Sziasztok!
B.j. köszi az infot a lovardáról, tavasszal kipróbálom.De tuti nem megyek egyedül
Adaka, és még mit lehet tudni a horvosról??? Engem az édrekel, h milyen szakterülete van, hova utal be, melyik kh-hoz tartozik stb.
BErci változatlanul sokat sír, rengeteget van fönt és álladóann tekereg, szenved aa pocakjával. Kedden jöttünk haza a kórházból, mert beutaltak mintked belgyógyászati kivizsgálásra. Bűzös és fura feketés sötét mocsárzöld volt a széklete, meg ugye ez a puffadás, tekergés, szenvedés stb. Kivizsgálták nagyjából: uh, vv, vizelet, széklet, de semmit nem találtak,csak h kissé vérszegény ( de ez gyakori). Meg beállították, h csak a súlyának megfelelő mennyiségű tápszert kaphatja ( mert kicsit többet is megevett, no nem mindig). A görcsoldókat mind kipróbáltuk, velük vagy nélkülük uaz volt a helyzet. Fájt uúgy a pocakja. Most nem adom neki, max a G.Water-t néha. De próbálom csak a tápszert, meg néha pici teát. Lehet, h ez a sok szirszar is betett az emésztésének. A koraszülöttes dokija több lehetőséget vázol, h miért ilyen hasfájós, és emiatt élénk. 1. ugye szondás baba volt, 2 nehezen indult be az emésztése 3. tul képpen -4hetesen egyik napról a másikra emésztenie kellett meg kiválasztania, holott még bőven a pocakomban lett volna ahelye és az emésztőkéjének még fejlődnie kellett volna. 4 fiú stb. A lényeg, h szerinte legkésőbb 6hónapos koráig kinövi. Csak attól tartok, h addigra már nem lesznek normális szülei
Apa is totál készen van, én is. Az utóbbi 2 hétben én napi max 3-4 órát alszom azt is vagy 8részletben. És nincs segítségem. Apa nap közben dolgozik, anyum apum, hugom kecskeméten ill szüleim még dolgoznak. Anyós jó messze, de ő kilőve, mert alkalmatlan rá (piás). Jó lenne vmi csecsemős, ajánlottak is, de 1000ft/óra amiért kijönne, függetlenül attól, h nekem nem felügyelet kell, csak valaki aki itt van velem, és ha kell segít, vagy csak mondja, h jól csinálom e, mit lehet még stb. Nem a gyerek ellátása nekem a probléma, inkább a sok sírás miatti bizonytalanság, és a társaság hiány ( főleg ha szutyok idő van).
Tegnap sütött a Nap, kint is voltunk 2x másfél órát dél körül. Szerintem ma is megyünk ki 10felé. Ilyenkor cseri-gyógyszertár járat. De ma lehet, h alag2-n fogunk picit sétálni. Kell a változatosság.
Benianyu, üdv itt!!!