A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Ákinak cupp-cupp! Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Hogyan kell a kép méretét csökkenteni ahhoz, h ide fel tudjam tenni?

Kép

Kép
cukkermáz

Szerintetek az normális, hogy Adrinak folyamatosan piros pöttyös az arca, nyaka és a feje? Múltkor a doki azt mondta, h a tejtől van? Levegőn kifehéredik, de, ha bemelegszik vagy erőlködik nagyon látszódnak. Úgy elcsúnyítják az arcocskáját.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
én úgy szoktam, hogy irfanwiev programmal megnyitom, ha nincs, ingyenesen le lehet tölteni, és ott a legördülő menük között van átméretezés, és beírom, hogy 600*400-as legyen. Vagyis a 600-at elég, a másikat már számolja. Szerintem bármilyen képszerkesztőben, amiben megnyílik a kép megtehető ugyanez. A babanetre max. 600*600-as kép tehető fel.

Roz,
Ákinak sok boldog szülinapot kívánunk mi is.

Reggel hőstettet hajtottam végre, kicseréltem a lányom fülbevalóját a véglegesre. Olyan nehéz volt kikapcsolni azt, amit belőttek, kicsit sírt is tőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
Lili is pöttyös volt, nagyon csúnyán, a doki találgatott, mi is azzal kezdtük, hogy anyatej, ruha, öblítő...., aztán elvittem bőrgyógyászhoz, és egyik sem. Kapott valami kutyulós kenőcsöt, kenegetjük és nagyon szép. Ok, 8000 Ft volt a bőrgyógyász, de nagyon topon volt a pasi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Köszi. Emlékeztem, h ti voltatok, csak gondoltam megkérdem, hátha más is járt így, és normális az elején, h ennyire pöttyös, de most már zavar, nehogy maradandó legyen.

Képet kipróbálom.

Kép

Kép
cukkermáz

Boldog szülinapot Ákinak! Kép

Lányok, mitől lehet Zsófi popsija pöttyös?
Kajától lehet?
birolili

Sziasztok, hozzálátok másodszor is, mert az előbb hanna kikapcsolta a gépet.

Lina, nem vagyok alvásszakértő, az hogy 7 deszaturációval járó apnoéja volt, de az ox. szat. egyszer sem csökkent 85% alá, mindenképp jó azt jelenti, h ezekben a pillanatokban is megfelelő az ox. ellátottság az agy számára. Hogy miért írták rá, h mégis menjetek kontrollra és oktatásra nem tudom. Ott nem beszéltetek az orvossal?

Roz, Boldog Szülinapot Ákinak!

Lili, lehet akajától piros a popó. Boldog Névnapot a férjednek, Gábor ugye?!

Kép
seriff

Cukker,
szerintem ne aggódj a pöttyök miatt, valószínűleg a tej miatt van. El fog múlni, mekünk is volt. Két hónapos koruk után kezdett elmúlni. Milán tele volt annak idején, olyan volt mint egy kamasz, tele fehér, sárga patikkal Kép. Aztán kitisztult.

Lili,
evett valami újat Zsófi? Nem lehet, hogy egy kicsit tovább volt kakis? Ezek kicsíphetik a kis bőrét.

Bepa,
hogy van Beni? Ma reggel beíratkoztunk a suliba. Májusban értesítenek ki. Marci is jött, jól meg volt szeppenve. Eszter meg végig aludt Kép.

Lina,
olyan kis okosok ezek a babák. Eszter is olyan ügyes volt a műtét előtt, mintha érezte volna...

Roz,
még egyszer boldog szülinapot a kis embernek Kép!

Mrege,
kis vigyorim egész ügyes. Nem adom neki az AB-t és azóta nem volt lázas. Inkább többbet ciciztetem, remélem legyűrjük a betegséget.
balim

Ser,
informatikus lesz Hannnából? Kép. Már egész jól kezeli a gépet.
balim

Sziasztok

Roz
Ákinak nagyon sok boldog 1. szülinapot.

Dominika meggyogyult , szerintem csak átszaladt rajta , tegnap egész nap sokat aludt , de ma már toppon van.Ovis csoportunkban csak tizen valamennyien vannak a 27-ből.

Cukker
Mikor mentek be a városba? Én is szereetnék bemenni Katával. Kis átmeneti kabátot szeretnék venni , tegnap voltam Severben , de 4000-, volt az amilyenre gondoltam, azt kicsit sokallom érte
ami 2500 volt az meg télire lenne jo.Nincs valakinek ötlete hogy hol nézzem meg.

Lina
Mikor jönnétek a létráért?

Kép
Kép
Kép
kecsone

kecsoné

én is pont a severben néztem kabit Kép tegnap Kép
ma megyünk tovább mrt nem taáláltam neki sehol meg sandit veszünk ákinak játszos van de olyan amiben mennyjünk valahova nincs
azt hiszem a szilcoop emeletén nézemmeg szandit a kabit meg szerintem egyenlőre kínaiban mert valami falmer vagány kabit szertnék egy van de azt már kinőtte meg valami kis falmar sapit is szertnék hozzá
bár van egy csomó kötött kardigánunk ha nem találok neki jó kiskabit marad az
örülök hoyg domi meggyógyult
ákinak is folyik az orra meg csajoknak si de ez suerintem valami tavaszi nátha most kapnak vitamint
meg orcsepp orszívás

na bumm csajok kizárták kukacost Kép Kép mindig ez van hogy ők keten akarnak játszani manó meg kicsukásra kerül

megyek vitát oszlatni Kép jövök majd

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, a Vörösmarty utcán is van Siesta bolt,mint a Szil-Coop emeletén.

Balim,na még csak az kéne,kockafejű informatikusKépKép! Eszter ügyes csajszi,legyőzi a betegséget!Kép

Kati, turi? Vagy teljesen ellene vagy? Mondjuk lehet,h ha most pont keresel, nem lesz, de egy próbát sztem megér, Északi térfal, Postával szembeni angol turi, a Budai Kapunál lévő.

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff,
A Budai Kapunál hol van turi?

Kecsone,
Én összel a Skálában vettem Danusnak 1.980 Ft-ért nagyon aranyos kis kabátot. Jó minőség és még jól is néz ki. Ott is ki lehet fogni jókat, nagyon olcsón. Kép

Roz,
Ákinak boldog első szülinapot! Kép
Szegény gondolom még alulmarad az ilyen vitákban. Kép

Bepa,
Pici Beni hogy van? Pöttyök? Hogy viseli?

Lina,
Nagyon ügyes lányod van! Kispumukli, mondtam én hogy "vagány kiscsaj"! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, a Gyógyszertár mellett,azt hiszem,h egy rövidárú bolt volt ott régen.

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz,
Ákinak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Lina,
örülök, h minden ilyen simán ment!

Lili,
lehet kajától, sőt még attól is, ha te ettél vmi újat. Ha tudod, hagyd szabadon a popsiját.

Cukker,
Leonán is voltak kiütések, 5 hetes kora körül kezdődött. 1-2 hét alatt elmúlt, melegben rosszabb volt. Tej- vagy melegkiütés. em csináltam vele semmit.

Kecsoné,
még szerencse, hogy ilyen gyorsan átment rajta. Többiek nem kapták el tőle?

Mennem kell...

Kép
sygnum

ááá. nem bírom végigolvasniKép

Dettus! Huuuuu, most látom mi is a foglalkozásodKépÉn mst jelentkeztem élelmiszermérnökire

Balim! örülök, hogy beiratkoztatok, és szorítokKép
Beni...egész jól van...nem kaparássza magát, de nem is sok a pötty....Éjjel viszont óránként ébredt...De ma elhatároztam átmegy a saját szobájéába.Tegnap már előkészítettem a dekort meg ilyeneket, csask apa későn ért haza és ágyát nem tudtuk átrakni.

Lina! de jó hogy ilyen ügyes volt LiliKép az uhKépami nem fáj ott sírtKép

Cuki! Sztem ne foglalkozz azzal hogy nem szeret öltözni:BEni se,de olyan jól érzi magát a levegőn

Ser! Te hallottál arról, hogy ha kevés pöttye lesz most akkopr még később elkaphatja megint?

KépKép
KépKép
bepa77

Lili! nem lehet pelenkakiütés? Beninek most az volt...

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Bekukkantok, nehogy teljesen elfelejtsetek! KépMeg most van egy szusszanásnyi időm.

Roz! Ákinak boldog szülinapot kívánok!

Bepa! Remélem Beni gyorsan túl lesz a himlőn. Flórát még eddig elkerülte.
Igaz, nem engem kérdeztél, de én hallottam olyat, hogy ha túl könnyű lefolyású a b.himlő, akkor mégegyszer áteshet rajta az illető.

Cukker! Orsi is pöttyös, sőt tegnap egy hatalmas pattanás lett az állán. Mára már alig látszik. Szerintem ne aggódj miatta, a tej miatt lehet.

Egyébként a napjaink olyanok, mint Cukkeréknek. Orsi ugyanazt csinálja, mint Adri baba. Eszik, alszik, nézelődik.

Képzeljétek a héten Flóra már ment oviba, és én vittem! Kép Olyan jó volt végre vezetni, meg kimozdulni. Addig anyu vigyáz itthon Prüntyire. Mi a hét elején megyünk a Bocskai u.-i oviba beíratkozni. (Flóra most a Jókai u.-i játszóházba jár) Remélem felveszik attól még, hogy a kistesóval otthon vagyok. Vagy ez ma már nem kizáró ok?

Seriff! Szépen bújnak a virágaid! Hannát sajnos még nem sikerült meglátnom az ablakban. Még nem költözünk, hitel folyamatban. Majd csak májusban, ha minden jól megy.

Lina! Örülök, hogy gyorsan túlestetek a vizsgálaton.

Erszényes! Mi van veletek?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Most hívott a sógorom, megmutatta Lili leletét az ismerősének, ő meg azt mondta, hogy azért nem olyan rózsás a helyzet, mert a 7 légzéskimaradása, az mind a veszélyes fajta volt, ami meg nem volt neki az lenne az, ami az idegrendszer fejlettlensége miatt még indokolt. Igaz, hogy akkor abban a 8 órában nem mértek oxigénszint csökkenést, de az egy dolog. Ott az 5 mp-nél hosszabb légzéskimaradást mérik, ebből volt a 7 db. Na meg mondta a csajszi, hogy csak a légzésfigyelőn altassuk, meg hogy erőltessük a hátonalvást (a gégész meg azt mondta, hogy csak hason, hogy biztosan kapjon levegőt, na most döntsem el...), hogy működjön az önmagát felébresztő izomreflexe, mert állítólag hason nem tudja mozgatni a végtagjait. Na most Lili ki szokott feszülni, lába fel, keze hátra, szóval mozog ő.

Quill,
úgyhogy mégiscsak lehet, hogy az oxigénhiány miatt feszülnek hátra.

Bepa,
remélem nem igaz ez a kevés pötty dolog, nekem anno 14 db pöttyöm volt, és 14 éves voltamKép Nem szeretném felnőtt koromban újra elkapni. Bár ezen kívül más gyerekbetegségem nem volt, nem tudom mi lesz majd, ha Lili hozza haza őket az oviból.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
tűzzománc az Ifjúsági otthonban van.Járhat felnőtt,gyerek egyaránt.4000/fő 1 hónapra,4 alkalom.Minden héten kedden van 4-6-ig.Ha személyesen eljöttök valamelyik kedden,akkor már val.leg maradhattok is a foglalkozáson.Elég rugalmas minden és mindenki.KépNagyon jó kis csapat!Középsős eddig a legkisebb gyerek.Niki hány éves is?

Cukker,
én egész egyszerűen a Paintet szoktam használni.Ez benne van minden gépben.Ha megnyitod a képet a Paintben,akkor találsz felül olyan ikont,h.Képek.Arra rákattintasz,találsz olyat,h.nyújtás/döntés(azt hiszem!Kép)és ott a 100%-okat lecsökkented 25-25-re és kész.Elmented,utána lehet küldeni.Nekem is meg kellett kérdeznem Petit,h.hogy kell.Kép

Küldök egy képet a legújabb produkciónkról!Kép
mrege

Kecsóné

Nagyon szívesen sétálok veled máskor, de ma apával megyünk be a városba. 1-ig dolgozik, és utána szeretnénk. A péntek általában ilyen nálunk, mert 1-ig dolgozik. A Főtérre megyünk. Vajon milyen az idő?
Volt már kint valaki?
Egyébként én a Budai kapunál (Piac melletti) lévő turiban szoktam vásárolni. Meg a terhességem idején turiztam átmeneti kabátot Adrinak a Vörösmarty utcán. Az olcsóbb, mert kilóra megy, nem darabra. Egyszer kifogtam egy nagy dömpinget téli cuccokból. Akkor pont találkoztam Rozzal, elment és ő is talált vmit. Elő is vettem az egyik kabátkát, hátha neked jó lenne. Úgy emlékeztem , h nagyobb, de 3-6 hónapos korig jó. Nektek kicsi, nekünk meg mindjárt jó lesz. Én szoktam úgy vásárolni, h vmit meglátok, megveszem előre. Még összefutunk biztos vmikor.

Köszi csajok a pöttyöket, nem aggódok. Bencénél nem volt, mert nem szopizott. Most nézegettem a csecsemős képeit, nagyon hasonlítanak Adrival. Ami szokatlan, h Adriról több a fotó. Ez 2. gyereknél pont fordítva szokott lenni, de ennek oka a digi gép is.

Bepa

Erről én is hallottam, h újra el lehet kapni, de én nem hiszek benne és a dokink is azt mondta, h aki ezt tapasztalta, valszínű nem barika himlős pötyije volt. Nem baj, ha kevés pötty van, Bencének sem volt sok.

Pille

Örülök, h ti is jól vagytok. Kép Ha nyűgös és álmos, 5 perc alatt elaltatom cicivel, de utána gyorsan hasra kell tenni, mert háton nem képes aludni, rögtön felébred a bestia. Egyszerű és nagyszerű.

Ser

Az ablakotok úgy nézhet ki, mint nálunk a monitor Bence miatt. Kép A cicák is olyan aranyosak az ablakban.

Olyan jó, h itt a jó idő, menni fogok, mint a mérgezett egér. A baj csak az, h a babakocsi nagyon vacak. 3 kerekű elöl, és balra húz. Folyton vissza kell emelgetnem. Egyszer begurulok és újat veszek. Voltam vele szervízben és mondta a pasas, h nem egyedi probléma, meg újra elgörbül.

Kép

Kép
cukkermáz

Bocsi!Nem forgattam el!Kép

Balim!Örülök,h.láztalanok vagytok!Csak így tovább!Az Anyatej biztos jót tesz.Ha jól tudom az természetes antibiotikum!Kép

Nana,nem tudom végigolvasni...babaturit keresel?Én jót tudok a Piacnál,és ugyanannak a tulajnak van most új boltja a Batthányi utcán is.Azt hiszem 23 szám.A Rendőrség oldalában.Oda én is nagyon készülök.Kép
mrege

A Budai kapui és a piaci turi ugyanaz?A Budai kapu kicsit arréb van!Nem?Most kicsit nem értem!Kép
mrege

Mrege

Nagyon aranyos Rege. Már most zsinórozik? Kép

Lina

Ez nagyon rosszul hangzik, de én bízok benne, h pici baba, és még alakulnak nála a dolgok. Kíváncsi vagyok a fejleményekre, hogyan tovább?
Hason is tudnak mozogni, Adri már kúszik is előre, hiába rakom lentebb, mindig a kiságy tetején landol. Amikor leteszem, felhúzza a lábait, utána meg gondolom kinyújtja.

Amúgy tegnap vettem észre, hogy hason kinyomja magát, és tartja több másodpercen át, meg nézelődik közben. (6hetes volt szerdán)

Kép

Kép
cukkermáz

Mrege

Az ugyanaz a turi. A Rendőrségnél nem is tudtam.

Kép

Kép
cukkermáz

Megjött az anyaságim. Kép)

Kép

Kép
cukkermáz

MRege!
Turi infot köszi! Én még csak egy turiban voltam, pont a batthányi utcán. Kép Nagyon édes kisruhák is voltak én is vásároltam Botondnak.
Most voltunk Gabiéknál. Blanka zabálnivaló! Kép Annyira édes...és hogy "dumál". Kép

Pille,
Dani is oda jár (papiron Kép Kép ) oviba. Kistesó ügyet én is megkérdeztem, fel voltak háborodva hogy miket feltételezek. Milyen jó lenne ha egy csoportba járnának. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,Cukker Dettus
Hat nem mindig egyszeru, de azert szakitok idot a tanulasra, most mondjuk kicsit be vagyok tojva, mert eleg huzos lesz e felkeszules....

Cukker,
Beni valami brutalisan nezett ki anno!! Semmi nyoma nem maradt.Dokineni szerint tejkiutes/ tejsomor. Semmit nem csinaltunk.

Elovastalak benneteket, de irni most nincs idom...

Jovo vasarnap ezert mindenkepp megyunk a talira.
mvirag

Sziasztok!

Ma Kecsonéékkal egy nagyot sétáltunk. Kép Rengetegen voltak a főtéren....aztán hazafelé küzdöttem Zsófival, mert nem akart aludni...de aztán itthon bealudt.

Köszönöm a kiütéses infókat. Kenem neki canestennel, és már szebb. Kép

Cukker, Pille, jó, h. ilyen nagyon jó kisbabótok van. Kép

Bepa, hogy vagytok? Benedek?

Syg, nagyon ritkán írsz. Kép Mi van veletek? Leona? Te hogy vagy? Hiányzol!

Ser, köszöni szépen apa a köszöntést! Kép Ma volt, igen. Majd vasárnap megyünk az anyukájáékhoz, főz ebédet. És lefényképezik Zsófit. Jaj, tuti jók lesznek a képek. Kép Várom.

Mvirág,nagyon ügyes vagy, hogy doktorira készülsz! Kép Bátor vagy.

Kob, te tanulsz már? Azért vagy ilyen keveset?

Roz, jó, h. újra sokat tudsz itt lenni. Kép

Én kevésbé, mert sétálunk sokat, h. itt a jóidő. Kép Bár hangulatingadozásaim nagyon sűrűn vannak....Kép

Nana, Te mikor mész legközelebb vmiféle vizsgálatra?

Lina, örülök, h. ilyen ügyes volt Lili! Kép
Tényleg nagyon okosak a babák! Kép

Mikor lesz most potosan a tali? Jövő vasárnap? Mert az nekünk nem jó...
birolili

Tényleg rengetegen voltak a Főtéren.

Kecsóné

Én lestem a drapp babakocsit, de volt egy pár. Kép Adrival ordítva indult a séta, de amikor hazaértem (apa kirakott, ő meg ment focira) úgy beájult, aztán vigyorogva ébredt. Végre. Evett, utána meg cumival a szájában háton aludt el, ilyen sem volt még. Olyan jókat mulat a játékain. Mutatom neki, hogy csipog , zenél, ő meg nézegeti és mosolyog.

Pille, Nana

Annak idején, a bölcsibe kellett igazolás a munkahelyről, h dolgozok. De csak formalitás volt az egész, mert sokan nem dolgoztunk még akkor. Csak később találtam meló helyet. Oviba szerintem sem kell igazolás.

Kép

Kép
cukkermáz

Lili,
nem vesztem el, csak a napsütés engem is kicsalogat és Leona is lefoglal. Na meg eladtuk a lakást és most már tényleg meg kell csinálni a házat...vár rám a takarítás, csomagolás...Meg mostanában valahogy olyan témák voltak, amikhez nem tudtam hozzászólni.

Felébredt Manóm, mennem kell

Kép
sygnum

Sziasztok!

Nemsoka indulunk Kecskemetre, de elott meg gondoltam beugrok.

Akosnak boldog elso szulinapot!
Kép

A heten en is turiztam Katinak (itt Bp-en), van a kozelben egy nagyon jo hely (vadiuj vagy alig hasznalt markas cuccok) remelem Kmeten is ilyen sikeres leszek.Kép Kapott tavaszi kiskabatot, kerteszfarmert, kotott kardigant. A teli overalt mar el is tettem, remelem nem lesz ra szukseg.

Mrege, ez a tuzzomanc teljesen felvillanyozott, gyerekkoromban jartam es nagyon szerettem. Lehet, hogy ujra el kene majd jarni?

Ma delutan mi is bemegyunk a foterre megnezni a zoldsegeket. Ha lattok egy szurke-piros babakocsit es mogotte egy vajszinu kabatos lanyt, akkor nyugodtan tamadjatok le!Kép Mert sajnos ugy nez ki jelen pillanatban, hogy Kebatra nem tudok menni.

Kepzeljetek, harmadik ejszakank volt zsinorban, hogy csak egyszer!!! kelt a lany. Kibujt a felso jobb egyes foga, es napokon belul koveti a bal oldali is!
Ja es megevett fel uveg bebietelt! Ez mar mennyiseg!Kép

Megyek pakolni, hogy kilenkor el tudjunk indulni!

Sok puszi mindenkinek es jo hetveget!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Cukker,
igen.Lassan már vigyázni kell mit ér el.Pl.simán kiborítja a tányéromat,ha az ölemben ül evés közben.Kép

Lili,
Mi újság a dumálással?Van valami változás?

Lina,
a légzéskimaradások is a gégefedő miatt vannak?Lehet,h.már leírtad vhol részletesen.Akkor bocsi!Kép
mrege

Nana,
én nagyon szeretem ezeket a turikat.Nemcsak amiatt,h.olcsóbbak a ruhák (mondjuk az sem huszadrangú dologKép),hanem mert sokkal aranyosabb ruhákat lehet kapni,és változatosabbak.Általában külföldről hozzák,talán ezért.Kép

Megyünk a kertbe mókolni!Lehet,h.már nem jövök!Kellemes hétvégét nektek!KépKépKép
mrege

sziasztok

Benedek himlői jól vannakKép és tényleg nincs sok...kb. 25 db (lehet a tejcsi miatt, mivel én már voltam és termelem az ellenanyagokat)
Étvágya változatlan alvása isKép 4 x ébredt éjfél és 5 között (nem tudom miért avn mostanában ez) és már külön szobában aludt...én persze mejd megzavarodtam alig bírtam elaludni, mire sikerült Õ ébresztettKép

Syg! jó pakolást ls remélem hamarosan átköltöztök teljesenKépLeonak meg nagy puszika...

Rege! szépen ül a lányka....és nem csodálom, hogy a kertben vagytokKép

Dora! mit eszik a leányzó?Te szoktál neki csinálni kajcsit?

Cuki! és még menniy meglepetés lesz...én is csodálkozok néha hogy indig másképp sikerül elaludnia..hol kézben, hol magátl hol sehogyKép
Nekünk se egyformák a napjainkKép

Jók legyetekKép(Este kapcsoltam miért írátok a főteretKép
Pusza

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Még van mit olvasásban bepótolnom...
Gyorsan Kecsóné Katinak:
Átmeneti kabit kapsz a Tescoban, és az Auschanban is vannak klasszak! 2990.-be kerülnek. Én olyat vettem, aminek kicipzárolható a belseje, és külön pulcsinak is hordható. A Severben levő 4000.-st én is sokallottam!

Most ébred Bálcsi..
Majd talán holnap visszaolvasok.. KépKép
hihetelen..
Bálcsi 2,5 órát aludt!!!!!!!!!!!
Mi tötént a fiammal?? KépKép
Pussz

KépKép
mino

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés....

Mino!
Bocika 2,5 órát szunyált?????? Szupi! Lehet hogy tavaszi fáradtság??? Hogy vagytok? Laca már nagyon vár (meg én is)! Most sajna Lackó lebetegedett. Elég kemény baci v. vírus! Ma egy hete kezdődött, és olyan szinten leterítette, hogy csak feküdt, aludt. Nem evett semmit. 1 hét alatt 5 kg-ot fogyott. Nagyon gáz! És még most sincs jól. Már tiszta ideg vagyok!

Linácska!
Köszönöm a meghívást! Lackó állapotától függ, hogy tudok-e menni. Ha igen, akkor még bejelentkezek előtte, és megbeszéljük a részleteket.

Laca kérdezi, hogy a Kebaton lesz- e 10 év körüli "baba"???
patriot

Úgy látom mindenki kint napfürdőzik!Csak bekukkantottam,de úgy látom nem maradtam le semmiről tegnap óta!További jó levegőzést!KépKép
mrege

Patriot,
ha Cukker hozza Bencét, akkor lesz, de majd ő megírjaKép

Ma nagy pakolásba kezdünk, hátha sikerül a dobozoktól megszabadítani a nappalit, csak annyira ugrodtam be, hogy megint büszkélkedjek egy kicsitKép

Lili este 10-től fél 5-ig aludt egyhuzamban, úgy, hogy előtte még 6-fél 9-ig aludt, meg még reggel háromnegyed öttől hatig. Komolyan, fél négykor felébredtem magamtól, és nem is hittem elKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok! ha lesz valaki aki már jártas a hozzátápiban segytsen egy kicsit:
Kérdésem: már 3,5 hete kap gyümit (alma, tök, barck minden ok)hányszor ehet egy nap? Lehet azt csinálni, hogy napi 2-3 alkalommal is adok neki gyümit? Mit érdemes már ilyenkor adni? gluténmentes rágcsálnivaló? KÖSZIKE!!!!!

KépKép
KépKép
bepa77

és még egy kérdés: K vitamint még mindig kell adni?

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!
Meg Kmeten vagyunk, de a baratainknal raszabadultam a netre.Kép
Bepa, meg annyira keveset eszik Katka, hogy uveges bebietelt kap.
En naponta egyszer kinalom fozelekkel vagy gyumolccsel 3 orakor (delben tul faradt hozza), este meg tej-rizspepet kap. Szerintem nyugodtan megkinalhatod delelott, delutan par kanal gyumivel szopi utan.
K-vitamint nekunk mar nem kell szednunk, a dokineni azt mondta, hogy a hozzatapival elmaradhat. Glutenmentes ragcsaval en varok a 8.honapig. A tejpephez mar keverek egy kiskanal 7gabonas pelyhet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

köszi dóraKép

KépKép
KépKép
bepa77

csak Benedek olyan jó étvágyú, hogy fél almát pürébe simán bekajál....együltébe persze..
Tegnap is kapott kis barit és fél almát délbe és 2,30kor meg a másik fél almát ette meg...ja és persze szopizott is

KépKép
KépKép
bepa77

Zsolt

Hello!

ÁÉtugrottam a szomszédba sörözni Kép

sajnos megint nincs gépünk, majd talán holnap estétől lesz. Most éppen a net is meg a wincseszter Kép is rosszalkodik. Ha lesz gép majde elárasztunk titeket képekkel Lilláról.

Jó Éjt

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mrege, mikor van Ballószögben babaúszás? Elérhetőséget tudnál írni?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Jó reggelt!

Nem vesztem el, csak sűrűek a napjaink, sok kertészkedés (végre), vendégeink is voltak, meg Budapesteztünk is egy kicsit...

Igyekszem írni, de most meg kezdődik a nagytakarítás Kép Emese jól van, próbál mászni, de már felült egyedül, várjuk a negyedik fogat, most már végre fent. A Kebatra is szeretnénk menni, remélem összejön.

Bocs, hogy nem írok többet, megpróbálok ma még jönni, puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

látom mindenki a szabadban töltötte a hétvégét. Nagyon helyes Kép. Mi is így tettünk Kép.

Bepa, Beni pöttyei? Milyen ügyes, hogy így eszik. Eszternek legutóbb a banánt próbáltam (gondoltam, jó édes, biztos megeszi), hát ez sem kellett Kép. Párom hozott olyan bébihamit, amit Ser mondott, próba lesz. Kíváncsi vagyok. Olyan érdekes, fiúknál semmi gond, nyeltek mindent, mint a kacsák. Hiába harmadik gyerek, kicsit tanácstalan vagyok, de gondolom idővel azért majd csak megtetszik neki valami Kép.
balim

Pillle,
szerdán és vasárnap 9 órától.Az Aranykor Idősek Otthona száma:573-580- ez egy központi szám és innen kapcsolják amit kérsz(az uszodát).Ha az úszásról akarsz érdeklődni,szerintem jobb ha az oktatót hívod közvetlenül:Vancskó Cecília:06-30-3810475

Balim,
igen,mi is a kertben voltunk egész hétvégén,Olyan jó volt!Kép
Ma is ezt fogom tenni szerintem.KépKép

Csajok!Nem lehet,h.ez a 6 hónap csak szopi az Anya szempontjából is lényeges?Azt kezdem érezni,így a 6 hónap felé közeledve,mintha a szervezetemből kezde kifogyni a vitamin,meg az ásványi anyag.Vagy nem is tudom pontosan mi.Száraz a bőröm,elkezdett újra hullani a hajam,mint szülés után.Ma venni fogok megint Elevitet,mert leálltam vele úgy 1 hónapja,vagy kettőKépnem is tudom.Mit tudtok erről.Nem vagyok híve a mesterséges vitaminoknak,de eszem a céklát,meg a spenótot,és mégsem ér semmit.Azt hiszem el fogom kezdeni hamarosan a hozzátápit.Néhány hét.Hagy szokja az ízeket.

Jól jött nekünk ez az óraállítás.Így Rege később fekszik,és később kel.Mintha ez volna neki a normál időszámítás.Az jutott eszembe,h.lehet,h.ő még erre a hasamban beállt,ugyanis miután megszületett-csütörtökön,vasárnap állítottuk az órákat téli időszámításra.Az ő kis órája meg nem aszerint működött.Eddig mindig 6,fél7,7 körül ájult el(hiába erőltettem a 9 órai fürdést,meg ilyesmit),így meg 7,fél8,8.Ez azért sokkal barátibb.Nem?KépJa,és reggel 7-kor kel,nem fél6,6-kor.Azért ez sem mindegy.

Bocsi,h.ennyit írtam magunkról!Kép

Balim,
te hogy adod neki a plussz kajcsit?Szopi után,vagy egy teljes szopi helyett?Egyébként szerintem sem kell aggódnod,h.nemízlenek neki a dolgok.Éhenhalni nem fog,mert szoptatni akkor is tudod,előbb utóbb meg csak megízlik neki valami.Majd most,h.jön a tavasz....KépVagy már itt van?Kép
mrege

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?