Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meglepődve tapasztalom, hogy nagyon kevés XVI. kerületi anyuka van itt. Miért??? Kép

Én Árpádfölfön lakom, jó lenne ha megismerkedhetnék közeli kismamákkal.


Szia! Remélem, most ikerül hozzászólnom. Állás utcában lakom Árpádföldön, már küldtem mailt is. 3 lányom van, és tervezzük a 4. gyerkőcöt. Talán nemsokára összefuthatunk, mint kismamik. Üdv: KAta

szdkata@t-online.hu
 


Sziasztok!

Van ma Magyarországon egy olyan befektetési forma, melyet az állam nem nagyon reklámoz. Ennek az a lényege, hogy folyószámlánkon havonta elhelyezzünk összeget és a 30%-át az állam melléteszi (alanyi jogon jár mindenkinek).
És még kamatozik is a pénzünk.
Amennyiben nem hallottál még róla írok részletes tájékoztatót.
Akit tudsz értesíts erről a lehetőségről, hogy minél többen ki tudják használni a lehetőségeket.

Miller Krisztina
70/317-4947
 
 

 
 

Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!
7. hónapos kismamaként lassan döntenem kéne, hogy melyik gyermekorvost választjuk majd a 16. kerületben. Mivel első babámat várom, semmilyen tapasztalatom nincs ilyen téren. Annyit tudok, hogy én a magam részéről inkább az alternatív gyógymódokat preferálom, mint az örökös antibiotikum kúrákat, és a szervezet agyonterhelését oltóanyagokkal, egyéb gyógyszerekkel. Tudtok jó gyerekorvost ajánlani, aki az ilyesmire is nyitott? Helyileg nekünk a Délceg utca vagy a Rádió utca volna a legközelebb, mert Malomdombon lakunk, de ha a jó doki messzebb van, hát legyen...
Köszi a véleményeket előre is! :)
 


Sziasztok!
Én is Árpádföldöm lakom, egy fél éve. A gyerkőcnek keresek ovit, a Péterke utcai a körzeti, mit tudtok róla? Vegyes vagy tiszta csoportok vannak ott? Előre is köszi!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó