. Akkor vannak ilyen tünetek. Hetek múlva is meg fog látszani egy pici pötty, ahol a benyomta a "szívókáját" a rohadék
! Én Bogit mindig befújom Off nevű gyerekeknek való szúnyogriasztó sprével, mielőtt este lemegyünk a jáccóra. Ha már megtörtént a "baj", akkor kálciumot kell neki adni (vagy kalcium sandozt, vagy kalcium ampullákat -azt hiszem csak vényre lehet kapni-, aminek letöröd a felső részét és felét este, felét pedig reggel adod be neki gyümilével). Helyileg pedig Fenistil géllel kell bekenni! Abból csak nagyon picike kell, minden egyes csípésre! Jobbulást!++++ Melinda:
Átestél a "tűzkeresztségen"! Gratula
Dancsi: Télleg nagyon édes. Teljesen olyan ez a gyerek mint te. A klónozott másod
Gabi3: Szedem a Magne B6-ot, de nem érzek különösebb hatást! Próbálok pihizni, vannak itt a házba rendes szomszéd csajok akik alig várják, hogy lejöhessenek Bogizni

Én meg alig várom, hogy jöjjenek
Addig is vízszintesbe tudok lenni! Ma délután aludtam egy picikét, mert a szomszéd kislány (18 éves) levitte Bogit ide a szembeni játszótérre. Olyan jó volt egy kis csend és nyugalom!
Bogi nem aludt ma délután. Elég nehezen alszik el délutánonént és sajna nem mindig jön össze. Mákod van, hogy ilyen jó alvók a gyerekeid!
Én is ilyen kölyköket szeretnék! Most! És aludni szeretnék MOST! De a párom még haza se ért, meg kell várnom, pedig bedobnám a szundit, ha tehetném!!!
Enikő