Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok keresek gyermekeimnek játszótársat magunknak pedig beszélgető társakat barátokat közel egymáshoz.Pestről költöztünk le nem ismerünk szinte senkit csak a szomszédokat az utcánk kiöregedett nincsenek kicsi gyerekek .
sziasztok.


Era
 
 


sziasztok! létrehoztunk egy weboldalt, ahol a Váli-völgyi kismamákra is számítunk. Szeretnénk, ha tapasztalataitokat, ötleteiteket megosztanátok velünk. Rovatvezetõket is keresünk. fórum is mûködik. Tudjuk, hogy sokszor nehéz vidéken a fiatal anyukáknak, ezzel próbálunk segítséget nyújtani. http://www.vali-volgy.hu
 
 


Sziasztok,

Én tabajdon lakom van egy 14 hónapos lányom és szívesen találkoznék hasonló korú gyerekekkel. nézegetem néha ezt a honlapot de nem nagyon van mozgás a fórumon.

Laura
 
 

 
 

Sziasztok,

Holnaptól, minden csütörtökön 10 órától a tabajdi kulturházban játszóház/baba-mama klubot szervezünk. Gyertek!!!!
ha kérdés van írjatok!

Laura

Kép
 
 


Sziasztok,

Megint én, minden kedden pedig zenebölcsi 3 órától szintén a kulturban.

Laura

Kép
 
 


Sziasztok!

Bár igen csak kihalt a fórum, mivel csak most találtam rá erre a honlapra, úgy gondoltam talán nem késő megosztani Veletek az én tapasztalataimat, pontosabban szólva lelkesedésemet.

Mi Tordason lakunk a párommal, most már 2 éve. Nagyon megszerettük ezt a kis települést, nagyon befogadóak és kellemesek, kedvesek az itt élő emberek.

A település közlekedésileg is és életterét tekintve is egyszerűen kiváló, hiszen míg az M7-es autópálya mellett fekszik (3 km-es bekötő út választja el tőle), mégis teljes mértékben csendes, zöld környezetű kis barátságos falu.

És ez nagyon fontos számunkra, de főleg a gyermekek számára. A település gyermekbarát, hiszen csupa zöld, jó levegőjű, játszóterek vannak, biztonságosan lehet biciklizni, két lovarda van, van általános iskola és óvoda.

Igaz, az óvodai férőhelyek száma itt is limitált, ez itt is problémát okozhat, mint máshol. Viszont itt már két Családi Napközi is működik, melyre az igény meg is van, hiszen nem is csak tordasi gyermekek járnak ide.

Az egyik napközinek honlapja is van, sokan dícsérik és nagyon kedvező árfekvésű, hiszen alapítványi. ( http://www.napkozi.com/ )

Az ismerkedés viszont nekünk is problémát okoz, hiszen kevés olyan alkalom és helyszín van,a hol hasonló korúak ( mi 25-28 évesek vagyunk) összegyűlhetnek. Ha esetleg tudtok ilyen jellegű programokat, várom jelentkezéseteket. Például nagyon érdekelne minket társastánc tanfolyam, vagy bármi torna is.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó