Sziasztok lányok!
Gumis lepedő?Nektek nem mondta senki,hogy a legjobb
alátétet vinni,azt ha bevérezed eldobod és snassz!
A gyógyszertárba lehet venni!Szerintem higénikus is!
Ablakok

Patológián Újvidéken szelelnek az ablakok,de az új részben már nem!Szóval akkor ti 3 óránként kapjátok a babát szopizni?Nekem csaszisan is mellettem lesz!Hurrá(vicc,nem örülök neki,jobb lenne abban a 4-5 napban pihenni)
Embecin sprayt használtam én is a csaszis sebemre!
Miútán leesett Fruzsi köldöke és csak hiodrogennel(3%)mosogattam neki minden pelusozásnál.
Nővérkék tényleg tudnak szemtelenek lenni!
De neked is rendesnek kell lenni velük és no problém!
Pl. a nyafogós egyéneket nem szeretik!Ez is egy munka,néha jobb keddvel,néha rosszabbal.
Nekem csak egyel volt konfliktusom,amikor letussoltam és szóltam,hogy cserélje ki a kötést.Akkor morgott valamit én visszamorogtam neki és kész!Ez a munkája!3perc az egész,ne essen nehezére!
Monyó igen ez a kép tavalyi!Sajnos olyan keveset esik mostanában hó,hogy megörökitettük a pillanatot,újév után volt,ha jól emlékszem!Nagyon szeretem a havat,imádom!
A karácsonyi ünnepeket is!Szóval az engem mindég melegséggel tölt el!
Egy jó sztory:Minden szentestén az anyukáméknál vacsizunk.
Tavaly,amikor koccintottunk,akkor mondta a férjem,hogy lehet jövőre már egyel többen(viccnek szánta)leszünk.
És tesség,tényleg egyel többen,igaz,még a pociban lesz,de ott lesz ő is és ünnepel velünk!
Akkor még én sem gondoltam,hogy komolyan így lesz,mindenesetre a férjem többet ne jósolgasson...
Ja és december 24.-én születtem
Ti mikor?