Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Végre teljesült a nagy álmunk: vettünk egy házikót Tárnokon. Napokon belül költözünk, de nem ismerünk ott senkit. Van valaki a babaneten, aki tárnoki? Nagyon várom a falubeliek vagy a környéken élõk jelentkezését!

Sziasztok!

Bubamama
Bubamama
 


Szia Bubamama!
Én nem vagyok tárnoki, Érden lakom. Ez jó?
Edóka
Edóka
 


Szia Bubamama !

Én sem Tárnokon lakom, de a közeledben Érden !

Merre felé vettetek házat ?

Szia

Szilvy
Szilvy
 

 
 

Annyira örülök, hogy írtatok! Elõször mi is Érdre akartunk költözni, de végül Tárnok maradt. Amíg csak álom volt a ház, addig teljesen más érzéseim voltak, mint most. Nem fog hiányozni Újpest, csak nem tudom, milyen lesz a nyüzsi után az a csöndes kis hely, meg nyomasztó a kölcsön x évig tartó törlesztése, itt tuti az orvos, a védõnõ, ha kell vmi a boltból, mindig nyitva a bolt, stb. Persze boldog vagyok nagyon, de sok minden kavarog az agyamban. Ráadásul maga az adás-vétel sem egyszerû. Ti anno nem éreztetek ilyeneket? A házunk a Tompa M. utcában van, közel a patakhoz. A Rákóczi úttal párhuzamos, tök közel van Érdhez. Remélem majd kipróbáljuk, mennyire közeli!

Sziasztok!

Bubamama
Bubamama
 


Bubamama !

Mi most nagyon közel lakunk Tárnokhoz, igaz albérletben, mert mi éppen építkezünk. De ha majd ide költöztetek és rendben lesz minden, akkor majd találkozhatunk !
Addig is ha van kedved emilezhetünk !

Szia

Szilvy

emil címem megtalálod a nevem alatt !
Szilvy
 


Sziasztok!

Nem sokára le fogunk költözni Tárnokra. Igaz csak télre, de nyáron is sokat szoktunk ott tarózkodni.
Ismeritek a gyermekorvosokat? Esteleg tudtok magán orvost is (állandó lakóhelyünk továbbra is Bp-en van, így a TB kártya maradna az eddigi dr-nál).

Köszi, Phaedra
Phaedra
 


Szia Phaedra!

Mi a jövõ héten költözünk Tárnokra, és mint a fentiekbõl látható, nem tolonganak itt a falubeliek. Sajna. Én pont ezekre a kérdésekre keresem a választ + jó lett volna megismerkedni ott lakó emberkékkel. Mikor költöztök?

Szia!

Bubamama
Bubamama
 


Szia Bubamama!

Pontosan még nem tudom, de e hónapban valamikor. Az a baj (legalábbis nekem), hogy ott nem lesz internetem, de majd megoldom vhogy.
Ha Tárnokon nem találok magán dr-t, akkor még Érd is számításba jöhet, de még reménykedem.
Mekkora csemeté(i)d van(nak), Tárnokon merre laktok majd? Van e-mail cimed?

Szia, Phaedra
Phaedra
 


Kedves Phaedra!
Mi érdiek vagyunk és a dr. nénink Ambrus Márta, aki at SZTK-ban rendel, az Tárnokhoz nem olyan vészes távolság. Ajánlhatom még Bognár Sárát, u.ott rendel.
Jól emlékszem hogy te is ajánlottál valamit a Gólyahírnek? Pelenkát? Ha kiköltöztök, összefuthatunk ez ügyben. Eljöhetnél pl. és beszámolnál, hogy nem vagyok kereskedõKép
Tudom, jogos a kételkedés, én is ilyen vagyok, mégse esett jól a topikon a feltételezés (nem tõled!).
Bubamama: az összejövés Rád is vonatkozikKép

Edóka
Edóka
 


Edoka!
Rendben.
Ird meg e-mail-en a telefonszámod, hogy tudjunk beszélni, mert mint már emlitettem, ha kiköltözünk nem tudok rendszeresen internetezni.
judy.no@freemail.hu

A kételkedés miatt pedig ne legyen rossz kedved, mert valoban nagyon sok link van (tudnék rola személyes élményt is mesélni).

Tehát várom a leveled.
Szia, Phaedra
Phaedra
 


Szia Bubamama és Phaedra!
Mi február óta lakunk Tárnokon, és imádjuk. Budáról költöztük ide. Kisfiunk már ide
született, junius 7-én. A gyerekorvos a patak melletti egészségázban nagyon kedves (Dr. Janóczki Katalin) és maximálisan segítõkész! Úgy tudom házhoz is jön, de mi eddig a séta miatt mindig elmentünk a rendelõbe. Örülök, hogy lesznek a babanetrõl Tárnokon! Elõször kicsit fura volt, fõként mivel tipikus "pesti panelcsirke" voltam, de eddig csak piozitív tapasztalataim vannak!
Írjatok!
Mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Ui:
Ha mindenkinek jó, akkor holnap 11.04-én chatelhetnénk is egyet! Írjatok, hogy mikor jó, mondjuk a du-i órákban!
Sziasztok! Kép
Mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Phaedra!
Írom az emilt. A másikon már túl vagyok, érthetõ, mégsem esik jól. Egyébként a Gólyahír vezetõje igen hosszú ideig a tárnoki iskola védõnõje volt, biztos jó híre van ott is.
Mukilány! Én este 9-tõl tudom a chatet ígérni, elõbb nem.

Mit szólnátok egy Érd-Tárnok babanetes talihoz?
Helyszín nálunk OK.
Idõpont: amikor nektek jó.

Edóka
Edóka
 


Szia Edóka!
Este 9 után o.k.a chat! A találka is, de mi most sajnos bárányhimlõsök vagyunk, ezért egy kicsit várni kellene!
Mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Szia Edóka és a Többiek!
Ha egyszer majd nemcsak a karcsikával fogunk foglalkozni a "másként" topicon, akkor visszajöhetnénk ide és beszélgethetnénk az "érdi és tárnoki varázslatos világról". (Egyébként ez a kis pezsgés teljesen feledteti az emberrel a kezdõdõ depresszióját!!!)
mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Mukilány!
Én szorgalmasan benézek ide és aznap vártalak a chaten is, de nem voltál.Kép
Mért van kezdõdõ depressziód?
Mikor jössz chatelni?

Edóka
Edóka
 


Szia Edóka!
Reméljük a depi csak átmeneti! Egy kicsit szezonális, egy kicsit kismamai. De nem tragikus, csak inkább néha nagyon kiakadok! Bocs a chatelés mulasztásáért, de a gyerkõc annyira lefárasztott aznap, hogy már este 7-kor bealudtam.
Amióta átállítottuk az órát és hamarabb sötétedik, a kicsi biológiai órája megzavarodott. Este 6-tól alszik mint a bunda, utána viszont hajnal 2-tõl kb. 6-ig csak szorványosan. Játszik, szopik üvölt, vagy csak zizeg az ágyában. Úgyhogy kissé lefáraszt. Ha neked is jó akkor szombat este chatelhetnénk, addig sajnos éjszakai fogorvosi kezelésen veszek részt. Még szerencse, hogy a doki megértõ. Már csak éjszakai fodrászt, kozmetikust kellene keresni és egészen formába jönnék.
Szóval ha o.k., akkor szombaton chateljünk.!
Szia
mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Sziasztok Lányok!
Egy kicsit eltüntem.

Edóka! bocs, hohy nem hivtalak, de hamarosan pótlom.

Mukilány! szombaton este hány óra körül mész a chat-re?

Bubamama! te is rég jártál erre, mi van veled és a költözéssel?

Sziasztok, Phaedra
Phaedra
 


Sziasztok Lányok!
Nem tudom Nektek hogy sikerül, de az elmúlt hetekben képtelen vagyok esténként felmenni a netre, olyan túlterheltek a vonalak. Azért majd próbálkozom, remélem sikerül majd chatelni.
Addig is ha van idõtök írjatok!
Mukilány
mukilány (mukil&aa
 


Sziasztok!

Ezen a fórumon keresztül kérem a segítségeteket. Tárnokon angol tanárt keresek középfokú nyelvvizsgára történő felkészítésre.
Magamról röviden: 3 éven élek Tárnokon a Petőfi utcában és most 6 hónapos kislányom gondoskodik arról, hogy ne unatkozzam. :-)

Üdvözlettel, Ildi
 


Szia, sajnos Tárnokon nem tudok ilyet, de Érden van egy jó nyelviskola, anyabarát időpontokkal és árakkal is. csak persze arra az időre akkor kell, hogy vigyázzon valaki a picire.
Nem ismersz véletlenül valakit, aki vállal babavigyázást Tárnokon, és megbízható, mert sajnos munkába kell állnom és csak 10 hónapos a pici.
Üdv:
Bea
 


Sziasztok!

Lányok, gyertek át a "Vannak itt tárnoki anyukák?" című topicba, oda szoktunk irogatni (tárnoki anyukák). Egyikünk pl. angoltanár. Kép

sziasztok:Ch.

Chrissy

Kép
 
 


Szia Bubamama!

Nagyon közel fogtok hozzánk lakni. Mi a Tompa Mihály és a Testvériség sarkán lakunk. Egyébként mi decemberben költöztünk ide. Először kicsit furcsa volt nekem, hogy nem nagyon mozognak az emberek. De aztán megjött a jóidő és ezzel az élet is. Egyébként csak jót tudok mondani Tárnokról. A gyerekorvosunk (Janóczky Katalin) nagyon kedves, a védőnő is, a falu is aranyos. A közelben van bolt, posta, egészségház....
Mennyi idős a babád? Az enyém kislány és 11 hónapos lesz.

Üdv: Viki

M. Cs. Viktória
 
 


Sorry! Új felhasználó vagyok, nem néztem a dátumot. Most viszont már rájöttem, hogy ti már régóta itt laktok.
Szóval bocsi!
Nem vagyok egy chat-es, társalgós típus.
Üdv

M. Cs. Viktória
 
 


Kedves anyukák, apukák!
Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül ide is írok, de talán érdekel valakit!
HIPP tejpépeket kínálok bolti ár alatt, mivel kisfiam már nem hajlandóak megenni. Ára megegyezés kérdése!
A tejpépek 2009. szeptember végén járnak le.

 
 


Sziasztok!

Bár nem Tárnokon lakom, hanem Tordason, úgy gondoltam hátha jól jön az alábbi információ Nektek.

Tordason sokan dicsérik most már a nemrég nyílt Bóbita Családi Napközit, nagyon rugalmasak, remekül főznek a gyerekekre és nagyon jó kis helyük van ott a csemetéknek.
Bár egyre többen jelentkeznek (úgy tudom már Tabajdról is idejárnak), még van egy-két hely ha gondotok lenne Tárnokon a gyermekek elhelyezésével. Ja, és amiért még szeretik a Bóbitát, az az, hogy alapítványi, így a környéken a legkedvezőbb árú családi napközi.
Honlapjuk is van: http://www.napkozi.com/

Esetleg én is tudok kérdéseitekre válaszolni, az egyik ismerősömnek odajár a kisfia.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó