Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy-két héten belül Délegyházára költözöm kis családommal. Délegyházi, dunavarsányi és környékbeli kismamákat szívesen látnék ebben a fórumban. Örülnék, ha jelentkeznétek. :-)

Üdv.

Judit
Vendég
 


Szia Judit!
Mi 5 éve költöztünk Dunavarsányra. Kislányunk, Emíilia Kata (Émi), , 7 hónapos múlt. a Te "babád" mennyi idős? :D
 


Bocsi,nem írtam alá az üzit. Kati voltam.
 

 
 

Szia!
Megint én vagyok. Hogy lehet feltenni a felh.név alá fényképet? feltenném én is Émi fotóját.
köszi a segítséget.
Üdv: Kati
 


Szia Judit!
A Délegyházához közeli részen lakunk, pontosan a vasútállomással szemben.
Nagyon-nagyon utólag, de azért boldog szülinapot kívánunk Csengének. neki is szép neve van!
Tervezünk tesót Éminek, csak még nem igazán tudjuk, hogy mennyi idő legyen köztük. Szeretnék visszamenni dolgozni, ha Émi 2 éves lesz (pénz miatt lenne rá szükség), csak az a baj, hogy itt nincs bölcsi, ahova be tudnám adni.
kipróbálom a képfelrakást. köszi a segítséget.
Kati és Émi
 


Szia Judit!
Remélem sikerült a költözködés. Legyetek üdvözölve itt D.varsány környékén!!!!! :lol:
És milyen Délegyházán? bár még sok időt nem töltöttetek itt? Nem?
Egy kicsit irigyellek, hogy gyerek mellett tudsz tanulni. Én nem lennék rá képes. még mindig "hulla fáradt" vagyok Émi mellett.
igen, az internet klub környékén lakunk. a mellette lévő utcába (zeneiskola mellettiben).
Te mint tapasztalt anyuka, biztos tudsz nekem segíteni. Te mikor adtál először tojás tartalmú ételt Csengének (ahány könyvet olvasok, mind mást ír)? olyan jó lenne már, ha azt ehetné, amit mi! de hát ez még odébb van!!! :wink:
Megyek, mert Émi felébredt és éhes.
Kati & Émi
 


Szia Judit!
Remélem sikerült a költözködés. Legyetek üdvözölve itt D.varsány környékén!!!!! :lol:
És milyen Délegyházán? bár még sok időt nem töltöttetek itt? Nem?
Egy kicsit irigyellek, hogy gyerek mellett tudsz tanulni. Én nem lennék rá képes. még mindig "hulla fáradt" vagyok Émi mellett.
igen, az internet klub környékén lakunk. a mellette lévő utcába (zeneiskola mellettiben).
Te mint tapasztalt anyuka, biztos tudsz nekem segíteni. Te mikor adtál először tojás tartalmú ételt Csengének (ahány könyvet olvasok, mind mást ír)? olyan jó lenne már, ha azt ehetné, amit mi! de hát ez még odébb van!!! :wink:
Megyek, mert Émi felébredt és éhes.
Kati & Émi
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
A sógórnőm most költözik Taksonyba és 5 hetes terhes.
Tudnátok dokit ajánlani a környékről?
Ha lehet ne fizetőset.
Melyik kórházhoz tartozik az a rész?

Köszi!

url=http://lilypie.com]KépKép[/url]
url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
 
 


Szia Dorka24!
Sajnos a környéken nem tudok dokit ajánlani. Azt tudom, hogy én is (és Varsányon több anyuka is) a Baross utcai I. Női Klinikára jártunk terhesség alatt, és ott is szültünk.
Az nem fizetős (max. annyit adsz az orvosnak, amennyit Te jónak látsz).
Nem tudom, melyik kórházhoz tartozhat ez a térség.
Szióka

Kép

Kép
 


Köszi!

Milyen az I. számú Klinika?
Tudtok valami dokit ajánlani?

Én a II. szültem.

url=http://lilypie.com]KépKép[/url]
url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
 
 


Hello, hello, végre én is ideértem.
Kicsit ég a pofám, hogy topiknyitóként eddig nem jelentkeztem, de megvolt rá az okom. Az építkezés rajtunk kívül álló okok miatt (igen, igen, a kedves szakemberek, akik a házunkon melóztak, nem tartották be a határidőket) az eredetileg tervezett 1-2 hó helyett négy hónapon át tartott. A költözés előtti hónapok is érdekesek voltak, mert az építkezésen nehezet emeltem, lerobbantam, elküldettem magam röntgenre, ahol kiderült, hogy van egy születési rendellenességem (nyitott gerinccel születtem), amire csak most derült fény. Mivel túlterheltem a gerincem (volt rajtam 30 kg többletsúly + nehezeket emeltem, pár hétig csak a babócámat és a szokásos napi teendőimet láttam el, máskülönben meg az ágyat nyomtam.
Egyébként kb. egy hónapja költöztünk be kis fészkünkbe, sikerült közvetlenül a költözés után is megemelnem magam, emiatt még szinte minden dobozokban és zsákokban van, de majd csak rend lesz egyszer. :-)
Most már csak estére akad ki a derekam, így legalább már nem sántikálok egész nap.
A +30 kg többletsúlyt azért írtam múlt időben, mert 12-t már lediétáztam belőle az elmúlt három hónap során. :-)
Hogy ne csak panaszkodjak.
Tök jó itt Délegyházán. Jó a levegő, kedvesek (és kíváncsiak) az emberek, lépten nyomon ismerősökbe (vagy évtizedek óta itt élő rokonaim ismerőseibe) botlom a faluban, akik aztán rendesen szóval tartanak. Ez nem gond, sőt. :-) Csak fura ez még nekem, hisz kisvárosomban - ahol eddig éltem - nem ez volt a jellemző.

Kati!
Délegyházán töltöttem gyermekkorom nyarait és a többi évszak hétvégéit (szüleim válásának köszönhetően), így nem volt zsákbamacska, hogy hova költözünk, szóval ha úgy veszem már több éve itt élek, csak épp most költöztem ide. :-)
Ami a tanulást illeti, most épp halasztok egy évet a fősulin, mivel kicsit sok volt ez az építkezős, költözködős, derékfájós közelmúlt. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, hogy milyenek a szerencsésebbnek mondható kismamák hétköznapjai, akik "csak" a gyermekükkel és a háztartásukkal foglalkoznak. Az elmúlt évhez képest ez tök Hawaii. :-)
Azt hiszem, hogy a tojás-kérdésed már idejétmúlt és megoldódott, hiszen Émi nemrégiben múlt egy éves. Ezúton is boldog szülinapot kívánok neki!
Pontosan mikor volt a szülinapja?

Remélem, sikerül feléleszteni a topikot. Mostantól már gyakran fogom ellenőrizni a fórumunkat.

Írjatok, jó? :-)

Üdv.
Judit
Vendég
 


Szia Judit!
Pontosan 20-án volt 1 éves Émi. szerencsére már túl vagyunk a nagy szülinapi bulin (szűk család is 17 fő). én személy szerint nem szeretem az ilyen tömeges összejöveteket. de azért jól sikerült az ünneplés. Émit nem zavarta a sok ember. mondjuk igyekszem is hozzászoktatni. sokszor bemegyünk az oviba is, ahol szülésig dolgoztam, meg hetente járunk zenebölcsis fogl.-ra Dharasztira.
Örülök, hogy sikerült végre a költözködés, és remélem a derekad is javulgat. Az jó, hogy ismerős környékre költöztetek. mi amikor idejöttünk, nem ismertünk senkit. de itt is elég arik az emberek és főleg a munkám által sok embert meg is ismertem.

Kép

Kép
 


Szia Kati!
Kellemes lehetett akkora seregre (pardon, szűk családi körre) sütni-főzni. Nem irigyellek. Ellenben emléknek és élménynek biztos nem utolsó, főleg Émi számára.
Mikor van pontosan a zenebölcsis foglalkozás Harasztin?
A derekamat kímélem, most már kezd helyreállni.
Szeretem az itteni életet, de tegnap azért picit felhúztam magam, mert egyetlen dolgot vetettem eddig csak a kertbe (kamillát), minden nap locsolgattam, pátyolgattam, erre tegnap azt látom, hogy hatalmas tapancsnyomot hátrahagyva egy kutya összemászkálta és hatalmas halom földdel borította be szegény kis hajtásokat. Szoknom kell még azt, hogy a szomszéd kutyája lazán átugorja a majd' két méteres kerítést. :-)
Csenge egyébiránt nagyon édes, egyre többet magyaráz. Aktuális kedvenceim a friss szavai közül a csipszi (csipesz) és a töp (töpörtyű). :-)
Üdv.
Judit
UI: Émi is rettentő sokat alszik esős időben?
Vendég
 


Szia Judit!
Émi semmilyen időben sem alszik rengeteget. Ált. egy-másfél órát alszik délután. ennyi az össz alvásunk. :(
A zenebölcsi keddenként van. mi a 10.30-as foglalkozásra járunk, mert kisebbek vagyunk. a nagyobbakat 10-re meg 11-re szokták hordani. de ez is változó. épp amikor ráérnek az anyukák.
Hát, szomorú, ha a szomszédot ennyire nem érdekli a kutyája, és főleg a szomszéd kertje.
S szülinapot megbeszéltem a családdal. jövőre körbejárjuk külön-külön a családot. és így tartjuk meg a nagy napot.
így mindenki kiveszi a részét belőle. :)

Kép

Kép
 


Szia Kati!
Nálunk is csökkenő tendenciájú a napközbeni alvásmennyiség, de ha esős az idő vagy ha nagyon hideg van odakint, Csenge húzza a lóbőrt ezerrel. Ma is csak egyszer aludt, igaz négy órán át. :-)
Köszönöm a zenebölcsis időpontokat.
Látom, elfáradtál a szülinaptól. Gondolom az előkészületek is kikészítettek, aztán meg jöhetett a hegyekben álló mosogatnivaló.
Jövőre azt tervezem, hogy kipróbálok egy babazsúrt Csenge szülinapján. Idén sajnos elmaradt, mert akkor még egy mini lakásban éltünk. Ha két látogatónál több érkezett hozzánk, nem tudtuk leültetni. Most már ez a gond megoldódott. :-)
Ma tök vicces dolog történt. Itt voltak látogatóban a nagyszülők valamint egy dédike és szabályosan átverték a gyermekem. Előtörténetként legyen elég annyi, hogy bár bilit már vettünk, de még nem ültettük rá a gyereket.
Míg ma Csenge a fürdőszobában kalandozott, az egyik nagyi kitalálta, hogy - mivel éppen teáztunk - kihasználva a baba pillanatnyi figyelmetlenségét, önt egy kis teát a bilijébe. Mire a gyerkőc visszaért a nappaliba, a bilin már egy hatalmas játékbaba trónolt. Nagyija örvendezve megmutatta Csengének a "pisit", nagyban dicsérve a játékbabát, hogy az milyen "ügyes" volt, mire két dolog történt. A felnőtt társaság hangosan hejehujázott, bravózott és tapsikolt, mint az őrült én eközben vinnyogva röhögtem, míg gyermekem kb. két percen keresztül hol a babára nézett tátott szájjal, döbbenten mutogatva, hol pedig a biliben lötyögő teára.
Teljesen jól sikerült az átverés (aminek befejező akkordjaként a babával ki is öntötték a bili tartalmát a WC-be a hitelességet fokozandó. :-)
Üdv.
Judit
Vendég
 


Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól; Babaúszás 3 hónapos kortól a dunavarsányi Igazgyöngy Babauszodában szerdán és vasárnap 9.00-12.00. Szakmai felvilágosítás: Viczkó Andrea 30-407-8301, bejelentkezés: Álló Zsuzsa 20-377-8690; www.babauszas.atw.hu, www.esemenyrogzites.hu - video

Viczkó Andrea
Úszóoktató
30-407-8301
 
 


Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit :wink: ! Most leltem rá az oldalra.
Minden anyukának és babának kellemes húsvéti készülődést kívánok. Annyira jó, hogy az ünnep közeledtével szép lett az idő. A gyerekek is jobban élvezik ezt! Remélem jövő hétvégén is ilyen ragyogó napos iső lesz. Nekem két fiam van: Petike 4 éves lesz nyáron, Gergő fiam szeptemberben született.
Nincs valami jó húsvéti programötletetek? Mi eddig minden évben a Cirkuszba látogattunk el, de a kicsit ezt most még nem értékelné, s ha az időjárás is kedvezően alakul, akkor szabadtéri programot szeretnék tervezni. Várom javaslataitokat, kinek mivált be.
Egyébként én csinálom Nagyvarsányban a Baba-mama klubot, ahová mindenkit várok szeretettel! Legközelebbi programunk kedden (április 3-án) 10 órától: HIPP termékbemutató "A BIO jelentősége" címmel. Hozhattok barátnőt, szomszédasszonyt, rokont, ... s a tavaszi szünetre való tekintettel a testvéreket is szívesen látjuk :wink: ! Remélem kedden néhányotokkal személyesn is megismerkedhetem. Helyszín: Nagyvarsány, petőfi Klub. Várok minden érdeklődőt, addig is meindenkinek további szép hetet!

Kreiszné Nagy Anna és fiai, Gergő és Petike
 
 


Szia Anna!
De jó, hogy ránk találtál. :) Akkor talán már többen is leszünk , akik ide irogatnak majd. Rég jártam itt a babaneten több okból is, de igyekszem majd mostantól bekukkantani.
Nekem egy kislányom van, Émi. ő másfél éves.
Mi eddig húsvétkor legtöbbször a szentendrei Skanzenban voltunk.
most lehet, hogy messzebb, pl. Hollókőre megyünk. de ez még nem biztos.
Szép napot!

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Informáltam klubos "anyukáimat" erről a "társalgó" oldalról, remélem többen regisztrálnak majd.
Egyébként végül mi is a Skanzenba mentünk, ahol a gyerkőcök jól elfáradtak és mi is legyalogoltuk a térképről.
Aki tud jöjjön 17-én a Petőfi Klubban tartandó Baba-mama klubba, ahol dr. Kováts Lajos tart Allergia témakörben előadást, gondolom ez sokakat érintő téma. Fontos lenne a találkozás azért is, mert körvonalazódik a nyári kirándulás programja, s a részvételt itt lehetne jelezni, erről majd még később ....
Várok minden érdeklődőt kedden.

Ani
 
 


Sziasztok!

Hétvégén kezdősik a Születés Hete rendevénysorozat, hozzánk a kiskunlacházi helyszín van legközelebb. Bővebb info a www.szuleteshete.hu portálon.
Május 8-án 10 órától várunk Benneteket a nagyvarsányi Baba-mama klub Anyák Napja programjára.
Május 15-én 10 órától a kisvarsányi Pefőfi Művelődési Házban történelmi bábjátékra várnak mindenkit szeretettel a Várkastély titkai címmel (450,-Ft/fő).
Kellemes hétvégét mindenkinek és jó szórakozást!

Ani
 
 


Sziasztok!
Anna
Ma olvastam az e-mailed, hogy reménytelen-e jelen topik felélesztése.
Reméljük, hogy nem. :-)
Most viszont csak beugrottam egy pillanatra, mert gyermekem ma két éves és a tortasütés még hátravan.
Ráadásul a kis szülinapos lánykám, Csenge meg van fázva, egy zsebkendővel a kezében nyivákolja éles fejhangon a kövtkezőket "Cicakakiiiii!!!! Cicakakiii!!! Ott van takiooon!"
:-)
Most megyek, mert nem lesz mire rátenni a tegnap vásárolt Micimackós marcipándíszeket. :-)
Üdv.
Judit (Baggins)
Vendég
 


Sziasztok!

Remélem jól sikerült a szülinapi party.
Sikerült valakinek eljutni a Születés Hete programokra?
Nálunk kedden a klubban Anyák Napja volt, a nagyvarsányi iskolások vendégszerepeltek, ügyesek voltak.
Még mindig nem alakult ki a végleges program a kirándulásra, amit június 24-ére tervezünk. Ha valakinek lenne tapasztalata és helyismerete, mit tudtok a Gellért-hegynél lévő csúzdapark milyen korosztály számára ideális program a játszótérrel?
A hétvégén lesz a művelődési házak majálisa az Orczy-kertben, ahol (díjmentesen) családi programokkal várják az érdeklődőket (pl. Halász Judit koncert 10.30-kor), bővebb info KincsM Fesztivál néven található. Remélem el tudtok jönni és az idő is ilyen szép marad.
Kedden a Petőfi Művelődési Házban bábelőadás, mint írtam korábban is, de változás, hogy a jegyár csak 300 Ft.
Később jelentkezem, addig is további szép hetet!

Ani
 
 


Szia Anna!
A szülinapozás jól sikerült, bár gyakorlatilag felesleges volt szenvednem a csokitortával, mert Csenge csak és kizárólag a meggyet ette ki belőle. :-)
A Halász Judit koncert jól hangzik, de ahogy ismerem magunkat, fél 11-kor még itthon fogunk éledezni. :-(
Ellenben holnap az általad említett KincsM Fesztivál keretében Dunavarsányon a Petőfi Műv. Házban nemzetközi népzenei tali és táncház lesz. Ha időben visszaérünk holnap a nagyszülőktől, megpróbálom arra terelgetni kis családom.
Születés Hete progikon sajna nem voltunk.
Üdv.
Judit

kranna írta:Sziasztok!

Remélem jól sikerült a szülinapi party.
Sikerült valakinek eljutni a Születés Hete programokra?
Nálunk kedden a klubban Anyák Napja volt, a nagyvarsányi iskolások vendégszerepeltek, ügyesek voltak.
Még mindig nem alakult ki a végleges program a kirándulásra, amit június 24-ére tervezünk. Ha valakinek lenne tapasztalata és helyismerete, mit tudtok a Gellért-hegynél lévő csúzdapark milyen korosztály számára ideális program a játszótérrel?
A hétvégén lesz a művelődési házak majálisa az Orczy-kertben, ahol (díjmentesen) családi programokkal várják az érdeklődőket (pl. Halász Judit koncert 10.30-kor), bővebb info KincsM Fesztivál néven található. Remélem el tudtok jönni és az idő is ilyen szép marad.
Kedden a Petőfi Művelődési Házban bábelőadás, mint írtam korábban is, de változás, hogy a jegyár csak 300 Ft.
Később jelentkezem, addig is további szép hetet!
Vendég
 


Sziasztok!
Hogy bírjátom ezeket a frontokat? Nem érzik meg a babák?
Remélem hétvégére szép idő lesz a búcsúra, hogy a gyerekek élvezhessék egy kicsit.
Szerdán Kihívás Napja lesz. Részt vesztek valamilyen programon?
Csütörtökön lesz 10-től a petőfi Klubban baba-mama klub, ahol gyereknapozunk és baba-börze lesz.
Gyertek el Ti is.

Ani
 
 


Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna


Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de sok minden közbeszólt. Látom, még mindig csak mi irogatunk ide. érdekes, itt Délegyházán, Dunavarsányon nem irogatnak a kismamák? csak mi vagyunk ilyenek? :)
Én sem töltök sok időt a net előtt, de néha jó ezeken az oldalakon dumcsizni egymással.
Judit
Így nagyon utólag sok boldog szülinapot kívánunk Csengének!!!!
Anna
Aranyos vagy, hogy mindig hívsz a klubotokra, csak sajna olyan macerás nekünk átjutni Nagyvarsányra. és az az igazság, hogy még itt a kisvarsányi b-m klubra is ritkán jutunk el.
de azért köszi a meghívásokat!
most megyek, mert szerencsére Émi egy kicsit visszaaludt, így elindíthatom a mosást, főzést, stb., stb. csupa jó dolgot!!! :D
Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
 


sziasztok!
most találtam ezt az oldalt,és olyan segítséget szeretnék kérni, hogy ti hogy választottatok kórházat, és szülésznőt, ugyanis orvos nem kell) ezzel vagyok nagyon bajban.....

egyébként nem tudom miért vagyunk ilyen kevesen, nem rég mondta a védőnőm, hogy rekordot döntöttünk varsányon, annyi kismama van.

So...please segítsetek élményekkel, tapasztalatokkl... köszke

anna, d.varsány


hááát tényleg nem nagy itt a forgalom....


Kádúszás otthoni környezetben 2 hetes kortól; Babaúszás 3 hónapos kortól a dunavarsányi Igazgyöngy Babauszodában szerdán és vasárnap 9.00-12.00.
TESTVÉRKEDVEZMÉNY!

Bejelentkezés: Álló Zsuzsa 20-377-8690;
www.babauszas.atw.hu

Viczkó Andrea
Úszóoktató
30-407-8301
 
 


Sziasztok!

De örülök,hogy van ez az oldal. Mi másfél éve költöztünk Dunavarsányba, ( Kisvarsány ) és most 2 hetes a kisfiam Milán.

Én a Jahn Ferenc Kórházban szültem és ott volt dokim,védőnőm.
Császáros voltam így örültem,hogy fogadtam dokit.
A dokim Dr.Csütörtöki Attila volt és a szülésznőm pedig Kissné Hatházi Rita.
Mindenkinek merem ajánlani mind a dokit mind a szülésznőt.
A környéken hova lehet vinni a csöppségeket valami fejlesztő foglalkozásokra,mondóka,zene torna stb.:??
LÁtom van úszás, ha betöltjük a 3 hónapot tuti,hogy menni fogunk.De valami fejlesztő foglalkozásra is szeretnénk menni!Tudtok segíteni?

Edina

Kép

Kép
 


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül zavarok de lehet, hogy valakit érdekel a dolog:

Összeszokott 3 fős csapat családi házak, lakások heti rendszeres vagy alkalmankénti takarítását, kertgondozást, karbantartási munkát vállal Budapest déli részén és a környező településeken.
Egyénre szabott árak és szabadon változtatható időpontok.
Hívj: 06/203831924
Írj:munkamailbox@gmail.com
Nem fogod megbánni. Gyors, olcsó, megbízható, leinformálható csapat vagyunk!!!!


Szép napot mindenkinek és köszi, hogy elolvastátok.
 
 


Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Januártól dolgozni megyek, dunavarsányiak vagyunk, szerintetek mi a jobb a babysitter vagy a bölcsi a kicsinek,!Vannak testvérei, tehát a gyerektársaság megvan, de még nem szobatiszta, nem beszél, és nem olyan mint a két nagy ennyi idősen.Pénzben, kb 15 ezer kulönbség lenne, hiszen a bölcsiben fizetni kell ene a kaját is, mit tegyünk! :)
 
 


Beigli, nagyon szívesen! És nagyon kíváncsi leszek majd a tapasztalataitokra! Nálunk a nem kifejezetten gyerekorvos homeopata nem vállalta el az újszülött kisfiamat, meg a lányokat is csak úgy ha elõbb gyerekorvos is látta õket, emiatt célszerû lenne kifejezetten gyerekorvos homeopatát választanotok. Mégegy! Mivel tõletek nincs olyan messze Budaõrs, ott vagy egy gyerekorvos homeopata akit nagyon ajánlanak, õ úgy tudom hogy kártyát is elfogad és -legalábbis Budaõrsön - házhoz is megy. A listán meg tudom nézni ha érdekel hogy ki õ és mi az elérhetõsége.

 
 


Anonymous írta:Sziasztok!

Egy-két héten belül Délegyházára költözöm kis családommal. Délegyházi, dunavarsányi és környékbeli kismamákat szívesen látnék ebben a fórumban. Örülnék, ha jelentkeznétek. :-)

Üdv.

Judit


Hmmm. de én sajnálom, hogy mondd, hogy nem költözik Délegyházára. de ha a jövőben én beteg tájékoztatjuk Önöket ... :(

Cool Information Here! ccent course | ccie security | ccie voice | cisco ccna
jonnajulee
Uszód
 
 


Ez áll a Budapest Főváros és a környező d legyh za di sd dunabogd ny Dunaharaszti Dunakeszi dunavars ny Ecser Érd Kertes. Budapesti agglomerációban - Wikipédia, a szabad enciklopédia áll Budapest Főváros és a környező d legyh za di sd dunabogd ny Dunaharaszti Dunakeszi dunavars ny Ecser Érd Kertes.

alice88
Ábrahámhegy
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó