Új privát üzeneted érkezett!

Koméromi és környékeiek!

Már alapítottam 1 komáromi tokot de sajnálattal vettem észre,hogy milyen kevesen vagyunk.
HOL VAGYTOK?


Üdv,Mariann
 


Helló Mariann!

Bár én nem vagyok komáromi (sőt, jelenleg környéki sem), de gyakran járok ott rokonoknál. Amúgy eredetileg kisbéri vagyok, csak pár éve költöztem Zalába. A zalai topikba szoktam írni, amit én indítottam tavaly, és most már elég sokan látogatjuk...
Úgyhogy csak kitartás!!! Lesztek még többen is.

Üdv.: Gabi
 
 


Szia Gabi!


Köszi a bíztatást,de én már nem is reménykedem.
rengeteg a komáromi anyuka és kismama is de itt nincs senki aki környékbeli.vagy csak én nem találtam senkit sem.nembaj azért köszi a biztatást.


ÜDV:Mariann
 

 
 

Sziasztok!Én komáromi lány vagyok,de már nem lakom ott,hanem Tatán élek.első babánkat várjuk február 24-ére,kisfiú lesz és szőnyben szeretném megszülni.ha valaki ott szült,legyen kedves leírni a benyomásait,élményeit és véleméynét a dokikról és a szülésznőkrőr,csecsemősnővérekről.előre is köszönöm,sziasztok!!!!!!!!
 


SziasztokT
Én komáromi vagyok, sajnos ma volt részem a szőnyi kórházhoz, de nem azért bánom mert problémám lett volna bárkivel is csak sajnos vetélés miatt kellett befeküdnöm. Én kellemesen csalódtam mindenben le a kalappal akár a személyzet akár a környezettel , engem a Mozejkó dr-úr vizsgált és kezelt és nem panaszkodhatok.
De ha valaki tudna róla bővebben írni megköszönném mivel reményeim szerint legalábbis bizakodom, hogy hamarosan úja össze fog jönni. Lenne is ezzel kapcsolatban pár kérdésem ha valaki tudna segíteni!?
Először is a vetélés után mennyit érdemes várni?(művi úton fejezték be)
Kit ajánlanátok ha Szőnybe mennék?
Szerintetek a Mozejkó doki jó??
Előre is köszi a válaszokat!!
 
 


Sziasztok,én Szőnybe szültem a 3. babát az első kettöt Tatabányán én szőnyt választanán ha még szülnék.Nagyon kedvesek az orvosok,a nővérek.Minden tölük telhetőt megtesznek én teljesen,100%-ban meg voltam elégedve mindenkivel.Külön kiemelném orvosomat Dr.Rókay Lászlót aki hatalmas odafigyelésel,segítette gyermekem fejlődését 9hónapon keresztül,valamint Dr,Vadász Pétert aki a császár metszést végezte Rókay dr-ral.Köszönet nekik CSAK AJÁNLANI TUDOM A SZŐNYI KORHÁZAT!!!!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó