék a Szent Imrébe.Ha az állandó számít,akkor a SOTE.Ott pedig még nem is jártam._Fogalmam sincs, hogy néz ki.
Egyébként a szülés sürgősségi ellátásnak minősül, azt pedig minden kórházban el kell látni,vagy tévednék?
Ügyeleten bármelyik kórházban lehet szülni?Jó hogy most már azzal is foglalkoznia kell egy beteg embernek, hogy egyáltalán hova teheti be a lábát, nem elég neki a saját nyavalyája.

Élvezzétek még ki ezt a jó időt, hétfőtől jön a lehűlés!

Üdv.
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Csak laminált padlólapot teszünk le.Semmilyen oldószert nem fogunk használni, de én ki is vagyok tiltva a helyszínről,pedig csak egy kis ragasztót fognak használni. A takarítószereken kivül semmilyen vegyszerhez nem nyulhatok,férjem elég erélyesen közölte velem.De nem is nagyon tudnék,mivel nálam ez az egyetlen igen intenzív hatása van a terhességnek,hogy nem birom a szagokat.

A kórháznál melyik lakcím számít?Nekem ugyanis a személyimben még benne van a régi ideiglenes címem,ezáltal pedig nyugodtan mehetnék a Szent Imrébe.Ha az állandó számít,akkor a SOTE.Ott pedig még nem is jártam._Fogalmam sincs, hogy néz ki.
Egyébként a szülés sürgősségi ellátásnak minősül, azt pedig minden kórházban el kell látni,vagy tévednék?
Ügyeleten bármelyik kórházban lehet szülni?Jó hogy most már azzal is foglalkoznia kell egy beteg embernek, hogy egyáltalán hova teheti be a lábát, nem elég neki a saját nyavalyája.

Üdv.
Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Üdv.
Gabi

Csak tudnám, hogy már megint miért nem sikerül elküldenem ezt az üzit?Remélem, ezt a gépet nem vágom gajra.Ha netalántán többször is megjelent, akkor bocs.

Kép

Kép
taga

Hello!

Gabi: Hát ez érdekes, fogalmam sincs hogy gondolják.... Én csak megnéztem a kórházaknál, hogy hova van beírva Szigetszentmiklós és környéke! Az idegleines lakcímet azt hiszem évente meg kell már újjítani, és tartozkodási hely a neve, gondolom ha ott van a címed, akkor mehetsz oda is! De most olvastam, hogy rengeteg a hiba, így átalakítják! Én azt kifogásolom, hogy azt mondták, hogy 3 kiemelt kórházból lehet majd választani, de ez nem így van!!!!:( Szóval ez megint csak duma volt...Én kis naív még néha hiszek nekik...

Tényleg tök jó idő van, bár mára csak játszótér jut, talán holnap még kirándulunk 1-et!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Milyen hirtelen elromlott az idő.Sötét van és hideg. :(
Lassan indulunk Tropicáriumba mert Alexa még nem volt.

Valaki nem tud Miklóson jó és olcsó,megbízható ruhajavítót vagy varrónőt?Kisebb javitásokhoz.

Előre is köszi: Ildikó
morozildi

Judit!

Ezt találtam tegnap!A Dél-Pestről volt szó benne.

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=141814

Ildikó
morozildi

Hello!

Ildikó: Köszi, én is bújom ám a fórumokat!:) UTÁLOM a bizonytalanságot, viszont úgy néz ki a Kútvölgyit, ahol még szivesen szülnék, bezárják! :cry: Azt még nem tudom, hogy dokim hova megy át, gondolom vmelyik klinikára....Lehet hogy marad a dél-pesti és fizetek, bár nem hiszem, hogy épíkezés végén, majd pont erre lesz kidobálni való pénzünk!:(

ja, én tudok tökölön egy ruhajavítót, most nyílt itt a lakótelepen! Szerintem nem drágák, én is megyek viszek most 2 gatyát, mert ugye most cserélem a ruhatáram...:)

Judit
mamiblue

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt ez a 4 napos pihenő idő. Mi Miskolc-Tapolcán voltunk egy apartmanházba, voltunk a Barlangfürdőbe is. Kittike nagyon élvezte, másnap átmentünk Egerbe és a Szépasszonyok völgyébe is. Mindenkettő nagyon szép hely. Tehát jól telt az egész kirándulás.

Anikó: Gratulálok a kisfiadhoz! Hol csináltattad a 4D uh-t?

Sziszike: Jó költözködést nektek, elég nagy melóval jár, ne erőltesd túl magadat!!

Ildi: Sajnálom, hogy elmaradt a Miskolc-Tapolcai útatok. Melyik szállódába lettetek volna?

Gabi: Újra közöttünk ez jó hír! Mi hír van a gépedről? Melyik szobát parkettázzátok?

Judit: Nállatok nem lehet még tudni milyen nemű a kismanó??

Na megyek mert Kitti lányom éhes lesz!

További szép napot!

Barbara
kutasi kitti

Hello!

Na, most meg úgy néz ki, hogy csak az I-es klinikára lehet majd menni, de oda azt hiszem biztos nem megyek, de a héten megpróbálok szétnézni, hátha nem olyan szörnyű, mint ahogy mondják!

Barbara: nem 100%, de kukacosunk van nekünk is! 2-3 héten belül megyek 3D-re, mert nem bírom, ki hogy ne tudjam biztosra!:)

Olyan finomra sikeredett a pörköltem, remélem a családnak is izleni fog!:)

Pá:Judit
mamiblue

Sziasztok!

Judit: Sajnálom, hogy ilyen véleményen vagy az I-es klinikáról. Én Kittit ott szűltem, ott találtam meg a nőgyógyászomat aki végre rájőtt , hogy mi a bajom, miért nem sikerűlt 1,5 évig össze hoznunk Kittit. Előtte a Dél-Pesti korházban, László korházban és az István korházban is jártam, de mindegyik doki csak legyintett, majd jőn a baba amikor jőnni kell. Szóval én csak pozitív dolgokat tudok a korházról mondani, sőt a mostani műtétemet is ott csinálták meg.

Amúgy gratulálok a kiskukachoz neked is!

Barbara
kutasi kitti

Sziasztok!

Túl szép lett volna, ha maradt volna a múlt hetihez hasonló gyönyörű idő.

Ildi! Alexa meggyógyult már? Jobbulást neki, ha még nem.

Judit! Hogyhogy változott a kórház.Én még ma néztem, és akkor a SOTE-t hozta fel.
Egyébként nekem még a békebeli keménykötésű személyim van, és abban nincs korlátozva a tartozkodási ill.ideiglenes lakcím. De kiváncsi lennék, hogy mi alapján határozták meg a kórházakat, mert km szerint nekem spec.pont a Szent Imre van a legközelebb, és kocsival kb.15-20 perc a normám.És még nem is száguldok!Szülés esetén pedig a férjem ezt további percekkel tudja csökkenteni.

Barbara! Mi újság Kittikével? Antiék hogy haladnak nálatok?

Mi tegnap tartottuk Fanni szülinapi ebédjét a családnak. És képzeljétek, az én rosszcsont lányomat túl jólneveltnek minősítették, mert nem robbant rá a tortájára, hanem hosszas rábeszélés ellenére, közölte, hogy légyszí vágjunk egy szeletet neki.Tök cuki volt, én meg belül irtó büszke voltam rá, hogy így is tud viselkedni, ha akar.

A rossz idő ellenére azért szép napot Nektek!

Gabi

Kép

Kép
taga

Hello!

Gabi: Te hova jársz dokihoz? nekem a Baross-t a védőnőm mondta, de azt mondta, hogy még semmi hivatalosat nem küldtek nekik ki!

Csak azért görcsölök ennyit ezen a témán (is :lol: :) , mert nem szeretnék rosszul dönteni! Ezért szeretném jól végigjárni a témát, hogy meggyőzzem magam, hogy mi nekünk a jobb!

Barbara: Olvastam a hozzászólásaid az I-es nőivel kapcsolatban! nekem úgy az egész topikból az jön le, hogy kissé nagyüzem folyik itt. Azt hiszem meghagyom a helyet a problémás eseteknek!

Elnézést! De mekkora barom volt ez aki kitalálta ezt a kórház beosztást!!! Gondolom vannak teljesen sima szülések itt a klinikákon, de minden problémás eset itt köt ki! Akkor meg minek beosztani, hogy ki mehessen??? Bár nagyon szép volt amit írtak, hogy így emelkedni fog az ellátás szinvonala...

Bocs, Tama hisztizik, mennem kell!

Pá!

mamiblue

Sziasztok!

Barbara!
Nektek legalább jól sikerült ez a pár nap!Bár azért mi is császkáltunk amerre lehetett Pesten.
A szállodában nagyon rendesek voltak mert átrakták a foglalásunkat húsvétra.Igy mi akkor fogunk menni.
Az Alfa panzió és Wellnes központban foglaltam helyet.
Mi a Diósgyőri vár és a Barlangfürdő miatt választottuk ezt a helyet.

Alexát ma vittem vissza orvoshoz.Valószínű,hogy még nem gyógyult ki a múltkori betegségéből és ez volt a baj. :(
A nagyot is haza kellett hoznom mert ő is belázasodott.Taknya-nyála egybe folyik. :(

:D Viki ma volt a városi informatika versenyen.A helyezést még nem tudjuk.Szombaton megy a városi rajzversenyre meg vissza van még a városi természetismeret. :D

Judit ajánlott egy ruhajavítót Tökölön,de nekem itt kéne Miklóson.Valakinek valami :?:

Megyek a lányaimat gyógyszerezni!
Szép estét!
Ildikó
morozildi

Sziasztok!

Ildi! Jobbulást a csajoknak!Sajnos nekem nincs ötletem ruhajavításra, de körbekérdezem a szomszédokat.

Judit!Én a XI.ker.-be járok az SZTK-ba dokihoz, ahhoz akihez Fannival is jártam.Ott tudják, hogy Miklóson van az állandó lakcímem, de van budai ideiglenes.Amikor Fannival jártam oda, akkor az állandó még Komlón volt.Szóval már akkor se volt egyszerű a dolog, csak akkor ténylegesen bent laktam.
Egyébként engem is nagyon izgat ez a kórház téma,mert legalább adnának választási lehetőségeket.

Na,most pár napig tuti nem leszek,mert apuci holnap reggel lelép a géppel,a nagy pedig még nincs kész.

Legyetek jók, és vigyázzatok Magatokra!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat. Örülünk mi is nagyon, meg a lányok is.
AD-t a praxis rendelőbe csinálták. Ugye milyen szép mosolygósra sikerült. Az Afp-m is jó lett. Na meg a cukrom is. Eddig csak két kilót híztam. És jól vagyok. Babuci meg ugrál szépen.

Mi is csavarogtunk a hétvégén. Anyuéknál voltunk meg Dobogókőn, meg anyósoméknál is. Szóval főznöm nem kellett.

Judit! Nem tudok semmit a korház választásról. Sokat keresgéltem már de számomra nem egyértelmű a dolog. Két hét múlva megyek a dokimhoz, hátha ő majd okosabb lesz.

Ildi! Köszi, felhívtam a tesódat. Sokkal okosabb is lettem. Csak a munkaügyet nem tudom felhívni azóta mert nem veszik fe. A betegálcsi nekem nem jó vagyis rosszabb lenne. Alexának jobbulást!

Gabi! Neked is jól bekavartak. Én sem szívesen mennék vissza akár három hónapra is. Addig hova tegyem a gyereket? Pedig az dobna egy kicsit a dolgon. Fanninak boldog születésnapot utólag.

Zsófi! Hogy vagy? Mikor talizunk?

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Nagyon bocsi, hogy így eltüntem. Egy jó hete kint vagyunk németben, otthon meg sok volt a szervezni való, mert áprilisban amikor hazamegyünk ellepik a házat a mesterek. Kicseréltetjük az ablakokat és az egyik fürdőnket is szétverik. Már minden le van egyeztetve illetve meg van véve. Már csak nekem kell beszerezni egy doboz nyugtatót. :D
Egyébként jól vagyunk, várjuk a hóesést, ugyanis azt mondanak ide az elkövetkező napokra. Cintus nagyon anyás, de legalább arra be tudtunk állni, hogy este az apja eteti és rakja le. Szép a környék és kb. egy percnyire tőlünk van egy nagyon jó játszótér.
Februárban még otthon mi is voltunk pár napra pihizni. Mi anyuékkal mentünk a Hotel Azúrba Siófokra (azt hiszem Judit ti akartatok oda menni). Nagyon jó volt, Cintus is nagyon élvezte a nagy locsit. Azóta is mutatja a kádban a lábával hogy locsolta le a papát.

Kórház témában: én a Barossban szültem illetve császároztak. Én a csecsemős osztályt nagyon nem szerettem, nem voltak túl segítőkészek, de ez gondolom egy nem első gyerekét szülő nőnek nem szempont. Amúgy nálam rendben volt a hely, igaz én kb. 9 éve oda járok dokihoz.

Varrónő témában: az én varrónőm a lakótelepen a gyógynövény bolt mellett van, ha szembe állsz vele bal kéz felől, csak annyi van kiírva, hogy nyitva 4-6 között. Nem is vállal nagyobb munkákat, csak javításokat és nem drága.

Szép napot mindenkinek! Pocakosaink vigyázzatok magatokra!

Andi, Cintia
jazmin2005

Sziasztok, Kismamák, nyaralók! :wink:
Most már én is többször leszek, kertet rendeztünk, a 4 nap alatt, jó volt itthon, Mindenki elutazott a környékünkről, együtt tudtunk lenni apával, Lilivel, nyugodtan. :P
Gabi: Ha nem tutják megcsinálni a gépedet, írd le pár mondatban, h mit csinál, vagy mit nem csinál, megkérdezem a férjemet, hátha ez alapján rájön a hibára. Még nem nagyon volt olyan hogy valamit számítógéppel kapcsolatban nem tudott megoldani. Hátha tudna segíteni. :wink:
Majd még írok, most át kell adnom a helyem az "Embernek".
Bea
bey78

Sziasztok!

Elég mocsok időt jósolnak egész hétre, megint oda a tavasz.
Kitti lányom, tegnap délután úgy kellt fel, hogy 39 C-os láza volt. Utána végig hányta az egész éjszakát, szegény olyan gyenge volt egésznap, hogy 6 üveg citromos teát ivott meg. Ma délbe kijőtt a doktornőnk is megnézte, és bizony egy szép vírust szedett össze,
Kérdezte is, hogy voltunk-e közösségbe én meg úgye mondtam, hogy vasárnap jöttünk haza Miskolc-Tapolcáról( és persze voltunk a Barlangfürdőbe is). Szóval nagy ritkán kitudunk mozdulni és tessék akkor biztosan össze szedünk is valamit.
Úgyhogy vigyázzatok mert a doktornő szerint elég kegyetlen vírusról van szó.

Gabi: Mint írtam Kitti le betegedett, Antiék semmit sem haladnak.

Ők ezt az időre fogják úgyan, de én számos helyen látom, hogy

épitkeznek az emberek még szakadó esőbe is. Szóval csak duma az egész. Amúgy Fanninak boldog szűlinapot így utólag is. Milyen tortája volt?

Andi: Üdv közöttünk újra, reméljük, hogy most már sürűben leszel majd. Cintus fogai kibújtak?

Judit: Én csak segíteni akartam a korházi választásban, mindenki maga dönti el természetesen hol akar szűlni. Csak úgye vissza olvasgatva a dolgokat láttam, hogy minden kismama milyen gondban van most!

Bea: De jó nektek, hogy már a kertet csináljátok! Bár mi is már ott tartanánk, de még sajnos hetek kérdése mire kész lesznek a munkás emberek nállunk. És most az idő is kedvezett nektek, félig meddig.

na megyek jó éjszakát mindenkinek!

Barbara
kutasi kitti

Sziasztok!

Anikó!

Kérlek írd le részletesen hogy hogy tudunk eljutni hozzátok és akkor valamelyik nap elmegyünk és meglátogatunk titeket.

Üdv: Zsófi
gezso

Sziasztok!

Andi!
Köszi a ruhajavító címét.Már össze is pakoltam a javítani valókat.Ma felkeresem!

Barbara!
Kittikének javulást.Én nem hiszem,hogy a Barlangfürdő miatt lett beteg.Biztos lappangott már benne.
Alexának ez a harmadik hete és nem nagyon akar gyógyulni.Egyik nap jobb,akkor örülök,másnap meg megint rosszabb.

Hát kertünk az nincs,de erkélyünk kettő is.
Kinéztem törpe tujákat ami nagyon lassan nő és tele akarom rakni vele az erkélyt.Akkor nem lesz olyan kopasz.
Gondoltam most veszem meg az asztalt és a székeket is mert most jó árban vannak.Nincs még szezon.
Az idő borzasztó,hideg van.Utálom!

Ildikó
morozildi

Hello!

Barbara: Bocs, nem akartam megbántani senkit, kicsit hülyén kapcsoltam össze a 2 dolgot...Szerintem jó kórház a Baross, csak én jobban szeretem a kisebb osztályokat, ahol nincs nagy nyüzsi! jobbulást Kittinek!

ildikó: Én is majd meg fagyok. :? IKEA-ban nem jártál, tök jó kerti cuccok vannak és most 50 e Ft felett 10 e-renként 1000 ft ajándékutalványt is kapsz! Mi most vettünk az ágyunkba matracot, az ajándékutalványból meg veszünk majd párnákat, már alig várom! Imádok vásárolni!:)

Azt hiszem én is bekaptam valami vírust, 2 napja úgy görcsöl a gyomrom, még hánytam is éjjel meg szédültem. Már előre félek, hogy ma este is ez lesz. :shock:

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Mindenki napozik? Én ma egész nap takarítottam, és meglepően sokat haladtam, a csütörtököt egyébként is szeretem, ez a kedvenc napom a héten!

Úgy látom nem kell aggódnunk a kórház miatt, elvileg mehetsz ahová akarsz, ha máshová mész akkor is max a 30%-ot kell kifizetned vagy azt sem! na ezt nem tudom, hogy fogják eldönteni, de ez legyen az ő bajuk!

Ildikó: meggyógyultatok már? Mi holnap nem megyünk oviba, mert Tamarát már ma reggel alig tudtam felöltöztetni, elfárad a hét végére a drágám, így itthon maradunk!

Barbara: Ti is építkeztek? Merre? És hol jártok? Amúgy nekünk sem halad, de nem is bánom, legalább gyülik addig is a pénz rá.

Iszom egy kávét, mert rögtön elalszom... 8)

Judit

mamiblue

Szép jó estét!

Judit!
Én már ott tartok,hogy mindegy milyen nap,mert mind egybe folyik.
Onnan veszem észre,hogy itt a hétvége,hogy a nagylányom itthon van.Elég kiábrándító!
Alexa még mindig beteg.Holnap megyünk vissza a doktorhoz.
Most ül az ajtó előtt és vagdos egy papír darabot.Ez az új.
Meg szerepjátékot kell mindig játszani.

Elmentem aludni.Fáradt vagyok!

Ildikó
morozildi

Hello!

Na ez a mai esős nap! Itthon voltak csajok, és elmagyaráztam nekik, hogy azért esik, hogy a fáknak is legyen víz! De akkor is legyen már egy klassz napos hétvége!!!!!

Ildikó: El is hiszem, hogy fáradt voltál. Néha nekem is összefolynak a napok,de inkább azt veszem észre, hogy gyorsan telnek a hetek!

Megyek magint iszom egy kávét!:)

Jó hétvégét! mi 3-asban leszünk, de amint lehet megyün le játszótérre, talán uszodába is eljutunk!

judit

mamiblue

Sziasztok!

Ma voltunk a dokinál,hétfőn mehet bölcsibe. :D
Remélem addig már nem történik semmi vele.
Találtam Erzsébeten egy új turkálót.1600Ft/kg.
Rákattantam mert vannak jó gyerek cuccok!A darab áras turik már lassan olyan drágák lesznek,hogy nem is éri meg oda járni vásárolni.

Megint nem történt ma velem semmi.Pizzát rendeltem az előbb mert főzni sem volt ma kedvem!
Lehangol ez az idő!

Ildikó
morozildi

Sziasztok!

Azt hiszem a játszóteret elfelejthetjük!:( Legszívesebben visszabújnék az ágyba és egész nap ott döglenék!:D DE inkább megyek csajokkal gyurmázni!

Csak túléljük ezt a hétvégét is!

Judit
mamiblue

Sziasztok!

A játszótér tényleg ugrott ma!
Mi holnap megyünk Alexával a Campona mellé, egy Művelődési házba Halász Judit koncertre.
Kíváncsi vagyok,hogy tetszik majd neki,hisz még nem vittem soha ilyen helyre.

Elmentem kávézni!

Ildikó
morozildi

Sziasztok!

Az idő nálunk is hasonlóan lehangoló, de keddre már 18 fokot ígérnek. Már én is alig várom!

Ildi voltál a varrónőnél? Remélem szimpinek találtad.

Mindenkinek további jó hétvégét kívánok! Andi
jazmin2005

Ildikó: a koncert biztos szuper lesz, ide is jön Tökölre április 20-án. Mi oda megyünk!

Csak ezt a mai napot éljem túl. Alig tudom lefoglalni a csajokat, már ez ebédet is félig ők csinálták, már takarítottunk...

Holnap lesz itt a tököli művházban családi húsvét, ha vkit érdekel, most pont nincs nálam a papír, de azt hiszem du. 1-kor kezdődik, 4-kor lesz bábszínház, 6-kor meg Kolompos együttes, nagyon jók, bár lehet, hogy Tamara nem fogja addig kibírni, főleg, hogy egyedül megyek velük! Tojásfestés, korongozás, táncház, nyuszibábkészítés...5-600 a belépő!

Judit
mamiblue

Sziasztok!

Andi!
Köszönöm a varrónőt.Szerdán már voltam is.Mindent össze szedtem amit találtam.Kedvesnek tünt.
Fizetni nem engedett,csak utólag kell.Remélem nem fog meglepetés érni az árakat illetően.

Ildikó
morozildi

Sziasztok!

Szép kis hét+hétvége. Már nem is emlékszem mikor voltam kint utoljára. A napok természetesen nekem is egybe folynak.
Küldök egy kis napsütést: Kép
Még jó, hogy tanulós hétvégét terveztem.

Betegeskedőknek jobbulást. Kép

Szerepjáték: Szerintem nem jó, minnék tovább foglakoztatja. Aztán úgy is jön az az időszak amikor nem tudja mit kezdjen magával. Az pedig roppan idegesítő állapot.

Zsófi! Küldök egy részletes térképet e-mailba. Aztán várlak titeket sok szeretettel. És mindenkit aki szívesen talizna velünk.

Kellemes hétvégét!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Anikó!
A napsütés valóban ide ért!Köszönjük!

Nemrégen értünk haza a Halász Judit koncertről.Alexának nagyon tetszett,végig táncolta az egészet.Egy órás volt,de szerintem bőven elég ennyi is.
Most viszont alszik mint a bunda!

Nálunk nagyon fúj a szél,hiába süt a nap,kicsit hideg van!!!

Ildikó
morozildi

Sziasztok!

Újra itt.Remélem, ezúttal már nem lesz gondunk a géppel.

Bea: Köszi az ajánlatért, de sikerült megcsináltatnunk a gépet, pontosabban újratelepítettek mindent. A tényleges hibát senki sem tudta megmondani. Netezés közben lefagyott a gép, és újraindítás után már nem tudtunk felcsatlakozni.Kicserélték a modemet, de az meg csak a laptoppal működött, a nagy gép mindig 720-as hibaüzenetet írt ki, ami vmi beállítási problémát jelöl, de azt hiába állítottuk be, nem történt semmi.
Most szerencsére úgy tűnik, hogy rendben van minden.

Anikó: Főnököm reakcióját a 3 hónapos visszatérésre úgy is fel lehet fogni, hogy már nagyon visszavár. Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de több kollegám említette, hogy jó lenne, ha visszamennék.Csak azt felejtették ki a számításból, hogy amig nem várt itthon gyerek, addig sok mindent megcsináltam.Nem számított, hogy meddig dolgozok, volt, hogy még éjfélre is bementem kamiont pakolni a fiúkkal, de ez már a jövőben szóba se jöhet...
Fanni nevében is köszi a szülinapi gratulációt!
Képzeld, most nekem is tök jó lett a megismételt cukorterhelésem./4 ill.4,4/
Jól vagytok? Hogy bírod Biussal a rohangálást és a növekvő pocit?

Judit: Mi a helyzet a kórházválasztással? Én múltkor irtóra felhúztam magam az államtitkár csajon.szinte szabályszerűen mindenkit lehülyézett, mert mindenki mindent félreértelmez. Az akkori nyilatkozatából én azt vontam le, hogy ha tulajdonképpen én csak kórházhoz ragaszkodom, akkor mehetek bárhova, csak ha orvoshoz, akkor kell fizetnem. De majd csak kiderül a szülésig.

Ildi: Meggyógyult a család? Készülödtök otthon is a húsvétra?

További szép napot Mindenkinek!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Végre hétvége van! :) Nem is tudom milyen időt mondanak, de mi megint 3-asban leszünk szombaton, remélem találunk vmi programot és nem csücsülünk itthon egész nap!

Szép hétvégét!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Mostanában nemigen történik velünk semmi!
Alexa még mindig köhög,reggelente egy csomó slájmot köp ki.Nem tudom már mit csináljak vele.Az orvos szerint semmi baja!

A húsvétra nem készülünk mert pénteken elutazunk.Feltéva ha Alexa megint nem kavar be!

Megyek ebédelni!

Ildikó

Ui.:Holnap megyek beíratni Alexát az óvodába.
morozildi

Sziasztok!

Ildikó: De jó lesz nektek! Én is úgy elutaznék, de az építkezés közepén nem akarok már ilyenre költeni. Persze a nyaraláshoz ragaszkodtam, már ugyis régen voltam a Balatonnál, nagyon várom!
Jó pihit!

A másik meg az, hogy Matilda bárányhimlős lett! Pedig be van oltva ellene, és mégis elkapta. Sokan mondták, hogy nem hatásos a védőoltás, de eddig nem hittem el!:( Mostmár azt mondom Tamara inkább kapja el, és akkor biztos védettsége lesz!

Gabi: Mintha most megint azt mondták volna, hogy mindenképpen fizetni kell, ha nem a területi kórházadnál szülsz! most azt sem tudom, hogy laborra hova menjek? El merjek-e menni a kórházba vérvételre, mert fogalmam sincs, nem dugnak-e az orrom alá egy szép kis számlát! Néztem az eü honlapján , de nem találtam , hogy mennyibe kerülnek ezek a vizsgálatok! sőt ugyanez van az uh-al is! Lehet holnap felhívom azt az ingyenes vonalat, hátha tudnak vmi okosságot mondani ez ügyben!

Az elöbb kiborítottam a krumplifőzit, amit csináltam....:( Még szerencse, hogy este akartam felmosni, mert így csinálhattam volna 2-szer!

Írjatok, hogy mi van veletek!

Judit
mamiblue

Sziasztok!

Úgy tűnik, minket is elért a tavaszi nátha.Legalábbis remélem csak az.Fanni is tiszta nátha, meg én is.De nekem a torokfájásom szörnyűbb.Most egy kicsit tartok attól, hogy a szomszéd kislány skarlátos, és esetleg mi is azt kapjuk el, de azért reménykedek.
Főleg azért is, mert a jövő hetet néztem ki, hogy hazautazunk a szüleimhez.Mert ha most nem megyünk, akkor én már nem vállalkozok arra, hogy Fannival kettesben kocsikázak.

Ildi! Remélem, most már Alexa nem szól közbe az utazásotokba.Ki a dokitok? Azért az se normális, hogy nem múlik a köhögése, de a doki szerint semmi baja.

Judit!Én is egyre bizonytalanabb vagyok az orvoshoz járással.15-e után kell majd ultrahangra mennem ill.nőgyógyászhoz.Addig még megpróbálok kérdezősködni.
De igazából nem tudom, hogy kihez lehetne fordulni, mert mindenki csak össze vissza beszél.

Szép napot!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Gabi!
Jobbulást nektek!A skarlátnak 3hét a lappangási ideje és a nyelv málnásodik,onnan lehet tudni,hogy ez az.Amikor Alexáéknál volt a bölcsiben én elvittem orvoshoz és kértem egy penicillin kúrát,hogy ne kapja el.
Sok mindenen jó ha túl esik,de a skarlát nem az.
Úgy tűnik már jobban van a lányom.Szépen elmúlt a köhögése.
Különben mi Erzsébetre járunk egy magán orvoshoz.

Judit!
Szerintem a bárányhímlőn jobb túl esni.Főleg ha jön a pici legalább a lányok már ezt nem hurcolják haza.

Hétfőn voltam a körzeti óvodában.Beadtam minden papírt és így is csak majd júniusban fognak értesíteni,hogy felvették-e a gyereket vagy nem? Bemegyek a vezető óvónőhöz kérdezem,hogy mit csinálok ha mégsem veszik fel.Erre vonogatja a vállát,hogy ő nem tudja és nem is az ő dolga.
Jól nézünk ki!
Megyek teregetni!
Szép napot!
Ildikó
morozildi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?